מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלסמיהאני05/01/2010
שלום,
לאחרונה התבקשתי לעבור בדיקת טלסמיה במסגרת ייעוץ גנטי טרום הריוני. התוצאות הן:
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
1 2- 0.4 % 0.5 HbF
3.7- 1.3 % 2.10 HbA2
98- 95 % 97.40 Hb A1
פירוט הערות
מציין הערה
1
3 עד גיל F>2 תקין
מה משמעות התוצאות?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ05/01/2010תוצאות אלו הן תקינות . על מנת לתת תשובה יותר מלאה כדאי לראות את ערכי ספירת הדם ואם בוצעה בדיקת של רמת הברזל והפריטין בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה...
אני05/01/2010שלום,
בהמשך לתשובה צירפתי תוצאות ספירת דם, ברזל ופריטין.
מה משמעות תוצאות בדיקות הדם וכן הטלסמיה לאור בדיקות הדם?
כמו כן, כיצד להתחיל לבדוק ממה נובעת אנמיה?
(אציין כי לפני מספר חודשים היה לי דימום בצואה כתוצאה מפיסורה שאובחנה ע"י פרוקטולוג ולאחר טיפול הדימום פסק. ללא קשר בשנה האחרונה יש לי דימומים כבדים בזמן מחזור ייתכן בשל מיומות).
בנתיים התחלתי לקחת ברזל עדין וחומצה פולית אני לוקחת מזה שלושה חודשים.
תודה מראש...
10.8- 4.8 K/ul 7.0 WBC
8.1- 4.2 M/ul 4.2 RBC
16- 12 g/dl 10.3 HB
52- 37 % 30.6 HCT
400- 130 K/ul 283 PLT
94- 80 fL 73.6 MCV
31- 27 pg 24.7 MCH
37- 33 g/dl 33.5 MCHC
14.7- 11.5 % 14.3 RDW
74- 40 64.5 NEUT%
48- 19 % 27.4 LYM%
9- 3.4 % 6.3 MONO%
7- 0 % 1.3 EOS %
1.5- 0 % 0.5 BASO %
8- 1.9 4.5 NEUT.abs
5.2- 0.9 1.9 LYMP.abs
1- 0.16 0.4 MONO.abs
0.8- 0 0.1 EOS.abs
0.2- 0 0.0 BASO abs
160- 50 mcgr/dL 26 IRON
1 150- 15 ng/ml 5.0 FERRITIN
פירוט הערות
מציין הערה
1
שימו לב, שונתה השיטה
שימו לב, נורמות חדשות
1 635- 180 pmol/L 305.0 VITAMIN B12
2 5.5- 0.35 mU/L 2.24 TSH
פירוט הערות
מציין הערה
1
150-180 :גבולי
2
נורמות חדשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ07/01/2010לפי ספירת הדם אין עדות לנשאות לתלסמיה לעומת זאת יש עדות ברור לחוסר בברזל ויש לכך גם הסבר - הדימום הכבד בזמן מחזור וגם ממערכת העיכול.
אי לכך אני מציע להתייעץ עם רופא נשים לגבי הדימום המוגבר בזמן המחזור ולהמשיך לקבל ברזל .
יש לבצע בדיקת ביקורת תוך חודשיים כולל רמת ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתחנה04/01/2010
שלום. אני מבקשת את עזרתך .אני בת 56 עקב תוצאות בדיקות WBC 3.7 והנורמה4.0-11.0 והבדיקה השנייה iympuocytes % 40.7 והנורמה20.0-40.0 עלי לציין שכבר שנתיים אני עים התוצאות האלה פחות או יותר ועלי לציין שאנינוטלת כדור 1 קלונקס וחצי סרוקסט מידי יום הרופאה החליטה לבצע שאיבה לצורך בדיקה מח עצם מהחזה.וזריקת הטישטוש לו עובדת עלי . בגלל שביצעתי קולונוסקופיה והייתי לגמרי ערנית ואפילו כאב לי . מודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ05/01/2010לא ברור לי האם בוצעה בדיקת מח עצם או לא. מה ערכי יתר ספירת הדם - כדוריות אדומות ? המוגלובין ? טרומבוציטים ?
האם בררת עם הרופאה באיזו מידה הכדורים שאת לוקחת יכולים להביא לירידה בספירת הדם הלבנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ביציבות + בדיקות דם לא טובותחן04/01/2010
מזה חודשיים וחצי הנני סובלת מבעיה בשיווי משקל, הבעיה התחילה בבת אחת ונמשכת עד היום. אין לי סחרחורות, אלא חוסר יציבות בהליכה ובעמידה, נתקלת בדברים ונזרקת קל הצידה מדי פעם.
הבדיקות בעברתי:
CT מוח- תקין
MRI מוח- ציסטה באזור האף(לא קשור הוסבר לי ע"י מומחה אאג).
אקו לב- תקין
בדיקות דם שונות- אלה שחרגו מנורמה :
שקיעת דם-39
CRP- 11.92
LAC LA SCR DRVTLAC- 47.8
LAC-RVVT-1.30
(PTT-(FSL- 34.8
PROTEIN C ACTIVITY-167
כמו כן יש לי בעיה בכתיבת מייל/סמס, כל הזמן צריכה לחזור לתקן איות. אומרת מילים שלא התכוונתי(מתבלבלת).
הייתי אצל נוירולוג וגם אצל מומחה אאג, כרגע אני מחכה לתור במרפאת אוטונוירוליגיה(עוד חודשיים) וביקורת אצל הנוירולוג (עוד חודש וחצי).
שאלותי הן:
1.האם התופעות אותן אני מתארת בצירוף תוצאות בדיקות הדם מצביעות על מחלה כלשהי? (עד כה לא קיבלתי אבחנה)
2. האם יש טעם לחכות כ"כ הרבה זמן לרופא או שכדאי לבדוק דברים נוספים?
אודה לתשובתכם בהקדם,
תודה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ05/01/2010לפני מתן תשובה יש לקחת בחשבון כי בכל מעבדה יש ערכים נורמלים אחרים .
מה הערכים הנורמלים של הבדיקות שאת מציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל מי שביצע שאיבת מח עצם מהחזהשולי02/01/2010
בבקשה כיתבו לי איך הרגשתם ואים זה כאב והאים יש בשאיבה סיכון כל שהוא ..? תודה שולי
רבקה04/01/2010אם את מתכוונת לשאיבה לצורך בדיקת מח עצם? לי עשו מעצם האגן. את יכולה לבקש שיעשו בטשטוש (1108הרדמה קלה), ואז לא תרגישי כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפהיורם01/01/2010
אני בן 44 ,לפני כ7 חודשים גילו לי באקראי בלוטות לימפה מוגדלות במזנטריום ובמפשעות .במזנטריום כ 3.5 ס"מ ובמפשעות הוצא גידול של 3.5*2*1.2 ס"מ נשלח לביופסיה והתוצאה היתה
pcr analysis for igh rearrangement show the presence of polyclonal ladders only.indicating the absence of b cell monoclonallity.
קשרי לימפה מורכב בחלקו מזקיקים לימפואידים ראשוניים ובחלקו מכיל זקיקים משניים.
המכילים מרכזי נבט קטנים וסביבם mantle עבה של תאי B קטנים.
CD 20;CD3;CD5;TRAP;MLB1;CNA42;CD68; לא נמצאה עדות ברורה לתהליך לימפופרוליפרטיבי.באופן מוקדי נצפה פיגמנט מלנין בתוך סינוסים.
שאלתי האם ביופסיה ממפשעות מומלצת?כי הבנתי שבמפשעות יש זיהומים של פטרת וכ' שיכולים לטשטש בדיקות .
האם לאחר התשובה הזו אין צורך יותר "לחפור " ולחפש כי היא שוללת ממאירויות?
לתשובתך אודה כי אני מבולבל מהתשובות שאני מקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורם
פרופ` אלן ברבי02/01/2010כפי שבטוח הוסבר לך מדובר בתהליך תגובתי
שדורש בשלב זה מעקב בלבד.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דם וספורטאורי31/12/2009
שלום,
אני רקדנית מקצועית וגילו לי קרישי דם בריאות לפני חודש. כרגע אני במעקב ובטיפולים.
אני עוד לא יודעת מאיפה זה נוצר. אם במידה ואני צריכה להמשיך לקחת את הקומדין כל חיי האם אוכל להמשיך לרקוד ? הריקוד שאני רוקדת לא מכיל אלמנטים אקרובטים בכלל.
מה עושים הספורטאים במקרה זה?
תודה ובברכה
אורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
פרופ` אלן ברבי02/01/2010
הטיפול בקומדין עלול לגרום לדימום בזמן טרואמה .
המקרה שלך דורש מעקב של פנמאי/המטולוג בנוגע להנחיות והמשך או הפסקת הטיפול.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיותמעיין30/12/2009
שלום ד"ר,
נשלחתי לביצוע פאנל בדיקות הקרישה עקב חוסר הצלחה בכניסה להריון (נמצאת בטיפולי IVF),
בנתיים הגיעו חלק מהתוצאות ובחלקן יש חריגות, יש לי תור לרופא מומחה רק לסוף ינואר, אשמח אם תוכל להגיד לי האם החריגות משמעותיות והאם אצטרך טיפול והאם יש צורך לקבוע להמטולוג חוץ מרופא פריון המתעסק בקרישיות יתר.
להלן התוצאות שיצאו חריגות:
LAC-SCREEN- 38 (הנורמה עד 35)
PROTEIN C ACTIVITY - 202 (הנורמה עד 130)
PTTFS -22 (הנורמה מ-25)
PTT(FSL) - 22 (הנורמה מ-26)
COMPLEMENT C4 - 53 (הנורמה עד 40)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין
פרופ` אלן ברבי02/01/2010אני מציע לך לחקות לכל התוצאות ולפנות לרופא שביקש אותן.
יעוץ של מומחה קרישה יקבע בהתאם לתוצאות.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת- אשמח לתשובה
מעיין06/01/2010קיבלתי היום את כל התוצאות, בנוסף לתוצאות החריגות שרשמתי בשאלה הראשונה נמצא:
MTHFR- הטרוזיגוט
פקטור 8- 198 (נורמה עד 150)
פקטור 9- 178 (נורמה עד 150)
פקטור 11 - 206 (נורמה עד 150)
מה אומרים הפקטורים הנ"ל???
יש לי תור לרופא מומחה רק בסוף החודש.
היום עברתי שאיבה ואני חוששת לאור התוצאות שהסבב הקרוב אבוד מראש.
אודה לכל הסבר, לא הצלחתי למצוא הסבר ברשת על הפקטורים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולגתי בטעות- אודה לתשובה
מעיין07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
פרופ` אלן ברבי07/01/2010עכשיו שיש לך את כל הבדיקות מציע לך לחזור לרופא שביקש אותן
להוצאת מסכנות בהתאם להיסטוריה הרפואית
פרפ. ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסיות נמוכות..נטע30/12/2009
יש לי בעיה של טסיות נמוכות כבר 3 שנים..עכשיו ההמוטולג עושה לי עוד כמה בדיקות..
אני רוצה להכנס להריון ומחפשת כבר שנה המוטולוג טוב שמתמחה בזה...מחפשת רופא בין הטובים והמומחים בארץ איך אני יכולה למצוא אחד כזה??? חייבת עזרתכם..
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוויטל
פרופ` אלן ברבי02/01/2010מצטער פורום זה לא מוסר שמות של מומחים.
אני מניח שאת במעקב של מכון המטולוגי במרכז רפואי
ותוכלי לקבל ההמלצות לטיפול.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aplaלופו30/12/2009
שלום אני בן 38 וביולי עברתי אירוע מוחי,הייתי מאושפז 3 שבועות עשו ליבדיקות כולל ct
עשו לי גם אנגיוגרפיה פורמלית שהדגימה וסקולפתיה מופשטת בכלי הדם התוך מוחית.עשו לי עוד בדיקות של הלב ועניים וכליות.
בדיון משוטף עם הראומטולוגיה התרשמו שנקרישיות היתר המשנית ל apla.
שהיא הגורם לאוטומים המוחים ולא וסקוליטוס.
אני מטופל בקומדין בלבד. השאלה שלי היא אם היה לי וסקוליטוס בכלי הדם במוח בלבד,ושזה apla האם קומדין מספיק.
עשיתי בדיקות דם שאומרות שיש לי apla
כמוLupus anticoagulant DRVVT שהיה 2.16
Lupus anti coagulant APTT שהיה 2.88
Factor XI היה 140
Factor VIII היה 106.8
הם היו חלק מהבדיקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר apla
לופו30/12/2009רציתי להוסיף שבשאר הבדיקות כמו עניים ולב לא מצאו וסקוליפטוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב
פרופ` אלן ברבי02/01/2010קשה לענות לשאלתך. אני מניח שאתה במעקב מסודר ושתוכל לקבל כל האינפורמציה על מחלתך.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםגוני29/12/2009
בני עבר בדיקות דם הבאות בבדיקות שגרתיות:
Vitmin D, TSH, Prolactin, B12, Folic Acid, Ferritin
Potassium, Glucoe, Urea, Creatinine, Uric Acid, Sodium,
Protein-Total, Calcium, Albumin, Phosphorous
Iron, Transferrin, Bilirubin (total and direct)
GOT, GPT, GGT, ALK.PHOSPHATASE
, LDH Ck-Creatine Kinase
Complete blood count
כל התוצאות היום בטווח הנורמה פרט ל:
Eos %- 19.9%
Eos abs- 1.6
0Ferritin 404.
38.7- Vitamin D (25-OH)
מה פרוש התוצאות, במיוחד ה EOS הגבוה והפריטין.
תודה
פרופ` אליעזר רחמילביץ30/12/2009שלום,
העלייה בפריטין יכולה להיות מסיבות שונות - האם יש איזו דלקת ? ו/או אלרגיה .
לגבי העליה באאוזינופילים - אלה הם תאים שמספרם עולה במקרה של רגישות יתר (אלרגיה) - האם יש סיפור כזה ולמה?
לאוכל ? לתרופות?
זאת כדאי לברר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גוני30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיות בטיפולי פיריוןספיר29/12/2009
שלום רב,
הנני נמצאת בטיפולי פיריון ולאחר היריון כימי אחד.
להלן תוצאות בדיקות קרישיות שרציתי לשאול עליהן: פרוטאין C אקטיביטי: 79 כאשר הטווח הוא בין 70-140, PCR MTHFR: הטרוזיגוט-וכאן אני מעוניינת לשאול: האם יש גם אנשים שהם לא הטרוזיגוט ולא הומוזיגוט? האם הטרוזיגוט יכול להוות בעיה בהיריון והאם עליי לקבל סוג של תמיכה, אספירין או קלקסן?
ANTITHROMBIN-III: 86 כאשר הטווח הוא 80-120, האם לא נמוך מדי? PT-SEC: 15.6
ANA-חיובי חלש בכייל (מה זה אומר?) האם יכולה להיות עלייה כ"כ חדה ב-PT SEC בהבדל של חודשיים? לפני חודשיים היה לי 10.7 והיום 15.6. מצטערת על האורך, אני פשוט נמצאת באמצע טיפול I.V.F ואני בלחץ מהתוצאות ומבקשת הכוונה.
תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
פרופ` אלן ברבי29/12/2009הפגם הטרוזיגוטי ל MTHFR ניתן לתקן בלקיחת חי פולית.
יתר הדברים לא משמעותיים.
כמובן רצוי גם לדבר עם הרופא שביקש הבדיקות.
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובולין גאמא globulin gamaמרים29/12/2009
בבדיקות שגרתיות בגבר בן 49 בריא לחלוטין התגלה
globulin gama 27
albumin (by ep) 50.8
על מה יכולות התוצאות הנ"ל להצביע,
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
פרופ` אלן ברבי29/12/2009צריך להראות את כל התשובות לרופא שביקש אותן.
הפרטים שאת מוסרת לא מספיקים לחוות דיעה
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות לפני הריוןחני סבן29/12/2009
נשלחתי לבצע בדיקות קרישיות יתר,אני רוצה להיכנס להריון ואצלנו במשפחה יש היסטוריה של קרשיות יתר בהריון.אמא שלי עברה הפלות רבות עד שעלו על זה ומאז היתה מזריקה קלקסן בזמן ההריון.אציין שאחותי עברה את הבדיקות ואצלה הן יצאו תקינות.
אצל הבדיקות לפי מה שנראה הן בטווח הנורמה חוץ מבדיקת APCR RATIO שערכי הנורמה הם בטווח 2.1-6.0 ואצלי התוצאה היא 1.9.
הייתי רוצה לדעת מה זה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
פרופ` אלן ברבי29/12/2009תוצאה לא משמעותית.
הרופא שלך יחזור על הבדיקה בהתאם
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצמותקופמן יהודית29/12/2009
מחכה לתגובה על כאביםם בעצמות וברגליים לאחר השתלת מוח עצם האם תופעה מוכרת? מה ניתן לעשןת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
פרופ` אלן ברבי29/12/2009חולי אחרי השתךת מח עצם נמצאים במעקב של מחלקה להשתלות.
מציע לך לפנות אלהם
פרופ ברבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aplaרותם28/12/2009
שלום רב,
אני בת 33 ובאוקטובר האחרון אובחנתי כסובלת מתסמונת APLA. מאז (לצערי...) רמת האנטי-קרדיו-ליפין רק מטפסת (נכון לשבוע שעבר עומדת על 102).
ההמטולוג שלי אמר כי כל עוד הרמות גבוהות סביר כי הגוף "ידחה" הריון.
מנסיונכם, האם כך הדבר?
ואם כן, האם ניתן להוריד את הרמה כך שאוכל להיות בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ28/12/2009אני מציע לפנות לראומטולוג או להמטולוג בנושא קרישת דם אשר מתמחים בבעיה זו כדי לקבל ייעוץ יותר יסודי . האם מתי ומה צריך לעשות במידה ומתוכנן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)