מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם 7 שבועות או יותר מכך זה זמן סביר לריפוי?אסף11/04/2011
לפני 4 שבועות נפלתי על יד שמאל ושברתי את המרפק (שבר אולקרנון).במיון אמר לי הרופא שאני אצטרך גבס ל-3 שבועות.
אלא שלאחר שבוע וחצי הגעתי לבדיקה והרופא בבית החולים אמר לי שיקח עוד 3 שבועות. היום לאחר חודש,
ראו בצילום שהשבר עדין לא התחבר. לדברי הרופא זה נורמלי - שוב גבס לעוד 3 שבועות.
האם 7 שבועות או יותר מכך זה זמן סביר לריפוי אצל בחור בן 23 בשבר שנאמר לי שלוקח לו חודש להרפא?
שמעתי שטיפול בגלי הלם יכול לעזור, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר במרפק - תגובה
ד''ר חגי אמיר12/04/2011אסף שלום,
סבלנות, אתה עדייין בגדר זמן סביר לריפוי שבר.
תן לזמן לעשות את שלו ואל תמהר.
לוקח זמן לעצם להתחבר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוג של השבר אגב הוא
אסף12/04/2011דיסטאל הומרוס, יד שמאל, ללא תזוזה, עמדה תקינה,undisplaced.
האם זה נחשב שבר בעייתי ד"ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בברך לאחר ניתוח לשחזור ACLרון11/04/2011
שלום,
אני 9 חודשים לאחר ניתוח לשחזור רצועה קדמית, לפני כ 3 שבועות התנפחה הברך המנותחת בצורה רצינית, באופן פתאומי, מלווה בכאבים ובקושי בתנועה, וזה ללא טראומה, מחלה או כל סיבה נראית לעין
במיון בצעו ניקור של הנוזל הסינובויאלי ונמצאו לויקוציטים רבים, ללא נוכחות חיידקים, וכמו כן בדיקת דם CRP הייתה גבוהה מאוד - 95
הופנתי לראומוטולוג להמשך ביקורת, שם בוצע לי ניקור נוסף (שוב נשללה אפשרות לחיידקים) והוזרק לי קורטיזון ישירות לברך - לאחר הטיפול הרגשתי שיפור משמעותי וחזרתי לפעילות רגילה. בבדיקות דם שביצעתי שבוע לאחר מכן היו ערכים תקינים למעט CRP = 1.89
שבוע שעבר שוב התנפחה לי הברך, הפעם זה היה מלווה בחום (37.8-38) במשך 4 ימים. פניתי לאורטופד המנתח (הוא מאוד לא אהב את העובדה שהזריקו לי קורטיזון לברך) , הוא ביצע לי ניקור ואמר שהנוזל לא נראה טוב (אינו צלול), הוא רשם לי אנטיביוטיקה DALACIN למשך 10 ימים ובבדיקות דם שערכתי אתמול הערכים הבאים לא היו תקינים:
CRP = 7.46, LYM% = 17.6, ESR = 35
מסקנתו שמדובר בדלקת ובמידה והחום ירד והנפיחות תרד, לא יהיה צורך בטיפול מעבר לאנטיביוטיקה.
שאלתי היא:
1. לא ברור לי מדוע נוצרה הדלקת מלכתחילה? הדלקת היא תגובת הגוף למשהו לזיהום
2. האם הטיפול הנוכחי מספק או שיש לבצע טיפול דחוף יותר (שטיפה, אנט' לווריד)?
3. האם ייתכן שמדובר בסיבוכים מהניתוח עצמו?
תודה על הסבלנות,
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בברך לאחר ניתוח לשחזור ACL - תגובה
ד''ר חגי אמיר12/04/2011רון שלום,
זיהום יכול להיות הן מאז הניתוח, והן מזריעה מזרם הדם שהתלבש על גוף זר בברך שלך בגלל שהיא לאחר ניתוח ובמצב רגיש יותר.
בשלב זה לא כל כך משנה מאיפה הזיהום אלא חשוב לבודד את הגורם המזהם בתרבית, לתת אנטיביוטיקה מתאימה, ואם יש צורך לבצע שטיפות של הברך.
לצורך זה עליך להיות במעקב צמוד על ידי הרופא שניתח אותך או על ידי המחלקה בבית החולים בה נותחת.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בעקב האכילסרויטל11/04/2011
היי
לפני שבועיים עברתי עיסוי רפרקסולגי ברגליים ולאחר שסיימתי את העיסוי, התחלתי לצלוע. בדקתי את אשר קרה אצל אורטופדית והיא אמרה שיש לי דלקת בגיד האכילס - נתנה לי ברקסין ופיזיוטרפיה שעדין לא התחלתי. עבר כבר שבוע וחצי ואני עדין לא יכולה לדרוך על הרגל שלא נדבר על לרדת במדרגות או לעלות. אתמול חזרתי לאורטופדית והיא הזריקה לי זריקת קורטיזון איפה שהדלקת ברגל.
אני מיואשת.... אני עדין ממשיכה לקחת כדורים וגם נחה הרבה וגם תחת השפעת הזריקה ועדין לא חשה בשינוי. כמה זמן לוקח לזריקת קורטיזון להשפיע והאם עלי לעשות משהו אחר? רציתי להוסיף שביקשתי מהאורטופדית לעשות צילום, אך היא חושבת שאין טעם וגם שבכללי אני סובלת ובכללי מעקמת קטנה בעמוד השידרה.
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בעקב האכילס - תגובה
ד''ר חגי אמיר12/04/2011רויטל שלום,
דלקת בגיד אכילס,
יש מקום לטיפולי פיזיוטרפיה מתיחות, קירור מקומי,
ניתן לנסות טיפול בליזר רך כגון b-cure laser,
לא הייתי עושה עוד זריקה באזור אכילס בשום אופן.
התחילי בטיפולים שנתנה האורטופדית.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה תחתון מצד שמאלאורי10/04/2011
שלום,
מזה כעשרה חודשים אני סובל מכאבים באזור הסרעפת מצד שמאל.
הכאבים באים והולכים, והם יכולים להיגרם גם במאמץ, אבל הם גם קורים הרבה כשאני יושב ונישען קדימה (אני סטודנט אז זה כואב לי הרבה כשאני כותב, אבל פחות כואב כשאני נישען על ספה או שוכב). זה גם כואב לי כשאני מנגן בגיטרה ושר.
רוב הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות פרט לסיטי שהראה טחול מעט מוגדל. הרופא מתעקש שטחול לא גורם לכאבים.
אציין, שבין שאר הבדיקות שעשיתי, עשיתי גם מיפוי עצמות והכל יצא תקין.
רציתי לדעת אם יש סיבה לפנות לאורטופד בנושא.
ואם יש לכם רעיון מה יכול לגרום לכאבים אז גם אשמח לשמוע.
בתודה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה תחתון מצד שמאל - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011אורי שלום,
קשה מאד לעשות אבחנה דרך האינטרנט.
אם אתה מוטרד, גש לאורטופד שיבדוק.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברך- דחוף!אלמוג10/04/2011
שלום רב!
בשנה האחרונה התחלתי בפעילות ספורטיבית מאומצת, בזמן האחרון התחלתי לסבול מכאבים נוראיים בברך ימין, הלכתי לאורטופד ועשיתי מיפוי עצמות והיום קיבלתי את התשובה: "קליטת יתר מינימלית בטיביאל טוברוסיטי מימין יתכן משני לbone brouse או enthsopathy". חזרתי היום שוב אל האורטופד והוא אמר שאני אנוח חודש והכל יסתדר לבד, מבלי להמליץ על שום טיפול נוסף\אחר.
יש לי מס' שאלות בנושא:
1.האם חודש יעזור? האם זה עלול לחזור? האם זה נחשב כרוני?
2. האם אפשר לעזור לברך להשתקם?- קרח?\חבישה?\עיסוי?\משחה?\ ויטמינים?\אחר?
2. איך אני מונע פציעה כזאת בעתיד?
3. איך אני אדע לבצע בעתיד ספורט וגם לשמור על עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך- דחוף! - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011שלום אלמוג,
אני חיב לנחש שאתה בחור צעיר.
מה שחשוב זה כשאתה חוזר לספורט לעשות זאת בהדרגה, לא לחזור לעומס גדול מיד כי אז הכאבים והדלקת יחזרו.
אם תיקח את הספורט בהדרגה הגוף יתפתח ויתאים את עצמו לעומסים ותגיע בסוף ועומסים גדולים ללא כאב.
הסוד הוא להתקדם בהדרגה ובסבלנות.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת סידן 1000 מ"גשירה10/04/2011
שלום,
יש לי מחלה בעצמות בשם Multiple Exostoses. אני מיועדת לעבור ניתוח לקיצור קיבה בחודש הבאה ולאחר מכן יהיה עלי לקחת סידן בכמות 1000 מ"ג ביום. שאלתי היא: האם לקיחת סידן באופן קבוע יכול להשפיע בצורה כלשהי על האקזוסטוזות? האם זה ירע את מצבי?
תודה מראש וחג שמח,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת סידן 1000 מ"ג - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011שלום שירה.
לא ידוע לי שנטילת סידן יכולה לשנות את האקזוסטוזות שלך.
מה גם שאת הסידן את תיטלי כדי שיהיה לך מספיק סידן ניספג בגוף, לא כדי שיהיה עודף סידן.
בהצלחה בניתוח.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה11/04/2011חג שמייח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בצוואר וכאבים ביידייםפלפלת10/04/2011
כבר למעלה משנה אני סובלת מכאבים בצוואר והגבלה בתנועת הצוואר,לאחרונה מזה 4 חודשים התחילו לי כאבים חזקים ביידים עקצוצים ביידים מאחור, ובמרפקים כאב חד דקירות חזקות,והגבלת העבודה עם היידים קושי בלהחזיק ולעבוד בכלל עם היידים.
בבדיקת מיפוי עמוד שדרה צווארי נמצא:בגובה C3-C4 עיבוי והסתיידות של ה-PLL, המשיק לקידמת הקורט.
בגובה C4-C5 מרווח הבין-חולייתי צר. עיבוי והסתיידות של ה-PLL , המשיק לקידמת הקורט.
בגובה C-5-C6 המרווח הבין חולייתי צר. התערה שמורה. שינויים ספונדילוטיים נלווים.
ביתר מרווחים המבנה שמור.
בבדיקת EMG: נמצא: SINS OF BILATERAL CTS. NEEDLE MUSCLES EXAMINATION SHOWED SIGNS OF CHRONIC DENERVATION AT THE RT C8-T1 LEVE
הרופא טוען שביידים זה דלקת בגידים ואין קשר לבעיה בגב וכל . אני כבר אובדת עצות מאחר שאיני מסוגלת לתפקד, הלכתי לטיפולים הומופתיים דיקור פיזיטרפיה וכל מיני תכשירים הומופטיים אך הכאבים קשים מנשוא.
האם זה נורמלי שדלקת בגידים יכולה להמשיך זמן כה רב ? והאם באמת אין קשר לבעיה בגב ? איך מרפאים זאת? האם אין תרופות אנטי דלקתיות לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בצוואר וכאבים ביידיים - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011גברת פלפלת היקרה,
קשה לדעת על פי תאורך במה מדובר.
בגדול ניראה כי יש ממצאים שיכולים לגרום לכאבים ומקורם כניראה מחוט השידרה הצוארי, והעצבים היוצאים ממנו.
גשי לאורטופד שימשיך טיפול, או פני לאורטופד אחר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקארנון10/04/2011
כבר שבועיים אני מרגיש לאורך החלק האחורי של רגל שמאל
מהישבן עד העקב רדימות ותחושת נימול.
פניתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקת EMG
הוא אמר שכנראה זאת פריצת דיסק.
ממה שהבנתי נוזל פרץ החוצה מתוך הדיסק ולוחץ על העצב.
שאלתי: האם בחלק מהמקרים התופעה חולפת לבד ללא טיפול
כלומר לנוזל שפרץ מהדיסק יש יכולת להספג בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011כן ארנון,
במירב המיקרים התופעה חולפת מאליה, לרוב צריך כמה ימים טיפול נגד כאבים ולעיתים גם זה לא.
מיעוט המיקרים ממשיך לכאבים כרוניים אולם זה באמת מיעוט המיקרים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה על מיטה מוגבהתאושר10/04/2011
שלום רב. הומלץ לי להגביה את ראש המיטה ב10 ס"מ בגלל צרבת. האם יש בכך נזק כל שהוא לגוף בכלל ולגב בפרט? בן 36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה על מיטה מוגבהת - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011אושרי שלוום,
אין בכך נזק אולם כדאי לבדוק למה יש לך צרבת.
פנה לרפא גסטרואנטרולוג.
בהצלחה
דר 'אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבדבי09/04/2011
אני סובלת מכאבים חזקים הפרושים בכל הגב ומקרינים על הגפיים רגליים וידיים
מרגישה נימול .
עשיתי צילום גב ונמצאה עקמת ובדיקת שרירים ונמצאה תקינה
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011שלום דבי,
כדאי לבדוק רמות ויטמין B12.
ורצוי להבדק על ידי נוירולוג.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד נוראישרונה09/04/2011
שלום רב
בחודשיים האחרונים יש לי גירודים נוראיים בכפות רגלים, תחושה כאילו איזה חרק הולך עליהן, הגירוד מתגבר בזמן מנוחה (ישיבה או שכיבה) לעיתים הגרד גם בכפות הידיים, כמו כן תחושה של כבדות בכף רגל וצריבות וחושה של אבן שמונחת לי בתוך כף היד, וכאב חד בעצם של היד.
הייתי אצל רופא משפחה ורופא עור שנתנו לי תרופות נגד אלרגיה, משחות נגד פטריות לכפות הרגליים, בדיקות דם בהן נמצא כי הכל תקין ומעכשיו אני מטורטרת בין רופא עור לרופא משפחה שלא יודעים מה לעשות עימי.
אני כבר מיואשת ומרגישה סובלת מאוד כל פגישה עם הרופאים מלווה בהמתנה ארוכה לתורי ובסוף לא יודעים מה לעשות עימי.
הגירודים מתגברים עם כל יום שעובר ואני ממש לא יודעת כבר מה לעשות.
מה לדעתך יש לי? לאיזה רופא עלי לפנות?
תודה רבה
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד נוראי - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון10/04/2011נסי לפנות לרופא עור
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בכף יד שמאל בעקבות נפילהש09/04/2011
שלום רב, בעקבות נפילה נחבלתי בברך שמאל ובכף יד שמאל. החבלה בברך הסתיימה, אך נשארה מעין עצם בולטת. נראה כאילו שצמח משהו על הברך. איזה הסבר ניתן לתת לכך?
בכף היד היתה לי כאב בשורש האצבע האמצעית, הנפילה ארעה לפני כ 4 חודשים. במקום שיעבור עם הזמן החולף, התרחב הכאב החולף לשורש כף היד. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בכף יד שמאל בעקבות נפילה - תגובה
ד''ר יונה יניב10/04/2011על הברך - נשמע כמו שטף-דם שעדיין לא נספג במלואו. לפעמים שטף-דם מתחת למעטה העצם גורם להתגרמות של שטף-הדם והשארות הבליטה.
לגבי היד - יש צורך בבדיקת רופא - כירורג של היד או אורתופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשך בכתףקרן09/04/2011
שלום, אני בת 22 ומזה חודשיים אני סובלת מכאב חד בכתף. תחילה זה היה רק בתנועות מסויימות, אך עכשיו זה באופן קבוע כואב. בעיקר כואב השריר החיצוני שמתחת לכתף אבל זה מתחיל להתפשט גם לשכמות. אורטופד נתן לי אתופן לשלושה שבועות אך לדעתי זה החמיר את המצב. אני אלך לעוד אורטופד, אבל בינתיים, ממה לדעתכם עוד זה יכול להיגרם? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מתמשך בכתף - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/04/2011שלום קרן,
כניראה עשית נזק כלשהו לאחד האברים בתוך הכתף, וכעת יש שם דלקת.
ראשית הימנעי מפעולות שגורמות להחמרה בכאב,
גשי חזרה לאורטופד, יתכן וזריקה תוכל לעזור.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץלדר' יונה09/04/2011
לאחרונה מצבי התפקודי בשימוש יד שמאל ירד ללא הכר, נעשה צילום והסתבר שבפרק זרוע היד חסר סחוס בחצי המפרק של המרפק, יש לי כאבים כל הזמן עד כפות הידיים,מתקשה להתלבש תנועה אחורנית גורמת להגברת הכאב , מלבד זאת בתעלה הקפילרית של כף היד ישנו לחץ על העצב במצב בינוני מה לדעתך ניתן לעזור לי לשמור על איכות חיי, מלבד זאת אני מוגבלת בניידות נעזרת בקביים קנדיות דבר שגורת לכאב נוסף לציין שאני שמאלית. אודה מראש אם אקבל עצה שתעזור לי תודה ריקי שמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
ד''ר יונה יניב10/04/2011שלום ריקי. קשה מהסיפור לדעת אם הכאב מקורו בלחץ על עצב או בגלל השחיקה במפרק. כמו כן לא ציינת מה גילך ולכן קצת קשה לייעץ בפורום מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במרפקהדסה09/04/2011
בימים האחרונים יש לי גולה חדשה במרפק שמאל
הגולה כואבת במגע
הגולה מתחת לעור
מה ניתן לעשות? האם יש צורך בבדיקה?
אני בת 53* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש במרפק - תגובה
ד''ר יונה יניב10/04/2011כן יש צורך בבדיקה, בלי זה לא ניתן לומר דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)