מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץ וכדורי סידןליאת11/10/2010
שלום רב,
בינואר 2010 התגלו אצלי שברי מאמר בחלק הפנימי של שוק שמאל לאחר שהתחלתי לעסוק בפעילות אירובית.לאחר שהפסקתי עם הפעילות האירובית פסקו הכאבים.
באוגוסט האחרון חזרתי לעסוק בפעילות אירובית ומתוך חשש לאחרונה מכך ששברי המאמץ חזרו, הורדתי את זמן השימוש שלי בהליכון ובמכשיר הסקי ל-30 דקות במקום 45 ואני מתחילה לחשוב על עיסוק אירובי שונה כמו ספינינג ושחייה אך אני מעוניינת לדעת- אם אני אתחיל לקחת כדורי סידן, האם הם יוכלו להקל עלי במידה ושברי המאמץ יחזרו או שרק מנוחה מועילה במקרה כזה?
תודה רבה, ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ וכדורי סידן - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/10/2010לצערי לא.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכיים עזים!-דחוףמזל11/10/2010
11.10.1011:17 שלום! קבלתי אמש כאבים עזים בברך שנמשכו לאורך כל הרגל. הורידים גם הם היו נפוחים וחמים. מאחר ופחדתי מ"קריש דם" או פקקת , מהרתי בלילה למוקד חירום. שם האורטופד נגע במקום מסוים בברך שהקפיץ אותי מכאבים והזריק לי לתוך העצם "דפומדרול" וגם קבלתי זריקת וולטרן וחבישה של כל הרגל. שאלתי: מה ההשלכות של הזריקה על הגוף בהמשך, האם הכאב יחזור אחרי התפוגגות הוולטרן או הקוטיזון? היום קמתי ללא כאבים כלל. האם אני יכולה להוריד את החבישה וללכת מחר לעבודה (בישיבה) ? או בכלל לנהוג ולתפקד כרגיל (קבלתי 7 ימי מחלה) ? תודה על תשובה בהקדם. (יש לי שבת חתן של הנכד, השבת, שהייתי אמורה להעמיד).ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים עזים!-דחוף - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010מאחר ואין לנו מושג מה היו ממצאי הבדיקה והאבחנה וכן למה ואיזו זריקה קבלת ולאן בדיוק (איזה מבנה בברך, האם לתוך הברך או רק לגיד ליד הברך) לא נוכל לענות. עלייך לחזור לאורתופד לבקורת ולשאול אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים עזים -דחוף
מזל11/10/2010אני מצטערת על ההטרדה. את האבחנה והזריקה עשה רופא תורן במוקד חירום אמש.
ציינתי שקבלתי זריקת דפומדרון לתוך העצם (לפי הכאב)ע"י הרופא וזריקת וולטרן ע"י האחות.
במכתב כתוב: RHEUMATIC ARTHRITIS "במישוש - רגישות באזור של סדק המפרק אספקט חיצוני. לצערי תור לאורטופד בקהילה בוודאי ינתן רק לעוד חודש.
לכן אודה לך מאד אם אקבל את תשובתך או רופא אורטופד אחר בפורום-. פעם נוספת. בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים עזים -דחוף - תגובה
ד''ר יונה יניב12/10/2010בינתיים קבלת טיפול. אם יש הטבה לאחר כיומיים שלשה, אפשר לחכות בשקט, אם עדיין לאחר 3-4 ימים אין הקלה עלייך לפנות שוב למוקד או למיון.
כמו שאת רואה - יש כמובן צורך בבדיקה כי אם ההזרקה לא הועילה אולי האבחנה אחרת ואז בכל מקרה יש צורך בבדיקה מדוקדקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר תלישה במרפקקטקט11/10/2010
לרופאים שלום,
בעלי נפל אתמול ברחוב ויש לו שבר תלישה במרפק. לאחר מספר צילומי רנטגן הרופאים מתקשים להחליט אם יש צורך בניתוח או לא והוא נשלח הביתה עם גבס והיום ביקשו ממנו גם לעשות CT ולחזור.
האם תוכלו בבקשה להמליץ לנו על רופאים המתמחים במרפק והם גם כירורגים כדי שנוכל לגשת עם המסמכים הרלבנטים ולקבל טיפול?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר תלישה במרפק - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010כל מי שמתמחה במרפק הוא גם כירורג. כל אורתופד הוא גם כירורג וכל כירורג של יד הוא גם כירורג. רופא כירורג של יד המתמחה במרפק - דר' אבידב ליברמן. טל. - 0507660900
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצה!
קטקט12/10/2010ד"ר יונה יניב, רציתי להכנס ולהודות לך על ההמלצה המצוינת שלך. ד"ר אבידב ליברמן פשוט נהדר, אין הרבה רופאים כאלה ומעט אנשים כאלה. תודה רבה רבה לך, על התגובה המהירה וההמלצה המעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ליד המרפקמיכל11/10/2010
ד"ר שלום רב,
מזה כמה ימים אני חשה בנפיחות באזור המרפק. מדובר בחלק הפנימי של הזרוע ,כס"מ מפיקת המרפק לכוון האמה (ע"מ להסביר המיקום אז מדובר בחלק הרך של הזרוע שבד"כ לא משתזף...). מדובר בגוש קטן בעל רגישות כאשר נוגעים בו.
אני מחזיקה ביד זו את בני הפעוט....
מדובר באזור שאם מקבלים בו בד"כ מכה חזקה- מרגישים מעין זרם חשמלי.
האם מדובר בדלקת?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ליד המרפק - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010את צריכה ללכת להבדק, אי אפשר להבין מהתאור כלום. וגם אם כן - לא מספיק כדי לומר מה יש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במרפקנדיה10/10/2010
יש לי גוש ממש ליד המרפק ביד שמאל , מזה יותר מ-6 שנים. כרגע אני בהריון ונראה לי כאילו הוא גדל קצת. הוא בגודל של ס"מ על ס"מ בערך, כמו כדור קטן.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש במרפק - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010אם יש לך אותו כבר 6 שנים, בדכ"ל אין סיבה לדאגה. אם את בכל-זאת חוששת, גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יניב תודה על התשובה..עוד שאלונת
נדיה11/10/2010יש לך השערה (בלי התחייבות כמובן) מה זה יכול להיות? האם זה יכול לגדול ולקטון אם אני משמינה/מרזה או שינוי בנוזלים בגוף?
אם יש לי אותו 6 שנים וזה חס וחלילה היה מהו לא טוב, הייתי יודעת כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יניב תודה על התשובה..עוד שאלונת - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010כן בודאי היית יודעת. לא בדקתי אותך ולכן לא יכולה לדעת מה זה יכול להיות. יכולים להיות המון דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות המהירות
נדיה11/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילהמיכאל10/10/2010
אני מבקש לדעת איכן אפשר לבצע בדיקה לילדים, לגובה סופי.
יש לי ילד בן 12 גובה 172 ס"מ, וילד בן 16 גובה 190 ס"מ.
תודה
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה - תגובה
ד''ר יונה יניב11/10/2010זו תמיד הערכה אבל - אצל אורתופדים של ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתי.יעל10/10/2010
יש לי בדיקה אצל רופא תעסוקתי מה המשמעות של זה,נפלתי על היד ועשו לי גבס והורידו לי אותו אחרי חודש וחצי היום יש לי בעיה עם היד כאבים דלקת עקב הנפילה איני יכולה להרים דברים כבדים האצבעות נרדמות לי ולא יכולה לסחוט דברים האם כיצד רופא תעסוקתי יכול לאבחן זאת בזמנו עבדתי 8 שעות והיום איני יכולה לעבוד 8 שעות כי קשה לי והיד מתעייפת מהר האם הרופא יבוא לקראתי או שאסבול כל חיי? או שיתן לי לעבוד 4 שעות ומי ישלים לי את החסר? אך הרופא בודק את הבעיה? אשמח לקבל תשובה מהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי. - תגובה
ד''ר יונה יניב10/10/2010בדכ"ל הרופא התעסוקתי מסתמך על המלצות האורתופד של שאמור לבדוק ולראות מה את יכולה או לא יכולה לעשות. המלצות הרופא התעסוקתי הן בשביל הבטוח הלאומי וכמוכן בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שורש כף ידשולה09/10/2010
בן 21 סובל כארבע שנים מדלקת כף יד ,קשה לי להקליד ולסיים יו עבודה,ניסיתי פיזיוטרפיה רפוי בעיסוק כדורים דיקור וכו'. ישנם שתי שיטות -isrt-,תהודה רפואית בהדר יוסף. ושיטה שניה crt- therapy regeneration cell שדות אלקטרומגנטים.אינני מבין בזה מה עדיף והאם יכול להקל? מה פירוש שימוש בטבעת יעודית?האפ מומלץ כל תחבושת אלסטית או סד? מה המלצתכם? תודה עבור העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שורש כף יד - תגובה
ד''ר יונה יניב10/10/2010קשה לתת תשובה בעיקר מאחר ואינני יודעת בדיוק מה האבחנה, האם ניסו בריפוי בעיסוק ללמד אותך לעבוד נכון? האם אתה משתמש בסדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים לקשת גבוההדור08/10/2010
שלום,
הייתי אצל אורתופד וקיבלתי ממנו מרשם למדרסים, כאשר הגעתי לחנות לעשות את המדרסים הבנתי שיש כמה סוגים של מדרסים, ביניהם ביו-מכאני, גרפיט, תלת שכבתי, ועוד אחד יותר פשוט, אין לי מושג איזה מביניהם לבחור ולפי מה, בנוסף אשמח לדעת מה המחירים של מדרסים שכאלו?
נ.ב
מה שהרופא כתב במרשם זה:
אבחנה: pes cavus non neurological
סוגי מדרסים: לפיזור לחצים שווה בכל כף הרגל
איזו סוג מדרס עונה על מה שהרופא רשם לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים לקשת גבוהה - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/10/2010כל מדרס שיתן לך תמיכה לקשת האורכית הפנימית יספקק. אין צורך במדרס ביאומכני יקר.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גידים באצבעותשמרית08/10/2010
שלום,
אני בת 30 ועובדת בהנה"ח, דבר שדורש עבודה רבה על המחשב.
לפני כמה שנים פיתחתי דלקת גידים בכל אצבעות הידיים, זה הגיע למצב שלא יכולתי להחזיק כלום, מגע באצבעות כאב, להזיז אותן כאב מאוד, בבסיס אחת האצבעות הייתה לי בליטה של גיד שהייתה כואבת למגע.
פיזיותרפיה ודיקור לא הועילו, ולבסוף עזבתי את העבודה כדי לתת לידיים מנוחה.
במשך התקופה הזו נתתי לידיים מנוחה מוחלטת ובאמת הרגשתי שהעניין עבר, חוץ מהאגודל.
עברתי ניתוח לדה קרווין ביד ימין לפני כחמישה חודשים, שלאחריו חזרתי לעבודה.
עכשיו שוב התחילו כאבים באצבעות הידיים, ואני מנסה למנוע מהמצב להחמיר.
רכשתי מקלדת ארגונומית והרופא רשם לי כדורים נוגדי דלקת והציע פיזיותרפיה.
הבעיה היא שברגע שאני מפסיקה עם הכדורים, המצב חוזר.
רציתי לדעת האם פיזיותרפיה יכולה לעזור לפתור את הבעיה ?
האם יש פיתרון אחר למצב, חוץ למצוא עבודה בלי מחשב ?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גידים באצבעות - תגובה
ד''ר יונה יניב10/10/2010ן, פיזיותרפיה ובעיקר ריפוי בעיסוק עם הכוונה לצורת עבודה נכונה יכולים בהחלט לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר שבר ברגל.זיוה07/10/2010
אני בת 59, סובלת מאוסטופורוזיס, נמצאת כחודשיים לאחר ניתוח לקיבוע פנימי של שני שברים ברגל שמאל, בשוק ובקרסול. לפני כשבועיים הותר לי לדרוך על הרגל והתחלתי טיפולים פזיוטרפסטיים. קיימת עדיין נפיחות בקרסול, שיורדת מעט במצב של מנוחה. אני לא נעזרת בקביים. מעקב בבי"ח וצילומים של הרגל הראו שהעצם מתאחה בהתאם לצפוי . נאמר לי שבשלב זה כל דריכה על הרגל רק תועיל לאיחוי. שאלתי היא אם יהיה זה מוקדם מידי להצטרף לטיול שיש בו הליכה מתונה של כמה ק"מ. שאלה נוספת היא אם רצוי לחבוש את הרגל בתחבושת אלסטית ואשמח לקבל כל טיפ לזירוז ההחלמה בתודה, זיוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר שבר ברגל. - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/10/2010לגבי עניין הטיול, מאחר ולא ראיתי צילומים ולא בדקתי את הרגל, לא ניתן להמליץ. עדיף להתיעץ עם הרופא המנתח. חבישה אלסטית יכולה להקל בעניין הנפיחות.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגלייםדנדן06/10/2010
שלום רב,
אני בחורה בת 26, בריאה ולא נוטלת כדורים.
גובה 173 משקל 70
אני בקושי, אם בכלל, עושה ספורט ולמרות זאת חשה כאבים בשרירי התאומים.
אני לא יודעת אם יש קשר אבל בתקופת הצבא הודיעו לי כי יש לי שברי אמץ דרגה 3
האם בכל זאת כדאי לעשות פעילות גופנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגליים - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/10/2010הכל בגבול הכאב ולפנות לבדיקת אורתופד. באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע חוזר בקרסולטל גנני06/10/2010
רופאים יקרים שלום רב. אני סובל מנקעים חוזרים בקרסול, לאחרונה זה קרה לפני כחודש במשחק כדורגל. הצילום לא הראה משהו חריג, כשנה לפני כן נשלחתי לC.T, ובפענוח הרופא טען שיש שם שבר שלא אוחה כהלכה, וזאת למרות שמעולם לא אובחן אצלי שבר, אלא רק נקעים חוזרים. כעת אני עדיין סובל מכאבים, לעתים עזים, למרות שבחלק מהזמן מתהלך חופשי. האם עלי לדרוש בדיקות נוספות?
תודה מראש, טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע חוזר בקרסול - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון13/10/2010במצב של נקעים חוזרים, יש לבדוק בדיקה קלינית, אם אכן קיימת חוסר יציבות יש לשקול בדיקות עזר נוספות ובעיקר לטפל בבעיה. כשטיפוטל שמרני עם פיזיוטרפיה וכ"ו לא עוזר, הטיפול הוא ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ארטרו MRI זקוקה לעזרההילה מנגוני05/10/2010
שלום, שמי הילה ואני סובלת מכאבים במפרק הירך הימני כבר כמעט שנה. לפני שחודש עברי בדיקת MRI ארטרו ולהלן התוצאות(בקצרה)לפי התשובות של ה MRI יש לי:
1. קרע בלברום הקדמי ואוסטאופייט אחורי בולט שמתאים לפמור אצטבולר IMPINGMENT מסוג PINCER קל.
2. טנדנוזיס של הגידים האדוקטורים משני הצדדים
3. טנדנוזיס של גידי הגלטאוס מדיאוס משני הצדדים.
אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות מישום שעד שהגעתי לבדיקה הנ"ל עברתי אצל 3 רופאים. כיום אני לא יודעת לי אני צריכה לפנות בשביל לקבל את העזרה. ברצוני לציין שאני עוברת טיפולי הפרייה חוץ גופית ואני מאוד מפחדת שיהיו לי בעיות בהמשך בגלל הרגל. האם יש דרך להפחית את הכאב?? מה עלי לעשות? לפי עלי לפנות? אשמח לכל עזרה באשר היא.
תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ארטרו MRI זקוקה לעזרה - תגובה
ד''ר יונה יניב07/10/2010אני לא עוסקת ישירות בפרקי ירכיים אבל נשמע שאת זקוקה לארתרוסקופיה של פרק הירך כדי לנסות לתקן את הבעיות. יש כמה אורתופדים שעושים גם בבי"ח של-השומר וגם באיכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע במניסקוס לטרלינכ05/10/2010
שלום
בן 17 משחק כדורסל באופן מקצועי חש כאבים בברך בעת קפיצה על רגל אחת מזה כמה חודשים ובבדיקת MRI נמצא קרע במניסקוס לטרלי.האם נדרש ניתוח או שיש אפשרות לריפוי בצורה אחרת כמו פיזיותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
chiway06/10/2010שלום רב
הקרע הוא חלקי או מלא ?
צריך להבין את המקרה יותר לעומק
אך ניתן לטפל בפיזיוטרפיה עם שילוב של דיקור סיני
בהצלחה רבה
ינון שושני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע במניסקוס
נכ06/10/2010לא ידוע לי האם הקרע מלא או חלקי.בתוצאת MRI כתוב"קרע אלכסוני בהיקף גוף המיניסקוס הלטרלי המשלב את המשטח הפרקי העליון".האם אפשר ללמד מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)