מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטובי27/04/2011
אובחנה אצלי פריצת דיסק צווארית c5-6 עם אוסטאופיט אודה לכם אם תאמרו לי מה פירוש אוסטאופיט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר חגי אמיר28/04/2011שלום טובי,
אוסטאופיט הוא צמיחת זיז עצם סביב אזור מפרקי. בדרך כלל קורא במפרקים בהם יש סימני שחיקה עם שינויים ניווניים.
בדרך כלל ללא משמעות מבחינה טיפולית.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שריר הרגל ודקירות בעקבתמר27/04/2011
שלום,
מזה 4 ימים אני חשה כאבים כמו שריר תפוס בצד האחורי של הרגל, בין הישבן לברך.
כאב זה מתעצם דווקא בישיבה או בשכיבה ונרגע מעט בהליכה מתונה.
בנוסף לכך ביום השני לכאב התחלתי להרגיש גם כאב בדריכה על העקב.
היום ממש כבר לא יכולתי לעמוד על העקב עקב דקירות כואבות.
מה יכולה להיות הסיבה? האם פעולות מאומצות של השבועיים האחרונים ללא הרבה שעות מנוחה? האם חלילה פריצת דיסק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שריר הרגל ודקירות בעקב - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011יותר מהכל זה נשמע כמו בעיית גב או דיסק. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף ידאין שם26/04/2011
שלום רב,
אני בן 25, לפני 4 שנים וחצי קיבלתי מכה על כף היד והתנפחה היד והיו כאבים בזמן ביתוע תנועות בכף היד, לא ביקרתי אצל רופא בעקבות האירוע. לאחר שבועיים בערך חזרה היד לתפקד כרגיל וללא כאבים, רק לפני שנה וחצי בערך שמתי לב שיש הבדל קטן בצורת כף היד (ימין) בהשוואה ליד משאל ומאז אותו רגע התחלתי להרגיש בכאבים בעצמות המסרק של אצבע 4 ו-5 והכאבים היו מקרינים לחלק מהאצבעות 4ו-5, הכאבים היו חלשים ותדירות "הופעת" הכאבים הייתה נמוכה, אבל אני כבר יותר מ- 3 חודשים אפילו לא מרגיש בכאבים בכלל, בסופו של דבר עשיתי צילום רנטגן לכף היד (בתחילת פברואר 2011) וביקרתי אצל רופא מומחה לכף יד, הצילום תקין לגמרי, הרופא גם אמר לי שהצילום תקין, וכאשר שאלתי אותו לגבי אם יש בעיה בכף היד ולגבי ההבדל שיש בין שתי כפות הידיים, הוא אמר לי שמה שיש לי זה לא משמעותי, אבל הרגשתי שהוא לא התייחס לבעיה שלי ברצינות או שהוא לא רוצה לטפל בבעיה שאינה חדשה. אני חושב שאולי הבעיה נמצאת לא בעצמות עצמן, אלא ככל הנראה שיש פגיעה ברקמות שמתחת לעור.
רק שרציתי לציין שההבדל בין שתי הידיים כמעט ולא רואים, אנשים אחרים אינם יכולים לראות זאת אלא אם אני מפנה את תשומת ליבם. ההבדל בעיקר הוא שהמפרק שמחבר בין אצבע מס' 4 לכף היד הוא נמצא בשורה יותר תחתונה או נמוכה משאר המפרקים של יתר האצבעות, כאילו שהמפרק הזה נכנס פנימה (אבל המפרק עובד ללא בעיות או כאבים) ויש נפיחות קלה שקשה מאוד לראות אותה בכף היד- כנראה שהנפיחות נובעת מנפיחות ברקמות שמתחת לעור, העצמות באזור זו הן תקינות לחלוטין לפי הצילום)
לגבי כף היד, היד מתפקדת בצורה טבעית, אני יכול לעשות את כל תנועה שאני רוצה ללא כאבים, אין הגבלה בתנועות, אני גם מסוגל לעבוד עבודה פיזית בעזרת היד.
השאלה שלי אחרי כל הסיפור הזה:
אני מועמד לניתוח וריקוצל, ניתוח לתיקון דליות האשך, האם כף היד (במידה ויש בעיה בכף היד על פי התיאור שבהודעה או במידה ויש בעיה והרופא שבדק אותי לא עלה על הבעיה) יכול לגרום לסיבוכים בזמן הניתוח? לסכן אותי? האם יש קשר בין בעיה בכף יד לבין ניתוח וריקוצל?
אשמח לקבל את עזרתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף יד - תגובה
ד''ר יונה יניב27/04/2011אף אחד מאיתנו לא סימטרי ותמיד!!! יש הבדלים בין כפות הידיים כולל בצורת האצבעות.
אין קשר לניתוח שאותו אתה אמור לעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקרסול שנתיים לאחר קרע רצועותאנדרי26/04/2011
שלום רב,
אני בן 19, לפני כשנתיים נפלתי במשחק כדורעף וקרעתי את הרצועות. בדיקת אולטרסאונד הראתה אז כי יש קרע תת שלם בATFL וקרע חלקי בCFL.
בדיקת ביקורת שעשיתי לפני שנה הראתה:
מפרק טיביוטרלארי - קדמי, הודגם נוזל יתר.
גידים קדמיים - ב.מ.פ
גידים לטראליים - ב.מ.פ
גידים מדיאליים - ב.מ.פ
רצועת atfl - הרצועה מעובה ובעלת הדיות בלתי אחידה כולל חור המשכיות של סיביה לאורך 0.3 ס"מ בהיבט הדיסטלי. הרצועה cfl - מעובה אך ללא סימני קרע.
רצועה דלטוייד - ב.מ.פ
גיד האיכילס - הדגמה תקינה.
הרופא המטפל שלי אמר כי הכאב אמור לעבור עם הזמן. כעת, כעבור שנתיים, עדיין לא חזרתי לשחק ואני מתקשה לרוץ בגלל הכאבים החוזרים. כשאני מנסה לרוץ למרות הכאב אני מרגיש שהקרסול לא יציבה (בנוסף לקרע רצועות בקרסול שמאל, יש לי פלטפוס גמיש עד לרמה של כף רגל שטוחה לחלוטין ושבר קרסול ימין מלפני שנה).
איזה בדיקה או טיפול עליי לבקש מהרופא המטפל שלי? זה הגיע למצב שהוא פשוט אומר שהכל בסדר למרות הכאבים והקושי בתפקוד.
אני עתיד להתגייס לצה"ל בעוד כחצי שנה, האם הפציעה (פציעות) עלולות להוריד לי פרופיל?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקרסול שנתיים לאחר קרע רצועות - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011עליך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה בבעיות קרסול קרסול וכף רגל. ללא בדיקה קלינית לא ניתן להציע טיפול או בירור.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו26/04/2011
בגיל 18 הגובה שלי היה 173 ס"מ כיום בן 21 176 ס"מ יש לי עוד סיכוי לגבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יונה יניב27/04/2011כמובן תלוי איך נראים צילומי הרנטגן שלך אבל כעיקרון - גברים יכולים לצמוח גם עד גיל 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח MRI קרסולדניאל26/04/2011
שנה וחצי לאחר פציעה בברך וקרסול(מתיחה בשניהם) עדיין כאבים שחוזרים בברך במאמץ עליה /ירידה,עמידה רבה וכעת הוחמרו ומתרכזים בקרסול עד קושי לעמוד, עובד כמדריך טיולים
אנא עזרתכם בפענוח:
לא נצפה אות חריג משמעותי משמעותי במח העצם
תפליטים מתונים במפרקי הקרסול והסוב-טלרי
הדגמה תקינה גידים מישרים בגב הקרסול,גחד אכילס והפסיה הפלנטרית.הדגמה תקינה של FHL ן FDL
שינוים בצקתיים קלים באזור נקודת האחיזה של TP לעצם אוס-נביקולרי(ססמואיד).
רצועות מסביב לקרסול: דלטואיד מודגמת שמורה.
רצועת AFTL קיימת הידקקות של הרצועה עם שמירת צירה מתאים לנזק/קרע חלקי.
TPFL מודגם שמור.רצועות טיביו פיבולריות קדמית ואחורית מודגמות שמורות יותר.ללא הדגמת גנגליון או גוש באזור הסריקה.
בסיכום:
נזק חלקי ל AFTL
שינויים מסוג SPRAIN כרוני בנקודת האחיזה של גיד ה TP לקורלציה קלינית.
ללא הדגמת תת כונדרלי או נזק לשדי.
שאר הממצאים כמפורט.
המלצות לעבודתי ? טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח MRI קרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011נזק חלקי ל AFTL - נזק לרצועה בקרסול שמייצבת את הקרסול.
שינויים מסוג SPRAIN כרוני בנקודת האחיזה של גיד ה TP לקורלציה קלינית. - תלוי בממצאי הבדיקה הקלינית, יתכן ויש פגיעה בגיד חזוב וברצועה חשובה.
המלצות לעבודתי ? טיפול ? - פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובחן קרע חלקי ברצועה
דניאל02/05/2011קרע חלקי ברצועה AFTL
המליצו על מגן קרסול לפעילות וטיפולי פיזיותרפיה
מדרס לא משפיע או עוזר לנזק
אין צורך בניתוח
הבנתי שזה תהליך החלמה ושיקום ארוך
עפי הרופא ניתן להמשיך סהדרכת טיולים בהתאם לכאבים ועם מגן קרסול
האם הגיוני להמשיך בטיולים כך? לא מחמיר את המצב ? לא יגרום קרע מלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאבי26/04/2011
שלום דוק,
אני בן 25.5 בריא-בגיל שנתיים לערך עברתי תיקון בקע מפשעתי בצד ימין וכן הוצאת ציסטה באשך שמאל-בשנתיים האחרונות לאחר הרמת משא כבר צצו כאבים חזקים לעיתים עד היום וכן כאב בא והולך ולפעמים הרבה זמן בצד של הניתוח במפשעה ימין,שגם סבלתי ועדיין סובל לצער לעיתים מכאבים חזקים באשכים בעיקר בשמאל-ככל הנראה עקב הבעייה במפשעה שמקרינה על העניינים שםלאחר בדיקות כירורגיות+אורולוגיות לא נמצא משהו וכן באולטראסונד-העניין הוא שהכאבים לא חולפים והרופאים משערים שיש לי בקע חוזר קטן שלא ניתן לראותו בצילום/אולטראסונד-לאחרונה החלטתי לטפל בעניין סופית ולעשות בדיקה רצינית CT שתגלה מה קורה שם-העניין הוא שבדיקה זו כידוע לכבודו היא עם קרינה מסיבית-אני רווק ללא ילדים ומאוד חושש/חרד מהקרינה באזור אשכים/מפשעה/אבר מין-אפילו שמדובר אולי על פעם 1 בחיי-אבל עדיין זה מסוכן ואני מאוד חושש-מה ניתן לעשות בכדי לבצע בדיקה באותו סדר גודל מבחינת איכות ולא לפגוע באזור בכלל/פחות משמעותית-הבנתי שיש MRI או דברים כאלה-אודה לעזרה ולפרטים ככל הניתן ובנוסף האם בכלל יש סיכון לסיטי הזה ולו מינימילי-בקיצור מה אפשר לעשות+לא מסוכן בכלל בכלל כדי לבדוק מה קורה לי שם ולטפל בזה???? האם יש מקום בכלל למחלקת אורטופדיה שיבדקו משהו-אני די אובד עצות-הייתי מס' פעמים אצל כירורגים,אורולוגים,נירולוג,מרפאת כאב-ונראה שאין פתרון ואף אחד לא יודע כ''כ מה מקור הכאב וכנראה תולים זאת בבקע קטנצ'יק-אודה לתשובה עניינית ככל האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר יונה יניב27/04/2011כמו שנראה - 1. כדאי להבדק גם ע"י אורתופד. אם מבחינה זו הכל בסדר אזי - 2. זה לא הפורום המתאים - צריך פורום כירורגי ופורום של רופאי דימות (רנטגו) כדי לענות מה יותר טוב CT או MRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול אם אוסטיאופורוזיס אויחיאל26/04/2011
אוסטיאופניה או אוסטיאומלציה
יכול להתרחש בגיל צעיר 15-28 בשל מחסור של ויטמין D .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול אם אוסטיאופורוזיס או - תגובה
ד''ר יונה יניב27/04/2011כן בהחלט, גם אצל ילדים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף הרגליובל26/04/2011
לפני כ-7-8 חודשים החלו לי כאבים בכף הרגל. לאחר פעילות פיזית (כדורסל,טיול וכו), הכאבים היו מתחזקים עד כדי צליעה.
לאחר ביקור אצל האורטופד וצילום רנטגן שנראה תקין, אובחן אצלי דורבן ונשלחתי לפיזיותרפיה שלא עזרה לי. לאחר מכן קיבלתי זריקה לרגל שגם לא עזרה ומאז הזריקה המצב הורע וכף הרגל כואבת הרבה יותר.
האורטופד שלח אותי לצילום אולטרא-סאונד שבו המצלם אמר לי שלא רואה שום דלקת בכף הרגל.
אני אמור לחזור לאורטופד עם תוצאות הצילום, אך מכיוון שכלום לא עזר עד עכשיו, די חסר אונים. גם די מוזר לי שאחרי הזריקה המצב לא רק שלא השתפר אלא אף הורע לעין שיעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכף הרגל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011אני מציע לך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכף הרגלסילבי24/04/2011
שלום
אתמול החל לי כאב בכרית הרגל בהמשך לבוהן הגדולה. הכאב החל במצב מנוחה, וכעת גובר בזמן דריכה על כף הרגל. כאב בנקודה מסויימת. הנקודה רגישה למגע. גם בעת הרמת האצבעותכלפי מעלה חשים בכאב..
האם יתכן שזה בגלל חדירה של זכוכית? יתכן ודרכתי אתמול על שברי זכוכית בלי לשים לב.
אודה להתיחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכף הרגל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011האם יתכן שזה בגלל חדירה של זכוכית? - הכל יכול להיות.
פני לבדיקה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mallet fingerדביר22/04/2011
שלום
נשברה לי האצבע במשחק כדורסל לפני חודש וחצי במפרק dip.
הרופא התלבט אם לעשות ניתוח או רק לקבע בסד אבל בסופו של דבר הוא נתן לי את הסד והייתי איתו חודש וחצי כנדרש.
לאחרונה הייתי אצלו כדי לבדוק אם האצבע נרפאה או שהמצב מחייב ניתוח. הוא אמר שהאצבע נראית מצוין וגם על פי הצילומים השבר התאחה לגמרי.
הורדתי את הסד אתמול ויש באצבע מין בליטה כזאת של העצם כלפי מעלה באזור שלפני הציפורן. כאילו המפרק לא מחובר בצורה ישרה. רציתי לשאול אם זה בסדר.
אני מבקש גם שתתנו לי תרגילי פיזותרפיה לאצבע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mallet finger - תגובה
ד''ר יונה יניב26/04/2011הבליאה בסדר, גדלה ירד עם הזמן, אם אתה מצליח לישר את המפרק הכל טוב. הפיזיותרפיה שלך - להפעיל את היד כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםשמעונוב22/04/2011
היי
כבר למעלה משנה אני סובל מ :
כאב ראש (לפחות פעם בשבוע למשך יומיים)
כאב בחזה - בעיקר בצידי החזה בצורה סימטרית כולל במישוש הצלעות אבל גם במרכז הצלעות לפעמים אני מרגיש שאין לי אויר ואני לוקח נשימה יזומה עמוקה.
כאבי רגליים - לאחרונה נוספו ממש כואב בהליכה באזור השוק הקדמי.
בטן עליונה במרכז מרגישה לי תמיד נפוחה
ביצעתי :
בדיקות דם - תקינות
CT ראש ועמש"צ - תקינים
מיפויי עצמות (לפני שנה) - תקין
בדיקת מאמץ+אקו לב - תקינים
גסטרוסקופיה - תקין
אולי לכם יש רעיון מה זה יכול להיות (הרופא שלי אובד עצות) ?
האם כדאי לעזות CT חזה ובטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד''ר יונה יניב26/04/2011זה לא הפורום המתאים, לך לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אורטופדיותלימונית21/04/2011
שלום רב,
יש לי כל מיני בעיות אורטופדיות כרוניות, וחלק גם קשורות לפציעות כמו נקעים חוזרים בקרוסליים, שבר במרפק וכו'., ביניהן כרגע, בתקופה של השנה האחרונה לפחות, בעיה של אצבעות נתפסות, גם בידיים וגם ברגליים, אבל לא תמיד זה ממש רק האצבעות, לפעמים זה גם בחלק שכבר ממש בכף היד למשל, מתחת לאצבעות.
בעברי: ניתוחי CTS בשתי כפות הידיים.
הכאב וההיתפסות מופיעים הרבה גם במנוחה, וגם תוך כדי פעילות, וכדי לשחרר את הכאב אני צריכה לעשות "קנקים". לפעמים ההיתפסות היא באמת באצבע הכואבת, ולפעמים ה"קנק" שמשחרר אותה הוא באצבע ליד או אפילו שתי אצבעות ממנה.
על איזה בעיה מדובר לפי דעתכם?
ומה ניתן לעשות בנידון?
בתודה וחג שמח
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה
לימונית27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאב ברגלבת שבע20/04/2011
אני בת 42,לפני כשנה עיקמתי את הרגל ונפלתי ממדרגה,
כמעט התעלפתי מהכאב ברגל,ליתר דיוק קצת מעל קרסול ימין,
הרגל התנפחה והלכתי לרופאת המשפחה,הרופאה אמרה שכל עוד אני דורכת על הרגל אין צורך בצילום ובקרינה,היא שלחה אותי לדופלר,שנמצא תקין.
מאז הנפילה,אני סובלת מכאבים באיזור,ובמיוחד בזמן עמידה או הליכה ממושכת,הרגל מתנפחת והכאב מתעצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וכאב ברגל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון27/04/2011פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך.
לא לרופא ההמשפחה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה זמן רב סובל מכאבים בעצם הבריחחסוי20/04/2011
מזה זמן רב אני חווה כאבים באיזור עצם הבריח מעט ימינה מהאמצע, רוב הזמן הכאב רדום אבל לאחר תרגיל כושר מסויים שאני עושה - תרגיל מקבלים, מתפרץ כאב עז באזור, מה יכול להוות הגורם לבעיה? האם אני צריך לראות רופא מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון בגוף הודעה: מקבלים = מקבילים
חסוי20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)