מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות קדם מחזוריותלילך15/10/2011
אני בת 40 אמא לשלושה לא משתמשת באמצעי מניעה, מחזור סדיר מעולם לא סבלתי מתופעות קדם מחזוריות, בשנה האחרונה בערך עשרה ימים לפני הווסת : פצעים באזור הסנטר,עייפות,גודש בחזה, נפיחות בבטן, עייפות כללית וכאביםבכפות הרגליים כמו כן היומיים הראשון למחזור קשיים מאד חולשה ודימום רב לא סבלתי מתופעות אלה בשנים קודמות.
האם מדובר בחוסר איזון הורמונלי? , האם זו סיבה לקחת גלולות? האם התקן תוך רחמי עם הורמונים יכול לעזור או שעדיף לקחת כדור ספציפי בימים בהם אני לא מרגישה טוב?
מחכה לתשובתכם תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות קדם מחזוריות - תגובה
ד''ר יואב פלד15/10/2011יש מספר שיטות להתמודד עם הבעיה
אבל יש להתאימן באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה ויחסי מיןבלה15/10/2011
אתמול הייתי אמורה לקחת גלולה(פמינט) בשעה 21:00, ופספסתי אותה.
קיימתי יחסי מין בלילה בערך בשעה 02:00.
עכשיו השעה 11:00 בבוקר והבנתי ששכחתי לקחת את הגלולה.
(יש לציין שעד לפני יומיים נטלתי את הגלולות כסדרן)
מה עליי לעשות מבחינת נטילת הגלולות מעכשיו?
והאם קיים סיכון שבגללו עליי ליטול פוסטינור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה ויחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2011קחי פוסטינור והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים כי אינך מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה
דנה26/10/2011תשובה מסוימת כבר קבלת, העניין הוא אחר אם את לוקחת פמינט ואולי יוצא לך לשכוח ועובדה שקצת התפספס לך הפעם אולי כדאי לך להרשם לשירות של מזכירונט שזה חינם בשבילך ואת קובעת שעה שאת רוצה לקבל SMS כל יום שמזכיר לך לקחת את הגלולה, את לא צריכה לרשום כל הזמן תזכורת את כבר מקבלת אותה
נראה לי שזה משהו שיכול לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקאנונימית15/10/2011
קראתי על המחלות בנרתיק ואני חוששת שיש לי פטריה, כבר במשך שבוע וחצי ואין לי זמן ללכת לגניקולוג. לפני יומיים הייתי בלי מגן תחתון ולא הרגשתי גירודים, קראתי על הדלקות והיה רשום שגם לפעמים בגלל המגני תחתון יש פטריות ושלשום ישנתי בלי מגן תחתון וחשבתי שזה עבר לי אבל כנראה זה חזר... איך אפשר לטפל בזה בלי אנטיביוטיקה?
ועוד שאלה, קיימתי יחסי מין ולא חששתי מהריון כי קיבלתי מחזור... אבל עכשיו כשיש לי את הגירודים אני לא יודעת אם זה הפטריה או שאני בהריון ואני ממש לחוצה מזה.
יש ריח לא נעים מההפרשות והן יוצאות בצבע צהוב בהיר.
אני לא יודעת אם זה היה מחזור אחרי הקיום יחסי מין או שדימום מהריון? תעזרו לי בבקשה אני לא יודעת מה לחשוב כבר !
אני לא יודעת אם ללכת לגניקולוג ואם הבדיקה אצלו תעלה לי המון כסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד15/10/2011לכי לרופא נשים
פניה לרופא בקופה איננה כרוכה בתשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע לך
אנונימית16/10/2011ידוע לך אם אפשר לבקש שישמרו על אנונימיות? כי אני בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני מחזורשואלת15/10/2011
אני בת 28 ומנסה להיכנס להיריון. בשונה מהפעמים הקודמות שהיו לי כתמים חומים בערך 5 ימים לפני המחזור, הפעם הופיעו כתמים חומים ובאותו יום גם התחלה של דימום וזאת 24 ימים לאחר המחזור הקודם (בפעמים האחרונות המחזור הופיע לאחר 29 ימים). יש סיבה לדאגה? יש סיכוי להיריון...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2011יכול להיות שיש הפרעה בביוץ ועל כן פני לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי כריתת שחלותנורית14/10/2011
אני בת 64. עברתי כריתת שחלות בלפרוסקופיה בגלל דרמואיד באחת השחלות.
עברו כבר 3 שבועות . אני מתאוששת מן הנתוח עצמו אבל מרגישה צמרמורות וחולשה.
לעתים יש לי חום נמוך (37.2) בשעות הערב.
המחזור החודשי פסק אצלי בגיל 52 ולא היו לי תסמינים קשים. להיפך הרגשתי יותר טוב כי כל חודש סבלתי מאד מן המחזור. גם כאבי הרגליים בגלל הורידים פסקו.
כיום אני בריאה וכל הבדיקות שלי תקינות.
האם יתכן שאני חווה פתאום תסמינים של גיל המעבר בגין כריתת השחלות?
האם השחלות בכל זאת הפרישו הורמונים בגלל הציסטה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי כריתת שחלות - תגובה
ד''ר יואב פלד15/10/2011השחלות מפרישות הורמונים גם לאחר הפסקת המחזור
יש לברר האם יש זיהום בשל הניתוח ( אפשרות קלושה )
או באמת שינויים הורמונלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדייםרונית14/10/2011
שלום,
אני חווה תופעה מוזרה של כאב בשדיים. זה לא ממש כאב תמידי, אלא רק כשאני נוגעת בהם. אני אמנם אמורה לקבל מחזור עוד יומיים, אבל מעולם לא חוויתי את תופעת כאבי השדיים לפני המחזור (חשוב לציין גם שאני על גלולות).
בנוסף, הייתי אצל רופאת נשים לפני כשבועיים, עשינו בדיקת אולטרסאונד והרופאה אמרה שאני ממש לא בהריון (היא גם אמרה שרירית הרחם שלי דקה יחסית בגלל השימוש הממושך בגלולות, אם זה משנה).
אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לתחושה המוזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשדיים - תגובה
ד''ר יואב פלד15/10/2011בדרך כלל זה בגלל השינויים הורמונאלים
בוות הכל יחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"לשחר14/10/2011
אני מיועדת לניתוח להסרת ציסטה בשחלה (זוהי הציסטה השלישית שמסירים לי) בלפורוסקופיה.
ואני מתכננת טיסה לתאילנד. כמה זמן אני צריכה לחכות בין הניתוח לבין הטיסה?
האם ישנה איזה בעיה עם ביטוח נוסעים לאחר ניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לחו"ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011המלצות לנסוע לאחר הבקורת אחרי הניתוח שזה בערך חודש. לא ידוע לי ממתי מאושר הביטוח. בררי בחברת הביטוח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יסמין או אורטוצקליןלאנא14/10/2011
אני בת 21 (שוקלת 59 גובה 166) הרופאה שלי גילתה לי ציסטה אחת בגודל של 5 CM באחת השחלות פלוס אני סובלת ממחזור לא סדיר כבר שנתיים כמעט, (לפעמים מאחר לפעמים פוסח על חודש שלם) אני גם סובלת ממעט התקרחות ומעט אקנה, בנוסף בבדיקה ההורמנלית שעשיתי ביום השלישי למחזור התוצאה הייתה LH=6 ו FSH=5.5 . שאלה ראשונה: האם אני נחשבת לסובלת מ PCOS.?
עכישו הגינוקלוגית רשמה לי אורטוצקלין ורופא העור שלי המליץ על יסמין, מה ההבדל במרכיב הפרוגסטרוני בין שניהם, לאיזה יש פעילות אנטיאנדרוגנית טובה יותר ועד כמה? ומה היתרון של ריכוז אסטרוגן יותר גבוה בראשון, אם בכלל...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין או אורטוצקלין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011כמות האסטרוגן זהה בשתי הגלולות. לאקנה הרבה יותר טוב היסמין
בדיקת אולטראסאונד צריכה להראות אם יש לך שחלות פוליציסטיות בנוסף לציסטה בודדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע לאחר לידהמיכל14/10/2011
לרופאים שלום
אני כבר חודשיים לאחר לידה- במהלך החודש הראשון דממתי והיתה להפרשה ריח רע. בנוסף סבלתי מגרד עז באזור החיצוני של אבר המין ורופאת הנשים נתנה לי הידרואגיסטן וזה עבר. חשבתי לתומי שהריח יעלם עם הפסקת הדימום והגרד, אבל לעיתים הריח הרע חוזר ביתר שאת, למרות שאני שוטפת היטב במים וסבון.
ראוי לציין שנבדקתי ע"י רופאת הנשים והיא אמרה שהכל בסדר, אבל הריח נמשך...
ממה זה יכול לנבוע? מה ניתן לעשות???
בתודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011עשי תרבית נרתיקית לשלילת זהום חיידקי. אם תקין נסי להחדיר נירות המכילים ויטמין C או פרוביוטיקה כדי לשפר את האיזון החומצי בסיסי בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתיאלה14/10/2011
שלום
אני בת34 נ+1 (ללא האפלות), לפני חצי שנה היה לי דימום בין וסת,
עברתי בדיקות ,קיבלתי אבחנה cin1
לפני חודש וחצי עברתי טיפול בקור (לא זוכרת מה שמו של הטיפול ).
לפני כמה ימים דימום בין וסתי חזר. אני לא יודעת מה זה ולא יודעת מה לעשות.
אם זה סימן שטיפול לא עזר ?אם זה סימון שמדובר במשהו אחר ?
הדימום הוא גם אחרי קיום יחסי מין וגם ללא קשר .
טור אצל רופא נשים יש לי עוד בחודש וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011אי אפשר לדעת ממה הדימום. לא בהכרח זה בגלל שהטיפול לא עזר.
האם את נוטלת גלולות? דימום יכול לקרות תחת גלולות ואם את לא נוטלת הוא יכול להיות עקב הפרעה הורמונלית או אולי הריון?
כך שיכולות להיות הרבה סיבות לדימום. אבל אין לחץ ואת יכולה לחכות לתור שלך לרופא הנשים אלא אם הדימום יהיה ממש חזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותבר ממן14/10/2011
האם יש אפשרות שבזמן שאני נוטלת גלולות אני יקבל מחזור ומה לעשות, האם להמשיך לקחת את הגלולות רגיל או לא עשות הפסקה ולהמשיך בחבילה חדשה?
והאם זה קשור לזה שהחלפתי סוג?
אשמח לתשובה מהירה, תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011המשיכי את הגלולות. בחודשים הראשונים לשמוש בסוג חדש של גלולות יכול להיות דמום לא סדיר. אם ימשך מעבר ל 3 חודשים חזרי לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לאחר יחסי מיןמאיה14/10/2011
שלום..
אני נמצאת עכשיו בטיפול בפטריה (טבליות לנרתיק ומשחה חיצונית) בעיקרון הרופאה אמרה לי לא לקיים יחסי מין אבל קיימתי (עם קונדום).
בזמן הסקס פתאום התחלתי להרגיש דקירות בבטן התחתונה משהו מאוד הזוי! ואחרי כמה דקות שזה נמשך הפסקנו ועדיין היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה וגם קצת דימום קל..
הכאבים נמשכו לאורך כל היום שלמחרת אבל פחתו עם הזמן ועברו, והדימום (ממש קל) עדיין נשאר גם יומיים אחרי (עד עכשיו).
רציתי לשאול אם זה נורמלי? בעבר אף פעם לא היו לי דימומים אחרי סקס ולעיתים רחוקות כאב לי בבטן התחתונה בזמן החדירה אבל רק קצת ועבר מהר. מה עליי לעשות?
וגם שאלה נוספת- ראיתי (לאחר המקרה) בהוראות שימוש של הטבליות לנרתיק שהיעילות של הקונדום נפגעת.. האם זה נכון? ראיתי שהקונדום לא נקרע יש עוד ממה לחשוש מבחינת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011לא נכון לקיים יחסי מין בזמן פטריה נרתיקית וגם לא עם קונדום כי את מעכבת או מונעת את ריפוי הפטריה
לא ברור מה היו הכאבים אחרי יחסים ברחם - לא אמור להיות קשור לפטריה הדימום כן יכול להיות קשור לפטריה או לטיפול נגד פטריה.
אם לא תקבלי מחזור בעוד שבועיים עשי בדיקה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מאיה14/10/2011אני יודעת שמעדתי, אבל כעת כיצד עלי לנהוג כדי שהפטריה כן תחלים למרות שקיימתי יחסי מין פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2011קחי אם יהיו לך עוד גרד או הפרשות עוד 3 נרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר עם כאביםנטלי13/10/2011
אני סובלת מכאבים באיזור צוואר הרחם והגב התחתון. מחזור לא סדיר בכלל. האם זה מדאיג? צריך לפנות לרופא או שזה בסדר והכל יסתדר? אני בת 19 וקבלתי מחזור בגיל 15 ומאז זה עוד לא הסתדר... למרות שהלכתי לגניקולוג והוא נתן לי כדורים... מה לעשות? המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר עם כאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011פני לרופא נשים. לא ברור לי משמעות של כאבים בצוואר הרחם. האם בצעת בדיקת פאפ?
ניתן להסדיר מחזור על ידי טיפול הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירקרקהאורטל13/10/2011
בת 22 ללא מחלות רקע (מלבד אסתמה קלה המטופלת במשאף סטרואידים קבוע מדי יום)
בימים האחרונים הבחנתי בהפרשה ירוקה בהירה אך השתן עצמו נראה צהבהב-בהיר .כמו כן,אין לי כאבים בזמן מתן שתן,לא פעילה מינית.
אני שותה מדי שעה כוס מים ולא לוקחת שום כדורים או תרופות מעבר למשאף..
מצד שני,לפני כשבועיים ביצעתי בדיקת בליעת בריום (מאחר וסבלתי מקושי בבליעת מזון מוצק) ולפני הבדיקה-לא נתקלתי בתופעה מוזרה שכזאת
על מה זה יכול להעיד והאם זה מסוכן מבחינה בריאותית?
כמו כן,האם מומלץ לבצע בדיקת שתן כללית או לחכות מס' ימים ולראות אם זה עובר מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירקרקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2011הפרשות מקורן לא מהשתן אלא מהנרתיק. יכול להיות שיש לך דלקת נרתיקית. אם ההפרשות לא יעברו פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםרוני13/10/2011
בת 42, לא לוקחת גלולות, מחזורים סדירים כל 28 יום, לא ילדתי מעולם כאשר סיבת האי פוריות לא ידועה (בעברי, לפני הרבה שנים, מספר IVF)
בשמונת החודשים האחרונים דימומים (בד"כ של דם אדום טרי) מכתימים בין המחזורים, לדוגמא שבוע אחרי מחזור, יומיים דימום, בביוץ, יומיים דימום ולעיתים שבוע לפני המחזור גם יומיים של דימום.
הדימומים הם חלשים (דימום מכתים ובניגוב) שמתחזקים ולעיתים נגרמים כתוצאה מקיום יחסי מין.
הייתי אצל רופא שביצע א.ס, בדיקה ידנית וכן בדיקת פאפ - הכל תקין
הייתי אצל רופא נוסף שביצע בדיקה ידנית ו א. ס - הכל תקין
לטענת הרופאים הדימום כנראה נובע מחוסר איזון הורמונלי ואין מה לעשות...
אני לא רגועה. האם יש משהו נוסף שניתן לבדוק? לא נשמע לי תקין שיש למשך תקופה
כ"כ ארוכה דימומים בין המחזורים... אני חוששת שמשהו לא תקין...
תודה!
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד''ר יואב פלד13/10/2011הייתי מבצע היסטרוסקופיה דגימת הרירית והתאמת איזון הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)