מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש ביד עם שבר רדיוסרפי06/04/2011
האם ניתן להשתמש באופן חופשי ביד, כשיש לי גבס בגלל שבר ברדיוס, בחלק שקרוב לאגודל? האם ניתן לאמץ את היד או שזה יפריע להחלמת השבר? האם כאב לאחר אימוץ היד פירושו שגרמתי נזק כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ביד עם שבר רדיוס - תגובה
ד''ר יונה יניב07/04/2011הגבס אמור למנוע את מה שאסור לך לעשות, כך שמה שאפשר לעשות בגבס - אמור להיות בסדר. כאבים במאמצים - נורמלים לאחר שבר.
נראה לי שאתה בסדר, יש לעשות צילומי בקורת, מיד לאחר השבר פעם בשבוע עד 3 שבועות מהשבר, כי זה הזמן בו השבר עדיין יכול לזוז (לא לדאוג, לא באשמתך) ולאחר 3 שבועות כבר לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשי חיכוך בצואר בסיבוב הראש והליכהמיכל דורן06/04/2011
בוקר טוב, לפני שנתיים היה לי התקף אפילפטי במיטה, ללא כל נפילה ופגיעה פיזית. אבל מאז, כשאני מסובבת את הראש לצדדים ולפעמים גם כשאני הולכת אני שומעת רעשי חיכוך, משהו שאני יכולה לתאר כרעש חיכוך של גרגריי חול או מין התפצפצויות קטנות. הכירופרקט שלי אמר לי שאין מה לעשות ושיש אנשים ששומעים את החיכוכים האילה ויש שלא ובעיקר המליץ לי להתעלם...אשמח לקבל את חוות דעתכם בעניין. תודה. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשי חיכוך בצואר בסיבוב הראש והליכה - תגובה
ד''ר חגי אמיר10/04/2011שלום מיכל,
כניראה הכירופרקט צדק.
לעיתים תשמעי את החריקות ולעיתים לא.
נסי להתעלם.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. חג שמח
מיכל13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתופןיוסי05/04/2011
בעקבות כאב בברך (כנראה דלקת) רשם לי הרופא אתופן 600 לעשרה ימים עם המלצה שבתחילה אקח שני כדורים ביום ועם החלשות הכאב לרדת לכדור אחד ביום.
עשרת הימים עומדים להסתיים והכאב, אמנם עמום אבל עדין כאן. האם יש מקום להמשיך עם האתופן עוד מספר ימים או לפנות בחזרה לרופא לבירור נוסף?
מידע משלים- אני בן 52, שמן עם כושר גופני בינוני מינוס בריא בדרך כלל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתופן - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011יוסי,
בכל מיקרה ניתן להמשיך עוד יום יומיים אם זה עזר ולא גרם לתופעות לואי.
אולם מעבר לכך עליך לשוב לרופא לביקורת.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלי עקבליטל05/04/2011
רציתי לדעת מהו גובה העקב המקסימלי שניתן לנעול מבלי לגרום נזק לגוף?
ומהן התוצאות של הליכה ממושכת עם נעלי עקב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלי עקב - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011ליטל,
נעליים צריכות להיות נוחות.
במידה ונעליים אינן נוחות לא ניתן לנעול אן לאורך זמן.
אם בשביל אסטטיקה מידי פעם נועלים נעלי עקב זה לא נורא.
יש נשים שנועלות רק נעלי עקב , הרגליים מתרגלות למצב החדש. ואז קשה להן לנעול נעל שטוחה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- talo-cacaneal coalitionנריה05/04/2011
שלום.
אני בן 26, עברתי לפני 11 שנה ניתוח לפתיחת טארזל קואלישן במפרק הסב-טלארי הקדמי מדיאלי, לאחר ניסיון טיפול שמרני של כ- 4 שנים שלא צלח.
לאחר הניתוח, דפורמציית הרגל חזרה להיות תקינה חלקית, ופעילות גופנית מכל סוג הפכה לקלה יותר. לאורך כל השנים אני נועל נעלים סגורות, לרוב גבוהות יחד עם מדרסים ביומכניים לפי מידה בגבס, כיון שהכאבים בסינוס טארזי עדיין קיימים ללא המדרסים.
ב- 2005 עשיתי CT לפני הגיוס, ונראה לכאורה שקואליציה חזרה לעצמה, אם כי יש לי טווח פרונציה-מיד פוזישן נורמלי, וטווח סופינציה קטן (כמה מעלות).
שאלתי היא האם יש סיכוי לבדוק אפשרות לעבור את הפתיחה שוב, גם בגיל כזה (את הניתוח הראשון עברתי בגיל 15).
האם יכול להיות שזה יצליח?
תודה מראש
נריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר talo-cacaneal coalition - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011נריה שלום, במידה ולא מפריע לך אינך צריך כלום.
אם מפריע צריך לחשוב מה האפשרויות הלא ניתוחיות והניתוחיות וללכת על זה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעליים לא אורטופדיות עם מדרס...יוני05/04/2011
יש לי פלטפוס ויש לי מדרסים מותאמים אישית ורציתי לדעת אם אני חייב להשים אותם בנעליים אורטופדיות כי רובן מאוד מכוערות
אז השאלה שלי היא:
אני יכול לקנות נעליים רגילות (נניח Nike) ולשים את המדרסים וזה יהיה בסדר או שאני חייב נעליים אורטופדיות+מדרסים?
תודה, יוני D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים לא אורטופדיות עם מדרס... - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011יוני שלום.
לא נוכל לענות לך ללא בדיקה של הרגליים המדרסים הנעליים שאיתם אתה הולך.
השאלה הראשונה היא אם אתה זקוק למידרסים, והשניה אם כן אז איזה מידרסים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת גבסמירי מונדרי05/04/2011
בת 59 .בגלל שבר בפיקה ללא תזוזה. הרגל בגבס.אנחנו טסים לח"ל לכל החג.האם כדאי לבדוק בצילום אם יש איחוי של השבר כעבור חמישה שבועות פחות יומיים ולהסיר את הגבס
ביום הטיסה או לטוס עם הגבס והורידו אחרי החזרה בתום שישה שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת גבס - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011מירי שלום,
את שואלת שאלה שיש לה השלכות אופרטיביות עם אחריות של רופא מטפל.
שאלה זו עלייך להפנות לאורטופד המטפל שלך. בפורם כזה בלי לראות אותך בלי לראות צילומים אף רופא בר דעת לא יקח אחריות טיפולית.
בהצלחה בטיול.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי מהר..אורית04/04/2011
שלום,
בת 31.5, לפני 5 חודשים בערך ילדתי (לידה שניה, אך הראשון היה קיסרי והנוכחית טבעי).
לפני כ-3 חודשים החלו כאבים בצד שמאל של הצוואר לכיוון הראש. לאט ובהדרגה הכאב החל להתפשט לכיוון השכם, הכתף,זרוע, גב תחתון ועכשיו גם ישבן, ולאורך הרגל כולה כולל הברך.
יצוין כי הכאבים אינם עקביים - ייתכנו כמה ימים ללא כאבים כלל או יום רק עם כאבים ברגל או יום עם כאבים ברגל + צוואר וכו'.
הכאבים חזקים מאוד, עד כדי צוואר תפוס וקושי לדרוך על הרגל - הכל בצד השמאלי!!
שאלתי - ממה יכול לנבוע? אילו בדיקות ממליץ לעשות? האם ייתכן מהאפידורל?
האם יתכן בגלל שהרמתי את התינוקת רק בצד שמאל ובנוסף יש לי עדיין עודף משקל?
ביצעתי צילום עמוד שדרה (במיון) תקין, וכן בדיקות דם בסיסיות תקינות.
אני מאוד מאוד מאוד לחוצה, ומפחדת שמדובר במשהו רציני (האם יכול להיות חלילה רציני אם הכאבים אינם עקביים ואינם מעירים משינה?)
בבקשה תענה לי מהר, תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי מהר.. - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011שלום אורית,
חבל שאינני יכול לבדוק דרך האינטרנט זה נינ פותר הרבה הבעיות.:)
בשלב זה אם את מודאגת גשי לרופא נוירולוג שיבדוק אם קיימת בעיה נוירולוגית. זה הדבר הכי חשוב כרגע.
אם אין אז כדאי להבדק אצל אורטופד ולבדוק אם הבעיה היא מכנית, או אולי ממקור צוארי או שרירי.
בהצלחה עם התינוק /ת החדש/ה.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נוראייםKOL04/04/2011
שלום, אני בת 22 בריאה בדר"כ, ביום שבת האחרון אימצתי את הגוף יותר מהרגיל, והרמתי ציוד ממש כבד, ביום ראשון בעבודה הרגשתי כאבים, וככל שהשתמשתי בידיים יותר ככה הכאב ממשיך. בשני הידיים- ימין ושמאל, מהמרפק עד הכתף, מרגיש כאילו השרירים מתוחים\שורפים. כרגע ממש קשה לי לעשות פעילות כלשהי, ואני לא מסוגלת להרים כמעט כלום בלי הכאב. כשאני מיישרת את הידיים ממש דוקר\כואב לי בקיפול היד עד כמעט הכתף. זה לא מרגיש כמו שריר תפוס רגיל, אני מרגישה כאילו קרעתי משהו מבפנים. אני ימנית, ובצד ימין הכאב הוא יותר גדול.
ניסיתי לשים קרח, לעשות מסג', אמבטיה חמה, חולצה ארוכה כל היום, כלום לא עוזר ואני לא מסוגלת לעבוד.
אשמח לקבל הסבר רפואי למצבי, ועצה כיצד לגרום לכאב לחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים נוראיים - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011ניראה שבאמת העמסת מעט יותר מדי על ידייך.
לצערי רק הזמן ופעילות יביאו מזור.
הדרך היחידה לקצר קת את התהליך הוא תנועה ופעילות לא מאומצת מידי של הידיים.
פרט לכך, שלשה ארבעה ימים והמצב ישוב לקדמותו.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בירך ימיןברברה04/04/2011
שלום..
אני סובלת מכאבים בירך ימין מס' חודשים בנוסף לחריקות(שלא כואבות אבל קיימות כמעט בכל תנועה של רוטציה).אני לא ספורטאית והכאבים תמיד קיימים ללא תלות במאמץ פיזי. עשיתי צילום רנטגן ומיפוי עצמות והכל תקין. האורטופד הפנה אותי לפיזיותרפיה אבל אני מודאגת ולא בטוחה מהחלטתו!!!
אני חוששת מ AVN!! מה אפשר לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בירך ימין - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011שלום ברברה,
לאחר צילום ומיפוי שהיה תקין הסיכוי לבעיה של AVN או דלקת במפרק הירך ,
יתכן והכאב קורן ממקום אחר.
זאת ניתן ליבדוק בצורה טובה על ידי בדיקה פיזיקלית מדוקדקת.
יתכן ומקור הבעיה איננו מפרק הירך אלא הפרק הסקרו-איליאק.
ויתכן שקיימת בעיה במפרק הירך ויש צורך בMRI ארתרו מכוון.
כדאי שתיגשי לאורטופד ספורט שעוסק במפרקי הירך לבדיקה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לך לבדוק טוב
הצעה05/04/2011אמנם אני לא איש מקצוע, אבל אין חכם כבעל ניסיון. תלכי לעוד אורטופדים, מניסיוני לא מספיק ללכת לאחד. אם תרצי אוכל להמליץ על מישהו דרך קופ"ח כללית. ואם תרצי מומחים גם אוכל לתת לך שמות. נראה לי שהרופא שלך אותך אוטומטית לפיזיוטרפיה, לפי התאור שלך לא נראה שזה הכיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעצה
ברברה11/04/2011אני מחפשת רופא אחר אבל הבעיה שאני מרותקת לרופא זה לשלושה חודשים לפי החוק..מקווה שתהיה עוד דרך לגגיע לרופא טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול, אובדן תחושה וכאביםמיכל04/04/2011
שלום רב,
בחודשים האחרונים אני חשה מעין תחושת קהות בעור, שמתרכזת בעיקר באיזור הצוואר, וכפות ומפרקי הידיים. בזמן האחרון התחושה התפתחה גם לתחושת 'הרדמות' בידיים שמלווה בתחושת נימול. השרירים שלי נוקשים כאילו אני אחרי פעילות גופנית. מדי זמן מה אני סובלת מכאבים עמומים שהופיעו בכף היד שלי לסירוגין (הופיעו ונעלמו, הופיעו שוב וחוזר חלילה). בדרך כלל הם נעלמים די מהר אבל היום הם המשיכו זמן רב יחסית.
אשמח לשמוע מה דעתך - במה מדובר? לאיזה רופא עליי לפנות?
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול, אובדן תחושה וכאבים - תגובה
ד''ר יונה יניב05/04/2011נראה לי שיש צורך בפניה לנוירולוג אבל ראשית - לרופא המשפחה, אולי לאחר בדיקה שלך הוא יחליט אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה פירוש?שי04/04/2011
שלום רב
מה הפירוש להבחנה המצורפת?
תודה מראש
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פירוש? - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/04/2011??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dשימי04/04/2011
אני לא יודעת אם אתם הכתובת אבל עשיתי בדיקת ויטמין Dוהתוצאה הייתה 7.3
הבתנתי שזה נמוך רופא משפחה נתן לי כדורים + טיפות ויטמין D יש לי כאבים ברגליים
בגב , ובעצם הטוסיק .
מה עושים ? רפא המשפחה אמר שהכדורים לכל החיים , אני לא מעוניית לקחת כדורים
כל החיים מה אני צריכה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
ד''ר יונה יניב05/04/2011אינני יודעת בת כמה את אבל יש מחלות שצריך לקחת להן תרופות לכל החיים, כמו למשל יתר לחץ דם או סכרת. אם אורח החיים שלך רגיל ואת לא נחשפת מדי לשמש אזי את מייצרת כמויות קטנות מדי של ויטמין D וצריכה להשלים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D - תגובה
ד''ר יונה יניב05/04/2011אינני יודעת בת כמה את אבל יש מחלות שצריך לקחת להן תרופות לכל החיים, כמו למשל יתר לחץ דם או סכרת. אם אורח החיים שלך רגיל ואת לא נחשפת מדי לשמש אזי את מייצרת כמויות קטנות מדי של ויטמין D וצריכה להשלים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארטרוסקופיה Femor Acetb impingmntהצעה04/04/2011
שלום, הוצע לי ניתוח למפרק ירך עקב בעיה של over couverage' ובאבחנה אחרת נכתב שיש חשד לדילימינציה של סחוס האצטבולום. כתבו שיש תפס חיובי קדמי. 1) אני תוהה אם ניתוח ארטרוסקופי זה הניתוח המתאים למקרה שלי. 2) מה זה CAM ? 3) אשמח לקבל פרטים לגבי הניתוח, והאם יש גישות שונות בניתוח ארטרוסקופי ? למשל רופא אחד הציע לשייף גם בעצם הפמור וגם באגן, ואחר הציע רק בעצם הירך (פמור) הלכתי לאיבוד ולא רוצה לעשות משהו מבלי לדעת לקראת מה אני הולך. 4) האם הניתוח מחייב בהכרח לקרוע את הלברום ולתפור אותו מחדש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארטרוסקופיה Femor Acetb impingmnt - תגובה
ד''ר חגי אמיר04/04/2011לדעתי כדאי לפנות לפורם העוסק בטיפולים ארתרוסקופיים ברפואת ספורט.
הן ישיבו לך בצורה יותר טובה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגל השניה
הצעה04/04/2011ברגל אחת אני סובל כבר יותר מ 5 שנים. עכשיו מתחיל להרגיש משהו גם בירך השניה. האם ניתן לעצור את זה? אגב כל מה שתוכל לענות על ההודעה הראשונה גם יעזור. אני אוסף כל מידע אפשרי ובתור מנתח אני מניח שתוכל להגיד משהו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפוי העצמותמאור03/04/2011
תוצאות מיפוי העצמות ואני צריך תרגום כי אני באמת לא מבין כלום ממה שכתוב שם..
"עקמת גבית מינימלית. קליטת יתר דיפוזית, קורטיקלית באספקט לטרלי של שליש אמצעי בשני הירכיים, קצת יותר מימין. מוקדי קליטת יתר, ניכרת במקצת הודגמו באספקט אחורי של שתי הברכיים, המודגשת בקרן האחורית של קונדיל הפמורלי הלטרלי ובאספקט לטרלי אחורי של טיביה הפרוקסימלית בשתי הברכיים באופן סימטרי. מוקדים נוספים באזור ה...טארזלי של שתי כפות הרגליים, קצת יותר מימין.
כל הממצאים הנ"ל יכולים להתאים לשינויים מישניים למאמץ יתר [?], Enthesopathy בברכיים [?] שינויים ארטריטיים פוסט טראומתיים בכפות הרגליים [?]"
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי העצמות - תגובה
ד''ר חגי אמיר03/04/2011מאור שלום.
בגדול ניראה כי מדובר בעומס יתר עקב פעילות גופנית מאמצת, העצמות והמפרקים קצת מפגרים אחריך.
שחרר קצת , תוריד עומס, תן לגוף צ'נס להתאושש, שבועיים שלשה וחזור לפעילות בצורה הדרגתית.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)