מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- oflodex 200 mg ומרסילוןמ.04/08/2011
שלום רב,
לפני כשבוע כשהייתי בשבוע ההפסקה מגלולות מרסילון קבלתי טיפול oflodex 200 mg לדלקת בשתן למשך 10 ימים,2 כדורים ביום. לאחר שלושה ימי שימוש התחלתי שוב את מחזור הגלולות. עיינתי בעלון ולא רשום שהאנטיביוטיקה הנ"ל מפחיתה את פעילות הגלולות אבל כדי להיות בטוחה,האם זה נכון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..חשוב לי תשובה!!
מ.10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
מ.11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהoflodex 200 mg ומרסילון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/08/2011אופלודקס לא אמורה לפגוע בספיגת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפלה הריון נוסף!א.ג03/08/2011
לאחר הפלה עובר שלא התפתח לפני חודשיים + נקלתתי להריון , שבוע 4+2 בטא
115 שבוע 4+6 בטא 683 האם תקין ? האם נורמלי לגיל הריון כזה ?
אודה לתשןבה מהירה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
א.ג04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לאחר הפלה הריון נוסף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/08/2011נא לפנות לבירור אצל הגינקולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PIDנופר03/08/2011
שלום,
אני בת 19 וחצי ולפני שלושה חודשים התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה
כבר שנתיים שאני סובלת מפטריות באיבר מין ותמיד מטפלת בנרות אגיסטן וזה עוזר ועובר אחרי 3 ימים
לפני חודש קיימתי יחסי מין ולמחרת הרגשתי שוב את הגירודים, טיפלתי כהרגלתי באגיסטן וזה לא עזר, רק החמיר מאוד. הגירודים הפכו לכאבים חזקים באזור הבטן התחתונה, הגב והייריכים. פניתי לרופאת נשים שאיבחנה אצלי PID, כרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה פלאג'יל ואופלודקס.
השאלה שלי היא מה הגורם לדלקת הזאת? האגן שלי מאוד קטן וגם הרופאה אמרה שיש לי רחם קטן מאוד מהרגיל. יכול להיות שהבעיה היא קיום יחסי המין בגלל שהגוף שלי קטן כלכך? ואם זה לא זה, מה עוד יכול להיות הגורם?
והאם זה מדבק? אני צריכה להזהיר את בן הזוג שלי? ואיך מטפלים בגבר שנדבק?
מה הסיכונים? ואיך עושים על זה מעקב?
המון שאלות יש לי, הנושא מטריד אותי מאוד...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
נופר03/08/2011חשוב לי רק לציין שרוב הבילבול שלי נובע מזה שבימים האחרונים אני קוראת המון מאמרים בנושא... במקום אחד רשום שהסיבה למחלה היא קיום יחסי מין כאשר הגוף עוד לא בשל לכך, ובמקום אחר שזה נובע דווקא מריבוי פרטנרים וקיום יחסי מין לעיתים תכופות. זה שני הפכים- איך זה מסתדר ביחד??
וגם רציתי לשאול אם אפשר לדעת כרגע, מה הסיכוי שלי להיות עקרה אחרי הדלקת הזאת?
תודה מראש וסליחה על החפירה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה פה?
נופר05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPID - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/08/2011דלקת באגן נגרמת לרוב בנשים פעילות מבחינה מינית, קיימים סוגים שונים של חיידקים אשר יכולים לגרו לדלקת באגן
על פי רוב מדובר בטיפול לאישה בלבד , יש להמנע מקיום יחסי מין עד להשלמת הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןנטע03/08/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת האם יש צורך בצום לפני בדיקת דם להריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נטע06/08/2011אנא תשובתכם, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד06/08/2011לא
ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור + בדיקת דם שליליתקסניה03/08/2011
שלום
אני מודאגת
המחזור שלי תמיד סדיר
מחזור אחרון קיבלתי ב4 ליולי שנמשך כיום וחצי יומיים
ואז ב17 ליולי קיימתי יחסי מין לא מוגנים (בהתחלה...)
מאז לא קיבלתי מחזור והוא תמיד מתחיל אחרי 3 שבועות
בדיקת דם יצאה שלילית (היום עשיתי)
האם לחזור עליה בהמשך?
מה לעשות????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....... עדיין לא השתנה כלום
קסניה04/08/2011לא קיבלתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור + בדיקת דם שלילית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/08/2011חזרי על הבדיקה בתחילת השבוע - אם עדיין שלילית אינך בהריון והאיחור נובע אולי משיבוש הורמונלי. פני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקרן03/08/2011
התחלתי לקחת בפעם הראשונה גלולות ביום הרביעי של המחזור מסוג פמינט כמו שהרופא אמר, אחרי כמה זמן אני יהיה מוגנת מפני כניסה להריון?
הרופא אמר אחרי הגלולה השביעית זה נכון? כי במקומות אחרים קראתי שרק בתחילת החודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים ללקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחומצה פוליתחסוי03/08/2011
שלום רב,
האם נטילת חומצה פולית מבטלת השפעתן של גלולות? (מרסילון)
ברצוני לנסות להיכנס להיריון בעוד מספר חודשים ולהכין את הגוף, אך כרגע עדיין רוצה למנוע הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהזויה03/08/2011
שלום אני אחרי 4 הפלות חוזרות הרופא ביקש לעשות בדיקת היסטרוסקופיה בדף הסבר שקיבלתי מצוין שהבדיקה בהרדמה כללית חבירה שעברה את הבדיקה אמרה שהבדיקה בלי הרדמה רציתי בבקשה לדעת על הבדיקה .הבדיקה עוד 4ימים לא ידעתי שאסור לקים יחסי מין וקימתי אחרי המחזור האם זה פוגיע בתוצאות ולמה בכלל אסור לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011יש סוגים שונים של הסיטרוסקופיות חלקן בהרדמה כללית... הסיבה להמנע מקיום יחסי מין כי לפעמים עושים גרידה ויכולים לפגוע בהריון אם יש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות בהריוןשרית02/08/2011
שלום.
אני בשבוע 14.3 ומתעמלת על אופניים מתחילת ההריון.
אני לא מגיעה לדופק מהיר, יותר מרגישה את המתיחה באיזור הרגליים.
סיפרתי לרופא שלי שאני מתעמלת אז הוא אמר לי להפסיק.
רציתי לשאול, אם אני קשובה לגוף שלי, אני יודעת מתי אני לא מרגישה טוב ומתי אני מגזימה האם אני יכולה בכל זאת להמשיך להתעמל?
ממש חבל לי להפסיק.
יש לי אופני כושר בבית ועכשיו עם החום והלחות בחוץ אני ממש לא רוצה לעשות הליכות.
נראה לי יותר מסוכן שאני אתייבש מאשר שאני אמתח קצת את השרירים בבטן.
אשמח לתשובה ברורה, האם אפשר ובאילו תנאים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011אם את לא בהריון בסיכון גבוה ואת רגילה לעשות פעילות ספורטיבית מסוימת את יכולה להמשיך אותה בתנאי שלא תגזימי עם מאמצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת נטילת גלולות ..הדר02/08/2011
שלום ,
התחלתי חפיסת גלולת לפני כ12 יום .. ביומיים האחרונים התחילו לי דימומים כהים , יש לציין שאינם בצבע של מחזור ...
לא שכחתי שום גלולה מאז תחילת החפיסה ..
ממה יכול לנבוע הדימום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת נטילת גלולות .. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011התרגלות הגוף לגלולה המשיכי, בחודש הבא צריך להסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורמודאגת ממש02/08/2011
שלום רב.
אני בת 27 וחצי בריאה בד"כ, נוטלת גלולות מינס בגלל PCOD.
לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי אחרי שנה של זוגיות בגלל וגיניסמוס שאיכשהו נפתרה ע"י פגישות עם פסיכולוגית וסקסולוגית.
הבעיה היא: נטלתי לפני כשלושה שבועות אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין כי הייתה לי דלקת בשקדים. וגם פיספסתי פעמיים גלולה כי שכחתי...
המחזור מאחר לי ב 3 ימים...
עשיתי בדיקת הריון שרוכשים בסופר פארם והיא יצאה שלילית.
מדוע המחזור מאחר?? אני לחוצה נורא .. האם זה בגלל ששכחתי ליטול פעמיים גלולה...
זה לא קרה לי
האם זה בגלל שהתחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי והגוף לא רגיל ו"מתבלבל"
לשתובתכם המהירה אודה...
אני גם לחוצה שאם המחזור מאחר וזה לא הריון, אולי יש לי בעיה אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011את לא בהריון , אין קשר לתחילת קיום יחסי מין אבל בהחלט יש קשר לאנטיביוטיקה שלקחת. התיעצי עם הרופא שלך במידה ולא תקבלי מחזור האם כדאי לעבור לגלולה קצת יותר חזקה או לטבעת נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור וציסטה ומה שביניהםרוני02/08/2011
שלום רב
בת 41
ב 3המחזורים האחרונים כאבי בטן חזקים משתקי רגליים חוץ מתופעות של אכילה מופרזת ועוד
אושפזתי מחשד לטורשן הבירור לא העלה דבר מלבד באולטרסאונד ציסטה גודל 5 סמ צלולה פשוטה ובסיטי 2 ציסטות פשוטות 1 של 5סמ ו 1 של 4סמ
שאלות
1 האם זהו גזר דין חדש שיש להתרגל אליו
להזכיר שמאז שילדתי את ילדי הראשון לא היו לי כאבים
2 האם כשהציסטות פשוטות זה אומר בביטחון שאין אנדומטריוזיס
ובכלל האם יש מה לעשות או לברר אחרי הנתונים שנתתי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור וציסטה ומה שביניהם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011פני לרופא הנשים שלך. לדעתי יש מקום לקחת גלולות ברצף כדי לדכא את הציסטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריון ממשגל נסוג, דחוף!אלעד02/08/2011
שלום,
אתמול בלילה קיימתי מגע מיני עם חברתי. לא השתמשנו בקונדום או בגלולות ובסיום האקט פלטתי מחוץ לנרתיק. הבנתי שיש חשש להריון במקרים כאלו ורציתי לדעת מה לעשות:
- האם יש סיכון גבוה להריון? האם הפלה טבעית ושיטות דומות הינם דרכי פעולה מומלצים/בטוחים/אפשריים?
- האם לקחת גלולה נגד הריון? האם הגלולות בטוחות לשימוש? האם קיימת חובה להגיע לבדיקה רפואית לפני השימוש, או שזאת המלצה בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקנו פוסטינור
יולי02/08/2011בכל בית מרקחת ניתן לקנות פוסטינור, גלולה היום שאחרי, יש לקחת אותה במשך 72 שעות אחרי האקט הלא בטוח. ככל שמהר יותר תקח את זה ככה סיכוינ גבויה יותר שזה יפעל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא יודע אם זה בטוח...
אלעד02/08/2011אחת השאלות שלי היא אם זה בטוח/עדיף/מצריך בדיקה רפואית לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים להריון ממשגל נסוג, דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011כרגע שתקח פוסטינור ושתקבע תור לרופא להתאמת גלולות ולבדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותגלית02/08/2011
שלום,
קיבלתי מחזור ב-27/07 יום רביעי שעבר והתחלתי לקחת גלולות.
הגלולות לא עשו לי טוב והפסקתי אותם ביום שבת זו הייתה הגלולה האחרונה שלקחתי.
האם אני יקבל שוב מחזור ? אחרי כמה ימים אני יקבל מחזור ? האם זה ישבש לי את המחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011את יכולה לקבל דימום קל בימים הקרובים, או בעוד חודש, אי אשפר כרגע לדעת מתי יגיע המחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהדניאל02/08/2011
שלום רב,
אני נוטלת גלולות קרוב לשלוש שנים ולפני מס חודשים התחלתי ליטול גלולות דיאנה.
השבוע ביקרתי אצל הגניקולוג שלי בשל פטריה וגינלית והוא נטן לי שני כדורי פלוקנול לטיפול אותם אני לוקחת אחד ביום שני ואחד אקח היום, שלישי.
בנוסף, את הגלולה דיאנה של יום שני (אתמול) לקחתי היום (שלישי) במקום בשעה הקבועה באיחור של 12 שעות לערך.
בהנחה שאני ממשיכה לקחת את החפיסה כראוי במשך הימים הבאים,
שאלתי היא- האם אהיה מוגנת מפני הריון בעת קיום יחסי מין בשישי- שבת הקרובים? (אלו הימים היחידים השבוע בהם צפויה אני להיחשף למגע מיני).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/08/2011אם השלמת תוך 12 שעות ובערב לקחת את הגלולה הרגילה של אותו יום את מוגנת אין קשר לפלוקנול. רק שאם תהיה לך עדיין פטריה לא רצוי לקיים יחסי מין במצב של דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)