מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך קובעים תור לפרוקטולוג?ו. ה.26/11/2009
כבר כמה חודשים יש לי גירודים בפי הטבעת. רוצה לקבוע תור לפרוקטולוג.
אני צריכה בשביל זה הפנייה מרופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין26/11/2009לא יודע איך אחרים אבל אלי אפשר להגיע ישר דרך מזכירתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף טבעי לפראפיןאופיר26/11/2009
בהמשך לתשובך - שאלות נוספת:
א. מהו התחליף החזק ביותר, כלומר שיוכל לתת מענה משמעותי בפעולת ה'ריכוך'?
ב. האם התחליפים האלה טבעיים לחלוטין, כלומר ניתן לקחת אותם בלא הגבלת זמן?
ג. אם יורשה לי להיות פסימי קמעה (...): והיה וה'תחליף' לא יפעל כנדרש - מה אז מומלץ לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין...
ד''ר דוד נויפלד26/11/2009השימוש במילה תחליף??
אם מדובר בשמן פרפין הרי שהוא מוצר "טבעי" ולא מהווה תחליף למשהו. השימוש בו מוגבל בזמן שכן הוא עלול לגרום להפרעה בספיגה של ויטמינים מסיסי שמן.
לגבי הפסיליום - סיבים - הרי שזה תוסף "טבעי" להשלים חסרים בתזונה שאותו אפשר ורצוי לקחת לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בפגלקס
הילה01/12/2009אני השתמשתי מס חודשים בפרפין וכשהבנתי שהוא לא כל כך עוזר ואפילו מזיק קצת, עברתי לפגלקס - שהוא טבעי ועוזר מאוד...מומלץ לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבעיות פיסורה סובל תקופהשלום3425/11/2009
תקופה של שש שנים הלכתי לרופאים ולא עזר לי מלא פעמים שאני מסים בשירותים יש לי כהבים הרבה שעות מישהו יכול לעזור לי קורא ים לי שלום הטלפון שלי 0546978654 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע...
ד''ר דוד נויפלד26/11/2009שאתה צריך להבדק ע"י פרוקטולוג ואולי תזדקק לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון (לטווח קצר...) שמן פראפין
אופיר26/11/2009שלום,
אני משתתף בכאבך (תרתי משמע)
אבל כדאי לך לנסות לקחת שמן פראפין (מנסיון... אם טרם נטלת כזה...)
הוא עוזר פלאים, אלא שלטווח ארוך הוא לא מומלץ,
רפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במתילן כחול לגרדשי25/11/2009
שלום רב,
אני סובל מזה כשנתיים מגרד בפי הטבעת ובעור מסביב,
עשיתי כמה פעמים בדיקות צואה,
קולונוסקופיה,
אין לי טחורים ולא פיסורה,
קיבלתי משחות מכל מני סוגים שלא עזרו.
הגרד לא קורה בלילה אלא בשעות היום .
קראתי על טיפול במתילן כחול בהזרקה תת עורית ע"י כירורג,
האם טיפול ה מוכר? האם תוכלו לתת לי קצת ידע על הנושא, אולי כמה טיפים בקשר למצבי
אני פשוט אובד עצות כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר..
ד''ר דוד נויפלד26/11/2009אך לא מקובל בארץ.
בעיקר בספרות הרוסית.
אין לי כרגע מידע נוסף.
אם אמצא אוסיף הערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי...
ד''ר דוד נויפלד26/11/2009תיאור של השיטה בספר אמריקאי.
הדיווחים הם על קבוצות חולים קטנטנות עם תוצאות טובות.
אישית, לא ניסיתי אף פעם, אבל, תמיד יש פעם ראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה - שמן פראפיןאופיר24/11/2009
מזה שנה אני נוטל כ-2 כפות שמן פראפין מדי יום, לנוכח הופעת פיסורה ועצירות קשה שהטרימה אותה
מסתבר שנטילת השמן איננה חיונית לגוף בלשון המעטה.
שאלתי היא:
א. האם, מחקרית, החשש הנ"ל מוכח?
ב. מהו הפיתרון המוצע?
תודה, בן 31...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין24/11/2009מציע לך לעבור לתוסף סיבים כמו קונסיל, אגיוקור וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמםנורית23/11/2009
שלום רב, אני בת 56, סובלת מ- HCV עם שחמת של הכבד. לפני חדשיים עברתי כולציסטקטומיה בלפרסקופיה ללא בעיות. מזה כשבועיים דמם על הנייר לאחר ניגוב וגם לעיתים פסי דם על הצואה. לציין - עברתי קולונוסקופיה לפני 10 חדשים שהיתה תקינה. כמו כן עברתי גסטרוסקופיה באותה תקופה שהיתה תקינה אף היא מלבד דליות דרגה I (אני נמצאת במעקב צמוד של גסטרואנטרולוג/מומחה למחלות כבד). כעת נשלחתי לפרוקטולוג לבדוק סיבת הדמם. מחר אעבור גם בדיקה גניקולוגית מאחר ואיני יודעת את מקור הדמם ומיקומות. לציין - אין לי כאבים
לאיזה ממצאים יש לצפות אצל הפרוקטולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין23/11/2009עדיף לא לדאוג לפני בדיקה, יש לשלול טחורים מדממים, דליות רקטליות וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים??אסף22/11/2009
היי,
שמי אסף אני בן 24 ואף פעם לא סבלתי מטחורים, אבל ביומיים האחרונים אני מרגיש כאבים בפי הטבעת בזמן שאני בשירותים ובזמן שאני מתכופף בצורה מוסיימת. מכיוון וזה לא עבר ביומיים האחרונים החלטתי לבחון את העניין יותר לעומק, ושמתי לב שיש לי מעיין בליטה בפי הטבעת. אני לא יודע אם זה היה שם בעבר או לא כי אני לא מסתכל לכיוון הזה לעיתים קרובות.
בכל אופן אשמח לדעת האם זה באמת טחורים ואם זה פשוט יעבור בעצמו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות...
ד''ר דוד נויפלד23/11/2009בלי לראות לא אוכל להרחיב הדיבור.
צריך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
אסף23/11/2009לאיזה סוג רופא הולכים כדי לבדוק את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוקטולוג...
ד''ר דוד נויפלד23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה תרופה בסל הכי יעילה לטחורים...ירדן22/11/2009
סובלת ורוצה לגשת מחר לרופאה גלבינול לא עוזר מה כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי...
ד''ר דוד נויפלד23/11/2009נעשה אבחנה קודם כל. אחרי שתבדקי נוכל לדבר עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפידיפין לפיסורה...דורית20/11/2009
האם נפידיפין משחה ונפידיפין ג'ל עושים את אותה הפעולה?
בעבר רכשתי בקופת חולים וקיבלתי את זה כמשחה לבנה , היום רכשתי את זה בבית מרקחת פרטי ובבית ראיתי שזה בז'ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרופה...
ד''ר דוד נויפלד22/11/2009אותה תרופה. ההבדל הוא בנשא. מה שיותר נוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. שאלה נוספת בנושא בבקשה..
דורית23/11/2009העניין הוא שההרגשה שונה.
זאת אומרת כשאני מורחת את המשחה אז יש הרגשה שהמקום נרדם קצת ובג'ל אין את ההרגשה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב...
ד''ר דוד נויפלד23/11/2009חלק מהרוקחים מוסיפים לתערובת עזרקאין (חומר הרדמה), וזאת למרות שלא מתבקשים. נא לקרוא את התגית של הרוקח על הקופסא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאור20/11/2009
שלום
מזה כיומיים-שלושה אני חש כאב בגב התחתון, ממש בחיבור העליון של הישבן.
הכאב מודגש כאשר אני מתיישב, אך אין גירוי בעור, בלוטות כלשהן או פצעים.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון דברים...
ד''ר דוד נויפלד22/11/2009צריך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזיםרועי19/11/2009
בן 23 לפני כחמישה ימים החלו קשיים בישיבה בעקבות כאב בחיבור הישבנים, עם הימים התפתח מן פצעון סגול לאורך פס הישבן אבל לא על פי הטבעת כעת סובל מכאבים עזים קניתי משחה נגד טחורים בשם פרוקטוגליונול שלא עוזרת האם יכול להיות שאני סובל ממשהו אחר?
אודה לך מאוד אם תוכל לעזור למכאוביי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן...
ד''ר דוד נויפלד19/11/2009יכול להיות ואם כן, משחה לא תעזור.
צריך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטהאוהד19/11/2009
ד"ר שלום, אתמול לאחר שהרגשתי מעין אין נוחות ומעט כאב באיזור שבין האשכים לפי הטבעת הרגשתי מעין בליטה במישוש, בליטה דיי קטנה בגודל בוטן אך הדבר מסב לי אי נוחות בהליכה, ללא הפרשות או דימום.
מה זה יכול להיות? האם יש איזשהי משחה שאני צריך לקחת או שהדבר יכול להעלם מעצמו?
לתשובתך אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל...
ד''ר דוד נויפלד19/11/2009תלך להבדק.
יכול להיות שאתה מפתח אבצס ותזדקק לאנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוהד19/11/2009אני משתמש באנטיביוטיקה כיון שאני לאחר ניתוח כריתת אשך והחלפתו בתותב. (אוגמנטין 875 מ"ג) האם בשימוש באנטיביוטיקה בלבד מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משנה את כל התמונה...
ד''ר דוד נויפלד22/11/2009חייב להבדק. בעיקר בקשר לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעיעל19/11/2009
שלום.
אני סובלת מריח רע שמקורו בפי הטבעת..לדעתי הריח מגיע מהפרשה היוצאת משם(אין קשר לזיעה..קיים גם מיד לאחר מקלחת) הגורמת לי גם לפצעונים..מה יכולה להיות הבעיה והפתרון לה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין19/11/2009ישנן מספר סיבות אפשריות כמו הפרשה מהפיסטולה, בגלל אי שליטה וכו' וכו' ולכן חשוב להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טחורים דרגה 3-4לילי18/11/2009
ד"ר שלום.
אני בת 44 שסובלת מזה שנים מטחורים חיצונים ופנימים שהחמרו ובחודש האחרון אני מדממת ביציאות.
בבדיקה אצל רופא הובחן טחורים בדרגה 3-4 והומלץ לי לעבור בדחיפות ניתוח לכריתת הטחורים .
הרופא מנתח לדבריו עם סכין ומספרים .
אני חוששת מהכאבים לאחר הניתוח.
רציתי לדעת האם יש שיטות נוספות לניתוח וכדאיותם ,והאם הם משפיעות על התוצאה ועל הכאבים .
בתודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן...
ד''ר דוד נויפלד18/11/2009יש כאבים אחרי ניתוח טחורים...הרבה כאבים!
באשר לשיטות ניתוח - יש שיטות פחות כואבות כמו PPH ו- HAL אבל הן לא מתאימות לכל אחד וצריך להתאים את הניתוח לממצא הפאתולוגי. כאשר דרג' 4, סימפטומטיים שלא מגיבים לטיפול שמרני מתאים, בד"כ אין ברירה אלא לכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו משכחי כאבים לוקחים
לילי18/11/2009ד"ר שלום
בהמשך לשאלתי רציתי לדעת כמה זמן נמשיכים הכאבים ואיזה סוג של משכחי כאבים לוקחים במקרה שהכאבים לא נסבלים.
כמו כן מה לעשות לאחר הניתוח שהטחורים לא ישובו
בתודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרוניים בפי הטבעתאריאל15/11/2009
שלום,
אני סובל מזה כשנתיים מכאבים כרוניים בפי הטבעת. הכאב עז ביותר בעיקר לאחר מקרה של עצירות אולם בחודשים האחרונים גם אם היציאות מאד רכות אני סובל מכאבים לאחר מכן. הדבר היחיד שקצת מרגיע את הכאב הוא לשים מגבון הגייני היפואלרגני שם בכל שעות היממה.
הייתי פעמיים אצל פרוקטולוג שאמר לי בכל פעם שיש לי פיסורה ורשם לי ניפדיפין. השתמשתי בזה כעצתו אך זה לא ממש עזר. למען האמת אני לא כל כך מבין את האבחנה שלו שכן מה שאני מרגיש הוא מעין כאב שרירים כזה בפי הטבעת ומעין רגישות יתר, שכל יציאה, ולו הרכה ביותר מעוררת אותה. כפי שאמרתי, הדבר היחיד שמרגיע את הכאב הוא המגבון - ותודה לאל שיש לפחות את הפתרון החלקי הזה!
אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.
בברכה,
אריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מתאר...
ד''ר דוד נויפלד17/11/2009כאבים שמתאימים לפיסורה.
אם זה נמשך כ"כ הרבה זמן כנראה שהגיע הזמן לשקול ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)