מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקפיצה - העדפה לד"ר אברמובטלי14/08/2011
שלום ד"ר אברמוב,
הייתי איתך בחודש האחרון בתכתובת ממושכת בעניין עיכוב של למעלה מחודש וחצי בווסת (תזכורת: בת 43 וללא ילדים, הייתי אז בטיסה קצרה ובמתח נפשי ובמקביל לעיכוב בווסת נעלמו לי בבת אחת סימפטומים של רגישיות, התנפחות הבטן, כאבים ועצירויות מהם סבלתי במשך כמה שנים סביב מחזור-ביוץ ). כאמור כעבור כשישה השבועות קיבלתי ווסת וביום השלישי ביצעתי פורפיל הורמונאלי שתוצאותיו שברו אותי. להלן התוצאות:
E2 קטן מ 200 pmol/L –
LH IU/l 21.5
FSH 21
פרוגסטרון
3.1
אני מבינה שנתונים אלה מספידים את סיכוי להרות (מביצית שלי כמובן) ורציתי לדעת אולי אולי נתקלת בנשים שכן הצלחו להרות מביצית שלהן (עם טיפולים כמובן) עם נתונים כל כך עגומים כשלי והאם קיים סיכוי כלשהו שה-LH וה-FSH ירדוו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - העדפה לד"ר אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/08/2011המתיני ותראי מה קורה בחודש הבא. אולי המערכת תתאושש ספונטנית. במקביל פני למומחה פריון כדי לבדוק האם טיפול הורמונלי מסיבי יכול לאושש את השחלות שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות!
טלי15/08/2011שוב, הרבה תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותטל14/08/2011
אני עכשיו בשבוע בהפסקה מהגלולות
מה קורה אם אני יתחיל יום לפני,זאת אומרת שש ימים הפסקה במקום חמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/08/2011אין בעיה את יכולה להקדים לקחת את הגלולות. רק לידיעתך, בדרך כלל עושים 7 ימים של הפסקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזראני14/08/2011
שלום,
אני בת 25, יש לי מחזור מאוד סדיר, מגיע כל 33 יום בדיוק.אני לא לוקחת גלולות.
אבל אתמול, שמתי לב אחרי שהלכתי לשירותים שיש על הנייר כתם אדמדם מוזר, אותו דבר קרה גם הבוקר, אבל לא התחיל מחזור עדיין. חשוב לציין שעברו רק 28 יום מאז המחזור האחרון שלי.
הדימום היה מאוד עדין, צבע מאוד בהיר.
האם עליי לפנות לרופא? האם יש סיכוי שהדבר מעיד על הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/08/2011אם יש סכוי להריון עשי בדיקת שתן ותבדקי מה קורה. אם הבדיקה שלילית חכי מספר ימים ותראי לאיזה כוון הדימום הולך - יפסק או מחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהאמא14/08/2011
שלום רב,
מאז הלידה האחרונה שלי (לפני כשנתיים) נצפתה באולטרסאונד ציסטה בשחלה השמאלית, כ-20X40 מ'מ בעלת נוזל צלול ועם מחיצות דקות. דופלר שעשיתי תקין וגם בדיקת CA-125 (6.9).
האם מצב זה מחייב ניתוח או שאפשר להסתפק במעקב?
הציסטה לא מפריעה לי והמחזור סדיר.
(לציין שגם בכבד ישנה ציסטה עם מחיצות וכל הברורים שעשיתי למעלה מעשר שנים - תקינים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011אם הציסטה לא משתנה והבדיקות המעקב תקינות ניתן להמשיך במעקב כל חצי שנה. אם את לא רגועה לגביה התיעצי עם רופא הנשים שלך. סך הכל המעקבים שאת עושה תקינים ומקיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות אכילה וגלולות-13/08/2011
מזה כמה שנים אני מתמודדת עם הפרעות אכילה, כאשר בשלושת החודשים האחרונים המחלה החמירה מאוד.
התחלתי להיות בולמית ולהקיא 2-3 פעמים בשבוע ולהשתמש בתה טיבטי בערך פעמיים ביום...הדברים שרשמתי הנ''ל הם לא בצורה קבועה,לפעמים פחות לפעמים יותר...
רציתי לדעת האם פעילות הגלולות משתבשת בגלל המחלה?
רציתי עוד לשאול האם גם במצב של תת תזונה אני אמשיך לקבל מחזור בזכות הגלולות?....
תודה מראש, זה ממש חשוב.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות אכילה וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011את תמשיכי לקבל מחזור מלאכותי בזכות הגלולות. אך אם את מקיאה את לא תספגי את הגלולות. כדאי לך לקחת או מדבקות או טבעת נרתיקית. התיעצי עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי מה לדאוג
-14/08/2011אם קיימתי יחסי מין בלי קונדום והוא גמר בפנים?
בהנחה ובארבעת הימים הקרובים אני לא אקיא ולא אשתה תה במיוחד כדי שהגלולות יעבדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה כזה
יעל14/08/2011אם את מקיאה בסמוך אפילו כ5 ימים ברצף לפני קיום יחסי המין אישית הייתי ממליצה לקחת פוסטהור או נורלבו ולא להסתכן ובלי קשר מומלץ לטפל כמה שיותר מהר בהפרעת האכילה ולא לשכוח שגלולות לא מונעות הידבקות במחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!שוקי13/08/2011
נוטלת גלולות מסוג מליאן כבר חצי שנה בערך.
בחודש האחרון לא דייקתי בשעות לקיחת הגלולה.
היום - שבועיים לאחר המחזור האחרון - התחילו לי הפרשות חומות ודימום קל ממש כמו בתחילת מחזור
ואף כאבי מחזור בבטן וברגליים..
מחר אני נוסעת לאילת ורציתי לדעת האם זה נורמלי?
האם להמשיך את החפיסה עד סופה או לעצור ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011אם לקחת את הגלולות בטווח שנוי של מספר שעות אין בעיה. הדמומים קורים עקב רירית רחם דקה בגלל הגלולות. המשיכי את הגלולות. אם התופעה תחזור בחודש הבא פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה מסביב לפי הטבעתמאיה13/08/2011
היי, אני בת 50 ושוקלת 55, בריאה בדר"כ. לא מעשנת ולא שותה אלכוהול.
ראשית אספר רקע רפואי על עצמי על מנת שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר..
כל חיי סבלתי מצרבות ובגיל 23 עשיתי בדיקת אולקוס שיצאה תקינה, כל ההריונות (4 הריונות) היו תקינות פרט לנושא הצרבות שנמשך כל משך ההריון באופן חזק יותר. הטיפול היה בשתית אבקת סודה לשתיה בכל כמה שעות, טיפול שדי עזר לי אך למספר שעות בלבד.
אני לא סובלת מכאבי בטן ושילשולים אך כל ערבוב קל של מזונות יוצר אצלי גזים ומין הסתם צרבת. יחד עם זאת ממעיטה שלא בכוונה בשתית מים, פשוט לא מרגישה צימאון (בקושי שותה מים אך אוכלת המון ירקות ופירות).
כיום מזה מספר שנים סובלת מצריבה מסביב לפי הטבעת ויש לי מעין בליטה סביב פי הטבעת, התנפחות קלה כמו ג'ולה שמתנפחת בדומה לג'ולה שמתנפחת לפעמים בבית השחי.
הג'ולה חוזרת ונעלמת לסירוגין.
לאורך השנים נבדקתי ווגינאלית בלבד והכל בסדר הן מבחינת פטריות והן מבחינת תרביות.
האם יתכן שחומציות של מערכת העיקול גורמת לחומציות מסביב לפי הטבעת? או מזון מסויים כמו חריף? או שתיה מעטה של מים?
נשלחתי ע"י רופאת נשים לרופא בבית חולים איכילוב לפני כ 3 שנים, והוא אמר שזה כנראה אלרגיה ואין צורך בטיפול. המליץ ללבוש תחתוני כותנה ועשות יותר שטיפות ולשמור יותר על היגיינה.
מרחתי כל מיני משחות מרגיעות ואפילו משחה נגד הרפס שרופאת הנשים האחרונה הביאה לי. גם זה לא עזר.
לאיזה רופא עלי ללכת לענין הצריבה מסביב לפי הטבעת?
איזה בדיקות עלי לערוך?
האם יש לי סיבה לדאגה?
מזה יכול להיות?
האם הצרבות של כל השנים יכולים להיות קשורים לבעיה זו?
האם זה מסוכן שיש לי כל החיים צרבות?
האם עלי לטפל בצרבות או לחיות עימן כפי שהתרגלתי ונהגתי עד היום?
מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה רבה
נינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה מסביב לפי הטבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011פני לרופא פרוקטולוג ותבדקי איתו את עניני מערכת העיכול הצריבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם התקןאמא מוטרדת13/08/2011
לפני שבוע התקינו לי מירנה, היה באותו ערב טיפה דימום ואז התנקה. מאתמול יש דם טרי וזה מתגבר (ייתכן שבעקבות קיום יחסים...). זה לא יכול להיות מחזור כי אני 8 שבועות אחרי לידה ומניקה הנקה מלאה. ממה זה יכול לנבוע? האם הסתגלות להתקן או שיש להבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011יכול להיות בגלל ההתקן - אם הדימום ימשך פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות ודימום בקיום יחסיםנופר13/08/2011
לפני כחודש וחצי הפסקתי ליטול את הגלולות משום שהומלץ לי לעשות הפסקה לאחג יותר משנה. הפסקתי את נטילת הגלולות למטרת קבלת המחזור (סיימתי חפישה) ומאז לא חזרתי אליהן. מאז קיימתי אך ורק יחסי מין בטוחים עם אמצעי מניעה.
אמש בעת קיום יחסי מין עם חבר שלי החל דימום קטן, לא כאב לי כלל. שמחתי כי חשבתי שיתכן שהמחזור הגיע (אני יודעת שלאחר הפסקת נטילת גלולות הוא מאחר יחסית הרבה זמן.
אבל הסתבר לי שזה כלל לא היה מחזור כי הדימום הפסיקה והוא גם היה דליל מדי.
מה יכולה להיות הסיבה מה מומלץ לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות ודימום בקיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להיריון?אלונה13/08/2011
בת 39 בטיפולי פוריות, הרופא המטפל רשם לי גלולות כדי לסלק ציסטה בעקבות הזרקת הורמונים כחלק מהטיפול.
את הגלולות התחלתי לקחת ביום הרביעי למחזור.
ביום השביעי למחזור קיימתי יחסי מין ללא הגנה נוספת.
לרוב המחזור שלי סדיר למעט חודש זה בו המחזור הקדים ב 12 יום
האם יש סיכוי להיריון?
האם סיכוי זה "יתבטל" אם אמשיך לקחת גלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להיריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011יכול להיות סכון להריון אך נמוך מאד כי לא התחלת עם הגלולות ביום הראשון למחזור. ההמלצות במצב כזה להשתמש בקונדומים בשבועיים הראשונים ללקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא נגמר - אנא תשובתכם המהירהלימור13/08/2011
שלום רב,
אני אחרי לידה ראשונה, הייתי בבדיקה אצל רופא אחרי 6 שבועות מהלידה וכעבור שבועיים מהבדיקה (שהייתה תקינה) קיבלתי את המחזור הראשון וביום הראשון התחלתי גלולות (מליאן- אותם לקחתי עוד לפני ההריון) אך מאז אני במחזור כבר 15 יום, לא דימומים כבדים אך עדיין.. האם זה תקין? התקשרתי לרופא והוא אמר לי להמשיך עם הגלולות אך אני קצת בלחץ, האם זה שכיח שיש מחזור כזה ממושך אחרי לידה? האם זה אכן תקין להמשיך עם הגלולות? האם זה לא מצריך בדיקה? אני עוד כשבוע כבר מסיימת את החפיסה ושוב אצטרך לקבל מחזור ואז זה יהיה כבר חודש של מחזור...אשמח לתשובתך אני די מודאגת..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא נגמר - אנא תשובתכם המהירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011אין מה להיות מודאגת. צודק הרופא שלך. המשיכי את הגלולות ונקווה שבחפיסה הבאה למחזור יסתדר. יכול להיות דמומים לא סדירים כשתמחילים לקחת גלולות בחודשים הראשונים עד שהגוף מתרגל לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהליאורה12/08/2011
שלום אני בתחילת ההריון שבוע 10 עשיתי בדיקת אולטראסאונד ונאמר שהכל תקין אבל בימים האחרונים אני שמה לה שיש לי הפרשה מוזרה בצבע צהוב ירוק בהיר ודביק זה לא בכמויות זה מעט שלפעמים מופיע לי בניגוב השאלה אם זה משהו חריג או תופעה נורמלית של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
ד''ר יואב פלד12/08/2011פני לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה את השאלה- התייחסות בבקשהמוריה12/08/2011
אני בת 33 נשואה ללא ילדים ( ואין סיכוי להיכנס להריון ללא טיפולי IVF(. לפני כמה שנים היה לי וסתות מאוד לא סדירות ובלת ברירה הגניקולוגית נתנה לי גלולות שמכילות רק אסטרוגן ( סרוזט ולפעמים פרומילט נור). אני לא יכולה לקחת גלולות רגילות בגלל לופוס וקרישיות יתר. עד הגלולות סבלתי מכאבי מחזור קשים וקשלקחתי גלולות זה הסתדר. היום הווסתות סדירות ואני ללא גלולות ( כבר יותר משנתיים) אך לאחרונה שבו לי הכאבים הקשים בעת מחזור בעיקר בימים הראשונים וביום האחרון משום מה. האם יש לזה פיתרון מלבד גלולות? כי לעיתים אפילו אופטלגין לא עוזר או שעוזר אחרי מלא זמן. האם בכול אופן כדאי לנסות לחזור לגלולות? ( אף אחד מהרופאים שמטפלים בי לא מתלהב מזה). אני סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה- התייחסות בבקשה - תגובה
ד''ר יואב פלד12/08/2011נסי התקן מירנה
או יותר טוב הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת ההורמונים לאחר לידהדנה12/08/2011
שלום רב ידוע לי כי חלה ירידה ברמות ההורמונים לאחר לידה
כמה זמן לאחר לידה רמת ההורמונין חוזרת לרמתה התקנית?
האם נטילת גלולות במינון של 35 מ"ג מיד לאחר הלידה תסדיר את רמת ההורמונים ותוך כמה זמן הם יחזרו לסדרם בנטילת הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת ההורמונים לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011גלולות מדכאות למעשה את השחלות והמחזור שמגיע תחת גלולות הינו מלאכותי. הסימן שהשחלות חוזרות לפעילות הורמונלית תקינה זה מחזור ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ופוסטינורמור12/08/2011
לאחר הפסקה של שבעה ימים לקחתי את הגלולה הראשונה ואחרי יומיים בבוקר נזכרתי שלא לקחתי את הגלולה השנייה, אני לוקחת בשעה 19:00 והשעה בבוקר הייתה 7 וחצי. לאחר כמה ימים התחלתי האנטיביוטיקה לדלקת בשתן של זינט 500mg פעמיים ביום ובשבוע הזה שמרתי על קיום יסחי מין מוגנים. סיימתי את האטיביוטיקה לפני כ5 ימים ואתמול חבר שלי גמר בפנים. אני רוצה לקחת פוסטינור. האם זה טוב? והאם זה ישבש לי את כל הסדר של המחזור?
רק לידיעה נשארו לי 5 גלולות אחרונות בחפיסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ופוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2011קחי פוסטינור אך הוא יכול לשבש לך את המחזור שאמור להגיע בשבוע הפסקה. גם אם לא יגיע מחזור התחילי חפיסה חדשה אחרי 7 ימי הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)