מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה להביןאושרית23/10/2011
שלום רב ותודה על הקדשת זמנכם בפורום זה,
בת 38 אחריי 4 לידות הקטנה לפני 4 שנים.
תקופה ארוכה מאוד היה לי שבוע לפניי המחזור הפרשות חומות ולאחר מכן הגיע המחזור הבנתי מרופא הנשים שזה על רקע הורמונלי ולקלחתי גלולות במשך חצי שנה סיימתי אותן בחודש יוני ומאז לא לקחתי והמצב חזר לקדומתו שוב הפרשות חומות לפני מחזור .
החודש הזה מוזר לי לחלוטין לא היו הפרשות חומות כלל אך בדיוק בתאריך שהייתי צריכה לקבל מחזור ההפרשות החומות הגיעו אך בצורה ממש מועטה.
האם זה יכול לרמז על הריון?
כי בעבר היו לי הריון עם הפרשות חומות כמעט 5 חודשים .
תודה על תשובתכם אושרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
אושרית24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
אושרית24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011תעשי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת דחופהשירן2123/10/2011
זה מחייב בדיקה?פצע קטנצ'יק עם ראש לבן בשפתיים התחתונות, לא כואב, לא מגרד.
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת דחופה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות דם שבועיים לאחר קבלת המחזורעדי 2523/10/2011
שלום רב,
אתמול גיליתי כי היו לי מספר טיפות של דם בתחתונים .
המחזור האחרון שלי היה לפני שבועיים וחצי.
זוהי פעם ראשונה שמצב כזה קורה לי.
האם זה מסוכן? מה עלי לעשות?
בתודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות דם שבועיים לאחר קבלת המחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בין גלולות סרוזט לבין התקן מירנהלילך23/10/2011
שלום רופאים נכבדים
יש לי כשלוש שנים את התקן לא הורמונלי נובה-טי. המחזור שלי ארוך כשבוע ויום....
שיומיים וחצי מתוכו דימומים גדולים.... יומיים לפני המחזור ובמשך המחזור עצמו יש לי מיגרנות מטרידות, כאב בצד אחד קדימה של הראש, מדי פעם לוקחת אופטלגין.
חשבתי להחליף למירנה אך לצערי לא עמדתי בכאב הוצאת ההתקן...לכן הרופאה נשים המליצה להמשיך עוד שנתיים כך ונתנה לי סרוזט מהחודש הבא
שאלה- האם כדאי לי להתחיל סרוזט וזה יפתור את בעיית המיגרנות? או שעלי לקחת כדורים נגד מיגרנה במשך כל שבוע המחזור? אני חוששת מתופעות הלוואי של הגלולות...קרישיתיות ועוד...מה שכן קורץ לי שהדימומים יפסיקו או יתמעטו. תודה על כל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב אני בת 41 ,לא מעשנת, אנמית.
לילך23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בין גלולות סרוזט לבין התקן מירנה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011ההורמון בתוך מירנה הוא אותו הורמון המוכל בסרזט.לא ברור על מה מבוסס חשש מקרישיות יתר. בכל אופן מירנה נראת לי פתרון מצוין אפשר להחליף את ההתקן באילחוש מקומי או בהרדמה כללית. במידה ונסיון עם סרזט מוצלח פני להחלפת התקן למירנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר...
לילך25/10/2011ביקשתי אילחוש אך לא נעניתי...לא היתי מסוגלת לסבול את הכאב...תודה שידעתי אותי שיש אלחוש...
ההתלבטות שלי היא האם הסרוזט יפתור את בעיית המיגרנות? או שפשוט אקח כדורים נגד מיגרנה בשבוע הזה ואמנע מלקיחת גלולות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה להריוןרחלי23/10/2011
האם יתכן שבזמן שהגוף קלט את ההריון יופיע דימום או האם יתכן שבכלל יופיע דימום בזמן תחילת הריון (בשבוע הראשון לקליטה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה להריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011יתכן אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קונדילומות- בחשמל או בלייזר?מילי23/10/2011
שלום,
אני אישה בת למעלה מ 60, מועמדת להסרת קונדילומות.
בהדסה ירושלים ישנן שתי שיטות לפרוצדורה. בהר הצופים מורידים בחשמל, בחדר ניתוח; ובעין כרם בלייזר בטיפול מרפאה.
האם אוכל לקבל מיידע לגבי שתי השיטות וההבדל ביניהן?
תודה!
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בקשר לבן הזוג.
מילי24/10/2011שלום,
אצל איזה רופא צריך להיבדק בן זוגי?
התואיל לפרט עבורי, מה צריכה לכלול אצלו בדיקה מקיפה ויסודית?
הרבה תודה!
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לבן הזוג. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011אפשר להתעניין האם מרפאת צוואר רחם שטיפלה בך מטפלת גם בגברים עם קונדילומות. או להפנות את הבן זוג לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת קונדילומות - בלייזר או בחשמל?
מילי24/10/2011שלום,
תודה על על תשובתך המהירה לגבי הבדיקה של בן זוגי. נפעל בהתאם להנחיותיך.
ענית לשאלתי השניה, ולא על השאלה הראשונה, הנוגעת לי:
בקופ"ח הוצע לי לבחור; להסיר את הקונדילומות, בלייזר או בחשמל.
נאמר לי שזו קרן לייזר לעומת רסיס קל של חשמל, שעושים את אותה הפעולה.
אלא שכדי לעשות בחירה מושכלת, אני חייבת להבין, מה ההבדל בין לייזר לחשמל?
מצפה מאד לתשובתך.
תודה לך!
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קונדילומות- בחשמל או בלייזר? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011לייזר נחשב לכלי מועדף בעיקר לנגעים גדולים במיוחד או נגעים קשים לגישה ניתוחית (צוואר רחם). יש הטוענים שלייזר גורם לפחות הצטלקות של הרקמה אך זה בוויקוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! הארת לי את הנושא.
מילי24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הביוץרונית23/10/2011
שלום
איך אני יכולה לדעת את מועד הביוץ לפי דביקת הדם ?
עשיתי היום בדיקה והתוצאות הם:
estradiol E2 -6975
progesterone 2.19
LH 7.9
לא יודעת אם זה משנה אבל לקחתי איקקלומין 5 ימים (כדור אחרון ביום שלישי).
יש סיכוי שמחר יהיה הביוץ ?
תודה רבה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הביוץ - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011יש סיכוי היום או מחר
בדקי מחר או מחרתים פרוגסטרון ואסטרדיול. יחסי מין היום ומחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית24/10/2011שלום שוב
עשיתי עוד בדיקת דם היום בבוקר והתוצאות:
estradiol 5151
progesterone 10.14
אמרו לי שמחר כבר יהיה מאוחר מידי להזרעה.
באמת החודש הזה כבר התפספס או שיש עדיין סיכוי שהזרעה מחר תיקלט ?
תודה, רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/10/2011את אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורyamit23/10/2011
המחזור שלי מאחר כבר ב50 יום!!
בדרך כלל מחזור סדיר של 28 יום.
המחזור האחרון היה ב4.9.2011 והייתי אמורה לקבל ב7.10.2011
במהלך טיול בחו"ל (קשור בשינוי מזג האויר?)ועד עכשיו טרם קבלתי.
עשיתי שתי בדיקות ביתיות, אחת בערב ואחת בבוקר ובשניהם יצא שלילי.
משהו פה לא הגיוני.
אני כן או לא בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/10/2011לפי תשובות בדיקת השתן כפי שציינת לא נמצא הריון
לעיתים יתכנו שינויים הורמנאליים אשר משמבשים את סדירות המחזור
יש לפנות לרופא נשים לצורך קבלת טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרייון וטיפולי שינייםנוי23/10/2011
שלום רב,
אני מנסה להיכנס להריון וברצוני לדעת האם זה נכון שלא ממולץ ללכת לטיפולי שיניים עד סוף חודש חמישי, האם יש בסיס לכך ואם בשלב כל כך מוקם ( במידה ונקלתתי, יום יומיים ראשונים) לא כדי ללכת לטיפולי שניים?
האם זה יפגע בעובר / התפתחות?
אודה לתשובתכם,
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרייון וטיפולי שיניים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011אין מניעה בטיפולי שניים גם בהריון. עד האיחור זה גם לא נקרא הריון לצורך הענין
חשוב כשיהיה לך אישור להריון מוכח לידע את רופא השניים שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמת מחזורמימי23/10/2011
שלום ...
אני בת 38 קיימתי יחסים לא מוגנים והייתי בזמן הביוץ למרות שבעלי גמר בחוץ אני מפחדת שאני אכנס להריון האם נטילת פוסטינור עוזרת להקדים את המחזור כי אני אמורה לפי החישוב שלי לקבל מחזור ב 25/10 אבל יש חשש לא לקבל כי בדרך כלל יש לי הפרשות לפני המחזור בצבע שהפעם עד עכשיו לא היו לי אבל יש לי כאבים של מחזור בבטן וגם כאבים בחזה מה זה אומר .
ומה הסיכונים של לקחת את הפוסטינור והאם זה כן מחזור או רק דימום בגלל הכדור .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011פוסטינור גורם לדימום לא סדיר ולא למחזור. אם לא חלפו יותר מ72 שעות מהיחסים הלא מוגנים את יכולה לקחת פוסטינור, אך אם עברו - אין טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה בגלולות דיאנהאירית23/10/2011
שלום רב,
אני בת 35 סובלת מאקנה הורמונאלי.
התחלתי לפני כ3 חודשים לבלוע גלולות דיאנה בתקווה לטיפול באקנה.
בנתיים לא נראה שום שינוי ולעיתי נדמה שאפילו החמרה
רופא עור אחד אמר לי שאם עד כה הגלולות לא עזרו.. אין טעם להמשיך לבלוע. כי זה כבר היה חייב להשפיע הורמונאלית.
רופא 2 : אמר לי שלוקח זמן לפעמים חצי שנה עד שזה עוזר. וכן להמשיך לבלוע
האם להמשיך לבלוע גלולות? האם יש סיכוי שהגלולת יעזרו בהמשך? אחרי כמה זמן זה עוזר?
האם אכן יש סיכוי להחמרה מהגלולות בחודשיים הראשונים, כפי שאני מרגישה..
תודה
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה בגלולות דיאנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011נראה לי שהיה צריך כבר להשפיע..נסי לעבור ליסמין או ליאז אולי אלו ישפיעו יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה בגלולות דיאנה - תגובה
איריס לוי04/06/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, 80% מגילאי שנות העשרה ומאוחר יותר גם נשים וגברים סובלים מן התופעה בדרגות חומרה שונות, מה שהופך את הבעיה מבעיה פיזית – פיזיולוגית לבעיה חברתית. מעבר להשפעה האסתטית על העור ישנה גם השפעה על הדימוי העצמי השלכות חברתיות והתנהגויות המהוות מטרד ומקור לסבל פיסי ורגשי כאחד, מבוכה רבה וחוסר בטחון.
אקנה יכול להתפתח בכל גיל.
האקנה – פצעי הבגרות, הינה למעשה דלקת בלוטות החלב וזקיקי השיער בעור. ברוב המקרים מקורה של תופעת האקנה בחוסר איזון הורמונלי בגוף הנפוץ בעיקר בתקופות השינויים ההורמונליים האופיניים לגיל הנעורים. אולם חשופים לתופעה לא פחות, אנשים בתקופות של עצבנות וחרדה. למתחים נפשיים השפעה ניכרת על האיזון ההורמונאלי. במקרים מסוימים מופיעה תופעת האקנה גם כסימן מלווה למחלות פנימיות שונות או בעקבות טיפולים תרופתיים המפרים את האיזון ההורמונאלי והיא עלולה להימשך עד שנות הארבעים.
לצערי לא תמיד ניתן לראות או לקבל את השיפור המיוחל רק עם הגלולות. מומלץ לשלב טיפול באקנה בגיל 35 בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).
טיפולי אקנה בשילוב עם טכנולוגיית IPL נמצאו יעילים במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה (P. ACNE) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים/אדומים) הנלווים לעור אקנתי.
אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה .
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירית
ליאור04/06/2012אני אומנם לא בעלת אקנה הורמונלי.
אבל בכשהייתי בצבא היה לי אקנה ונתנו לי את הדיאנה, לא היה שום שיפור.
ולעומת זאת בשנה האחרונה התחיל לי בעיה במחזור - ושוב ללא בעיה הורמונלית שנמצאה.
הרופאה נתנה לי גלולות יאז- וזה עזר לי לאקנה.
תשאלי את הרופא/ה שלך, לי היה אקנה קל וזה עזר, אני לא יודעת אם הגלולה הזו מטפלת בחומרה שלך.
וגם שמעתי שיש תקן הורמונלי, תשאלי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור 9 ימים לאחר ביוץליהי22/10/2011
שלום רב,
עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית, לאחר שבוע וחצי מהיום שהבדיקה יצאה חיובית קבלתי מחזור. האם הגיוני? אם אני מבינה הבדיקה מזהה יום-יומיים לפני הביוץ ואז המחזור הופיע לאחר 9 ימים.תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור 9 ימים לאחר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011יכול להיות מצב של שלב לוטאלי קצר . אם יחזור על עצמו בחודשיים הבאים פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בסדר לקיחת גלולות יאז.אלמונית22/10/2011
היי, אני נוטלת גלולות יאז, שהבנתי שהרכב הגלולות שונה. אתמול לקחתי בטעות במקום גלולה 15 את גלולה 21, היום המשכתי כרגיל ולקחתי את גלולה 16.
יום לפני כן קיימתי יחסי מין (שלשום), האם אני מוגנת? והאם יש בעיה בהגנה בשאר החודש?
מה עליי לעשות? האם כשאגיע ליום ה21 לקחת את גלולה 15 שנשארה, או שלקחת אותה לפני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול בסדר לקיחת גלולות יאז. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011אין בעיה. כל כדורים אותו דבר למעט 4 כדורים שצבעם שונה בסוף החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהשרון22/10/2011
שלום
אני בת 28
ועשיתי אולטרסנד בגלל כאבי בטן ואז הרופאה ראתה ציסטה בגודל 44.5*50.6 מ"מ
רציתי לדעת האם יתכן שמאבחנים ציסטה ואז זה מתגלה כהריון ולא ציסטה?
ויש קשר בין אכילת דברי מתיקה להתפתחות ציסטה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011ציסטה זה ציסטה ולא הריון! אין קשר לאכילת מתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהויק22/10/2011
שלום, אני בת 28.5, נטלתי גלולות "יסמין" קרוב ל-8 שנים. בתחילת אוגוסט השנה הפסקתי לקחת אותן (לפני כמעט 3 חודשים), מאז לא הופיע אצלי מחזור בכלל, כלומר לא קרה באופן טבעי. האם זו סיבה לדאגה ? קבעתי תור לרופא נשים לשבוע הבא בכל מקרה.
שאלה נוספת : לפני שבוע קיימתי יחסי מין מוגנים, אבל לא מיד עם תחילתם אלא אחרי כמה דקות, האם יש לי סיבה לדאגה ? כבר יומיים יש לי צורך להשתנה כל חצי שעה בערך למרות שאני לא שותה הרבה, עייפות למרות שאני ישנה מספיק וגם התכווצות באזור האגן (כמו קדם-וסת), כרגע אני חושדת בדלקת בשתן למרות שעדיין לא ראיתי דם. מה עליי לעשות ? תודה ושבוע טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2011נשמע כמו דלקת בשתן - פני לרופא משפחה.
יכול להיות אחרי לקיחה ממושכת של גלולות שהמנגנון ההורמונלי יתאושש לאיטו ובאיחור. רופא נשים יכול לתת לך כדורים לזרוז המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)