מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגניקולוגיעל03/10/2011
יש לי שאלה לגבי המחזור.
דבר ראשון אציין שאני בת 43(אם חשוב הגיל).
כשאני מקבלת מחזור, אחרי יומיים הדימום מפסיק אבל נמשך אח"כ ביום הרביעי והחמישי.ביום השישי אין דימום בכלל, הכל נקי לגמרי אבל אני חשה כאבים חזקים כמו:כאבים בחזה,כאבי ברכיים,הרגליים רועדות,כאבי גב תחתון חזקים מאוד וכדו'.ואז לקראת היום השביעי אני מקבלת כמו "מחזור חדש",יש לי דימום חזק מאוד שנימשך יומיים.התופעה הזו היא כבר כמה שנים(לפחות 3).רציתי לדעת למה זה קורה ומה ניתן לעשות ??תודה רבה,יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגניקולוג - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר03/10/2011לא ניתן לאבחן את הבעיה בפורום , ויש צורך בבדיקה, אולטראסאונד ואולי גם היסטרוסקופיה (הסתכלות בחלל הרחם בעזרת ציוד אופטי). בתם ההליך יתכן ויהיה ניתן להתאים טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להכנס להריון מ...אלונה03/10/2011
מזרע יבש?
כלומר זרע שהתקרש על הגוף והגיע לאיבר המין לאחר שהיה במצב שבו הוא פריך ויבש.
סליחה שהשאלה כל כך דוחה ומוזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להכנס להריון מ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב ללא הנקהשירן03/10/2011
שלום רב,
ילדתי את בני לפני כשנה וחצי, והנקתי אותו כ-3.
הבעיה היא שגם היום יש לי חלב, חשוב לי לציין שמחזור הווסת שלי מסודר מאוד,
האם הדבר אמור להטריד אותי, האם זה ימנע ממני להכנס להריון נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ההנקה
שירן03/10/2011הזמן שהנקתי הוא שלוש חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב ללא הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011עשי בדיקת דם להורמון החלב -פרולקטין. אם היא תקינה ואין הפרעה הורמונלית אין בעיה של כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מהמפשעה שמקרין לרגל האחוריתאלדמע02/10/2011
לפני חודשיים עברתי ניתוח לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה מצד ימין עקב נוזל דלקתי שיצר כאבים חזקים ובלתי נסבלים.
לאחר הניתוח הרופא הסביר שהניתוח עבר בהצלחה ושהיו הדבקויות שאת חלקן הסיר וחלקן לא יכול היה להסיר ושמעכשיו איכות החיים שלי תשתפר פלאים.
כ-3 שבועות לאחר הניתוח התחילו לי כאבים בצד ימין בלבד באזור המפשעה בחיבור לרגל.
הכאבים הם על בסיס יומיומי וזה כואב שמרגיש שמגיע מהמפשעה ומשליך זרמים של כאב לאזור הרגל האחורית ואפילו לאזור עצם הזנב.הכאב מתעצם לפני מחזור וובזמן המחזור.
הגעתי פעמיים לרופא שניתח אותי והסברתי לו את מהות הכאב והוא בדק אותי ואמר שאין קשר בין הכאב שציינתי לבין הניתוח שעברתי.
הסברתי לו שהכאב התחיל לאחר הניתוח ומעולם לא חוויתי כאב מהסוג הזה ובנוסף זה בצד של הניתוח מצד ימין.
הוא אמר לי שהוא לא מבין מה זה הכאב הזה.
אני די נואשת ולא יודעת מה לעשות
הכאב הזה הוא בלתי נסבל מבחינתי ומאוד מתסכל אותי.
אני לא יודעת למי עליי לפנות.
לי יש תחושה שיש קשר בין הניתוח לכאב שאני מרגישה
אשמח לקבל יעוץ מה זה יכול להיות ולמי עליי לפנות?האם לשמוע חוות דעת של רופא נשים אחר או שאולי זה קשור לתחום אחר לגמרי כמו כירורג או אורתופד.
אשמח מאוד לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מהמפשעה שמקרין לרגל האחורית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011פני לעוד חוות דעת מרופא נשים אחר. עצם העובדה שהכאב מחמיר סביב מחזור מצביע על כך שהבעיה קשורה לגינקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיותמירב02/10/2011
שלום, אני בת 28 את ילדתי השניה ילדתי לפני 3 שנים ומאז נוטלת גלולול.בשנה אחרונה פמינט. לפני כחודשיים הפסקתי את הגלולות כדי להרות. היה לי מחזור אחד סדיר וכעת המחזור השני נמשך כבר שלושה שבועות כשלפני שבוע באחד הימים היה לי דימום רב פניתי למוקד וביצעו לי אולטרסאונד הרופא איבחן שחלות פולציסטיות. הדימום עדיין ממשיך. האם יש טעם לבדיקה נוספת או שהאבחנה אמורה להיות חד משמעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פולציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011אין טעם בעוד בדיקת אולטראסאונד אבל פני לרופא נשים לטיפול בדמום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובירור נוסף
מירב03/10/2011הרופא/ה שאצלו הייתי לא כ"כ התייחס לדימום למרות שהדגשתי שהגעתי למוקד עקב דימום רב מאד מאד. (אני אחרי שתי לידות ולא היה לי כך אפילו אחרי לידה...) רק אמר שבמידה וארצה להפסיק את הדימום בכלל, כי כבר נמשך למעלה מ 3 שבועות, אטול טבליות הקסאפרון לטיפול בשטפי דם ונתן לי מרשם לכך.
אציין כי אני רוצה להרות ולכן הרופא לא נתן טיפול בגלולות לשחלות פולציסטיות.
בנוסף חשוב לי לציין כי בתוצאות האולטרסאונד צויין כי בשחלה שמאלית ישנו מימצא לא צלול בגודל 23*23 מ"מ היכול להתאים לציסטה המורגית. גם לזה הרופא לא התייחס.
מה זה הציסטה הזו? האם דרושה התייחסות או מעקב? לפנות לרופא נוסף?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובירור נוסף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2011הממצא יכול להעיד שהיה לך ביוץ וכי הציסטה לא נספגת ועל כן הדימומים. הטיפול יכול להיות דווקא כדורי פרוגסטרון. נסי לקחת את ההקסאקפרון. אם לא יעזור תוך יומיים שלשה בהפסקת הדימום פני לרופא נשים שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעאילנה02/10/2011
יש לי ריח רע מהנרתיק וזה גורם לגברים לא לרצות לקיים איתי מין אוראלי. אפשר לטפל בזה? ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011בדרך כלל הסיבה לריח רע מהנרתיק זה זהום חידקי. שניתן לטיפול על ידי אנטיביוקה מקומית. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד
אילנה03/10/2011הריח קיים מאז ומתמיד, עדיין יש סבירות לדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2011פחות. אך כדאי לשלול בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס עם החדרת אצבעותרון02/10/2011
שלום הפנו אותי לפורום הזה אני אשמח לתשובה מקצועית בבקשה
קיימתי יחסי מין מלאים עם קונדום ובוודאות גמרתי בתוכו
השאלה שלי היא לפני שהלבשתי את הקונדום נגעתי מספר פעמים (שפשפתי)
באיבר המין ובנוסף השתפשפתי על איבר מינה של הבחורה ללא חדירה ! ואז לאחר מכן הלבשתי את הקונדום ואז לאחר הגמירה שטפתי ידיים עם סבון ולאחר מכן החדרתי אצבעות לאיבר מינה של הבחורה האם יש חשש שהעברתי לה זרע????
אני חושב על זה מספר ימים ולחוץ כולם אומרים לי לא לדאוג כי קיימתי יחסים עם קונדום אבל מה שמלחיץ זה כל מה שעשיתי מסביב.. אני אשמח לתשובה מיידית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם החדרת אצבעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011אם שטפת ידים הרי אין שום חשש להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אנטיביוטיקה כאשר מנסים להרותאורית02/10/2011
שלום,
בהמלצת אורולוג אני נוטלת אנטיביוטיקה (צפיויט 500 מ"ג) לאחר קיום יחסי מין היות ואני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות של שלפוחית השתן.
כעת אני מנסה להרות וברצוני לדעת האם עלי להפסיק לטול את האינטיביוטיקה לאחר קיום יחסי מין או שמא אין לה כל השפעה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת אנטיביוטיקה כאשר מנסים להרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011אנטיביוטיקה זו מותרת בגם הריון כך שאת לא צריכה להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נטילת גלולות יאז גורמות לדיכאוןפני02/10/2011
שלום אני בת 36 התחלתי ליטול גלולות יאז לפני 3 חודשים לפני כן היה לי התקן תוך רחמי השאלה שלי בתקופה האחרונה השבועיים האחרונים אני מרגישה על עצמי דיכאון קל ירידה בחשק המיני האם הסבירות היא שהגלולות לא מתאימות לי ושמתי לב שאכן מצויין בתופעות לוואי הסיממנים הללו. ואם כן אלו גלולות אחרות אני יכולה ליטול .אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נטילת גלולות יאז גורמות לדיכאון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011האם אין סיבות אחרות לדכאון? הסבירות שהגלולות יתחילו לגרום לדכאון רק אחרי 3 חודשים של לקיחה- נמוכה. אך אם את רוצה לשלול הפסיקי את הגלולות ותראי חודש ללא גלולות מה מצבך הנפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב ביוץשרון א.02/10/2011
הי, ב 3 חודשים האחרונים (יוני יולי אוגוסט) קיבלתי ווסת כל 29 ימים .הווסת האחרונה
בספטמבר הגיעה 32 ימים לאחר קודמה. איך לחשב את הביוץ? לפי ממצוע של כל החודשים? או להתייחס רק לווסת האחרונה ולספור 14 יום מהיום הראשון שלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011חישוב ביוץ נכון נעשה ברטרוספקט 14 יום פלוס מינוס שנתיים לפני הוסת האחרונה
ואחר והימים אצלך לא ממש קבועים ואי אפשר לבנות על זה התחילי עם ערכות ביוץ מדידות מיום 12 לוסת האחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!!נטלי02/10/2011
אני 3 חודשים אחרי לידה בניתוח קסרי ועדיין לא קיבלתי מחזור הרופא נשים אמר לי לאתחיל את הגלולות ועם זה אני אמורה לקבל זה כבר שבועיים שאתחלתי ועדיין לא קיבלתי עם זה הגיוני מה אני אמורה לעשות ביצעתי בדיקה הריון ביתית ויצא שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!!!!!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011יכול להיות שהמחזור יתעכב. אם יכולה ללכת לרופא נשים לבקש כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאיריס02/10/2011
שלום
לאחרונה שמתי לב שהופיעו לי נקודות לבנות קטנות על הנרתיק קרוב לדגדגן ועל הדגדגן עצמו. בנוסף מתלווה לכך ריח לא נעים וגרד לא חזק.
מזה יכול להיות אני צריכה כיוון לפחות?
יש לציין כי אני כחודשיים אחרי לידה ( לא יודעת עם יש קשר בין הדברים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף
איריס02/10/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2011רצוי להבדק ע"י רופא נשים
קשה לאבחן רק לפי התיאור ברשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה-די דחוףשירה02/10/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות יסמין.הייתי אמורה לקחת את הגלולה האחרונה בחבילה ביום שבת ושכחתי לקחת אותה.
רק היום-יום ראשון,היום שבו אני אמורה להתחיל חבילה חדשה ראיתי ששכחתי לקחת את הגלולה האחרונה מהחבילה הישנה.
הבנתי שבמקרה כזה היה עליי להתחיל את החבילה יום לפני (אתמול) אך מכיוון שגיליתי זאת רק היום,האם עליי להתחיל את החבילה החדשה כרגיל היום ולהמשיך כרגיל?
לכמה זמן ההגנה נפגעת?
והאם אהיה מוגנת אחרי שבוע ההפסקה בחבילה הבאה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה-די דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2011יש להמשיך את רצף הגלולות כרגיל ללא שינוי גם במקרה של שכיחה של גלולה
אחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בחורה
דנה03/10/2011שלא שכחה גלולה פה ושם.. כדי שזה לא יסתיים בהריון לא רצוי אני מציעה לך להשתמש בשירות תזכורות של "מזכירונט" (תריצי חיפוש בגוגל) שמעביר לך sms יומי לנייד מתי לקחת גלולה ומתי להתחיל חפיסה חדשה. מאוד נוח ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תרבית וגינליתליאור02/10/2011
תוצאות תרבית וגנילית
לילי (2.10.2011, 12:58)
שלום,
בחצי שנה האחרונה אני סובלת מקנדידה אשר באה לידי ביטוי בעיקר בפטרת חוזרת בנרתיק.
מזה 3 חודשים אני מוטפלת תזונתית בשילוב צמחי מרפא אצל נטורופטית .
עשיתי בדיקה של התרבית ואלו הם התוצאות:
Vaginal Yeast Culture- אין צמיחת שמרים
Vaginal Microscopy- משטח מתאים לפלורה הנורמילת
Trichomonas Microscopy- לא נמצאו.
האם הבדיקות הללו מספיקות? בקשתי מרופא נשים לעשות תרבית של הנרתיק וזה מה שהוא נתן לי.
האם משהו יכול בבקשה להסביר לי מה הם התוצאות והאם הם מסבירות האם יש לי קנדידה או אין... תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תרבית וגינלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2011עפ"י המשטח האחרון ללא ממצא של פטרת או חדייקים מסוג מסויים
בנרתיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור02/10/2011האם זה אומר שאין לי קנדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בכיפור- שאלההההילהה02/10/2011
אני בדיוק החודש הזה החלטתי לקחת גלולות לראשונה. קיבלתי מרשם לגלולות מינולט ועליי ליטול אותם ביום הראשון של המחזור.
אני אמורה לקבל מחזור ב-6.10 אך סביר להניח שהוא יאחר לי ביום כמו תמיד או שיגיע בדיוק מה עליי לעשות במצבים כאלה בנוגע לגלולות??? אם זה נופל על יום כיפור ואני צמאה
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בכיפור- שאלההה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/10/2011יש ליטול את הגלולות או לפני תחילת הצום
או במידה וביום שבהת לאחר סיום הצום
בהצלחה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)