מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטות ברחםמאיה11/08/2011
שלום.
אימא שלי ערכה בדיקה ונמצא כי בדיקת הפאפ לא יצאה טובה.
הסיפטומים הם מחזור כל שבועיים בערך. היא שנים כבר לא מקיימת יחסי מין.
סיכויים גבוהים יותר שמדובר בסרטן צוואר הרחם או בציסטות שפיריות?
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011אין מספיק נתונים כדי לתת תשובה. מה יצא בבדיקת פאפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מוגנת מהגלולה הראשונה?רוני11/08/2011
שלום רב,
חזרתי להשתמש בגלולות פמינט אחרי שנה וחצי שלא נטלתי אותן.
ידוע לי שאת החפיסה יש להתחיל ביום הראשון של המחזור, אך מכיוון שהמחזור שלי הגיע בעוצמה כ"כ חלשה לא הבנתי שאני במחזור- חשבתי שהכתמים הקטנים (מאוד) הם עוד שאריות מהקולפוסקופיה שעשיתי.
וכשהתחיל הדימום ה"נורמלי" הבנתי שאני במחזור ולקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה.
האם אני מוגנת מהגלולה הראשונה? אם לא כמה זמן עליי לחכות כדי לקיים יחסי מין ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מוגנת מהגלולה הראשונה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011הוסיפי קונדומים עכשיו בשבועיים הראשונים לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רוני12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה ...אסף11/08/2011
שלום שמי אסף ויש לי סוג של בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה.
אני וחברה שלי קיימנו מגע מיני ללא חדירה מלאה בתאריכים 4 ה5 וה6 לחודש הנ"ל ,זאת אומרת ממש האיבר היה "בהתחלה " ולא נכנס עד הסוף אם בכלל....
יש לציין שלא גמרתי בתוכה ובכלל לידיה אפילו... בתאריך ה6 במוצ"ש ולמחרת ביום ראשון היא הרגישה כאבים בבטן התחתונה שעברו לה תוך יום היא שאלה את אימה ואמא שלה אמרה שהיא אולי מבייצת ושהיא מקווה שלא עשתה כלום עם חבר שלה ....כלומר איתי, חברה שלי נלחצה ובאותו יום [ראשון 6 וחצי בערך] הלכה וקנתה ולקחה פוסטינור.. האים יש לנו ממה לחשוש עד היום היא אינה קיבלה מחזור ובעקרון המחזור שלה אמור להיות שבוע הבא בערך ב18 לחודש [שבוע הבא]
יש לציין שחברה שלי עד מלפני כ חודש וחצי השתמשה בגלולות ואז עברה למדבקות ואז הפסיקה בכלל... אני יודע שלא היינו מוגנים בכלל אבל האם באמת יש סיבוך פה...??
תודה רבה על העזרה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011הסבירות להריון נמוכה אבל יכול להיות שבגלל הפוסטינור המחזור יתעכב. אז שלא תלחצו... אם המחזור אכן מתעכב שחברתך תעשה בדיקת שתן להריון ושתחליט על אמצעי מניעה ותהיה עקבית איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדיים לאחר התקן מירנהרונה11/08/2011
אני בת 41. יש לי התקן מירנה מזה כחצי שנה. עדיין יש לי כאבים בשדיים, בעיקר כשבוע שבועיים מדי חודש. האם ייתכן שהכאבים לא נובעים מההורמון שבהתקן אלא כתוצאה מכניסה לגיל המעבר? האם יש דרך לוודא זאת מבלי להוציא את ההתקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשדיים לאחר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011את יכולה לעשות הערכה הורמונלית, אך הסבירות לגיל מעבר נמוכה. גיל מעבר לא מתאפין בכאבים בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורה - דימום לאחר קיוםמעוניינת לדעת11/08/2011
אוורה - הורדתי מדבקה מספר 3 ביום שלישי האחרון ועכשיו אני בשבוע ללא מדבקה, היום בבוקר יום חמישי ראיתי שיש לי דימום , בעלי ואני קיימנו יחסים אתמול. כמה שאלות :
1. אם ייתכן שקיבלתי מחזור?!
2. אני לא אמורה עוד שבוע?! ביום שלישי?! (שזה יום ההחלפה)
3. האם אני ממשיכה רגיל לשים את המדבקה ביום החלפה שהוא יום שלישי, נכון?
אשמח לתשובה מהירה. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורה - דימום לאחר קיום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011את מוגנת בשבוע הפסקה מהמדבקה. שימי מדבקה חדשה לאחר שבעה ימי הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזור בשבועליאת11/08/2011
היי ,
יש לי איחור במחזור של חמישה ימים . עשיתי לפני יומיים בדיקהת הריון ויצא שלילי .
השאלה היא האם זה שלקחתי שבוע שעבר באופן יום יומי כדורי אדוויל ודקסמול בגלל כאבי שיניים יכול להיות קשור לאיחור ? או שיש מקום לעשות עוד בדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור בשבוע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011האיחור לא קשור לתרופות שלקחת. עשי בתחילת שבוע שוב בדיקה ואם שלילית כנראה שיבוש הורמונלי.פני לבדיקת רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולותנירית11/08/2011
שלום, החודש שכחתי פעמיים לקחת את הגלולה, רציתי לדעת איך אני ממשיכה? וכמה זמן אנו צריכים להשתמש גם בקונדום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011שבועיים אחרי היום שבו שכחת את הגלולה. מציעה לך לעבור למדבקות ששמים פעם בשבוע או טבעת נרתיקית ששמים פעם בחודש - יהיה הרבה יותר בטוח עבורך אם אינך מסוגלת לזכור לקחת בצורה מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה
מעיין12/08/2011מסכימה עם הרופאה שאת צריכה להשתמש בקונדום לפחות שבועיים.. ובאופן כללי לא ציינת איזה גלולות את לוקחת, אבל אני לוקחת פמינט ויש להם שירות שנקרא מזכירונט, פשוט שולחים לך הודעות SMS חינם ברגע שאת צריכה לקחת גלולה, כך את לא צריכה לזכור בעצמך... יכול להיות שזה יכול להיות גם פתרון בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהפותדיקלה11/08/2011
שלום
אני וחבר שלי משחקים במיטה על בסיס קבוע
באחת מהפעמים החודש (אני לא זוכרת מתי)
נסחפנו והוא חדר לי לשתי שניות ויצא (לא עשינו את זה אף פעם)
אני כבר יומיים אם דימום קל מהפות (אני ממש לא אמורה לקבל)
ואני ממש מפחדת שנכנסתי להריון
קניתי בדיקה והיא יצאה שלילית
אבל הבנתי שמשתמשים בזה רק שההריון מאחר....
זה יכול להיות משו חוץ מהריון?
איך אני אדע אם אני בהריון?
מה אני עושה אם אני כן?
אני לא רוצה שאף אחד מהמשפחה ידע מזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בהריון
אורנה11/08/2011דימום הוא ממש לא סימן להריון, בנוסף הבדיקה יצאה שלילית.
תבררי לגבי הדימום אבל אל תדאגי לגבי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יכול ליהיות שבדקתי מוקדם מידי?
דיקלה11/08/2011כי עדיין לא אחר לי המחזור
רק עוד שבוע אני צריכה לקבל
תודה רבה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יכול ליהיות שבדקתי מוקדם מידי? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011חכי עד התאריך שבו את צריכה לקבל ועשי אז בדיקת שתן להריון אם לא תקבלי. לא ברור מה זה הדימום. פני לבדיקת רופא נשים ולהתאמת אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהdaganya10/08/2011
שלום,
יש לי גירוד נוראי וגינאלי- כנראה פטריה (פעם ראשונה) אבל זה לא ממש בתוך הנרתיק אלא יותר חיצוני אולי בדגדגן
(אני על אנטיביוטיקה כרגע שזו כנראה הסיבה)
האם אני יכולה למרוח משחת לומיסיל- זו משחה שמצוין בה "לשימוש חיצוני"
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011קני ללא מרשם משחת אגיסטן ומרחי על פתח הנרתיק והדגדגן. אם לא תהיה הטבה או אם יש הפרשות סמיכות מהנרתיק כדאי להוסיף נרות אגיסטן לנרתיק אפשר ללא מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עוזר לי אגיסטן- לא נקודתית ולא מ
daganya12/08/2011ולא מחסל את הפטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור נפסק עם התחלת לקיחת גלולותלילך10/08/2011
אני בת 39, התחלתי השבוע ליטול גלולות למניעת הריון של YAZ.
ב7/8 ביום הראשון של המחזור, כאשר היה דימום ברור, התחלתי לקחת את הגלולות בבוקר, באותו ערב הדימום כבר הפך להפרשות חומות ולמחרת לא היה כל זכר לדימום המחזור "נעלם" כליל.
מה פשר התופעה?
קראתי שזו יכולה להיות תופעת לוואי נדירה, לפי החוברת שצורפה לגלולות. האם זה מסוכן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור נפסק עם התחלת לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011לא מסוכן. המשיכי את הגלולות לפי הסדר ותראי מה יקרה בסוף החפיסה, יכול להיות שהגלולות יצמצמו מאוד את כמות המחזור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בזמן דלקת בדרכי השתןספיר10/08/2011
האם מותר לקיים יחסי מין בזמן דלקת בדרכי השתן (אני התחלתי לקחת אנטיביוטיקה לפני יום)? האם יחסי מין בזמן דלקת יכול לגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין בזמן דלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011מאוד לא רצוי לקיים יחסי מין בזמן דלקת זה יכול לעכב ריפוי ולגרום להחמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משגל נסוג כאמצעי מניעהמממ10/08/2011
שלום רב!
הבנתי שאם הגבר גומר בחוץ זה לא מגן מפני הריון. מדוע?
בגלל זה שיש פליטה של זרע מבלי שהגבר מרגיש?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משגל נסוג כאמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011או בגלל שלא תמיד כל הגברים מסוגלים לשלוט לגמרי בשפיכה, וגם בגלל שלפני השפיכה בזמן גירוי מיני יש פליטה של נוזל מבלוטות בשופכה שלעיתים מכילים תאי זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ראשונה לאחר גרידהיפית10/08/2011
שלום רב,
ב-4.7 עברתי ניתוח גרידה לצערי עקב עובר שלא התפתח.
לאחר הניתוח הופיעו דימומים מספר ימים ולאחר מכן לא הרגשתי תופעות לוואי.
יש לי תינוקת (הריון טבעי) ואני בד"כ בריאה.
עד היום עדיין לא קיבלתי ווסת ראשונה-כבר עבר חודש. האם זה תקין?
לפני כן ווסת סדירה.
אני אמורה לבצע אולטרסאונד בזמן הווסת לבדיקת הרחם לאחר הניתוח.
מה עלי לעשות?
תודה
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ראשונה לאחר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011המתיני עוד מספר ימים אם לא תקבלי מחזור פני לבדיקת רוחפא נשים אולטראסאונד ורמות בטא בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקונאוזלאליס10/08/2011
קיבלתי 2 כדורי פלוקונאוזל.
את הכדור האחרון נטלתי ביום הראשון של הגלולות הלבנות.
האם אני מוגנת מתחילת החפיסה?
אם לא, אז ממתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקונאוזל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011את מוגנת מהיום הראשון של הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות האסטריול בגלולות למניעת הריוןדנה10/08/2011
האם בגלולות למניעת הריון נמצא הורמון האסטריול? מהי כמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצה אין תשובה?
דנה12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות האסטריול בגלולות למניעת הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד12/08/2011אין אסטריול בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)