מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי בעיה רציניתהייהיי16/01/2010
שלום,
כבר כמעט במשך שנה שאני סובלת מהבטן.
אני לא הולכת הרבה זמן לשירותום, זה קורה לי שאני לא הולכת לשבוע או יותר ואז אני פתאום הולכת וככה זה מתמשך.
לקחתי כל מי תרופות, כדורים, חומרים טבעיים וזה לא עזר לי בכלל.
גם הלכתי לרופא לא מזמן הביאה לי כדור וזה גם לא עזר לי.
מה אתה מייעץ לי לעשות?
לאן אתה מפנה אותי?
מה הבעיה יכולה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין16/01/2010להיבדק על ידי פרוקטולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים ? או משהו אחר ?שי14/01/2010
בתחילת השבוע הרגשתי כאב לאחר היציאה, הרגשתי מעיו שירפה בפי הטבעת, שמיוש מצאתי גוש קטן צמוד לדופן שמאל של פי הטבעת.
במשך השבוע היו לי כאבים כאלה של שריפה בפי הטבעת אם קמתי או עשיתי איזה תנועה שגרמה לשריר לפעול.
היום הייתה לי יציאה רגילה ואחריה יצאה כמות יחסית משמעותית של דם מהבליטה הזאת.
הדימום נפסק.
\האם עלי לפנות לרופא ? ואם כן, מה הדחיפות ?
חשוב לציין שאני סובל מעצירויות
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין14/01/2010כן לפנות לרופא בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה ומענה דחוףליטל14/01/2010
ד"ר שלום,
אני סובלת מפיסורה ואין לי יציאות כבר 7 ימים. הכאבים מחמירים בכל יום שעובר.
הייתי אצל פרוקטולוג ביום השלישי ללא יציאות והוא נתן לי טיפול במשחת ניפדיפין ושמן פרפין.
לאחר יומיים נוספים ללא יציאות הופנתי למיון ע"י רופאת משפחה, במיון לא קיבלתי טיפול שונה מטיפולו של הפרוקטולוג ושוחררתי.
עשיתי אמבטיה עם מים חמים להקלה אבל עדיין הלחץ והכאב חזקים מנשוא, קראתי באינטרנט על הבעיה וייתכן וקיימת מורסה, אני לא יודעת מה לעשות, המצב לא יכול להימשך ואני חייבת לקבל טיפול עוד היום.
אודה להתייחסות והכוונה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפי שהסברתי...
ד''ר דוד נויפלד14/01/2010הכאבים כרגע הם בגלל הפקק.
זקוקה לחוקן קטן לשחרר הלחץ.
צריך לבצע עם צינורית גומי קטנה מסוג של קטטר שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
אייל14/01/2010האם אבקה בשם נורמלקס זה בסדר בשביל לרכך את היציאות? (יש לי בבית)
האם מים חמים באזור הניתוח זה אפשרי? (לפני הניתוח מים חמים באזור הפיסטולה היו מרגיעים אותי).
האם אקמול ואופטלגין ישכחו את הכאבים או שאתה ממליץ על כדור אחר?
תוך כמה זמן אני להערכתך אני יוכל להתהלך ולתפקד באופן רגיל ובלי כאבים?
מודה לך על התייחסותך ותשובותייך המהירות והעוזרות.
יישר כח,
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים מדמים כפיפות בטן והקשר בינהםאריה14/01/2010
רופא המכובד שלום.אני סובל מטחורים מדממים בערך פעם בשלושה שבועות.רציתי לשאול האם מותר לי לעשות כפיפת בטן על מכשיר האם זה לא יפגע ויוציא את הטחורים ויתחילו שוב דימומים.בתודה רבה אריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות...
ד''ר דוד נויפלד14/01/2010יש אנשים שאצלם מאמץ גופני (אפילו הליכה ספורטיבית) "מדליק" את הטחורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח פיסטולהאייל14/01/2010
אתמול עברתי ניתוח פיסטולה והכאבים מאזור הניתוח די מפריעים לי.
רציתי לדעת האם זה נורמלי? כמה זמן נמשכים הכאבים?והאם יש כדורים מסוימים שיקלו על הכאב?
אשמח לשמוע עוד אינפורמציה חמצב של מה עושים לאחר ניתוח.
תודה, אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדברים עם המנתח...
ד''ר דוד נויפלד14/01/2010מרככי יציאות
אמבטיות ישיבה
נוגדי כאבים לפי הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
אייל14/01/2010האם אבקה בשם נורמלקס זה בסדר בשביל לרכך את היציאות? (יש לי בבית)
האם מים חמים באזור הניתוח זה אפשרי? (לפני הניתוח מים חמים באזור הפיסטולה היו מרגיעים אותי).
האם אקמול ואופטלגין ישכחו את הכאבים או שאתה ממליץ על כדור אחר?
תוך כמה זמן אני להערכתך אני יוכל להתהלך ולתפקד באופן רגיל ובלי כאבים?
מודה לך על התייחסותך ותשובותייך המהירות והעוזרות.
יישר כח,
אייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה איטית מניתוח pphדודי13/01/2010
עברתי ניתוח pph לפני כ-5 שבועות.
עדיין יש כאבים בזמן יציאה,וכן לעיתים דמם קל,צניחה של טחור אחד.
המנתח טוען שהפצע עדיין דלקתי ולא הגליד.
היש טיפול היכול לזרז הבראת הפצע המודלק למעט נרות פרוקטוגליבנול?
היש דרך בה אני יכול לסייע לעצמי בהבראה מהירה יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אנשים...
ד''ר דוד נויפלד14/01/2010שמחלימים לאט יותר
ויש הבדלים בין הכירורגים וגם אצל אותו הכירורג לא תמיד הכל הולך חלק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח טחורים ופיסורהטלי13/01/2010
שלום רב,
אני שבוע לאחר ניתוח טחורים ופיסורה, שאגב מאוד מאוד כואב.
רציתי לשאול האם לאחר ניתוח מסוג זה עליי ללכת לדיאטנית קלינית פרטית או שמא
עליי לחפש דיאטנית המתמחה בטיפול בטחורים?
האם תוכלו לקשר אותי לדיאטנית מסוג זה?
תודה מראש טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי...
ד''ר דוד נויפלד14/01/2010למה בדיוק דיאטנית?
את צריכה לקחת מנה יומית של סיבים מסיסים (כמו בנה-פייבר), לשתות כמות נאותה של נוזלים, ובתקופה הקרובה לקחת מעט שמן מינרלי - שמן פרפין ככפית אחת לפני השינה. תחסכי את ההוצאה על הדיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםמשה10/01/2010
שלום רב,
ברצוני לשאול מה הטיפול המתאים לטחורים פנימיים מדממים , דרגה 2, לאור העובדה שאני מקבל תרופות לדילול הדם פלוקס ואספרין בעקבות אירוע לב.בתודה מראש, משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשירה
ד''ר דוד נויפלד10/01/2010או תפירה וקשירה עם הפסקת הפלביקס למספר ימים אחרי הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה-07/01/2010
הרופא אמר לי לי לאכול שתי כפות של סובין ביום. רציתי לדעת דגני בוקר פייבר וואן יכולים להוות תחליף לסובין כי ממש קשה לי לאכול את זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצטרכי ...
ד''ר דוד נויפלד10/01/2010לשאול דיאטנית.
חוץ מזה אני ממליץ בד"כ על בנהפייבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה והשימוש במשקה פגהלקסאביבית02/01/2010
ד"ר שלום,
כבר כשנתיים שאני סובלת מפיסורה כרונית (ראיתי כירורג מספר פעמים).
הדרך היחידה שאני יכולה לחיות ללא כאב היא על ידי שתיית משקה "פגהלקס". כל ערב כף אחת - זה גורם לי ליציאות רכות. אם אני מורידה מינון היציאה יוצאת קשה יותר והפיסורה חוזרת.
האם זה בסדר לצרוך פגה לקס במשך שנתיים כל יום.
אני לא מעוניינת לעבור ניתוח. ניסיתי כמובן את המשחה במשך שבועות/אמבטיות וכיו"ב.
תודה,
אביבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה עדיף
ד''ר דוד נויפלד03/01/2010להשתמש בסיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהאלונה01/01/2010
שלום, אני בת 41. בשלוש השנים האחרונות ילדתי פעמיים ולפני כחצי שנה עברתי לצערי גרידה בשבוע מתקדם. לאחר הלידות היה לי מן "בשר" שהרגשתי בו חיצונית כשנגעתי בפי הטבעת, וגם בגלל תפרים היה לי כואב ביציאות.
זה חלף, ויש לי היום לעיתים חתיכת "בשר" קטנה מאוד בפי הטבעת.(טחורים? פיסורה? - לא יודעת איך נקרא)
בדר"כ אני לא סובלת מכאבים בעת יציאות.
בדר"כ היציאות רכות,
לעיתים במקרים בהם אני מתאמצת להוציא יציאה, אז אני מרגישה מעין צריבה.
קרה לי מקרה חד פעמי לפני 5 ימים (מאז לא חזר על עצמו):
בבוקר היו לי כאבי בטן לזמן קצר כששכבתי במיטה (כאילו יש "פעילות מעיים") הכאבים חלפו כעבור זמן קצר.
כשהלכתי לשירותים נאלצתי להתאמץ מעט על מנת שתהיה יציאה ואמנם היתה יציאה (לא כל כך קשה), ובניגוב ראיתי לפתע, מעט דם על הנייר (ממש טיפה). בניגוב חוזר לא היה שום דם.
כאמור, לא קרה שוב מאז ועברו 5 ימים.
ממה עלול לנבוע הדימום הקל ביותר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפצע...
ד''ר דוד נויפלד03/01/2010יכול להיות שיש שם סדק.
צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים פנימייםנורית31/12/2009
שלום רב, עקב טחורים פנימיים אני מדממת לאחר כל יציאה. אתמול (30/12) עברתי קשירה של הטחורים הפנימיים אבל זה עדיין מדמם. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כול להיות...
ד''ר דוד נויפלד03/01/2010או מהטיפול או שנשארו טחורים שעדיין מדממים.
צריך לדבר עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדמום פסקחן31/12/2009
שלום,
היה לי דימום של כשבועיים מפי הטבעת רק בעת עשיית צרכים. נקבע לי תור שהוא לשבוע הבא, אך הדימום פסק.
ללכת לרופא או שזה משהו שחלף ואין צורך ללכת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיד אתה...
ד''ר דוד נויפלד03/01/2010ומה יקרה בפעם הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה - אני קצת לחוצהענת31/12/2009
לפני כשלוש שנים הרגשתי בליטה בפי הטבעת ללא כאבים. הלכתי להבדק. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקה רציניצ יותר ( באמצעות מכשיר כשלהו בפי הטבעת). נאמר לי שהטחור הוא חיצוני ומאחר וזה לא כואב כלל לא לעשטת כלום.
במהלך השנים מדי פעם הרגשתי צריבה קלה אך לא רצינית כלל.
לפני כשבוע עברתי ניתוח בשיטת לפרסקופיה. הניתוח לא היה באזור פי הטבעת כלל.
בימים האחרונים יש לי כאבים בזמן היציאות ומשלשום גם דימום.
אני מניחה שאלו הם טחורים.
האם עלי להלחץ? האם יש דרך לריפוי ולא בניתוח? לאיזה רופא עלי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות מדי פרטים...
ד''ר דוד נויפלד31/12/2009בת כמה את? מה הרקע הרפואי שלך?
מתי הכאבים? כמה זמן נמשכים?
מהות הדימום? האם מתיז האסלה או רק בניגוב?
איזה ניתוח עברת? האם היתה עצירות אחרי הניתוח?
וחוץ מזה, למה להכנס ללחץ? במקום זה צריך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו פטריה?בהריון29/12/2009
אני בסוף החודש השלישי להריוני השני.
אתמול הרגשתי איזשהי נפיחות סביב פי הטבעת, והתלוותה אליה תחושה של גרד קל. בנוסף, כאב לי מעט בזמן עשיית הצרכים. (לא היה דם)
האם יתכן שזו פטריה?
האם אני יכולה למרוח משחה לפטריה ללא מרשם? (פטריון)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לעשות הכל...
ד''ר דוד נויפלד30/12/2009אבל בכדי לענות לשאלה חייבים לבדוק.
לא נשמע כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)