מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסת שמאחרת ללא הריוןEty12/08/2011
שלום,
אני בת 35, אמא לשניים, ללא גלולות \ התקן. המחזור סדיר כל 28-30 יום.
לאחרונה אנחנו עובדים על ילד נוסף. הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שני. המחזור לא הגיע, וכן לא היו תופעות PMS רגילות. עם זאת, היו הפרשות רבות כמו של סוף מחזור (דם כהה מאוד) - ברמה של הכתמה.
עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית + בדיקת דם לאחר יומיים שיצאה שלילית (ערך 22.6), והמחזור עדיין מבושש להגיע.
אני מרגישה נפוחה מאוד וכל הסיטואציה מדאיגה.
קבעתי תור לרופא השים בהמשך השבוע, אבל אשמח להתייחסות בינתיים מה זה יכול להיות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה......
Ety14/08/2011מקפיצה בבקשה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת שמאחרת ללא הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/08/2011בטא מוגדרת חיובית כשהיא מעל 10. האם אלו נתונים חדשים של מעבדה? עשי שוב בדיקה להריון ותראי איפה את עומדת. אם שלילית הרי זה שבוש הורמונלי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותנטלי12/08/2011
אני בת 25, סובלת משחלות פוליציסטיות מגיל 16 מאז מטופלת בגלולות בנוסף באותו גיל עשיתי מחזור של ראקוטן דבר שהעלים את האקנה הקשה לכמה שנים אך תמיד היו פיצעונים לא מוגלתיים על הפנים. אינני סובלת מעודף משקל כלל אך קיים דילול מעוד קשה של השיער במיוחד באזור המפרצים. רופא הנשים שלי מציע את רק את הגלולות ומפנה אותי לרופאת העור לטיפול נקודתי( הציעה עוד סבב של רקוטן). אני מאוד סובלת מהמצב, מעל עשר שנים נאבקת באקנה בסבונים ובמשחות למינהן, לא עשיתי שום בדיקות דם( הרופא טוען שאין צורך) האם ניתן לבדוק דברים אחרים שקיימים או שנישאר לי רק הגלולות והרקוטן:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד''ר יואב פלד12/08/2011אפשר לחשוב על עוד קומבינציות
פני לרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נטלי14/08/2011רופא הנשים שלי לא הציע לי שום טיפול נוסף אלא הפנה אותי רק לרופא עור שהציע רקוטאן או משחות, האם כן ישנה אופציה לטיפול משולב וישנו צורך לפנות לרופא אחר? אני סובלת למעלה מעשר שנים כבר ודי מיואשת...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהלי-חן12/08/2011
שלום אשמח שתעזרו לי,אני בת 19 לפני כשנה אובחנה אצלי ציסטה בגודל 4 ס"מ לאחר תלונות רבות על כאבים ברחם בבטן התחתונה. אמרו לי לעשות בדיקות אולטרסאונד חוזרות.והציסטה גודלת וכרגע היא בגודל 6 ס"מ. הרופאים לא עושים דבר מלבד בדיקות ובנתיים אני סובלת ימים ולילות מכאבים ברחם ושיתוק ברגליים מידי פעם אני מרגישה שהרחם שלי ממש רדום וקשה לי לעמוד על הרגליים. שבועיים לפני המחזור הכאבים מחמירים לי.כמו כן,אני בצבא ואין שם רופאים טובים. ואני מפחדת שזה יחמיר לי מפעם לפעם. רק בגלל העלמות העין שלהם.
מה ניתן לעשות בדרך הכי מהירה? האם הציסטה פוגעת בפוריות? אני ממש מודאגת.
ומפחדת.יש ימים שפשוט קשה לי לקום לצבא מרוב כאבים ברחם פשוט הרופאים מתעלמים.
אשמח לקבל כל תשובה,יעוץ והכוונה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011במקרה כזה יש לקבוע את המשך טיפול (שמרני) מול כריתת הציסטה לפי הקליניקה
ייעות דרך הרשת לא יוכל להיות יעיל מאחר והבדיקה הגופנית כולל ה US חיוניים לצורך החלטה טיפולית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לי-חן27/08/2011פשוט לקבוע כל הזמן לרופאת נשים ולנגן על התקליט החוזר? ושוב לעשות אולטרסאונד?
מה זאת אומרת טיפול שמרני? וכריתה? אפשר קצת פירוט.
תודה רבה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לא בזמן מחזורmnbb12/08/2011
התחלתי לקיים יחסים לפני חודש, וזהו החודש השני שאני לוקחת גלולות מסוג "יסמין". את המחזור האחרון קיבלתי לפני שבועיים.
ביומיים האחרונים יש לי הפרשות שמזכירות את סוף המחזור. התקשרתי לרופאת הנשים שלי (לא הצלחתי לקבוע תור אין תורים לחודשיים הקרובים), היא אמרה שזה דם קל, זה נורמאלי ואני צריכה ללכת להיבדק. השאלה שלי היא האם זה דם טמא? אני שומרת טהרה, והאם זה קשור למחזור? והאם להמשיך לקחת את הגלולות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל לא בזמן מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011מדובר בדימום שמקורו קרוב לוודאי מהרחם כתוצאה משינויים הורמנאליים ללא בדיקה לא ניתן יהיה לקבוע בוודאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
mnbb12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף בקשר להודעה שכבר פרסמתיייori12/08/2011
אני ממש בלחץ...אשמח אם מישהו מהמומחים יתן לי תשובה במיידי
שלום,חברה לשעבר שקיימתי איתה יחסים לפני כחודש וחצי שהתבצעו עם קונדום (שלאחר קיום היחסים נראה לא קרוע) ויום לאחר שהפסיק לה המחזור. מאז עבר זמן והמחזור שלה מאחר בשבועיים...היא טוענת שהיא בלחצים אדירים ושהיא כל הזמן מודאגת ובדכאון...אני גם מאוד מפחד שהיא מנסה להחזיר אותי אליה עם הדבר הזה...אשמח לעצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף בקשר להודעה שכבר פרסמתייי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011על מנת לוודא אם מדובר בהריון ניתן לבצע בדיקת שתן ביתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירז12/08/2011
התחלתי לקחת לפני שבועיים גלולות דיאנה מכיוון שהיה לי מחזור קשה ואקנה במצב קל..היו לי ממש מעט חצקונים ועכשיו האקנה החמירה לי וצמחו לי הרבה פצעים באיזור הסנטר, מה שלא קרה לי מעולם מלפני השימוש בגלולות דיאנה.
האם זה דבר נורמלי בהתחלת לקיחת גלולות אלו או שהן פשוט לא מתאימות ויש להחליפן?אני ממש לא יודעת מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011מדובר בגלולות שעל פי רוב אמורות לסייע בתסמינים של שיעור יתר ואקנה במידה וללא שפור יש לפנות לרופא נשים \ עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם על השאלה שלי?
שירז12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה שמרגיש כאילו נתפסאני12/08/2011
אני הייתי אמורה לקב וסת ביום רביעי, כשהמחזור שלי כל 28 יום קבוע.
בימים האחרונים אני רצה לשירותים לרוקן שלפוחית, הבטן נפוחה מעט, יש לי כאבי מחזור כבר שבוע.
החזה שלי מרגיש גדוש ו"תפוס".
אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי.
האם לחכות עוד קצת?
מה יכול להיות הסיבה לכאבים בחזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה שמרגיש כאילו נתפס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011קשה לאפיין את הסיבה רק לפי התסמינים
אם עדיין יהיה איחור במחוזר כדאילחזור על בדיקת הבטא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירת דימום מחזוריסמין12/08/2011
אני אשה בשנות הארבעים לחיי. חודשיים עם מירנה. בחודש הראשון דיממתי 10 ימם ועכשו אני כבר מתחילה שבוע שלישי של דימום. נאמר לי שזה נורמלי, אבל זה מקשה עלי מאד את השגרה. כיצד ניתן לעצור את הדימום? ובכלל האם זה אפשרי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירת דימום מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011ניתן ליטול תכשירים הורמנואליים לפי מרשם רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!שירן12/08/2011
שלום, לפני כחודשיים הפסקתי גלולות, חודש אחרי קיימתי יחסים (כשבוע וחצי אחרי המחזור) ללא הגנה אך בזהירות, יום אחרי לקחתי פוסטינור כדי להיות רגועה. לאחר כמה ימים קבלתי שוב מחזור, זאת אומרת ששבועיים מיום שסיימתי את המחזור קבלתי עוד פעם. אחרי הפעם הזאת של המחזור עבר כבר חודש ושבועיים ועדיין לא קבלתי, עשיתי בדיקת הריון ביתית פעמיים ויצא שלילי, הייתי אצל הרופא והוא אמר שאין מה לדאוג שהכל בסדר. בימים האחרונים יש לי כאילו קצת דם ורק שאני מנגבת אחרי שאני מתפנה (סליחה על התיאורים) ויותר מזה אין כלום, יש כאבים בבטן אך אין מחזור. רציתי לדעת מדוע יש טיפת דם או שזה הפרשות אדומות- לא יודעת בדיוק. והאם אני יכולה להיות רגועה שאני לא בהריון ומה זה כל התופעה המוזרה הזאת?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011בכול מקרה של איחור כדאי לבצע בדיקת הריון (בדיקת שתן- בהחלטמספק)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף!
שירן12/08/2011תודה על התשובה, עשיתי 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי, אני רוצה רק לדעת אם יש מצב שלא קבלתי עדיין כי בחודש שעבר קבלתי פעמיים בחודש בגלל הפוסטינור. ולמה יש לי קצת דם שזה כמו הפרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר קיום יחסיםדנה12/08/2011
שלום , לפני כמספר ימים קיימתי יחסי מין לאחר תקופה של 4 חודשים שלא קיימתי .
במהלך קיום היחסים הייתה לי הפרשה מרובה מאוד מאוד מאוד של נוזל שקוף.
יום לאחר מכן התחילו לי הפרשות חומות שממשיכות גם עכשיו [יומיים לאחר מכן].
יש סיבה לדאגה מההפרשות החומות?או שזה טבעי? חשוב לציין שקיימתי יחסי מין באותו יום פעם אחר פעם זאת אומרת פעמיים ברצף.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות לאחר קיום יחסים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011בכול מקרה של הפרשות חריגות כדאי לעבור בדיקה גניקולוגית כולל בדיקת משטח מצוואר הרחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה ללכת לרופא
דנה12/08/2011זו די בעיה לפנות לרופא כי איני רוצה שאמא שלי תדע מכך,ובטח שלא ללכת לבד.
אין סיכוי להריון נכון?או למחלה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזורל ומרסילוןא.ב.12/08/2011
שלום,
רציתי לדעת האם שימוש במשחת ניזורל לגרד גניטלי ואנאלי מפתיחה את היעילות של גלולות למניעת היריון מסוג מרסילון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניזורל ומרסילון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/08/2011לא אין השפעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףלילך11/08/2011
שלום ,בתחילת החודש לקחתי אנטיביוטיקה והמשכתי את הגלולות רגיל בסוף החודש קיימתי יחסים ואף לקחתי פוסטינור בנוסף .(כשכבר הייתי יום או יומיים בלי הגלולות הרגילות כלומר בתוך השבוע של המחזור.
בתווך של 72 שעות כמובן)
ביום א' אמורה להתחיל גלולות עדיין לא קיבלתי מחזור איך לפעול? והאם להמשיך רגיל?יכול להיות שנקלטתי?הפוסטינור מעכב מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011פוסטינור יכול לעשות שבושים במחזור. עשי בדיקת שתן להריון ואם היא שלילית התחילי את החפיה החדשה של הגלולות במועדן גם אם לא הגיע המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הספיק
לילך11/08/2011ביום ראשון אני אמורה לקחת ובדיקה בקופת חולים -שתן אני לא הספיק לעשות (רק ביום א' תיהיה מעבדה והתשובה כמה ימים אחרי)אפשר לסמוך על בדיקת בית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים בחזהליהיא11/08/2011
שלום...
כבר שנתיים יש לי תופעה שבקיץ יש לי שד שממש מתנפח כמו בהריון והשני נשאר כמו שהוא..שנה שעברה הייתי אצל רופאת נשים שלחה אותי לבדיקת שדיים ועשיתי אולטרסאונד שד והתגלתה ציסטה בגודל חצי סנטימטר בשד שלא מתנפח אך לא נראה לי שזה קשור לתופעה.. האם תוכלו לכוון אותי למה זה קשור? אולי יש צורך בבדיקה כלשהיא? ומדוע דווקא בקיץ כשחם זה מתנפח ומחמיר לפני מחזור ורק בצד אחד (וכמובן שגם אסטטית זה יוצר לי הבדלים משמעותיים)?
תודה
ליהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בחזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011לא ברור. חזרי על בדיקת אולטראסאונד עכשיו בקיץ כשהשד יותר נפוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!רבקה11/08/2011
שולם רב!
יש לי התקן תוך רחמי (מירנה),
האם אני יכולה להוציא את זה בעצמי על ידי משיכה, או שחייב רופא?
האם הסרת ההתקן תוך רחמי מלווה בכאבים, או בדימום?
תודה מראש ובהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011את לא יכולה להוציא לבד את ההתקן. דורש התערבות רופא נשים. פחות כואב מההחדרה. יכול להיות מלווה בדימום קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה כרוניתעמי11/08/2011
בת 58 , מזה שנה סובלת מהפרשות סמיכות עקב פטריה, טופלתי בנירות וכדורי אגיסטן ללא הטבה, כמו כן נוטלת פרוביוטיקה אין הטבה.
נוטלת טבליות קלטרייט D+
קליוגסט הורמון
פוסאוונס לאוסטופרוסיז
אשמח מאד באם תמליצו על טיפול אחר כי הפטרייה הכרונית משגעת אותי
בתודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה כרונית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011עשי תרבית נרתיקית קודם כל כדי לבדוק איזה סוג פטריה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)