מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד חריף בגרוןבטי06/10/2011
מזה מס' ימים יש לי גירוד בתוך הגרון שאחריו תוך כדי מגיע שיעול ואח'כ זה הופך לנזלת שקופה ועובר
תוקף אותי בעיקר בלילה , נגשתי לרופאת המשפחה ונתנה לי אוגמנטין ל 7 ימים יש לי רק אדמומיות + טלפסט שלקחתי כבר 10 ימים ולא חל שום שיפור כמו כן פנתי אליה שוב והחלפה לי ל זילרג'י , אשמח לקבל יעוץ או הכוונה מה לעשות ? הנושא מאוד מעיק לי והתעייפתי מלהשתעל , אה אולי חשוב לציין שאני נוטלת כדור אלטרוקסין לבלוטת התריס האם קיים קשר שזה מזה?
ממתינה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד חריף בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד10/10/2011קשה לי לענות ללא בדיקה. יכולות להיות מספר סיבות למצב ולכל סיבה טיפול שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר ניתוח במערות האףדניאל06/10/2011
שלום אני דניאל בן 20 חייל ,כתבתי בפורום הנל לפני שבועיים וארצה לשאול שאלה נוספת שוב
להזכירכם עברתי ניתוח לפני כשנתיים וחצי - אנגיופיברומה להורדת גידול שפיר ממערות האף וכתוצאה מהניתוח עברתי ניתוח להורדת הדבקויות לפני כשבועיים באף ונתפר לי סילסטיק דו צדדי .
נקבע לי שב24.10 אצטרך לבוא להוריד את הסילסטיק נכון לעכשיו אין שום מקרה של דימום .
היום הרופא אמר לי שאני יכול לחזור לשגרה מלאה ואמר שהפצעים באף התרפו . רציתי לדעת שני דברים שאשמח אם תענו לי עליהם (אני מניח שתשאלו למה לא שאלתי את הרופא אך מצטער באותם רגעים שכחתי לשאול . ):
1)במהלך סוכות אני מתכנן לטוס לחול למשך של כ5-6 ימים האם אפשר ללכת בראש שקט בלי חשש (שאטוס יעבור כבר שלוש שבועות וחצי מהניתוח)
2)האם מותר לי לשתות אלכוהול ? האם זה לא סיכון מפני שזה מגדיל את כלי הדם ?
אלף תודות לעוזרים שתיהיה גמר חתימה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאחר ניתוח במערות האף - תגובה
ד''ר רועי הוד10/10/2011נראה לי שאין בעיה שטטוס 4 שבועות לאחר הניתוח.
אלכוהול מרחיב כלי דם ולכן תאורתית יכול להגרם דימום ביתר קלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח אףשני05/10/2011
שלום,
ביצעתי לפני 5 שבועות ניתוח אף אסטתי, ובאבחנה לא היתה בעיה עם מחיצת האף, על-אף שהייתה נטייה קלה. כיום, אני מרגישה שאני יכולה להוציא נזלת, אך לא לשאוף אוויר, כאילו שיש מעין שסתום-שלא היה לפני הניתוח. האם עליי להמתין עוד קצת, עד שהאף יחלים לגמרי (אין גלדים וקרישי דם) או לגשת לרופא אא"ג להיבדק ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח אף - תגובה
ד''ר רועי הוד10/10/2011מדוע את לא פונה לרופא המנתח? יכול להיות שיש חסימה כתוצאה מגלדים/הפרשה יבשה, אולי המחיצה סוטה ואולי יש גם בעיה בשסתום האף החיצוני. גשי לבדיקה אצל הרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח בעור התוףאיתי05/10/2011
בן 28 לפני כחודש עברתי ניתוח לשחזור נקב גדול בעור התוף.
1.הייתי מעוניין לדעת כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לחזור לבצע פעילות גופנית כגון כדורסל,כדורגל,ריצה?
2. מאז הניתוח אני מרגיש שחוש הטעם שלי נפגם, אני יודע שעצב הטעם עלול להפגע בניתוח,שאלתי היא האם חוש הטעם חוזר בהדרגה או בזמן שעבר כבר איננו יחזור עוד?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח בעור התוף - תגובה
ד''ר רועי הוד10/10/20111. לאחר בערך שבועיים מהניתוח.
2.לרב חוש טעם לא אמור להפגע כי אין פגיעה בעצב הרלוונטי, אם העצב נמתח זה עלול לקחת זמן רב עד שיסתדר.
מציע שתפנה לרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח בעור התוף - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011לגבי הפעילות אני מניחה שאחרי חודש אין מניעה אבל תלוי מה מצב האוזן כעת ואת זה יש לשאול את המנתח בבקורת. כנל לגבי חוש הטעם. אם העצב נפגע ונחתך זה דבר אחד, ואם רק נלחץ קצת וסבל, זה דבר אחר והוא עוד יתאושש. דבר עם המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדנואידים מוגדליםאלה04/10/2011
שלום ,
כשהממצא בבדיקה הוא אדנואידים מוגדלים,הכוונה היא למה שנקרא בשפת העם " שקד שלישי" ?
ועוד שאלה בנושא : יכול להיות שממצא כזה (שידוע עוד מילדות), לבן 17 גורם לדלקות אוזניים חוזרות ?(לאחרונה )?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדנואידים מוגדלים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011אדנואידים=שקד שלישי=״פוליפים״ בפי העם. כשהם מוגדלים גורמים לחסימת האף וקושי בנשימה דרך האף. לעיתים גם לדלקת אוזן תיכונה. בגיל זה כבר היו אמורים להיעלם. אם לא יש לשקול הסרתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - ועוד שאלה :
אלה10/10/2011מה המשמעות של העובדה שהם עדיין קיימים ??
תודה על תשובתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - ועוד שאלה : - תגובה
ד''ר אביגיל ארד15/10/2011אדנואידים מוגדלים בגיל מבוגר יחסית מצויים לעיתים אצל אלרגיים ולעיתים מסיבה שאינה ידועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בצוואריעל04/10/2011
היי,
לפני כשבוע נתפס לי הגרון (השרירים הקדמיים) וכאשר עיסתי את הצוואר והגרון הרגשתי בליטה קטנה.
רופא המשפחה בדק ואמר שהבלוטה קטנה ולא משמעותית,ובדק את שאר הבלוטות בצוואר ואמר שאינו מרגיש עוד בלוטות, ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות מאוד.
אציין כי את הבלוטה ניתן להרגיש כאשר אני מטה את הצוואר בצורה בסויימת.
לאחר שבוע הבלוטה נשארה באותו גודל. האם יש סיבה לדאגה או שכדאי להמשיך בבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה בצוואר - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011לא ברור לי בדיוק היכן הבלוטה. בלוטות לימפה בצואר עלולות להתנפח בכל דלקת אפילו קלה. אם הבלוטה לא תיעלם יש לגשת לבדיקת אאג ואם הרופא ימצא לנכון אפשר לעשות אולטרסאונד צואר ולראות אם מדובר בבלוטת לימפה תקינה או משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אוזנייםדוד03/10/2011
שלום!
כבר באפריל בתחלתי להרגיש כאבי אוזניים חזקים מאוד
לאט לאט הכאב עבר ונשכח אך לאחרונה ממש בשבוע האחרון התחלתי להרגיש מעין סוג של לחץ באוזניים כמו לאחר נחיתה או המראה במטוס וגם אם אני מנסה לסתום את האף ולהוציא אויר (הדבר המתבקש במקרה של אוזניים סתומות) אני ממשיך להרגיש את התחושה המוזרה הזו.
גם אם אני שם טיפות אוזניים אני לא מרגיש שינוי.
אשמח לתשובה בהקדם.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב אוזניים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011יתכן והאוזניים סתומות בשעווה ויש לגשת לניקוי. יתכן ומדובר בבעיה במפרקי הלסת היוצרת את תחושת הלחץ. גש לרופא אאג לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה באוזן ושעווהגדי03/10/2011
רופא האזניים אמר שיש לי אקזמה ורשם לי דיפרוסאליק.
ממה היא נגרמת, האם היא חולפת ומהם הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה באוזן ושעווה - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011אין כאן סיכון, רק אי נוחות. זוהי בעצם מחלת עור והדיפרוסליק הינו טיפול מקומי בתסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעהרינת03/10/2011
אני עובדת במקום רועש והשמיעה נפגה לי. האם זה בגלל הגיל באיזה גיל מתחילה לרדת השמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011ירידה בשמיעה מחשיפה לרעש תלויה בעצמת הרעש ומשך החשיפה ונתונים אישיים. ירידה בשמיעה עקב גיל מתחילה לרוב בסוף שנות הארבעים אבל לא אצל כולם. לעיתים לפני ולרוב גם אחרי. כדאי לעבור בדיקת שמיעה כדי להעריך את מידת הירידה בשמיעה ואם יש מאפיינים של פגיעת רעש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי שעווה והצטברות נוזליםטל03/10/2011
שלום רב,
אני בת 38, לפני שנה התחילה תופעה מוזרה, גירד באוזניים וקליפות שמתייבשות ואני מנסה להוציאם ואחרי תקופה תחושה של אוזן סתומה במים. הייתי כ-3 פעמים אצל רופא א.א.ג. והוציאו לי שעווה מהאוזניים. לאחר תקופה מאוד קצרה (כחודש לערך), שוב גירוד, הצטברות לכלוך שאני מוציאה עם האצבע כקליפות ו...אוזן נסתמת במים שוב.
השאלה שלי היא איך לנסות להימנע מהמצבים החוזרים הללו ומה גורם להם? מה ניתן לשנות בהתנהלות שלי על מנת שהתופעות הללו לא יתרחשו או יתרחשו לעיתים רחוקות יותר?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שעווה והצטברות נוזלים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011מדובר בבעיה בעור בפתח התעלה. כו שיש סבוריאה או פסוריאזיס למשל במקומות אחרים. יש להימנע מחיטוט וקילוף העור היבש. ניתן להיעזר במשחות עור וטיפות שיתאים לך רופא אאג. מדי פעם יש לגשת לאאג לניקוי. אפשר גם להתייעץ עם רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' גוטמן-יפית02/10/2011
שמעתי היום בחדשות של רפי רשף שניתוח הESTEEM כם יתבצע בארף בעוד זמן קצר. האם אתה יודע לכוון היכן מי מתי וכו'? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' גוטמן- - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/10/2011התשובה היא שלא. ישנם מרכזים רפואיים שירצו לאמץ את הניתוח. אצלינו בבלינסון לא יבוצע. יתכן בשניידר או בתה"ש
אבל אין מועד ידוע לביצוע הניתוח אם בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעה עקב טינטון באוזן שמאלשרון02/10/2011
שלום רב,
תמיד סבלתי מבעיות באוזן שמאל - בילדותי סבלתי מהרבה דלקות אזניים וכך גם במשך השנים, באמצע שירותי הצבאי עברתי ניתו לשיחזור ואיחוי נקב בעור התוף ובשנים האחרונות אני מנסה להימנע מהרטבת האוזן.
בילדותי גם עברתי ניתוח כפתורים כאשר עד לא מזמן השמיעה הייתה יחסית בגדר הנורמה.
בחודשים האחרונים אני חש ירידה משמעותית בשמיעה באוזן שמאל (הדבר מתבטא גם בבדיקות שמיעה שביצעתי ובהשוואתן לבדיקות מלפני כשנה) - כל זאת, לדעתי, עקב עליה בעוצמת הציפצוף (טינטון) שאני חווה באותה האוזן.
הציפצוף נשמע בחוזקה בעיקר כאשר יש שקט בסביבה בה אני נמצא - כמו שעות הלילה למשל.
ברור לי שאין פתרונות קסם ובכל זאת אני שואל - מדוע פתאום חלה ההחמרה הזו במצב הטינטון, האם אין מה לעשות בנוגע לכך ובנוגע לאובדן והחמרה בשמיעה?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה עקב טינטון באוזן שמאל - תגובה
ד''ר אביגיל ארד10/10/2011מאחר ולא צירפת בדיקת שמיעה עדכנית לא ברור לי אם מדובר בירידה בשמיעה מסוג עצבי או מסוג הולכתי. הירידה בשמיעה איננה בגלל הטינטון אלא להיפך, הטינטון נובע מבעיה כלשהי באוזן. כדאי לראות את בדיקת השמיעה ולהמשיך בירור לפי הממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעצב הצווארעדן02/10/2011
שלום,
אימי עברה ניתוח בצוואר (cystic hygroma) לפני כ 5 שנים. מאז הניתוח היא סובלת מכאבים כתוצאה מפגיעה בעצבים.
היא עברה מספר בדיקות וכעט היא מעוניינת לעבור ניתוח.
בבדיקות אולטראסאונד נכתבה ההבחנה הבאה:
אונה ימנית 30-13-11 אונה שמלית 30-14-9 מ עם קשר קידמי מרכזי (6 מ'מ) אזואקואי בעל דופנות מעובים. היפואקואים וללא זרימת דם בתוכו.נצפו בלוטות לימפה מוגדלים בשרשרת הגיוגולאריס. עם ציר אורכי מימין עד 16מ,מ ומשמאל עד 10מ,מ- בלוטות רגילות? לסיכום; בלוטת המגן בגבול תחתון של הנורמה עם קשר משמאל. יש לציין זרימת דם מוגברת באונה השמאלית
מה המשמעות של תשובה זו? והאם מומלץ לבצע את הניתוח?
המון תודות
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעצב הצוואר - תגובה
ד''ר רועי הוד02/10/2011איזה ניתוח? קשר של 6 מ"מ באונה שמאלית של בלוטת המגן יכול להשאר במעקב. מדוע ביצעו את הסונאר? האם יש חשד לגידול? אם כן יש לבצע ניקור של הקשר באונה של בלוטת המגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אוזניים מוזראורן01/10/2011
דוקטור שלום,
אני בן 18 וחצי ולאחרונה אני סובל מכאב אוזניים במיוחד כאשר אני לוחץ על האוזן מבפנים לדוגמא שאני רוצה לנקות אותה וכדומה.. תופעה נוספת שיש לי בזמן האחרון היא סחרחורות וכאב ראש לא חזק יחסית..
האם תסמינים אלו מעידים על משהו מוכר?
תודה רבה ושנה טובה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
אורן02/10/2011שאמרתי שכואב לי שאני נוגע בתוך האוזן לא התכוונתי בתוך התעלה.. התכוונתי באוזן החצונית יותר.
בכל אופן הייתי אצל הרופא משפחה שלי הוא בדק אותי ואמר שהוא לא יכול לדעת מה זה כי יש לי שעווה בתוך התעלה וצריך לשים טיפות שינקו אותה ורק אחרי שבוע(של סבל) לחזור אליו.. זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב - תגובה
ד''ר רועי הוד02/10/2011אם שעווה חוסמת, צריך להמיס אותה ואז לראות מה הבעיה אם בכלל. גש לרופא א.א.ג שיבדוק לאחר ששמת את הטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרו-וסקודליה נוסבוים30/09/2011
לאחר בריקה בתהודה מגנטית של המח ותעלות השמע התגלה פריוונטריקולויקומלציה, כנראה מיקרו-וסקולופתית. מה משמעות הדבר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרו-וסקו - תגובה
ד''ר רועי הוד02/10/2011נראה לי שקשור לתחום הנוירוכירורגיה ולא לתחום א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרו-וסקו - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/10/2011הכוונה היא ממצאים הקשורים ככל הנראה להפרעה בזרימת הדם בכלי הדם הקטנים המזינים את המח. מה המשמעות אם בכלל יש לכך משמעות, יש להוועץ בנוירולוג/נוירוכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)