מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פיסורהאנונימי03/03/2011
בס"ד
אהלן ב15 לחודש אני עושה ניתוח להוצאת פיסורה,
רציתי לדעת האם יש מגבלות מסוימות? מה הסכנות? מה אופן ההצלחה בניתוח? אני בן 15 וחצי,
כמה זמן תקופת ההחלמה והאם אפשר ללכת לאחריו? (כי זה יוצא לקראת פורים והאם אני אוכל לצאת..)
תודה מראש וסופ"ש מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011מה זה הוצאת פיסורה.
כל השאלות יש להפנות לרופא המנתח כיוון שאינני יודע על איזה ניתוח מדובר.
חוץ מזה, למה עושים ניתוח פיסורה לנער בן151/2 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה + טחורים פנימייםמיקי03/03/2011
שלום,
לפני בחודש וחצי התגלה אצלי פיסורה. לאחר טיפול דאטטי + טיפול במשחת נפידיקין מצב הפיסורה השתפר וכעת יש לי הרבה פחות כאבים. יחד עם זאת, לפני מס' ימים התחלתי לחוש דקירות מאיזור הפנימי של פי הטבעת. אני מניח שזה טחורים פנימיים.
האם ניתן לשלב עם המשחת הנפידיקין גם נירות נגד טחורים? האם יש טיפול משולב לשני הדברים או שאני צריך לסיים קודם את הטיפול בפיסורה ורק לאחר מכן לטפל בטחורים ? האם במקרה זה לא יוחמר מצב הטחורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה + טחורים פנימיים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011טחורים פנימיים לא כואבים.
הטיפול שאת לוקחת ישפר את מצב הטחורים.
לא מומלץ לדחוף נרות כשיש פיסורה. יכול להחמיר אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך זמן במשחת ניפידיפיןגלית03/03/2011
שלום,
הנני בן 40 לוקח כ-3 שבועות ניפידיפין - 4 פעמים ביום+סיבים תזונתיים+שמן פראפין, אין ממש הטבה, יום עם כאבים איומים ויום רגוע, השאלה שלי, האם בכל זאת להמשיך עם המשחה? אם לא עבר עד עכשיו יש סיכוי שאם אמשיך עם המישחה זה אולי יעבור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך זמן במשחת ניפידיפין - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011זה בד"כ הזמן שמרימים ידיים והולכים לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לפיסורהגלית03/03/2011
דר' שלום,
זאת שוב אני, לפני שאעשה ניתוח, אני מנסה גם את שיטת הפורמולת נונא (אני יודעת שאתם לא בעד אבל אני מנסה בכל זאת...), השאלה שלי, אם אדחה את הניתוח ואעשה אחרי הטיפול בפורמולה - שאולי בכל זאת יעזור - האם זה מקטין את הצלחת הניתוח? או שעדיף לעשות את הניתוח כמה שיותר מהר..
תודה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לפיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011הניתוח מיועד רק להקל על כאביך.
אם את משיגה האפקט בדרכים אחרות - מה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהישראלה02/03/2011
לדוקטור שלום
אני כרגע בתקופה שקטה עם הפיסורה כבר חודש
כרגע אני מתאמנת בחדר כושר וקיבלתי התכווצות שרירים בפרט באיזור הטוסיק
שאלתי היא האם ההתכווצות באיזור קרוב זה יכול לעורר מחדש חלילה וחס את הפיסורה
ואם כן האם כדאי למתן את האימון או לפחות בהדרגה לעלות
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011קודם כל, למה את מתאמנת לרמות שגורמות לך התכווצות שרירים?
מה שמשפיע על הפיסורה אלו היציאות ותו לוא. צריכה לדאוג ליציאות קלות ורכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רב וכאבים בעת יציאהיוסי02/03/2011
שלום ד"ר ,מזה חודש אני סובל מכאבים עזים ביציאות (ביציאה הראשונה)ותחושת אי נוחות לאחר,הלכתי לפרוקטולוג שעשה לי בדיקה אנאלית,בדיקה נוראית שמצא רק שריד של טחון קטנקטן,הוא נתן לי תור לעוד 3 חודשים לרקטוסקופיה ומשחה נפימידין שלא עזרה כלל.
בסוף שבוע האחרון החל לרדת לי כמות דיי גדולה של דם במהלך הצואה ביחד עם הכאבים חזרתי אליו וסירבתי לבדיקה האנאלית הנוראית הזו.
רופאת המשפחה נתנה לי במקביל סירופ לעצירות שהקל לי בכמות קטנה על הכאבים,מה נראה לך הבעיה ואיך לטפל בה במצב שלי?
איך זה שהמשחה שדרך אגב ללא השתתפות של קופת חולים לא עזרה ל כלל אחרי שעשיתי עיסוי של 4 פעמים ביום מסביב פי הטבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום רב וכאבים בעת יציאה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2011קשה לי לענות ללא בדיקה.
ולמה קופת חולים צריכה להשתתף במשחה שלא רשומה בספרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבים תזונתיים
יוסי07/03/2011האם אתה ממליץץ על סיבים תזונתיים באבקה על מנת לרקח את הצואה ואלי הפיסורה תחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבים תזונתיים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד07/03/2011קודם כל אני ממליץ על עברית...
סיבים תזונתיים עם שתיה מרובה אכן מרככים היציאה ולכן אני ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה - טיפול במשחותמירית28/02/2011
דר' שלום,
אני נבדקתי אצל פרוטולוג - לאחר שנבדקתי אצל רופאת משפחה שחשבה שיש לי טחורים -הפרוטולוג הבחין שיש לי פיסורה. לקחתי כשבוע וחצי רקטוג'סיק ולאחר שלא עזר נתן לי ג'ל ניפדיפין 4% , למרוח 4 פעמים ביום- בנוסף אני לוקחת 2 כפות סיבים תזונתיים ו2 כפות שמן פראפן.. בשבועיים הראשונים לאחר שאובחנה הפיסורה היו לי כאבים בלתי פוסקים, סבל נוראי במיוחד לאחר יציאות, בשבוע האחרון לאחר שבועיים עם הניפדיפין חלה הקלה מסויימת, כאבים רק לאחר יציאות במשך מס' שעות ולאחר מכן כאבים פה ושם. האם יש סיכוי שהפיסורה תרפא לגמרי רק עם המשחות? כי באיזשהו שלב לפני כשבוע הרופא דיבר איתי על ניתוח (כן, אני אצלו כמעט כל שבוע..)ואם ואמן שהיא תעבור, איך אני יכולה להבטיח שהדבר הנוראי הזה לא יחזור? אודה על תשובתך, תודה גלית -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - טיפול במשחות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/03/2011התשובה בשאלה.
כדי שלא יחזור - ניתוח.
אם הכאבים לא חלפו אחרי שבועיים טיפול נאות - כפי שאת עושה - כנראה ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהישראלה28/02/2011
לדוקטור שלום
האם יש סיכוי שפיסורה שהחלימה כבר למעלה משנה לא תחזור עוד לעולם
ויהיה כמו אנשים שלעולם לא היה להם פיסורה או שהסיכוי גבוהה יותר מכלל האוכלוסייה
בתודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/03/2011הטענה היא - שלאנשים שמפתחיה פיסורה יש הנטיה לכך כיוון שמתח הסוגר שלהם במנוחה גבוה מהממוצע הרגיל. בשל כך - גם ניתוח ביתוק השריר, כשנעשה נכון, מביא לתוצאות טובות מיידיות עם תוצאות ארוכות טווח של >95%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדפת בוטקס או ניתוח לפיסורהאייל28/02/2011
מעיוןבפורומים ראיתי שהתשובה לשאלה היא בדר"כ שהחולה יבחר.
מענין אותי לקבל תשובה לא מחייבת, מה אתה באופן אישי היית בוחר אם היית צריך לבחור בשבילך.. (כך שהתשובה לא מחייבת).
אני פשוט מאוד מתלבט. (אין כוונה לשאול שאלה לא מנומסת, אלא באמת לעזור בהחלטה)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדפת בוטקס או ניתוח לפיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד28/02/2011כפי שכבר כתבתי לא פעם, מחיר החומר כ-2000ש"ח. סיכויי הצלחה - עד 85%.
ניתוח עולה כפי שעולה. סיכויי הצלחה 95-97%.
תעשה החשבון בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההתלבטות היא לא כספית-
אייל01/03/2011ההתלבטות היא לא כספית אלא לכך שיש רופאים שטוענים שבבוטקס יש סיכונים לא קטנים ולכן הם נוטים לכיון ניתוח.לפי התשובה ההתלבטות נשארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההתלבטות היא לא כספית- - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/03/2011תמיד יש התלבטויות.
הכסף כן קובע - כאשר צריך להוציא מהכיס.
אינני מכיר הרופאים שציינת והטענות שלהם. אין לכך אסמכתא בספרות.
אולי הם פשוט לא יודעים הטכניקה??
בכל אופן המגרעה - אחוזי ההצלחה כפי שציינתי.
אין זה מקומי לפתור לך הצורך להתלבט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר ניתוחיםדני27/02/2011
ד"ר נכבד
ראשית תודה על האתר המעולה.
כמה ניתוי פיסורה מותר לעשות, ממה שנאמר לי ע"י מכר אסור יותר משניים, האם נכון.
ושאלה נסופת הם כשמונה חודשים אחרי ניתוח פיסורה, זה נורמאלי להרגיש מעיין "לחץ" באיזור הישבן שמקרין עד לחלק השמאלי האחורי השל הישבן ועד הרגל לעיתים ?
ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר ניתוחים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד28/02/2011תלוי באיזה ניתוח- אם מדובר בבתוק השריר - הרי שכל המרבה -גורע. יש יותר סיכוי לפגיעה בתפקוד הסוגר.
בכל מקרה - רצוי אזי לבדוק את תפקוד השריר הנוכחי במנומטריה ואולי US רקטלי.
האופציה השניה זה כריתה של הפיסורה. זמן ההתאוששות ארוך יותר.
לגבי הכאבים והמשיכה לרגל - צריך לבדוק.
לא ברור לי למה החזרה - ועוד יותר מפעם אחת?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניר28/02/2011תודה על תושבתך המהירה.
האם ייתכן כי פיסורה חוזרת בתוך זמן כה קצר ?
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד28/02/2011היא כנראה לא חזרה אלא לא נרפאה כראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה - ללכת לניתוח ?נתנאל27/02/2011
שלום ד"ר, אני סובל כבר יותר משנה וחצי מפיסורה
טיפלתי פעמים רבות עם ניפדיפין והכל מהכל...הרופא כבר קבע לי ניתוח
עוד לא עשיתי ניתוח, אבל היום אני סובל פחות בשירותים למרות שיש יציאות עם דם
ולפעמים יש עקצוצים כאלה....האם בכל זאת ללכת על ניתוח או להמשך טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - ללכת לניתוח ? - תגובה
ד''ר מרט חייקין27/02/2011החלטה שלך כי זה ניתוח לאיכות החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניר27/02/2011
ד"ר נכבד,
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח פיסורה, מספר חודשים לאחר מכן חשתי עקצותים באיזור פי הטבעת מבדיקת הפרקטולוג המנתח לא דובר בחזרתה של הפיסורה אלא רק בגירוי של העור.
בשבועות האחרונים (חודשיים מאותה בידקה) התחלתי לחוש לחץ באיזור הניתוח, עקצוצים מעת לעת באותו איזור ואף מעין הבזקים (קצרים מאוד) של כאבים בסגנון הכאב שהיה טרם הניתוח.
שאלתי היא :
1. האם ייתכן כי הפיסורה חזרה לאחר חצי שנה בלבד מיום הניתוח ?
2. האם יש דרך ביתית לבחון האם הפיסורה חזרה, מבלי להגיע לפרוקטולוג?
3. האם בנוסף לשמירה על התזונה שהתחתי, שתית מים מרובה, כדאי גם למרוח מעט ממשחת הניפדיפין שעדיין ברשותי ? (כטיפול מונע).
האם יש עוד משהו שעלי לעשות כדי למנוע את חזרתם של כאבי התופת הזכורים לי מותה תקופה ?
תודה מראש,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר מרט חייקין27/02/2011כדי לדעת האם פיסורה חזרה יש להיבדק על ידי פרוקטולוג (יכול להיות שחזרה אחרי חצי שנה).
לא משתמשים במשחה כטיפול מונע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ניר27/02/2011תודה על תשובתך המהירה.
על איזה טיפול מונע אתה ממליץ ?
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר מרט חייקין27/02/2011דיאטה רבת סיבים ושתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףסיוןןן24/02/2011
שלום רב
אני בת 27
יש לי קוליטיס
ויש לי פיסטולה מיזה כמה שנים
לאחרונה , ניראה לי שיצאו לי עוד איזה 3 פיסטולות זה נוראי ביותר
מה שיש שם
מזעזע
מה עושיםםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/02/2011איזה קוליטיס - קרוהן?
נשמע לי שאת זקוקה לפרוקטולוג טוב שמבין במחלה.
לא הבנתי את השימוש במילה "דחוף" בהקשר שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נויפלד
סיוון28/02/2011תודה על התגובה
אשמח אם תמליץ לי על פוקטולוג טוב
האי מייל שלי הוא : [email protected]
אני בעיקרון שייכת כרגע לבית חולים בלינסון
אבל אשמח על המצלה לפרוקטולוג
אין לי בעיה גם להגיע אליו באופן פרטי
רשמתי דחוף
כי רשמתי את ההודעה לאחר מה שראיתי שיש לי וזה ממש מלחיץ ....
אני חייבת לטפל בזה...
אשמח אם תעזור לי
תודה מראש
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהישראלה24/02/2011
לדוקטור שלום
האם שתיית מיץ תפוזים או אכילת עגבניות יכולה לגרום לצריבה אם יש פיסורה
ואם כן האם כדאי להימנע.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/02/2011יכול להיות.
אם שורף ומפריע לך - תמנעי. זה לא עושה רע לפיסורה, רק להרגשה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלות לאחר ניתוח פיסורה?אוהד24/02/2011
האם על מי שעבר ניתוח פיסורה יש הגבלות כלשהן בעתיד, או שהוא לאחר תקופת ההחלמה יכול להתנהג כמו כל אחד?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלות לאחר ניתוח פיסורה? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/02/2011בד"כ אין מגבלות.
תלוי כמובן בסוג הניתוח ובהתאם משך ההחלמה.
כאשר מבתקים השריר - החלמה כיומיים.
כאשר כורתים הפיסורה - כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)