מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים פנימייםקרן05/03/2010
שלום,
לפני מספר שנים סבלתי מדימומים בעת מתן צואה קשה, פניתי לרופא שאמר שזה מצב של טחורים פנימיים שמדממים והפנה אותי לטיפול של קשירת טחורים, אותו ביצעתי משפר פעמים.
לאחר טיפולי הקשירה ובשילוב עם משקה סיבים שהרופא המליץ, הדימומים חלפו לחלוטין.
הבעיה היא שכעת נישארה פיסת עור של כ-1 ס"מ בולטת החוצה מפי הטבעת.
אין לי שום כאבים או אי נוחות בישיבה או בזמן מתן צואה, הבעיה היא בעיקר אסתטית.
הרופא אומר שזוהי פיסת עור שנימתחה.
לא בדיוק הבנתי את ההסבר שלו מה המקור...
האם ישנו ניתוח להסרת פיסת העור העודפת הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם...
ד''ר דוד נויפלד07/03/2010זה מאוד מפריע, אפשר להסיר בניתוח קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה עם קרע דרגה 3לינה03/03/2010
שלום רב,
אני 5 חודשים אחרי לידה שהסתיימה בחדר ניתוח בעקבות קרעים מרובים בינהם קרע רציני בדרגה 3 ואיבוד דם רב.
הקרעים התאחו והכאב עבר אחרי תקופה לא קצרה אולם עדיין לפעמים אני חשה כאבים באיזור הנרתיק (כאילו קיבלתי שם מכה) בעיקר כאשר אני צריכה ללכת לשירותים (סליחה על התיאור, ליציאות קשות). ישנן גם פעמים שאני מרגישה שאני צריכה ללכת לשירותים ליציאה וכשאני מתאמצת אני חשה את אותו הכאב (שממשיך כמה שעות לאחר מכן) אך שום דבר לא יוצא.
כמו כן מאז הלידה אני סובלת נורא מגזים רבים.
מפורום רצפת אגן הפנו אותי לפרקטולוגיה ולכן אני מפנה את שאלתי פה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טיפול או להפנות אותי לגורם מטפל.
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל...
ד''ר דוד נויפלד04/03/2010את חייבת להסדיר את היציאות שלך.
זה אפשר לעשות בקלות בעזרת תוסף סיבים מסוג בנה-פייבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל..
לינה04/03/2010אין לי בעיה עם היציאות. היציאות שלי בסדר גמור כיום (היו קצת בעיות אחרי הלידה אבל היום הן דיי סדירות), יש לי בעיה עם הכאבים שנלווים אליהן, באיזור הנרתיק, ועם הכאבים שמופיעים גם בלי קשר ליציאות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת...
ד''ר דוד נויפלד07/03/2010"בסדר" לא מספק.
העצה שלי בכל זאת עומדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהג'יין דו28/02/2010
אני בת 31 וסובלת כ-12 שנה מטחורים פנימיים, חיצוניים ופיסורה.
המצב הפך להיות כרוני וחלק משגרת חיי. אני סובלת מכאבים חזקים ואין באפשרותי לתפקד.
ביומיים האחרונים אני סובלת מפיסורה חמורה ביותר, אני "מטפסת" על הקירות מרוב כאבים, אני לא יודעת מה לעשות!!!
האם ניתן לקנות את המשחות, נפדיפין וניטרוגליצירין, ללא מרשם?
האם מקלחות חמות בישיבה ייקלו את הכאב הבלתי נסבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין28/02/2010אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים יכולים לעזור, חייבת להיבדק כי אי אפשר לקנות משחות האלה ללא מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהאורטל28/02/2010
שלום, מאז שילדתי אני סובלת מפיסורה. מטופלת בניפדיפין. לאחר הטיפול הפיסורה עוברת אך עם צואה מעט קשה מופיע שוב דימום, כך הלוך ושוב כחצי שנה. מה ניתן לעשות האם זה כרוני ועלי לחיות עם זה או שניתן לטפל ולהפטר מזה סופית ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף >>
אורטל28/02/2010מעבר למעט דימום אינני סובלת מכאבים או כל מטרד אחר ואם אני מקפידה על שתיית מים מרובה ומזון סיבי ישנה הפוגה. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין28/02/2010כמה זמן את אחרי הלידה? אם טיפול שמרני לא יעזור יש לשקול טיפול אחר (ניתוח, בוטוקס וכו').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורטל28/02/2010אני חצי שנה לאחר לידה. מדובר בחתך קטן שמידי פעם נפתח מחדש. איך ניתוח או בוטוקס מטפל בבעייה כזאת ? תודה
ד''ר מרט חייקין28/02/2010ניתוק/חיתוך של הסוגר הפנימי, אך שוב יש לשמור על יציאות רכות וסדירות קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםד'אור27/02/2010
שלום ד"ר
אני בן 25 , בדר"כ בריא לחלוטין
שהייתי בצבא סבלתי מדימום בעת יציאות. לאחרונה זה חזר לי שוב הדימום , ללא כאבים בכלל.
מה כדאי לעשות בנושא ומדוע זה שוב מופיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום...
ד''ר דוד נויפלד28/02/2010כנראה מטחורים.
תלוי ביציאות. יש לרככן בעזרת תוספת סיבים.
כ"כ יש צורך להבדק ע"י פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אובליפיכה + טיפות הפלא ופלאמרים24/02/2010
היתה לי פיסורה, עברתי גיהנום וחשבתי כבר ללכת לניתוח,
ניסיתי גם את פורמלת נונא וסתם הוצאתי 1500 ש"ח
ואז נפל האסימון
שצריך לטפל בפיסורה לא חיצונית אלא
פנימית
אז שתיתי שמו אובליפיכה לפני כל ארוחה כף שמן
ושמתי בכוס שתייה - 15 טיפות הממליס "הפלא ופלא - טחור N "
2 הדברים אפשר להשיג בחנות טבע או בסופר פארם
וזה ריפא את המקום
בזמן היציאה השמן הגיע למקום וריפא את הפיסורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
ד''ר דוד נויפלד28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ANAL FISTULOTOMYאני23/02/2010
שלום,
לאחר שני ניקוזים של אבסס פריאנלי, אובחנתי כסובל מפיסורה ומפיסטולה פרי-אנלית ( כנראה בעקבות האבסס ).
היום הופיע עוד אבסס קטן, שהרופא מעדיף לטפל בו ע"י אנטיביוטיקה ולא ניתוח.
בעקבות הישנות מקרי האבסס, הרופא המליץ לי היום על ניתוח פיסטולוטומיה ANAL FISTULOTOMY .
בדיקת בריום של קיבה וושט הייתה תקינה, ככל הנראה אין קרוהן.
האם ישנה דרך אלטרנטיבית ללא ניתוח לטפל בהישנות מקרי האבסס? מה גורם להם לחזור אם אין לי קרוהן?
בתודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשנה את הסדר...
ד''ר דוד נויפלד24/02/2010מחלת קרוהן היא יחסית נדירה.
מחלת פיסטולה היא יחסית שכיחה.
האבצס נגרם ע"י הפיסטולה ולכן יש לטפל בה (ניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 20עופר23/02/2010
אני בן 20 לפני כ-שבועיים ביצעתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוגי.
לאחר הסקס הבחנתי במעין "חתיכה" כמו גוש קטן שיצא והוא על דופן פי הטבעת.
במשך השבועיים האחרונים יש לי מעין גוש קטן בצבע לבן בגודל של רבע זית בדופן של פי הטבעת שהוא נורא מגרד.
ניתן לראות את הגוש הוא מבחוץ ועל דופן פי הטבעת.
אין שינוי בגירוד לדעתי זה אפילו רק מחמיר.
זה מאוד מציק מלבד זה שהגוש מאוד מכוער וניתן לראות אותו
איך אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לטפל בלי בדיקה...
ד''ר דוד נויפלד24/02/2010צריך להבדק ע"י פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושליאת23/02/2010
שלום,
אני בת 29 ולאחרונה שמתי לב שיש לי גוש בין הנרתיק ופי הטבעת (קרןב יותר לנרתיק)
אני די מודאגת.
האם אני צריכה לפנות לפרוקטולוג או לגניקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם...
ד''ר דוד נויפלד24/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מניתוח פיסורהאירית23/02/2010
סובלת מפיסורה כשלושה חודשים ,אינני מצליחה להתגבר על הפחד מניתוח , חרדות איומות תוקפות אותי , ברצוני לציין שכאב הפיסורה ירד משמעותית , הכאב קיים רק כשאני בשירותים וקצת אחרי , מטפלת בניפידיפין שמן פרפין ואמבטיות .. כל יום מרגישה שיפור , האם עלי עדיין לשקול ניתוח או שיש סיכוי שאחלים מהפיסורה בעזרת הטיפול הנ"ל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי טוב...
ד''ר דוד נויפלד23/02/2010אם לא - תתקשרי, אולי אוכל להציע לך משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ? שאלה ?.ע.21/02/2010
שלום :
בעוד שבעיים אני עברת בדיקת גסטרו
שאלתי היא :
מה זה בדיקת גסטרו ?
איך היא מתבצעת ?
העים צריך להיות בצום לפני הבדיקה ?
או שצריך לבוא קצת יותר מוקדם ?
אודה לכם על אזרתכם ועים תוכלו בבקשה לתת לי את צובתכם בהקדם האפשרי למייל הפרתי שלי בתודה
מראוש
.ע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר דוד נויפלד22/02/2010למה?
מאיפוא העברית?
זה לא בדיוק הפורום המתאים.
לא קבלת דף תדרוך? כמובן שצריך להיות בצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פיסורה לייזרדורון20/02/2010
מדוע קיים רק במקום אחד? מה הסיכון/סיכוי ביחס לניתוח רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג...
ד''ר דוד נויפלד21/02/2010לא מכיר ניתוח כזה.
אם קיים רק במקום אחד, קרוב לוודאי זה גימיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפונים-טחוריםענת20/02/2010
אני בת 26 וסובלת כבר כמה שנים כמדי פעם מטחורם המדממים.
השאלה היא האם שימוש בטמפונים בזמן המחזור יכול להזיק/להחמיר למצב הטחורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר דוד נויפלד21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה בהריוןdora17/02/2010
אני סובלת מפיסורה on and off כבר חמש שנים בערך...
כיום אני בהריון, ומרגישה שזה החמיר.
איך אפשר לטפל בזה בהריון?
האם עלי לחשוש מהלידה הצפויה? זה יכול להחריף את המצב?
איך עלי להיערך לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קשה...
ד''ר דוד נויפלד18/02/2010חבל שלא טיפלת לפני ההריון.
אם הסבל כזה שאת לא מתמודדת איתו אפשר לעשות ניתוח.
מה שמחריף נמצב הן יציאות לא טובות ועצירות - לא ההריון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל האם הלידה עלולה
dora18/02/2010להחריף את המצב עוד? בשתי הלידות הקודמות שלי, היה שלב לחיצות ארוך מאד...
האם אני יכולה לעשות משהו כדי למנוע נזק עתידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחיצה לכשעצמה...
ד''ר דוד נויפלד18/02/2010לא משפיעה על פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים פעם שלישית...לא גלידה בכללדן17/02/2010
שלום רב
אני בן 31 , סובל זו הפעם ה שלישית מטחורים חיצוניים. זה הופיע פעם ראשונה לפני שנתיים וחצי , לפני שנה שוב ולפני כמה ימים שוב. מיד כאשר הרגשתי שזה מקור הכאב בישבן התחלתי לטפל בעזרת המשחות שנתנו לי בעבר. הטחור קטן במידה ניכרת מהפעמים הקודמות אבל אני מאד הייתי רוצה להפטר מהבעייה הזו אחת ולתמיד. בעבר אמרו לי שאפשר לעשות ניתוח אבל אז הבעייה יכולה לצוץ שוב במקום אחר. קראתי היום על הפתרון החדש הזה pph ואני תוהה האם הוא יכול להתאים לי והאם הוא פותר את הבעייה אחת ולתמיד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בדיוק הבנתי...
ד''ר דוד נויפלד17/02/2010את מהות הבעיה.
ה-PPH היא פרוצדורה שבאה לטפל במצב צניחות של הטחורים ולא נועדה לטפל ב"טחורים חיצוניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)