מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלקול קיבה וגלולהאורה09/10/2011
בשעה 8 בערב אני בלעתי גלולה...וישר אחרי זה התחילו לי שלשולים שעברו להקאות...ברור לי שהגלולה לא נספגה, מה אני אמורה לעשות?מתי אהיה מוגנת שוב?
כמו כן אני רציתי לקחת הפעם שתי חפיסות ברצף האם "הארוע" הזה יכול להפריע לי לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אורה09/10/2011השלשול התחיל כחצי שעה לאחר הנטילה,וההקאות כשעתיים אחרי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אחרי יחסי מיןאפרת09/10/2011
שלום רב!!
מזה כמה זמן יש לי כאב מוזר אחרי יחסי מין , אינני מצליחה בדיוק להגדיר את המקום ואת סוג הכאב.
ההרגשה היא כמו כאב חד שכזה שרק אם אני לוחצת חזק עלהמקום- הכאב נרגע
הכאב גם ממשיך כיממה לאחר מכן, לעיתים אני גם חשה אי נוחות ליד פי הטבעת כאילו זה מקרין לשם
הייתי לפני מס חודשים אצל רופא נשים והתלוננתי על הכאב והוא אמר כי אינו רואה דבר
מה אפשר לעשות?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אחד הרופאים - תגובה!!!
אפרת09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוזראני09/10/2011
מנסה להכנס להריון3 אחרי 2 תקניות.
הוסת שלי איחרה ביותר משבוע והגיעה ביום רביעי בקטנה. בחמישי ושישי היה חזק ואתמול טיפות פה ושם. נכון לעכשו עדיין כלום.
מה יכולה להיות הסיבה לוסת מוזר כזה?
בראשון שעבר עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא הייתה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
אני09/10/2011שהוסת שלי בדרך כלל 5 -6 ימים עם דימום חזק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני10/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2011עשי שוב בדיקה להריון ואם שלילי שוב כנראה שינוי הורמונלי כלשהו. תראי מה יקרה חודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממושך בגלל גלולותאני09/10/2011
שלום,
התחלתי לקחת גלולות לפני 13 ימים ועדיין יש דימום, והוא לא עושה סימנים שהוא עומד להיגמר בקרוב. מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ממושך בגלל גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2011להמשיך את החפיסה עד סיום,
במידה והדימומים לא מתאזנים בעזרת הגלולת
יש לשקול החלפת סוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון כניסה להריוןפסימית09/10/2011
שלום לכולם וחתימה טובה,
אני ובעלי בגילאי ה 30 ומתכננים הריון ראשון.
כרגע זהו כבר חודש שלישי לנסיונות ורציתי לשאול 2 שאלות:
1. בזמן ביוץ אני חשה בכאבים עזים ברחם בעת קיום יחסי מין. ממש בכל אקט של חדירה מן לחץ וכאב עז שגורם לי ולבעלי לבצע זאת בעדינות עם תנוחות מסוימות ( תנוחות אחרות ממש גורמות לכאב בלתי אפשרי ). לפני הנסיונות גם סבלתי מכאבים ברחם אבל לעיתים נדירות ( אולי בפעמים הללו לא שכבתי בזמן ביוץ... ) האם הכאב הגיוני?
2. בביוץ האחרון שלי לחודש שחל בשבוע שעבר קיימתי יחסי מין שבסופם הבחנתי כי התבצע דימום בינוני ... לא חלש ולא מוגבר אבל ירד דם וכתמים על הסדין. האם הגיוני דימום שכזה בזמן ביוץ? אני מאוד לחוצה ורוצה לדעת מה הסיבות שיכולות להיות לתופעה זו.
הרופאת נשים שלי יצאה לחופשה של שבועיים , האם לפנות למיון נשים עקב התופעות שציינתי?
תודה המשך שבוע נפלא
ובשורות טובות, תמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון כניסה להריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/10/2011תופעה מוכרת במידה וללא תסמינים אחרים פרט לדימום קל אין צורך במיון
כול תופעה חריגה אחרת אכן יש שלקול מיון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי מחזורמימי09/10/2011
שלום. אני אם ל-3 בת 39. יש לי התקן רגיל 5 שנים, ומחזור סדיר. בקרוב אני אמורה להחליף את ההתקן. לפני כ-5 ימים סיימתי לגמרי מחזור בן 7 ימים (כולל דימומים קלים בסופו). ואתמול התחיל שוב מחזור נוסף!. תחילה חשבתי שאלו רק דימומים, אך אתמול ראיתי שהדימום התגבר, וכבר שמתי טמפון. האם זו תופעה שכיחה? האם זה קשור להתקן? מה הסיבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011יכול להיות קשור להתקן או לאיזה שבוש הורמונלי.
אינך בהריון? תמיד כדאי לעשות ברור לשלול עם כל דימום חריג גם אם יש לך התקן שמונע הריונות אבל לא מונע הריונות מחוץ לרחם באותה יעילות
במידה ושלילי פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהרוני09/10/2011
שלום רב,
בערב יום ו' האחרון שכחתי ליטול גלולה, בערב שלאחר מכן נטלתי את הגלולה הבאה כרגיל, בשעה הקבועה.
בבוקר יום קיימתי יחסי מין.
אני נוטלת גלולות דיאנה, מדובר היום ה-16 מהדימום האחרון.
מה עלי לעשות- האם להמשיך כרגיל עם נטילת הגלולות או ליטול פוסטינור?
חשוב לציין שבמשפחתי הקליטה להריון מהירה.
בברכה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011השיכי את הגלולות והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים כי אינך מוגנת יותר. קחי פוסטינור בנוסף לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכוח גלולה
גאיה10/10/2011תראי אם יוצא לך לשכוח את הגלולות אולי כדאי שתעשי תזכורת לעצמך, אצלי למשל בגלל שאני לוקחת פמינט אני נרשמתי לשירות שלהם שנקרא מזכירונט ואני מקבלת SMS קבוע באותה שעה כל יום ככה שפחות יוצא לי לשכוח עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריון...שלי09/10/2011
שלום,
אני בת 29. בעלי ואני רוצים להיכנס להריון שני . רופא הנשים שלי אמר לי לקחת למשך שלושה חודשים לפני הכניסה להריון, פרנטאל (של הכללית). אני נוטלת זאת כבר חודשיים.
עכשיו קראתי כי לפני הריון אמורים לקחת חומצה פולית.
האם רופא הנשים שלי טעה? האם עלי לקחת חומצה פולית? ואם כן- האם עלי להמתין שוב שלושה חודשים?
ראוי לציין כי הוא שלח אותי לבדיקות דם שיצאו טובות
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הריון... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011פראנטל מכיל חומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא מכיל את המינון המומלץ ?
שלי09/10/2011האם הוא מכיל את המינון המומלץ לפני הריון ?
תודה עך תגובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בשתן וכניסה להיריוןמור09/10/2011
שלום רב!
בשנה האחרונה קיבלתי 8 פעמים דלקות בשתן ואני מטופלת באנטיביוטיקה באופו קבוע בשם צפורל אני ובעלי מנסים להרות... האם אפשר בכלל להתעבר במצב כזה? שאני כל הזמן על אנטיביוטיקה? והאם זה יכול לפגוע בעובר במידה שכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בשתן וכניסה להיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011אין בעיה עם צפורל להכנס להריון ולהמשיך לקחת גם בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיקמירי08/10/2011
שלום
אני בת 26 ,במשך חודשיים יש לי דלקת בנרתיק,לאחר שימוש בזידובל ג'ל וגינלית ל5- ימי טיפול , הוקל לי אבל סימני הדלקת לא עברו לחלוטין ומיד לאחר הטיפול ראיתי שיש הפרשות דמוי קוט'ג מה שלא היו לפני,השתמשתי בנרות אגיסטן זה גם עזר קצת אבל גם זה לא העביר לי לחלוטין עד הסוף. חזרתי שוב לרופא והוא הביא לי דלצין טיפול ל3 ימים(אני ביום השני) השאלה שלי היא האים לאחר השימוש בדלצין אני אמורה לקחת אגיסטן נרות כי כידוע לי שאנטביוטיקה גורמת לפטריות??והאם זה בסדר שאני משמשת במקביל בפוליקוטן לשימוש חיצוני..??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011אין בעיה עם הפוליקוטן
לדעתי יש מקום להוסיף עוד אגיסטן. במידה וההפרשות לא יעברו כדאי שתעשי תרבית ותראי מה המצב שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהאפרת08/10/2011
יש לי שאלה אשמח אם תקדיש כמה דקות לקריאה..
אני בת 23, סובלת מגיל 17 בערך מתחושת מליאות בבטן התחתונה בעיקר, תחושת שובע מוקדמת (מאוד מוקדמת- אחרי כמה ביסים לא יכולה לאכול..) ומתנפחת כל הזמן.
עשיתי המון בדיקות שיביאו רמז כלשהו לבעיה..וכלום...בשנה האחרונה אני מרגישה שזה אף החמיר ואני נפוחה כמעט מכלום! זה גרם לי לירידה לא רצויה במשקל ולהרגשה כללית רעה.
לאחרונה אני שמה לב שיש לי מן גוף נוזלי כזה איפה שנמצאת השחלה הימנית..אני ממש יכולה לחוש בזה...אציין שבאולטראסאונד גניקולוגי שעשו לי לא מצאו שום דבר חריג..
המחזור שלי סדיר מאוד ואין לי בעיות מיוחדות איתו..
אבל עדיין מרגישה שמשהו נפוח נמצא שם.
השאלה שלי אם יכול להיווצר מצב כזה? ואם היו אמורים לראות זאת ישר בבדיקה גניקולוגית? ואם מה שציינתי יכל להיות קשור לנפיחויות שהסברתי בהתחלה?
אני ממש מודאגת וחסרת אונים ולא יודעת איך להמשיך מכאן..
אני יודעת שבלי לבדוק לא תוכל להסיק, אבל קצת מידיעותייך יוכלו לסייע לי...
המון תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011אם בדיקת אולטראסאונד אגן תקינה הבעיה איננה גינקולוגית .
יכול להיות קשור למבנה של רקמות שומן בעור באזור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד התייחסות קטנה
אפרת09/10/2011לא יכול להיות סרטן השחלות חלילה? כי הבנתי שקשה לעלות על זה ולא רואים את זה באולטראסאונד....
תודה רבה אני מאוד מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן גלולות- דחווףנגה08/10/2011
שלום, שכחתי גלולה אחת (יאז) בימים 14-28 ועקבתי על פי העלון וההוראות ויומיים אח"כ קיבלתי מחזור. המחזור ממשיך כבר יותר מ8 ימים..האם זה מדאיג והאם עלי להמשיך כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן גלולות- דחווף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011לא ברור באיזה ימים שכחת את הכדור אבל המשיכי כרגיל. אם הדימום לא יפסק בשבוע הקרוב פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה נרתיקיתשירה08/10/2011
לפי כשבוע לקחתי אנטיביוטיקה לטיפול בסינוסיטיס...
האנטיביוטיקה גרמה לי לפטרת וגינלית שטיפלתי בה באמצעות אגיסטן טבליות לשלושה ימים. כרגע אני 24 שעות אחרי הטבליה האחרונה והכל בסדר גמור מקדימה, אך התחיל לי גירוד באיזור חריץ הישבן ותחושה של יובש וקרעים...
זה יכול להיות קשור? להמשיך למרוח אגיסטן שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה נרתיקית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2011יכול להיות קשור. מרחי משחת אגיסטן סביב פי הטבעת מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן כאבי בטן תחתוןענת08/10/2011
אני בת 48 ..עשיתי בדיקת שתן והתברר שיש לי דלקת נתנו לי את המרשם ciprofloxacin ..יש לי גם כאבי בטן תחתון ולפעמים יש לי מעט הפרשות דם... מה דעתך בעניין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן כאבי בטן תחתון - תגובה
ד''ר יואב פלד08/10/2011סיימי את הטיפול
המתיני שבע
בצעי תרבית חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה וקלקול קיבהאורה08/10/2011
בשעה 8 בערב אני בלעתי גלולה...וישר אחרי זה התחילו לי שלשולים שעברו להקאות...ברור לי שהגלולה לא נספגה, מה אני אמורה לעשות?מתי אהיה מוגנת שוב?
כמו כן אני רציתי לקחת הפעם שתי חפיסות ברצף האם "הארוע" הזה יכול להפריע לי לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה וקלקול קיבה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/10/2011תקחי גלולה נוספת ותמשיכי 2 חפיסות רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)