מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי דם חומים לאחר מחזור קצר ומוזרeddie08/08/2011
שלום רב.
אני בת 27 בריאה, מחזור כל 26-27 ימים בצורה סדירה, הווסת מגיעה כ-5 ימים עם דימום די חזק בתחילה. ווסת אחרונה הגיעה ב 4.8.11 עם כאבי בטן נורא חזקים אך עם דימום מועט, נגמרה אחרי 3 ימים כלומר בשבת, ומאתמול בערב יש הכתמות חומות מועטות...
אציין רק כי הדבר קרה לי לפני הרבה שנים כשנטלתי גלולות בגיל ההתבגרות, ולפי המלצת רופא נשים החלפתי אותן וזה הסתדר. כעת אני לא נוטלת גלולות מזה 8 חודשים ועד כה לא קרה והווסת הייתה עוצמתית מאוד.
מה יכולות להיות הסיבות לכך? או שמדובר סה"כ בשארית הווסת (לא אופייני לשאר החודשים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שוב את השאלה שלי
eddie09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי דם חומים לאחר מחזור קצר ומוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2011יכול להיות הפרעה במחזור אם אין חשש להריון ואינך נוטלת גלולות. בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שלא ציינתי קודם
eddie09/08/2011אך כן קיימת חשיפה להריון אך בגלל הווסת אני ישר מניחה שזה לא הריון
אם כן מה יכול להיות ומה את מציעה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב לאור השאלה הראשונה -
אדריאנה10/08/2011כתמי דם חומים שהופיעו לאחר מחזור קצר ולא רגיל, ממש מועטים
אני ובעלי מנסים להרות מזה כמה חודשים אך בגלל שהופיע דימום ווסתי (מועט יחסית)
אני כמובן מניחה שאין הריון..
מה עוד יכולים להעיד הכתמים החומים? לא סביר שמדובר בדימום השתרשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שנית את השאלה שלי
eddie09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשיר08/08/2011
היי,
אני לוקת גלולות כבר כמעט שנה (פמינט).
בערך בשלושה חודשים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה.
בשבוע האחרון של החפיסה, אני עולה קילו ואני מרגישה תחושת נפיחות בבטן.
רציתי לדעת אם זה הגיוני?
(שכן אין זה מחזור טבעי שיכול להסביר את הקילו הנוסף והנפיחות)
חשבתי על זה, והרי הגוף "לא יודע" מתי אני צריכה לקבל, משום שאם הייתי ממשיכה לקחת חפיסה נוספת ברצף בכלל לא הייתי מקבלת- בשונה ממחזור רגיל שהרחם מתמלאת בדם כמה ימים לפני שהמחזור מגיע..
כך שאני לא מוצאת הסבר הגיוני לתופעה הזו...
תודה רבה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
נורית08/09/2011אחת מתופעות הלוואי של גלולות למניעת הריון הינה תיאבון מוגבר שיכול להביא לעליה במשקל וביחד עם המחזור יתכן שאת אוכלת בתקופה הזאת יותר מהרגיל, ולכן פשוט כדאי שתשימי לב לזה..
אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ולא עליתי אפילו גרם, אז לא נראלי שהגלולות עצמן משמינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון לאחר לידהלימור08/08/2011
שלום,
קיבלתי מחזור ראשון לאחר 6 שבועות מהלידה, אך הוא נמשך כבר 10 ימים, אומנם לא מחזור קשה עם דימומים כבדים אבל עדיין היום זה כבר היום ה-10,אני לא מניקה ואני לא יודעת אם זה קשור אבל חזרתי לקחת גלולות מהיום הראשון שקיבלתי, האם מחזור כזה ממושך זה סביר לאחר לידה? האם יש מה לדאוג?
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים??
לימור09/08/2011שלום,
קיבלתי מחזור ראשון לאחר 6 שבועות מהלידה, אך הוא נמשך כבר 10 ימים, אומנם לא מחזור קשה עם דימומים כבדים אבל עדיין היום זה כבר היום ה-10,אני לא מניקה ואני לא יודעת אם זה קשור אבל חזרתי לקחת גלולות מהיום הראשון שקיבלתי, האם מחזור כזה ממושך זה סביר לאחר לידה? האם יש מה לדאוג?
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ראשון לאחר לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/08/2011בהחלט יתכן אי סדירות במחזורים לאחר לידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחתי גלולה באיחורקרן07/08/2011
של שעה. מליאן, אני לקראת סוף החפיסה. יש איזה השפעה על רמת המניעה או שזה לא נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי גלולה באיחור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011לא נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפן וגלולותמיכל07/08/2011
שלום רב,
אני צריכה לקחת מוקסיפן פורטה 500 מ"ג 4 פעמים ביום לפני טיפול שורש החל מהיום (ראשון) ועד יום שלישי כולל. ביום שלישי בערב (באותו היום אסיים את האנטיביוטיקה) אקח את הגלולה הראשונה של חפיסה חדשה של מרסילון (כרגע בשבוע הפסקה).
האם יעילות הגלולות נפגעת לחודש החדש?
במידה וכן, מתי מתחדשת היעילות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן וגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011לא נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להענות מהירה,תודהעדן07/08/2011
היי,
אני בת 16,ולא מזמן התחלתי לקיים עם בן זוגי יחסי מין.
[הוא הראשון שלי,ואני הראשונה שלו]
אנו מקיימים יחסים ללא אמצעי מניעה,והוא גומר בחוץ.
שמעתי פעם על כך שלפעמים זרעים נפלטים בזמן יחסי מין[טרם הגמירה]
רציתי לשאול האם רצוי שאקיים יחסי מין עם אמצעי מניעה,
למרות שהוא לא גומר בתוכי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להענות מהירה,תודה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011חייבים אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה נשית קשהעידן07/08/2011
שלום
לבת זוגתי יש בעיה מיוחדת שעד עכשיו אף רופא לא הצליח למצוא לה פיתרון ואשמח אם תעזור לי.
בהתחלת יחסי מין ממש בחדירה היא סובלת מכאבים חזקים בנרטיק במיוחד בחלק התחתון בכניסה ובהמלך קיום יחסי המין הכאב גובר עד שאנו נאלצים להפסיק בעיה נוספת היא שעם תחילת יחסי המין מתמלת שלפוחית השתן שלה עד שהיא ממש לא יכולה להיתאפק יותר ואנו נאלצים להפסיק לקיים יחסי מין.
אחרי יחסי מין היא סובלת מכאבים וגירודים בנרטיק בעיות אלו הופכות את חינ ו לסיוט מיתמשך בבקשה עיזרו לנו.
אם זה יעזור חלק מהרופאחם אמרו לנו שזה ויסטבוליטיס והיא אפילו עברה ניתוח שבו הסירו לה חלק מהספתיים החיצנויות של אבר המין
תודה מראש
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה נשית קשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011יכול להיות שמדובר בווסטיבוליטיס. לא ברור האם היא עברה ניתוח או לא.
הבעיה רצינית מאד ואי אפשר לעזור לכם בהתכתבות. אני מוכן לבבוק את החברה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לא מוגןהילה07/08/2011
שמי הילה אני ובעלי שכבנו אתמול בלילה ואני לא לוקחת אמצעי מניעה בכלל וגם הוא לא השתמש בקונדום ובעלי גמר בתוכי.
השאלה שלי היא יכול להיות שאני בהריון? כי את המחזור האחרון שלי קיבלתי ב- 26/7/11 זה היום הראשון של המחזור וסיימתי אותו ב-30/7/11 .
אשמח לקבל תשובה די מהירה בנושא.
בתודה מראש מהילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לא מוגן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011כאשר שני אנשים מקיימים יחסי מין אזי יכול לצאת מזה שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס לא מוגן
הילה08/08/2011האם אני יכולה לקחת את הגלולה של פוסטינור כי עדיין לא עברו 72 השעות מאז ששכבתי?
אשמח לקלב תשובה במהירות הבזק .
בתודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לד"ר- דחוף בבקשהנישנש07/08/2011
חייבת עזרה : אם היום בבוקר לקחתי גלולה , ואחרכך אחכלתי משהו כנראה לא בסדר כי היו לי שלשולים והקאתי (ממש קצת) ואחרי כמה זמן קיימתי יחסי מין, האם יכול להיות שההשפעה של הגלולה לא נספגה? אני צריכה ללכת לבית מרקת לקחת גלולה של היום למחרת? כמו נורלבו או כמו פוסטינור או שאני יכולה פשוט להסתמך על זה שאני על גלולות?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם גם הקאת וגם היה לך בעיות עם הבטן
לינה07/08/2011ליתר בטחון לקחת נורלבו או פובטינור וגם כדאי לבדוק אם יש הריון בעוד כשבועיים על ידי בדיקת הריון , ולהבא אם קורה מצב כזה לשאול לפני שמקיימים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר- דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011תקחי היום גלולה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח משטח ואגינליאנה07/08/2011
שלום רב
קיבלתי תוצאות של משטח ואגינלי ברצוני לדעת האם הינו תקין.
בתודה מראש.
Epithelial cells +
Fungus Candida negative
WBCs +
Trichomonas לא נמצאו
Gram Stain normal* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח משטח ואגינלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2011אנו לא מפענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוטומי בעקבות שליית פתחרונה07/08/2011
שלום,
אחרי שעברתי היסטרוטומי בעקבות שליית פתח (במהלך שהות בצ'כיה) - האם בהריון הבא אני אהיה חייבת ניתוח קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליית פתח
שרונה09/12/2013בהריוני הקודם היה לי שליית פתח נעוצה וברצוני לדעת מדוע הרופאים אומרים שזה חוזר ואם כן כמה הסיכויים שזה לא יחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוטומי בעקבות שליית פתח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2013סביר להניח שכן אבל חסר פרטים רפואיים העבירי את כל החומר הרפואי שיש לך לרופא נשים מטפל והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה יסמיןמור07/08/2011
שכחתי לקחת גלולה אחת אתמול (אמצע החפיסה) האם אני מוגנת בשאר החודש בהנחה שאקח כל יום בשאר החודש שנותר? (ללא קונדומים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים? פרסמתי כבר פעמיים!!
:<08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נירית09/08/2011לדעתי את צריכה להמשיך רגיל את הגלולות ולהתשמש בקונדום לפחות בשבועיים הקרובים.. חוצ מזה תקפידי לא לשכוח גלולות כי זה באמת יוצר את כל הבלאגן הזה.. נסי לשים תזכורות או פתק במקלחת.. בגלולות שלי (פמינט) למשל יש להם גם שירות מזכירונט ששולח לך חינם הודעה בשעה שאת צריכה לקחת. מקווה שגם הד"ר יענה לך לשאלה בקרוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה יסמין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/08/2011את לא מוגנת וצריכה להשתמש בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כריתת מיומהמעיין07/08/2011
האם אפשר לנתח בשעת מחזור ניתוח כריתת מיומה בפתיחת בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כריתת מיומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2011רצוי שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כריתת מיומה
מעיין07/08/2011כיצד זה מפריע למהלך הניתוח ומה ההשפעות?
הרופא שלי אומר שלו זה לא מפריע ואני ממש מתלבטת מה לעשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתול כריתת מיומה
מעיין07/08/2011השרירן שלי הוא מחוץ לרחם על גבעול 3 סמ לחלל הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןת07/08/2011
מצאו לי 2 חיידקים.האחד אי קולי ואת שמו של השני אני לא זוכרת בריכוז מאוד גבוה - שניהם.נתנו לי אנטיביוטיקה שאני צריכה לקחת פעמיים ביום, למשך 7 ימים.
היום הוא כבר היום השלישי ואני מרגישה עדיין את הסימפטומים.האם זה אומר שהאנטיביוטיקה לא עובדת או שזה מוקדם מדי להנחה כזו? האם ניתן לעשות בדיקה חוזרת לפני תום 7 הימים כדי לבדוק אם האנטיביוטיקה עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2011המשיכי את האנטיביוטיקה עד סוף החפיסה ואז תעשי תרבית חוזרת. אם התלונות ימשיכו יום יומיים עשי בדיקה תוך כדי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת גלולותמיכל07/08/2011
השבוע אני מסיימת חבילה שנייה של גלולות מינס.
מאחר ונפרדתי מבן זוגי, אין לי צורך בגלולות כעת.
אני יכולה פשוט להפסיק לקחת בתום החבילה?
לא קיימתי יחסי מין בשבועיים האחרונים.
עליי לציין שלפני חודש גילו לי ציסטה בשחלה, שבבדיקה חוזרת אחרי חודש נעלמה.
טרם נטילת הגלולות, הייתי מקבלת כל חודש, אך לא בצורה סדירה.
אין לי תופעות לוואי מיוחדות עכשיו בנטילת הגלולות, אולי מעט כאבים בשדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2011אם אין לך צורך הגלולה. הפסיקי בסוף החפיסה ותראי מה קורה עם המחזורים מבחינת הסדירות שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)