מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקן מירנהשושי06/08/2011
שלום,
אני בת 45 שנים יש לי התקן כבר 3 שנים עליתי במשקל מסיבות השמורות איתי אני כבר למעלה משנה וחצי מנסה לרדת במשקל בכל סוגיי הדיאטות והדיאטנים ולא מצליחה לרדת במשקל ביצעתי בדיקת של בלוטת התריס וכל מה שצריך ואמרו לי שהכל בסדר האם יכול להיות שזה ממהתקן ? איך אני יכולה לדעת האם בגילי אני עדיין פוריה? והאם נאי יכולה להפסיק להשתמש באמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011עליה במשקל לא קשורה למירנה, הוצאת MIRENA - לפי רצונך. אין בדיקה שיכולה לומר האם את עדיין יכולה להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפותנעמונת05/08/2011
שלום רב, סובלת לראשונה מגרד בפות ובעיקר מסביב. (אני בת 35 ונשואה +3.
ביממה האחרונה זה מציק ולא נעים. מקלחות לא עוזרות, בייבי פסטה של תינוקות לא עוזר. מה עלי לעשות לפחות להקל על עצמי מיידית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוןרוני05/08/2011
היי יש לי דלקת בנרתיק והרופאה נתנה לי קרם דאלאצין לשבוע ולא זכור לי אם שמים את זה פעם ביום או פעמיים?
אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011לברר אצל הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למחזורנועה05/08/2011
האם אפשר להיכנס להריון בזמן מחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011שיטת הימים הבטוחים היא מאוד לא מהימנה ברמת העיקרון דימום נרתיקי יכול להופיע גם בזמן ביוץ ועל כן לא מדובר בשיטה בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעלמות הווסתקלאודיה05/08/2011
שלום, אני בת 37 .בריאה, לא מעשנת..
כבר קרוב ל3 חודשים אין לי ווסת, עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית וכן הלכתי לרופא נשים הוא בדק אותי ואמר שהכל בסדר וגם נתן לי כדורים כדי לקחת 5 ימים ולקבל מחזור ( הוא גם המליץ אחרכך לעשות בדיקת דם בזמן המחזור לבדיקת הורמונים).
סיימתי את הכדורים לפני 4 ימים ולא קבלתי מחזור !! האם זה תקין?
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היעלמות הווסת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011יש להמשיך ת הבירור על ידי בדיקות נוספות לאתר את עם מדובר בבעייה ממקור הורמנאלי או מבנית של הרחם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לא מוגנים- דחוף!!!!נירית05/08/2011
ב 18.7 הייתי אמורה לקבל מחזור אך יצאו לי רק הפרשות חומות ורק ב 23.7 התחיל הדימום החזק, בסוף המחזור ה 29.7 קיימתי יחסי מין לא מוגנים והוא גמר בפנים, לפני כמה ימים התחילו לצאת לי הפרשות חומות ומוזרות, האם יש סיכוי שאני בהריון בגלל שהמחזור היה ארוך מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לא מוגנים- דחוף!!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011בכול קיום יחסי מין לא מוגן קיים סיכוי להרות
בדיקת בטא בשתן תוכל לפתור את הסוגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה גניקולוגיתזהר04/08/2011
שלום רב,
אני בת 21 והחודש לראשונה הלכתי להבדק אצל רופא הנשים, לבדיקה שגרתית ונומטיבית וגם לקבל מרשם לגלולות.
התחלתי את הגלולות לפני כ-3 שבועות, גלולת פמינט.
השבוע הלכתי להבדק, בהפניית הרופא בבדיקת: אגן קטן - בגישה וגינלית. (=שם הבדיקה).
סיימתי את הווסת כיומיים-שלושה לפני הבדיקה.
כשיצאתי נאמר שהכל תקני, תודה לאל...
רציתי להציג כאן את התוצאות של הבדיקה בכדיי לדעת מה כל דבר אומר והאם באמת הכל נורמטיבי ותקין מכל הבחינות.
בנוסף, רציתי לשאול מהו 'דוגלס' (האם הכוונה לרחם?!)\
להלן התוצאות:
רחם: גודל: 48 מ"מ
רקמת הרחם: תקין
רירית הרחם: 5 מ"מ
תיאור הרירית: סדירה.
דוגלס: מעט נוזל. (??) - מה הכוונה?
שחלה ימנית: גודל 28 מ"מ
מבנה: מבנה וגודל תקינים
שחלה שמאלית:
גודל: 25 מ"מ
מבנה: מבנה וגודל תקינים.
הערות:
אבחנות פעולה: אולטרסאונד וגינלי US
סיכום: תמונות+מופנת לרופא המטפל (אכן קיבלתי תמונות ואת התשובה אני מניחה שיש להחזיר לרופא שהפנה אותי?)
בכל אופן, אשמח לדעת ולוודא שנית שהכל תקין מבחינת גודל, תנועה, עובי וכיוצ"ב.
תודה רבה,
זהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה גניקולוגית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011לפנות לרופא נשים על מנת לאפיין את התוצאות
לא מאבחנים ברשת תוצאות בדיקות על קול או דם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-הוצאת התקן ואיחור במחזוררחלושית104/08/2011
אני בת 27 , עם שני ילדים שהגיעו דיי מהר. אחרי הלידה השנייה שמתי התקן תוך רחמי למשך 5 שנים, בשנה האחרונה היו לי איחורים במחזור ועכשיו אחרי שהוצאתי את ההתקן יש לי איחור של כשבוע וחצי, האם הוצאת ההתקן יכלה לגרום לאיחור זה?
הוצאתי את ההתקן מיד לאחר סיום המחזור האחרון שלי...
כמה ימים לאחר ההוצאה, אני ובעלי קיימנו יחסים בצורה כזאת-
שכבתי על הבטן ובעלי חיכך את איברו באיבר מיני(בלי להכניס) וכשהרגיש צורך להוציא זרע, הוציא אותו על הגב שלי. האם יש סיכוי שנכנסתי להריון באותו זמן?
אני דיי בלחץ מזה...
אשמח לקבל תשובה מהירה וכמובן-
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה-הוצאת התקן ואיחור במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011סכוי קלוש מאוד אולם תמיד קיים
יש לפנות לקבלת ייעות אמצעי מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!!!!
רחלושית105/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף!!שירה04/08/2011
עשיתי בדיקה ויצאה ש:MONO, שאני לא יודעת מה זה יוצא מהטווח. כאשר הטווח הוא 0.16/1.00 אצלי יצאה 1.4, מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011לא מפענחים בדיקות ברשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנותאנונימי04/08/2011
שלום,
אני בת 14 ועוד לא קיבלתי מחזור,
כבר יותר משנה שיש לי סתם ככה הפרשות לבנות סמיכות מאיבר המין, האם זה אומר שאקבל מחזור בקרוב?
אציין שיחסית לשאר הבנות אני לא ממש מפותחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011אי אפשר לומר.
בכל מקרה תיפני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הריוןמירב04/08/2011
שלום,
יש לי טבעת והחודש המחזור מאחר בשבוע... עשיתי 2 בדיקות ביתיות והתוצאה שלילית,והיום עשיתי בדיקת דם והתוצאה 1.2 . האם יש סיכוי להיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/08/2011פחות מ10 זה שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן והריוןאני04/08/2011
אני אמורה לקבל וסת [בתקווה שלא...] ביום שלישי.
התחלתי להרגיש תקיפות במתן השתן ונפיחות.
האם זה יכול להיות סימן להריון או שמוקדם מידי לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן והריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011נו באמת...
אנחנו לא נמצאים בעדן הנחושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנובה רינג לאחר התקן מירנהרונית04/08/2011
אני בת 42, השתמשתי כשנה וחצי עם התקן מירנה וסבלתי מדימומים לא סדירים. לאחר נסיונות כושלים להפסיק את הדימומים הוציא לי הרופא את ההתקן ביום חמישי שעבר.באותו יום התחלתי את השימוש בנובה רינג, כשאני עם דימום קל. לאחר החדרה הטבעת הדימום התחזק ולא פסק עד היום. שאלתי: האם זו תופעה נורמלית כאשר מתחלים להשתמש בנובה רינג או שאולי הטבעת לא מתאימה לי כי לפי הכתבה הטבעת אמורה להפחית את הדימום ולא ההפך? אולי זה בגלל שהייתי עם התקן מירנה והורמונים שונים? אודה לך על תשובתך המהירה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בנובה רינג לאחר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/08/2011התעלמי מהדימום והמשיכי עם הטבעת. יכול להיות דימומים לא סדירים בחודש חודשיים הראשונים לשימוש ואחר כך אמור להסתדר מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל זידובל ומחזורשיר04/08/2011
רופא המליץ לי טיפול בזידובל ג'ל ל5 ימים וצין כי במידה ואני מקבלת מזור בקורב לחכות כי הטיפול חייב להיות ברצף.
השתמשתי בג'ל כבר יומיים
עכשיו משום מה המחזור הקדים לי וקיבלתי אותו אחרי 21 יום (ללא גלולות בחודש הנ"ל)
השאלה שלי מה אני עושה כעת? להפסיק את הטיפול ולהתחיל שוב אחרי רק עם 3מנות, להמשיך בכל זאת עם המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל זידובל ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/08/2011להפסיק ולהמשיך אחרי המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmahzor
קטיה24/08/2011דבר כזה עדיין יהיה יעיל,אפילו שעושים הפסקה בגלל המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmahzor - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/08/2011פחות יעיל אבל אין טעם להחדיר במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור ללא מחזוררחל04/08/2011
אני בת 35 קיבלתי למחזור לפני כחודש לאחר נטילת גלולות כשנתיים. אני רגילה לתקופות ארוכות בין מחזור למחזור. ועכשיו מאז 3 שבועות מהווסת האחרון אני מרגישה כאבי מחזור חזקים כבר 9 ימים. זה נורמלי. מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי דבר דומה
שני24/11/2011קורה לי דבר דומה לשלך. אני רואה שלא ענו לך.
האם כבר קיבלת תשובה לפנייתך מגורם אחר?
אשמח אם תשתפי אותי.
אני ממש בלחץ כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)