מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר הרמת חפץ כבדלירון05/10/2011
שלום,
אתמול הרמתי משהו כבד, באותו רגע לא הרגשתי שום דבר אבל לאחר כמה זמן שמתי לב שיש לי דימום שהוא לא המחזור, הדימום לא היה כבד אך הוא נמשך כמה שעות, וגם היום היה קצת דימום. ויש לי גם קצת התכווצויות בבטן. צבעו היה גם בהיר מאוד.
זה משהו שחוויתי בעבר גם לאחר הרמת משהו כבד/ לאחר מאמץ גופני קשה, זה לא קורה לעיתים קרובות. אבל העניין הוא שאני לא בטוחה מה זה בדיוק, אז זה קצת מדאיג.
האם זה נורמלי? או שעליי להיוועץ עם רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הרמת חפץ כבד - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/10/2011יעוץ רופא הכרחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון07/10/2011שלום,
תודה על המענה, קבעתי תור- היה תור פנוי רק בעוד שבועיים.
האם זה רציני? מה יכול לגרום לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי הלא רפואית
ליאת09/10/2011חייבת לכתוב לך אם הרופא רשם יעוץ רופא הכרחי, לא כדאי לחכות שבועיים , לכי למיון נשים במרפאה שלך בקופ"ח. !!
רק בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות ברחםשרון05/10/2011
שלום
עברתי ניתוח קיסרי לפני 7 חודשים. כעת אובחנו אצלי הסתדויות של רירית ברחם. ונקבע לי תור להיסטרוסקופיה אבחנתית. האם הצלקות יכולות למנוע כניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות ברחם - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/10/2011הפרעות ועיוותי הצלקת יכולים למנוע הריון במקרים נדירים ביותר.
היסטרוסקופיה היא רעיון מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםחנה05/10/2011
שלום אני בת 57 יש לי גלי חום מיזה 14 שנה אז עשיתי ב. הורמונים הציעו לי כדורים ואני סרבתי. עד מתי זה ימשך? האים יש עוד איזה בדיקה שאני צריכה לעבור כבר נמאס לי שהחום עולה למעלה ואני הופכת לחסרת סבלנות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/10/2011לא ניתן לנבא את משכם של גלי חום
טיפול הורמונלי יעיל ביותר במניעת הבעיה, אך קיימים פתרונות תרופתיים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BETA-HCGמיטל05/10/2011
שלום רב..
קיבלתי תוצאה של בדיקת BETA-HCG 123 IU/L מה אומר הערך הזה? הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BETA-HCG - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/10/2011הריון מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מכאבי בטן יתכן מהגלולות?אליה05/10/2011
אני כבר בערך 4 חודשים נוטלת גלולות למניעת הריון, וכבר בערך חודש אני סובלת מכאבי בטן רוב הזמן, הרופא שלי המליץ שאתייעץ עם רופאת הנשים (לאחר שאתחיל לקחת חפיסה חדשה במיקה ובכאבים יחזרו)אם להפסיק הגלולות או לנסות סוג אחר,מהסיבה שבתחילת שבוע ההפקסה של הגלולות הבטן לא כל כך כאבה.
האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מכאבי בטן יתכן מהגלולות? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/10/2011בדיקת רופא נשים
אם הכל תקין נסיון להסתגל לגלולה נוכחית ואז נסיון של גלולות אחרות או אמצעי מניעה אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה תחתונה אחת יותר גדולה מהשניהגילי05/10/2011
שלום,
יש לי שפה תתונה אחת יותר גדולה מהשניה. אני מאמינה שזאת אחת הסיבות שכואב לי בעת קיום יחסי מין בכלל והחדירה בפרט. בנוסף רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהמצב הזה מסוכן ועלי ללכת לבדוק את העניין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה תחתונה אחת יותר גדולה מהשניה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011,תמיד יש חוסר סימטריה בין השפתיים הקטנות וזה נורמלי לגמרי. אבל לא בסדר שכואב לך בזמן יחסי מין. פני לבדיקת רופא נשים אולי הסיבות לכאב הן אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה והריון-דחוף!!יוליה04/10/2011
שלום
יש לי הפרשות צהובות בכמות גדולה , ואני רואה שזה גם מלווה בכך שכל האיבר מין מכוסה בלבן ( כמו בתחילת ההריון וכאילו יש לי פטריה).
האם בהריון ( שבוע 11) ניתן לקחת נרות ? יש לי בבית Clotrimazole 200 mg
האם אני יכולה לקחת אותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה והריון-דחוף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011מרחי משחה של אגיסטן חיצונית אבל לא רצוי נרות עד שתסימי שבוע 13
את יכולה להחדיר חומרים טבעיים כמו קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק או ויטמין C* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור גם עם גלולותליאור04/10/2011
בחצי שנה אחרונה המחזור שלי פוחת מחודש לחודש, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהברזל שלי נמוך, אז התחלתי לקחת וריאיתי שזה עשה קצת שיפור.
2 המחזורים האחרונים היום לי למשך יום ואחריו היה ל3 שעות.
אני מקפידה לקחת גלולות בזמן ובשעה הקבועה, ועכשיו המחזור האחרון היה אמור להגיע ביום שבת 1/10/11 ופשוט לא הגיע כלום. גם אם זה מאחר, הכי רחוק הגיע לי יומיים איחור. בכל מיקרה קבעתי תור לרופא נשים, אבל אני תמיד שמחה לקבל חוות דעת שנייה. כבר קרה בעבר ששאלתי פה שאלה, והפיתרון שנתתם לי עזר לי מאוד יותר מרופא במיון והרופאה המטפלת שלי עם מרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור גם עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011יכול להיות שאת צריכה גלולות עם מינון אסטרוגני יותר חזק או תוספת של כדורי אסטרוגן לשבוע בתוספת לגלולות שאת לוקחת כדי להעלות את עובי רירית הרחם.ולפתור את התופעה. אין סבירות להריון כסיבה לאחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עקב דימום בין ווסתיקרן04/10/2011
רקע: בד"כ מחזור סדיר, מלבד החודש אשר היה לי דימום בזמן הביוץ לאורך 4 ימים (כמו מחזור, רק בכמויות דם קטנות יותר). שאלה: האם המחזור הרגיל אמור להתאחר לי עקב כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עקב דימום בין ווסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011לא בהכרח. עשי בדיקה להריון אם יש אופציה שכזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נובירנגלירון04/10/2011
שלום היום קיבלתי מהרופא נשים שלי את טבעת הנובירנג העיניין הוא ששכחתי לשאול אותו לגבי עישון, במידה ואני מעשנת מותר לי להשתמש בטבעת?? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת נובירנג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011ההתיחסות לטבעת זה בדיוק כמו עם גלולות. רצוי לא לעשן ואם את מעשנת אז במינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינטרונית04/10/2011
שלום, קיבלתי מרשם לטיפול בן עשרה ימים בזינט. בעלון של האנטיביוטיקה רשום להשתמש באמצעי מניעה בנוסף לגלולות.
אני אמורה לסיים את הטיפול ביום שבו אני מסיימת את חפיסת הגלולות הנוכחית, שלאחריה תבוא ההפסקה הקבועה בת 7 ימים.
השאלה שלי האם, במהלך החפיסה הבאה (שאני אתחיל כאמור שבוע מיום סיום הטיפול האנטיביוטי) יהיה עדיין צורך להשתמש בקונדומים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011רצוי עד שבועיים לאחר סיום הזינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!! כבר התייאשתיפנינה04/10/2011
אני בת 19 גובה מטר 58 ואני שוקלת 43 ק"ג.
השאלה היא האם המשקל קשור לנסיון להיכנס להריון? אני כבר כמה חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה האם זה קשור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה!! כבר התייאשתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011תלוי האם יש לך מחזורים סדירים, האםהורמונלית אך תקינה, פני להערכה לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה04/10/2011
שלום,
רציתי לדעת מה זה רחם היפוגני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/10/2011באיזה הקשר זה נכתב ומה הדווח המלא מבדיקת האולטראסאונד. חסר נתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאורית04/10/2011
דר' שלום רב,
שמי אורית ואני בת 24, אני נוטלת גלולת מינס כבר קרוב לשנה, לפני כשבוע חליתי והתחלתי ליטול במקביל גם אנטיביטיקה, לפני כ3 ימים התחיל אצלי דימום מלווה בכאבי מחזור שזה מוזר מאחר והמחזור החודשי שלי הסתיים לפני כשבועיים וחשוב לי לציין שהמחזור החודשי שלי מאוד סדיר מאז ומעולם,
מדוע לדעתך הדימום? לפנות לרופא שלי?
תודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/10/2011יתכן והדימום נגרם כתוצאה מירידה ברמת התרופה(מינס) בדם כתוצאה ממחלה או אנטיביוטיקה. היתי מציעה להבדק ולהוסיף אמצעי מניעה נוסף למשך חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנרות ומחזורדיאנה04/10/2011
שלום,
קיבלתי טיפול בנרות Clothree ושטיפה וגינלית של פולידין למשך 12 יום. אתמול התחלתי את הטיפול בנרות והיום קיבלתי מחזור. שטיפה עדיין לא התחלתי. שאלתי היא, כיצד לנהוג? האם להתחיל את השטיפה, ועם הנרות לחכות עד שייגמר המחזור? בנוסף, האם ניתן להשתמש בנרות האלו יחד עם כדורי רוקאוטן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנרות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2011חכי עד שתסיימי את המחזור. אין מניעה לעשות את הטיפול עם ראקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)