מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק בעקבות עבודה במוקד טלפוניצחי08/12/2011
שלום רב!
אני עובד כיום, זה החודש השני ברציפות במוקד טלפוני.
העבודה היא די אינטנסיבית ובמשמרות של 6-8 שעות בהן אני נאלץ לדבר ארוכות בטלפון עם לקוחות. בשל הרעש במוקד אני נאלץ להצמיד את האפרכסת לאוזן ולדבר בקול רם. יש במהלך המשמרת הפסקה של 20 דק'. (אני משתדל להחליף אוזניים מדי פעם)
שמתי לב לתופעות הבאות:
1. לאחר משמרת ואף במהלכה אני מרגיש תחושה לא נעימה באוזן כאילו התעייפה, ורעשים מאוד מציקים לי.
2. תחושה של צרידות מסויימת בקול בשל הדיבור הרצוף ללא מנוחה.
אני אדם שמאוד מודע לנזקים העלולים להגרם לאוזניים ואף מאוד נזהר בכך (אני גם אודיופיל לצורך העניין). ובבדיקת שמיעה שביצעתי אשתקד, התוצאות היו מאוד טובות, ברמה שאפילו הרופא התלהב.
שאלתי היא האם התופעות הללו מראות על נזק שנגרם לי או מהוות תמרור אזהרה לנזק שעלול להגרם? האם זו תופעה חולפת?
מה מומלץ לעשות כדי להמשיך לעבוד בעבודה הזאת ולהמנע מכל נזק שהוא לשמיעה או למיתרי הקול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק בעקבות עבודה במוקד טלפוני - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011עבודה במקום רועש במשך זמן עלולה לגרום לפגיעה בשמיעה, לכן במקומות עבודה כאלו משתמשים לרב במגינים כגול אוזניות ומבצעים בדיקות שמיעה תקופתיות. על פניו, לא נשמע לי שיש לך בעיה בשמיעה לאחר עבודה לא ממושכת ורק בשל חשיפה לטלפון שלא מגיע לרב לרמות קול גבוהות. בכל אופן, אם אתה מרגיש בעיה, גש להבדק או לבצע בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטימות באוזןניבה08/12/2011
כמה זמן יכול להמשך מצב של אוזן סתומה? אני כבר שבועיים עם אוזן שמאל אטומה לאחר הצטננות וגון. אובחנה דלקת פנימית קיבלתי 10 ימים מוקסיפן 500 והוסיפו לי תרסיס אלגרו וכדור אריוס.
רופאת אאג אמרה שאם לא תהיה הטבה תשקול ניקוז, כמו כן הופנתי לבדיקת שמיעה. האם כדאי לנקז או להמתין והאם לעשות בדיקה למרות שיש אטימות באוזן.ברור שהשמיעה שלי כעת נחלשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטימות באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011אטימות אוזן יכולה להמשך מספר שבועות לאחר דלקת אוזן ולכן הייתי מחכה שבועיים שלושה לאחר סיום הדלקת, ביצוע בדיקת שמיעה כעת סביר להניח תראה שיש ירידה הולכתית בשמיעה. לא הייתי רץ לניקור בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aspergillus flavusנורית08/12/2011
ד"ר שלום, לאחרונה הרגשתי שיש לי גוף זר באוזן השמאלית וכאילו שאני מאבדת בה את השמיעה. זו אוז שבה אני סובלת מדלקות כרוניות ומטופלת קבוע באופטי ג'נטה משום שיש לי שם חור בעור התוף. רופאת א.א.ג. שאבה לי מהאוזן פטריה ענקית והיום הגיעו הממצאים: המדובר ב aspergillus flavus. מה זה? האם זה נדיר? כיצד זה הופיע אצלי? האם עליי לעשות משהו כדי שלא תופיע שוב? האם זה קשור לעובדה שבמשך שנים אני מקבלת אנטיביוטיקה לאוזן?
תודה מראש
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aspergillus flavus - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011זוהי פטריה, לרב תופיע לאחר שימוש ארוך טווח באנטיביוטיקה מקומית. הייתי כעת מטפל בדלקת הפטרייתית ובהמשך שוקל אם יש צורך בטיפול אנטיביוטי כל כך ארוך אם אין באמת צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלום רנטגן - סינוסיטיסשרית08/12/2011
שלום ד"ר,
עשיתי לפני יומיים צילום רנטגן לשלול סינוסיטיס ואלו התוצאות:
"התעבות רירית פוליפואידית בסינוס המקסילרי השמאלי.
חוסר התפתחות של הסינוס הפרונטלי הימני".
מה זה? סינוסיטיס? פוליפ?
יש מקום לדאגה? ממה זה בא? ומה הטיפול?
אני בינתיים לוקחת קולדקס 3 פעמים ביום לארבעה ימים.
אני אשמח לתשובה מהירה... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלום רנטגן - סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011אנחנו מטפלים בחולה ולא בצילום, איך את מרגישה?כאבי ראש?נזלת?חום? אם מרגישה טוב, לא הייתי עושה דבר, זה יכול להיות מצב לאחר הצטננות ולאו דוקא סינוסיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה בלשוןליזי07/12/2011
שלום,לפני כחודשיים היתה לי קנדידה אלביקאנס בפעם הראשונה שהייתי מצוננת עם ברונכית לאחר משטח לשון , רופאת המשפחה נתנה לי אורלטן וזה עבר , עכשיו שוב הייתי מצוננת ושוב יצאה הפטרייה , הרופאה עשתה לי בדיקה משטח לשון ויצא כי יש לי קנדידה גאלברטה, הרופאת משפחה התייעצה עם רופא למחלות זיהומיות והוא אמר לה כי בגלל שבבדיקה יצאה התשובה צמיחות דלה , לא לתת לישום טיפול בנתיים ולראות איך אני מרגישה ...
היתי שמחה לדעת איזה רופא מטפל אף אוזן גרון? או פה ולסת? ואם זה לא עושה נזק כל עוד לא מטפלים וכמה זמן עליי לחכות שזה יעבור ..??תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה בלשון - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011בדר"כ טיפול של פה ולסת מומחה למחלות פה. אם רופא זיהומולוג חושב שאין מקום לטיפול- הייתי ממתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
קשרית על או18/12/2011עשיתי ביופסיה הוגדר כסולר קרטויזס אין פצע זה יכול סתם סחוס ממשיכה במעקב הוגדר כצלקת של הביופסיה
זה התחיל ממשחק גירוד
אני במעקב לפחות שנה וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרית מעל אוזן ימיןשלי07/12/2011
קשרית על אפרכסת אוזן ימין מה המשמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרית מעל אוזן ימין - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011לא יודע לענות ללא בדיקה. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית על אוזן ימין
מעקב11/12/2011אני במעקב שנה וחצי אצל רופא עור מפחדת מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית על אוזן ימין - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011אז אני מניח שהרופא עור יידע מתי לטפל בתרופות ומתי הגיע שלב הניתוח אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים לטיפול באיבוד שמיעה פתאומעופר07/12/2011
שלום.
אם הבנתי נכון, ישנם כמה גורמים לאיבוד שמיעה פתאומי, כאשר המרכזיים הם: (1) זיהום האוזן הפנימית, (2) מחלה אוטואימונית, (3) חסימת כלי דם באיזור עצב השמיעה.
אשמח לדעת בבקשה מה בדיוק עושים הסטרואידים שגורם לשיפור השמיעה במקרים אלה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים לטיפול באיבוד שמיעה פתאומ - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011סטרואידים יכולים לשפר את השמיעה האחוזים יותר גבוהים מאשר אם לא מטפלים. אף אחד לא יודע מה הסיבה לירידה עצבית פתאומית אבל סטרואידים יכולים לשפר את המצב ע"י המאפיינים האנטי-דלקתיים או הורדת הבצקת שהם גורמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם רע בפהיפעת06/12/2011
בני קיבל כדור מטרוג'יל 3 פעמים ביום ל-10 ימים לאחר שרופא אאג נתן לו כי התלונן על ריח רע מהפה. מה הכדור הזה? האם יש תופעות לוואי ומהן? ולאחר 10 ימים הריח הרע יחלוף??? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם רע בפה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011קשה לי לענות ללא בדיקה. אני מניח שהיתה דלקת ולכן היה ריח רע ולכן מקבל אנטיביוטיקה. רק לאחר סיום הטיפול יהיה ניתן לדעת אם זאת הסיבה לריח הרע או שיש סיבה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהבתאל06/12/2011
שלום רב רציתי לדעת עם הצינון שיש לי יכל לגרום לחוש הריח להעלם! או אולי השימוש באוטריוין גרם לזה? לא רשום בפתק שום דבר על זה שאפשר לאבד את חוש הריח אנה ממך עזרה דחוף אני מפחדת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011צינון ואף סתום יכולים לגרום להפרעה בחוש ריח, לרב יסתדר שהצינון או הגודש יחלפו. אוטריוין אמור לפתוח את האף ולשפר את חוש הריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לטיפות אף אלריןאירית06/12/2011
שלום רב, אני מאוד לחוצה ומבקשת עזרה. אני סובלת מהתמכרות לטיפות אף אלרין מזה כמה שנים. בימים אחרונים הייתי מאוד מצוננת, באחד הימים יצא לי ליחה עם דם. זה קרה פעם אחד. הייתי אצל אף אוזן גרון שעשה לי לרינגוסקופיה. ושלח אותי לביופסיה דחופה עקב. Suspected neoplasma neofarings unc behavior. תירגתי בבית וראיתי שמדובר בגידול . אני מאוד מוטרדת. מה זה יכול להיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011לא צריך להכנס ללחץ, יכול להיות ומדובר בשארית רקמת אדנואידים (שקד שלישי) בנזופרינקס(גב האף). צריך להסתכל טוב על המקום ולשקול אם באמת יש מקום לביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אירית11/12/2011שלום ותודה רבה על התשובה. ביקרתי איכילוב אצל דר בחוזר שבדק אותו שוב וסיכם ש98% מדובר השאריות של אדנוידים, אך כדי להסיר ספק בכל זאת הפנה אותי לביופסיה שבוע הבא. רציתי לשאול, בזמן האחרון אני סובלת מכאב בשתי אוזניים שהולך וחוזר. מהלחץ אני מקשרת הכל לממצא שיש לי. האם באמת יש לזה קשר? במקביל מרגישה כאב המערות הפנים. תודה רבה על היחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011זה יכול להיות קשור או לא, קשה לדעת, לאחר הביופסיה תוכלי לדעת אם היה קשר בין הממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
אירית24/12/2011שלום שוב.
ביצעתי ביופסיה באיכילוב אצל ד'ר קורן אילן. הוא אמר שלעין זה.לא נראה רע.
אמרו לי להגיע בעוד שלוש שבועות כדי לקבל את התוצאות. למה כל כך הרבה זמן? האם זה בסדר? ואם זה חס וחלילה משהו רע, אז למה למשוך כל כך הרבה זמן?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/12/2011ד"ר קורן רופא מצוין ואני בטוח כי נלקחה ביופסיה טובה. בדר"כ זמן עבודה במכון פתולוגי סביב 3 שבועות כך שלא ניתן הרבה לזרז את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון - חשיפה לעישוןארנסטו05/12/2011
יום שבת האחרון (3 בדצמבר) הייתי בפאב למשך כשעתיים.
הפאב היה חנוק, לא מאוורר, מלא עשן.
את העשן בפאב התחלתי להרגיש כשעה לאחר הגעתי.
ההרגשה לוותה בכאב גרון, סוג של "שריפה" בעיניים וקשיי נשימה קלים.
כעת אני עם כאב גרון חריף.
אני משער שכדאי לציין שאני סובל מדלקת מפרקים (JRA) ומטופל ברמיקייד.
בנוסף, הייתי אצל רופאת המשפחה שלא רצתה לבצע משטח גרון, טענה כי זה כלום וזה יעבור וכל שצריך זה תרופות סבתא.
האם יש מקום לחשוש מסטרפטוקוקוס או מחשיפה לרעלים מסיגריות, פורמאלדהיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון - חשיפה לעישון - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011ככה"נ מדובר בגירוי מקומי כתוצאה מחשיפה זמנית לעשן סיגריות. לא הייתי נלחץ, יעבור תוך מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית כיחיוני05/12/2011
בתרבית כיח יצא fungus - a.niger
מה המשמעויות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מלאות
יוני06/12/2011ממצא
Epithelial cells רבים
Fungus A.niger
WBCs רבים
Culture positive
אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם Pseudomonas aeruginosa
אנטיביוטיקה רגישות
Piperacillin S 8
Ticarcillin S 32
Netilmicin S 4
Ampicillin/sulbactam R >=32
Cefepime S 4
Ceftazidime S 4
Imipenem S <=1
Meropenem S 0.5
Amikacin S <=2
Gentamicin S <=1
Tobramicin S <=1
Minocycline R >=16
Tigecycline R >=8
Ciprofloxacin S <=0.25
Levofloxacin S 1
Colistin S 2
Trimethoprim/sulfa R >=320* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מלאות - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011זוהי תשובת תרבית ולמה החיידק רגיש. לא יודע למה לקחו ומה הסיפור? גש לרופא מטפל עם התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
יוני11/12/2011בעקבות כאבי גרון ויוניים עם סימני דם בליחה בבוקר נעשתה הבדיקה
מלבד כך אני מרגיש רגיל ובדיקות דם תקינות
טופלתי 5 ימים אוגמנטין ולאחר מכן החליפו לי ל5 ימים ציפרו..
בנוגע לפטרייה האם יתכן שיש ביניינו סמביוזה או שאני חייב לטפל גם בה?
a.niger
אציין שוב אני מרגיש טוב אין שיעולים או חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך - תגובה
ד''ר רועי הוד14/12/2011אם אתה מרגיש טוב ואין תסמינים לא הייתי ממשיך טיפול, קיבלת 10 ימים וזה מספיק ברב המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטימות באוזןרותם04/12/2011
באוזן שמאל אני מרגישה תחושה כאילו אני עם אטמי אוזניים, זה בא והולך והייתי אצל רופא א.א.ג שנתן לי סטרונאז כי הוא הגיע למסקנה שזה בעיה בין האף לאוזן. אני עם התרסיס הזה כבר שבועיים אבל זה לא עוזר ורציתי לדעת אולי יש שיטה אחרת לטיפול ואולי כדאי לעשות עוד בדיקות? וגם לפעמים שאני מפהקת אני מרגישה את האוזן נסתמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטימות באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011יש צורך בבדיקה. אם יש נוזלים והם רק באוזן אחת, יש צורך לבדוק את גב האף אם יש משהו שגורם לנוזלים להווצר. במידה ולא חולף לאחר זמן מה, ניתן לפעמים להכניס כפתור לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילואביטל03/12/2011
שלום אני בת 25 סובלת מגיל קטן מנזלת כרונית.
יש לי נזלת 24/7 שעות ביממה.
עשיתי 3 פעמים טסטים לאלרגיה יצא שלילי כל פעם.
ניסתי כל הכדורים לאלרגיה שיש בשוק..ניסיתי כל מיני ספריי לאף
שום דבר לא עוזר לי.!!! בלילות אני סובלת המון האף סתום כל הזמן, ומקנחת את האף בלי סוף. ניסתי רפואה משלימה לא עזר.
עשיתי צילום רנטגן ושם ראו רירית מעובה בנחיר הימני.
הלכתי לרופא אאג אמר שזה לא סינוסים אלא אלרגיה וזהו.
אני בלי כדורים ואני מיואשת. אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!.
לאיזה רופא לפנות.לרופא אאג אוו לאלרגיה!!!!!!!???????????
אני גם לא מצליחה לפענח למה אני אלרגית לחצילים, בננה!!
תעזרו ליי!!! מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011התסמינים שאת מתארת בעייתים מבחינה טיפולית. אם ביצעת את כל תבחיני האלרגיה והם יצאו שליליים, כנראה שאין לך אלרגיה. מצב כזה נקרא NON ALLERGIC RHINITIS והוא קשה לטיפול. ניתן לתת שילוב של תרופות שונות וספריים לאף, אין פיתרון קסם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולרינת03/12/2011
אני בת 60 ,בשנים האחרונות אני נופלת למשכב לפחות 3 פעמים בשנה עם כאבי גרון ולאחריו שיעול שנמשך עד חודשיים יחד עם ירידת שתן.
לפני כחודש התחילו לי כאבי גרון שחלפו לאחר יומיים ולאחריו החל שיעול טורדני ויבש שנמשך עד היום, בימים הראשונים של השיעול , היו לי כתמי דם בתחתונים (כבר 8 שנים שאין לי מחזור) שנמשכו בערך יומיים שלושה, הדם לא ירד בזרימה כפי שיורד בוסת אלא הכתמה ובמידה מועטה.הדבר מאד מטריד אותי , רציתי לדעת מדוע זה קרה? ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011אנחנו רופאי א.א.ג ואם יש בעיה במתן שתן/דם בשתן יש צורך לפנות לבדיקת רופא מטפל/גניקולוג/אורולוג. איני חושב שיש קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)