מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בבלוטות הרוק?נעה30/03/2011
שלום רב, ד"ר
אמא שלי (56) עברה בדיקת אולטראסאונד, בעקבות כאב מוזר שהיא חשה מתחת לאוזן: לפני שלושה חודשים בערך, התנפח לה מאוד הצוואר, מתחת לאוזן בצד שמאל, זה לא כאב. בעת ביקורה במיון, נעשו בדיקות דם, ונאמר שיתכן ויש לה דלקת קטנה בבלוטת הרוק.
רופאה המליצה לה לעשות קומפרסים (עשתה שבוע ולא הרגישה שינוי) והיא נשלחה לבדיקות האולטראסאונד. מאז היא חשה שהבלוטה שמתחת לאוזן מתקשה בעת לעיסה, ובכלל חוסר נוחות באיזור.
(הנפיחות לא חזרה)
לאחר האולטאסאונד, היא הופנתה לבדיקת LEFT PAROTITIS שהיא עוד לא עשתה (סיאלוגרפיה)
אך בסיכום האולטרא סאונד נכתבו כמה דברים שהיא לא מבינה, ונשמח לקבל פה פרשנות עממית ?
אני מצטטת מן הסיכום:
"בלוטת רוק תת-לסתית הודגמה ללא חריג משני הצדדים. בלוטת לימפה במבנה שמור במימדים
1.3*0.5 ס"מ באיזור תתל-לסתי משמאל.
2*0.5 ס"מ באיזור תתל- לסתי מימין.
פרט לכך, ללא עדות ללימפה דנופתיה צאוורית. בלוטת הפרוטיס הודגמה תקינה מימין.
- בלוטת הפרוטיס משמאל הודגמה במרקם גס והטרוגני והרחבה קלה של הצינורות, זרימת דם לא מוגברת, אין לזהות אבן."
עד כאן.
נשמח מאוד להבהרות. ולמחשבות שלך לגבי התופעות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבלוטות הרוק? - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011נראה סונאר תקין עם חשד לתהליך דלקתי שאולי היה בזמנו בבלוטת הפרוטיס משמאל, פרט לכך אין אבנים או מחלה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזנייםלירז30/03/2011
לאחר בדיקת שמיעה הוכח שלבת שלי יש נוזלים באוזניים במיוחד באוזן ימין,
רופאת א.א.ג המליצה להמתין עוד 3 חודשים כדיי לראות אם הנזולים התייבשו
מעצמם בעקבות שינוי מזג האוויר, רציתי לברר אילו דרכים יש לייבש את הנוזלים
פרט לניתוח כפתורים,בנוסף היא אובחנה אצל קלינאית תקשורת ואכן יש לה קצת בעיות בדיבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011אין דרך טובה לייבוש הנוזלים, הזמן יעשה את שלו, במיוחד שמזג האויר ישתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי דלקת בשקד הלשוןקרן30/03/2011
האם ניתן לזהות דלקת בש/קד הלשון ע"י תרבית גרון רגילה?
האם רופא משפחה יכול לזהות זאת בבדיקה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי דלקת בשקד הלשון - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011לא צריך תרבית לאבחן דלקת, צריך להסתכל, למשש ולבדוק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשירי שמיעהASI30/03/2011
שלום רב. ברצוני לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי? הייתי בבדיקת לצורך התאמת מכשירי שמיעה ולאחר עיון הקלינאית בתוצאות השמיעה שלי אמרה שאין מכשיר שמיעה שיעזור לי מכיוון שהירידה מתחילה מתדר-3000 עד-4000 התדרים הגבוהים באוזן ימין כ-70 דציבל ובאוזן שמאל כ-60 דציבל. בתדרים הנמוכים תדרי הדיבור 500-2000 השמיעה תקינה ולכן מכשיר שמיעה לא יעזור לי עוד מהעליצות שוחחה עם ספקית המכשירים וההיא טענה שאם רק שמיעתי תרד בתדרים הנמוכים יותר אוכל להשתמש במכשירי שמיעה.האם זה נכון? האם באמת אני צריך לחכות ששמיעתי תחמיר עוד ואז להשים מכשירי שמיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירי שמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011נשמע שבסך הכל מה שאמרו לך נכון, אם בתדרי הדיבור אתה בסדר, מכשיר סביר להניח לא יעזור, חכה לראות מה יהיה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים האם ישנה ירידה של 20dbגיא30/03/2011
שלום,
אני פונה בעניין תוצאות בדיקת שמיעה של אבי אשר נעשתה לשם תביעה לנכות מעבודה כנגד ביטוח לאומי, ביטוח לאומי דחה את התביעה מהסיבה שאין ירידה של מינימום 20db (כמה שאני מבין בתדרי השמיעה)
לאחר מחקר קצר באינטרנט שלי בניסיום לבין מהמספרים האם יש ירידה של 20db או לא הגעתי למסקנות שיש ואשמח באם תוכלו לאשר לי את העניין על מנת שתהיי עילה לערעור נגד החלטת ביטוח לאומי.
תוצאות הבידקה הינן
RIGHT: SRT 25, DISC 100%, db 60, UCL 95
LEFT: SRT 35, DISC 92%, db 70, UCL 90
צירפתי גם את תוצאות הבדיקה אשר כוללים את הגרף
אשמח לעזרה
בתודה מראש
גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יודעים האם ישנה ירידה של 20db - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011למרות שקשה לראות את בדיקת השמיעה נראה כי קיימת ירידה דו"צ יותר משמאל. זוהי לא בדיקה של שמיעה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה האם ישנה ירידה של 20db
גיא02/04/2011תודה רבה על התשובה
שאלתי הינה האם המספרים של SRT 25,35 מראים בעצם ירידה של מעל 20db בתדרי הדיבור.
הצורך הספציפי שלי להבנה הינו בעקבותתביעה לביטוח לאומי אשר תנאי מינימלי הינו ירידה של לפחות 20db בשתי האוזניים בתדרי הדיבור
תודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת ובאוזנייםמיכל29/03/2011
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בשיניים האחוריות, עשיתי צילום ואמרו שיש 2 שיני בינה, אך ממש ללא צורך להוציא אותם. (יושבות יפה ולא צריך כרגע להוציא)
בדקו את הסיבה וגילו שיש חור.
עשיתי סתימה לפני חודש, אבל עדיין מאז מאוד מאוד כואבות לי האוזניים והלסת העליונה..
הלכתי לרופא אף אוזן גרון, ואמרה שהאוזניים תקינות ואין מה לעשות..
כאבים כל יום, בעיקר רגישות לחום וקור.. הכאבים בלסת קרוב לאוזן הימנית...למי עוד לפנות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלסת ובאוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011רופא פה ולסת, רב הבעיות נשמעות ממקור שיניים ולא אוזניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזניים ודלקות חוזרותאמא29/03/2011
(בהמשך לשאלה קודמת)
שלום שוב,
יש לי עוד מספר שאלות,
כאמור בני בן שנה ושלושה חודשים,
סובל מנוזלים באוזניים, סבל ממספר דלקות אוזניים שהצריכו אנטיביוטיקה,
ומספר דלקות שחלפו בטיפול טיפות בלבד.
1. האם מוצרי חלב (חלב פרה וגם הנקה בחלב אם) עשויים לתרום לגודש של מערכת הנשימה ברמה שמשפיעה על דלקות ונוזלים באוזניים?
2. האם שחייה בבריכה מזיקה לילד עם נוזלים באוזניים?
3. האם מוצדק להוציא ילד במצב כזה מהגן בכדי להמנע מצינונים שמובילים אצלו באחוז גבוה מהמקרים לדלקות אוזניים?
4. האם שינה עם ראש מוגבה יכולה לעזור באיזשהו אופן?
תודה שוב, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזניים ודלקות חוזרות - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/20111. לא מכיר קשר עם מוצרי חלב ונוזלים.
2. אין קשר בין נוזלים באוזניים לבריכה אלא אם כן יש נקב בעור התוף.
3. לא הייתי מוציא מהגן.
4. שינה עם ראש גבוה כנראה לא תשפר את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באירפופר לתינוקאמא29/03/2011
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשים,
סובל מנוזלים באוזניים, סבל ממספר דלקות אוזניים שהצריכו אנטיביוטיקה,
ומספר דלקות שחלפו בטיפול טיפות בלבד.
רופאת אא"ג המליצה בינתיים על מעקב, וציינה שניתוח כפתורים לא נעשה לפני גיל שנתיים אלא במקרים של דלקות חוזרות חריגות.
הבנתי שמכשיר אירפופר יעיל לטיפול אולם לא בגיל כזה.
שאלתי היא, האם ניתן בכל זאת לנסות את המכשיר גם בגילו -
למשל לבצע את הפעולה בזמן הנקה וכך לקבל בליעה שלו בזמן השימוש במכשיר?
האם לא שווה ניסיון - והאם יכול לגרום נזק?
חבל לי על הסבל שלו ועל פגיעה אפשרית בשמיעה / בדיבור תוך כדי המתנה.
תודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באירפופר לתינוק - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011אירפופר לא הוכח כיעיל במיוחד ומחירו גבוה, לכן אני אישית לא ממליץ לקנות אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FNAיהודה29/03/2011
שלום בעקבות בדיקת US של בלוטת התריס גודל צד ימין 3.7X5 בצעתי בדיקת FNA באיכלוב
תוצאות הבדיקה:
קולואיד חופשי בכמות מוגבלת קבוצות רבות של תאים פולקולארים מסודרים בעיקר בצורת פולקולים או במבנים מיקרופולקולרים,
מאקרופגים
לסיכום:התמונה מתאימה לתהליך פולקולארי
אבחנה TB6000 M67000
שאלות:
א:האם התהליך סרטני?
ב: מה משמעות M67000 TB6000
ג:אודה על כל הסבר
בתודה מראש ווברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FNA - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/20111. לא ניתן להגיד אם סרטני לפי הניקור, יש צורך בביופסיה של בלוטת המגן (כריתה של חלק ממנה).
לא מכיר את המספרים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFNA - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011לא הבנתי מה גודל הקשר בבלוטת המגן, באיזה צד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדיםס29/03/2011
שלום,
1.בת 36, יש לי חורים בשקדים, וקבעתי תור להורדת שקדים בקובלשיין משום ששמעתי שמיזעור שקדים בקובלשיין לפעמים לא עוזר ועדיין נתקעים שאריות מזון , האם זה נכון?עדיפה באמת כריתה?
2. במידה ואדמם מהניתוח לאחר שובי הביתה, מרחק בי"ח הוא של 45 דק', מה עליי לעשות בינתיים בזמן שאני נוסעת לטפול בבי"ח בכדיי למזער נזקים? אם אבלע את הדם זה יעזור?
3. אדם ללא שקדים חשוף יותר למחלות? ידוע ששקדים מסננים חיידקים.
4. מה ניתן לאכול לאחר הניתוח, ומתי אפשר לאכול רגיל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/20111. בקובליישן בדר"כ לא מורידים את כל השקד אלא משאירים חלק, יכול להיות שבחלק שישאירו יהיו עדיין חורים. במקרים כאלו עדיף להוציא כמות רבה של רקמת שקד.
2. עדיף להיות במרחק סביר לבית חולים, עד 15 דק', תשני אצל חברים/משפחה. לבלוע דם לא עוזר למצב.
3. אחרי הניתוח אוכל רך, קר ופושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה ומדאיגהנטע28/03/2011
היי
רציתי להתיעץ איתכם בתקופה האחרונה יש לי תופעה מוזרה כשאני קמה בבוקר עם פה יבש מאוד ונראה כאילו שכל הלשון והשיניים מכוסות בדם שהתתייבש
חשוב לציין - שמזה כ- שנים רבות אני סובלת מאלרגיה ובאופן כמעט תמידי אני עם אף סתום, לא נושמת דרך האף רק דרך הפה.
אם חשוב לציין אז אני בהיריון בחודש שלישי.
אני לא מעשנת.
מה זה יכול להיות?
לאיזה רופא אני צריכה ללכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה ומדאיגה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011כנראה בגלל שהאף חסום את נושמת דרך הפה מה שגורם ליובש ולפעמים דימום. גשי להבדק כדי שרופא יראה היכן ממוקמת הבעיה ומה ניתן לעשות כדי להקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים- אוזן, צוואר וכתףשאלה28/03/2011
שלום רב,
יש לי בעייה ואשמח אם תעזרו לי. לפני כחודש בערך החלו לי כאבי אוזניים ותחושה של סתימות. אך בשבועיים האחרונים הכאבים כאילו מקרינים לצוואר ולשכמות. יש לי תחושה שהראש "כבד", ויש לי גם כאבים בעורף.על מה הדבר יכול להעיד?
לתשובתכם המהירה אודה-
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים- אוזן, צוואר וכתף - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011אין לי מושג ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים באוזן שמאלIdan27/03/2011
שלום שמי עידן ואני סובל כבר תקופה ארוכה(לפחות שנתיים) מכאבים חזקים באוזן שמאל כתוצאה משינה עליה. לפעמים אני מתעורר מהכאבים ומתחיל לשחק עם החלק הקשיח של האוזן בחיבור לראש, ואני שומע קליקים די כואבים תוך כדי התזוזה.התחושה שלי היא שאני כביכול מחזיר שם משהו למקום ואז זה נרגע לאט לאט. אני רוצה לציין שהייתי לפני חודשיים בערך אצל רופא אוזניים והוא לא ראה משהו חריג רק קצת אודם.שאלתי היא האם יש בדיקה קצת יותר מקיפה בכדי שאוכל לדעת שהאוזן בסדר?בעיקר מבחינת החלק(האחורי) הקשיח של האוזן.
מקווה לפתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים באוזן שמאל - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011בדיקה גופנית היא הטובה ביותר, אולי יש בעיה בסחוס, אולי אתה צריך להשתדל לישון על הצד השני וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 3 עם אדנואיד מוגדל - האם לנתח ?גיא27/03/2011
שלום
בתי בת 3 וסובלת מאדנואיד מוגדל. עד לפני כשלושה חודשים נחרה מאד בלילות ונשמה מהפה בלבד. בבדיקת שמיעה נצפתה ירידה מזערית בשמיעה באוזן אחת ומלבד זאת הכל היה בסדר. בצילום שנעשה נראה אדנואיד מוגדל.
מלבד זאת אין לה סימפטומים נוספים (היו מספר דלקות אוזניים אך בתכיפות לא גדולה, מנוזלת מדי פעם, אך לא נראה לי שמעבר לנורמה לילד בגילה).
הומלץ לנו על ניתוח ע"י רופא א.א.ג בקופת חולים אך אנחנו חיכינו, ניסינו טיפול אלטרנטיבי (שלא ברור אם עזר) וכ"ו.
כיום מצב הנחירות השתפר מאד וברוב הלילות היא לא נוחרת בכלל, אך מעבר לזה אין לנו אינדיקציה ברורה האם המצב השתפר.
שתי השאלות שלי הן:
1. מה בעצם המדד להשתפרות המצב ? נחירות הלילה פסקו כמעט לגמרי אבל נראה שבמשך היום היא עדיין נושמת מהפה (פה ושם, כשנתנו לה להריח משהו נראה היה שהיא אכן מכניסה אוויר מהאף). האם צריך לבצע עוד צילום כדי לראות מה השתנה ?
2. מכיוון שכרגע הסימפטומים די מינוריים, האם יש בכל זאת סיבה לניתוח ? אילו נזקים עלולים להיגרם אם נוותר על הניתוח כל עוד המצב לא מחמיר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3 עם אדנואיד מוגדל - האם לנתח ? - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/20111. מדד לשיפור זה נחירות לילה כן או לא, הפסקות נשימה בשינה, עייפות יומית, חוסר ריכוז וכו'. אם אלו לא קיימים ויש שיפור מצידכם- אין מקום לרוץ לנתח.
2. אם המצב משתפר כנראה שלא יהיו סיבוכים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות מאחורי התנוכים של האוזנייםנטע26/03/2011
יש לי תופעה של דקירות מדי כמה חודשים מאחורי התנוכים של האוזניים שמתבטא בכאב.
לפעמים בצד אחד ולפעמים בשניהם.
הייתי אצל רופא אף אוזן גרון, הוא לא מצא כלום. הבלוטות לא נפוחות מאחורי האוזן, מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות מאחורי התנוכים של האוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011אין לי מושג ללא בדיקה, אולי משהו עצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)