מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעבות רירית בסינוסים המקסילריים.אביתר12/04/2011
שלום, לפני כשבוע החלו לי כאבי ראש בצד הראש ולאחר מכן כאבים בעיקר במצח. הלכתי לרופא , הוא שלח אותי לצילום רנטגן לסינוסים ונמצא כי ישנה התעבות רירית בסינוסים המקסילריים והאוורור לקוי. אך עם זאת הסימפטומים הרגילים שנלווים , כמו חום ונזלת לא קיימים. הכאבים בראש נמשכים יותר משבוע לסירוגין , ז"א הכאב יכול לבוא בבוקר ולהעלם בצהריים וכד' . האם מלבד ההתעבות הרירית יכול להיות שזה משהו אחר ?
בתודה מראש , אביתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעבות רירית בסינוסים המקסילריים. - תגובה
ד''ר רועי הוד12/04/2011יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס על פי כאבי הראש והצילום, אם זה נמשך מעל שבוע אולי יש צורך בטיפול אנטיביוטי. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול יבש וטורדני. מחפש פיתרוןשיר12/04/2011
שלום רב,
לפני שלושה ימים התחיל לי שוב פעם שיעול יבש (לרוב) וללא כאבים. השיעול מתחיל משעות הערב בסביבות השעה 7 ונמשך עד שעות הבוקר (9-10). השיעול נגרם בגלל דגדוג שכזה בחלק הנמוך מאוד של הגרון ממש קרוב לעצם הבריח.
שיעול זהה היה לי בתחילת ינואר השנה. גם אז הלכתי לרופא המשפחה ולרופאי מומחה לאלרגיה מספר פעמים, אך לא נמצא פתרון ואפילו לא כיוון. זו הפעם הראשונה בחיי שאני חווה כאלה התקפות של שיעול.
מחודש דצמבר האחרון שיניתי את התזונה לצמחונית וחודש לאחר מכן לטבעונית. ציינתי זאת בפני הרופאים, אך נאמר לי שזה לא קשור.
- הגרון נבדק ואין רגישות או אדמומיות.
- אני לא צרוד ולכן הרופא שלל את האופציה למשהו על מיתרי הקול.
- כל בדיקות האלרגיה נעשו ולא נמצאתי אלרגי לשום דבר.
- העלתי את האפשרות לריפלוקס, אך רופא המשפחה שלל זאת.
- קיבלתי משאף לאחר שהתעקשתי, והוא עוזר לעתים ומשכיח את השיעול לכשעתיים-שלוש. אבל לא תמיד.
- ניסיתי כל סוג של שטיפת גרון החל מחליטות למיניהן ועד מוצרים שנרשמו לי והומלצו לי.
- גם אדים קרים או חמים, טיפות קורנית, אקליפטוס וכד' לא עזרו.
- זה ככל-הנראה גם לא משהו בבית (למשל עובש או אבק), מכיוון שזה ממשיך גם שאני יוצא החוצה.
- זה גם לא פריחה של עצים ליד הבית מכיוון שזה קורה גם כשאנחנו מתארחים לכמה ימים אצל ההורים שלי או של אשתי.
מה שתורם לתסכול היא אזלת היד של רופאי המשפחה, שברור שאין להם כיוון, וגם לא מעניין אותם העובדה שזה מדיר שינה מעיני (למשל, את ההודעה הזו אני כותב לפנות בוקר). נראה שאפילו לפתוח מאגרי ידע, או להתייעץ עם קולגות זה כבר מאמץ שלא כלול בסל הבריאות שלהם. הרעיון המרכזי הוא לנסות לשחרר אותי הביתה עם תרופה כלשהי למשך שבוע ואם זה לא עוזר אז לחזור אליהם. נראה שאני זה שצריך לשאול אותם על החידושים בתחום כמו סיב אופטי לבדיקת הגרון כדי שבכלל ישקלו לתת לי הפניה. אני מגיע פעם בכמה שנים לרופא, אם בכלל (תודה לאל), אז לפחות בפעמים הבודדות האלו מגיעה לי התייחסות, לא ?!
אשמח לעזרה, להכוונה,להפניה למקורות אין לי בעיה לקרוא מאמרים בעצמי גם באנגלית. תודה מראש
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יבש וטורדני. מחפש פיתרון - תגובה
ד''ר רועי הוד12/04/2011קשה לענות ללא בדיקה. גש לבדיקת א.א.ג מקיפה כולל הכנסת סיב אופטי לבדיקת הגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בצווארשאלה12/04/2011
שלום
מזה שנה יש לי מעין בליטה בצד שמאל של הצוואר
ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות, רופא משפחה ואאד לא ראו בזה בעיה ולא חשבו שיש לזה חשיבות, אולטרסאונד יצא תקין ללא בלוטות לימפה בולטות וללא כל גידול
אך עדיין אם אני מזיז את הצוואר ימינה או ממשש אני רואה בליטה קלה או חש בה
יש לציין שאם הצוואר ישר- הבליטה אינה נראית.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בצוואר - תגובה
ד''ר רועי הוד12/04/2011חוליה, שריר וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון עמוק.רייצ'ל11/04/2011
שלום,
במהלך הבוקר הופיע לי כאב עמום בתעלת הגרון (לא בשקדים) לקראת הצהריים הכאב רק הולך ותחזק ונורא מפריע זה נותן תחושה כאילו יש שם משהו שמפריע למהלך הבליעה הסופי ועם כל בליעה ה"דבר הזה" עולה ויורד בחזרה.זה נותן תחושת הצקה בצוואר ומרגיש שזה קרוב לריאות..מה זה???????
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון עמוק. - תגובה
ד''ר רועי הוד12/04/2011איך אפשר לענות ללא בדיקה?. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה וכאב אוזנייםסיון11/04/2011
שלום, לפני כשבועיים החלו לי כאבים באחת האוזניים. רופאת אא"ג אמרה שזה צרומן והוציאה לי את זה מהאוזן. לאחר מס' ימים ראיתי שהכאבים עדיין נמשכים ושבתי לאותה רופאה. היא אמרה שהיא לא רואה כלום, שהאוזן נקייה לחלוטין ושזו לא דלקת.
עד היום יש כאבים עמומים, ותחושה של נוזל באוזן. הכאב מתגבר ברעשים חזקים (כגון טריקת בגז' במכונית). עוד מס ימים אני טסה למזרח, שאלתי היא האם יש משהו שאני יכולה לקחת שיקל עליי בטיסה? האם כדי לטוס עם אטמי אוזניים? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה וכאב אוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד11/04/2011קשה לענות ללא בדיקה. יכול להיות נוזלים/דלקת וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינייר - ירידה במשיעה ללא סחרחורתעמית10/04/2011
שלום רב,
אני בן 35 ואובחנתי לפני כ6 שנים כסובל ממינייר.
ההתקפים היו פעם בכחצי שנה וכללו סחרחורות וירידה זמנית בשמיעה.
לפני כחודש וחצי התחיל התקף אשר כלל מעט (!!) סחרחורות אולם מזה כחודש
וחצי יש לי תחושת אטימות באוזניים, במהלך החודש וחצי האחרונים היו מספר ימים בהם תחושת האטימות באוזניים פחתה במידה רבה אולם רוב הזמן אני מרגיש ירידה משמעותית בשמיעה ואטימות - ללא סחרחורות !.
מתחילת ההתקף אני לוקח בטיסטין 3 פעמים ביום ותיאוזד (או שם דומה) פעמיים בבוקר (למנוע הצטברות נוזלים) אולם לא מרגיש הקלה !
תחושת האטימות משתנה מעט במהלך היום לעיתים משתפר ולעיתים מחמיר.
האם טיפול בסטרואידים יכול לסייע לתחושת האטימות ? (אין לי סחרחורות)
מה ניתן לעשות כדי להקל על התחושה ?
האם מוכרת תופעה שהירדה בשמיעה היא לתקופה ארוכה כל כך ? (חודש וחצי) הירידה היא לא קבועה כיוון שלעיתים אני מרגיש שיפור ניכר ?
אשמח על המלצה למי עלי לפנות.
תודה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינייר - ירידה במשיעה ללא סחרחורת - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011לאור מה שכתבת יש להגיע לבדיקה מקיפה של א.א.ג
יתכן והתסמינים שכתבת קשורים למנייר ואולי לא
טיפול בסטרואידים לרוב אינו חלק מהטיפול במנייר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בקדמת הגרוןטובי10/04/2011
ב"ה
מזה תקופה של כשנה אני סובל מבעיית חרדה שהתחילה בתאונת דרכים שקרתה לי
בסמוך להתקפי החרדה אני חש בד"כ מחנק
היום לאחר תקופת טיפול של למעלה משבעה חודשים כמות ההתקפים כמעט אפסית
אבל כמעט כל יום או יומיים נתפסים לי השרירים בקדמת הגרון מתחת לסנטר ועימם לפעמים גם שרירי הלסת התחתונה וכשאני ניגש לרופאת המשפחה היא מייחסת את התופעה לחרדה שלדעתי כבר כמעט נעלמה ואיננה אנא מכם אני סובל מאוד ! ומבקש את עצתכם המהירה בבקשה
תזכו לחסדים ומצוות טובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בקדמת הגרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011לעיתים קיימת התפסות השרירית בגרון תופעה שאינה קשורה לא.א.ג וניתן לטפל באחד מהתרופות מרפות השרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ וכאב באוזניים ובגרון בזמן נשימהפ.פ10/04/2011
שלום רב,
מזה יומיים אני סובלת מכאב חד בזמן נשימה. הכאב מתגבר בשכיבה וישיבה וכל תנועה מגבירה את עוצמתו.
כבר ביקרתי אצל שני רופאים שלא מצאו אצלי כל בעיה. צילום רנטגן תקין לחלוטין. בדיקת שמיעת נשימה תקינה ובדיקת הסתכלות בגרון נמצאה תקינה גם כן.
כמו כן אציין כי אינני סובלת מחום בכלל ובאופן כללי, מלבד עייפות ,תחושתי טובה מלבד הכאב המעיק בכל נשימה.
כבר קרה בעבר שבסביבות העונה הזו סבלתי מכאבים דומים והינחתי כי מדובר בתגובה אלרגית לחילופי העונות אולם עוצמת הכאב מעולם לא היתה כמו זו שעכשיו.
האם ייתכן כי אכן מדובר בתגובה אלרגית כלשהי בהתחשב בעובדה שכל הבדיקות תקינות?
ומה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב המחמיר בעיקר כשאני מנסה לישון ואז- בשכיבה הכאב הוא חד במיוחד ובלתי נסבל.
אציין בנוסף כי אני מעשנת כ-15 סיגריות ביום אולם ביומיים וחצי האחרונים לא עישנתי כלל.
אודה מאוד לתגובה היות ואני כבר קצת חסרת אונים משום שאף אחד לא מסביר לי מה הבעיה אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ וכאב באוזניים ובגרון בזמן נשימה - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011הכאב הזה נראה לי קשור למערכת השרירים בבית החזה ולעיתים הינו מופיע לאחר צינון וברונכיט
כדורים מסוג הוולטרן אתופן ודומיהם יכולים להקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזליםדנה10/04/2011
אני אחרי דלקת אוזניים ורופא אאג שבדק אותי אמר לי כי אין לי יותר נוזלים באוזניים. בתקופת הנוזלים נהגתי לפמפם על מנת לשחרר את האוזן. שאלתי אותך ואמרת לי שהאוזן שנפתחת בקלות יותר, היא האוזן הבריאה והקשה יותר היא האוזן עם הנוזלים. רציתי לדעת האם היום אחרי שהאוזן נקיה אם אני אפמפם האוזן תפתח או כאשר היא כבר נקייה מנוזלים אין לה סיבה להפתח ובמקרה כזה איך אפשר לדעת בעתיד, האם באוזן יש נוזלים מאחר ובשני המצבים האוזן לא תפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011אם כבר אין נוזלים אז מדוע לפמפם?
לא הבנתי את מהות השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשקדיםדמרי09/04/2011
כמה שאולות.
1.מתי המחלה עוברת לחלוטין.. ואפשר להמשיך לתפקד ולעבוד,מבלי לפחד להדביק אחרים
2.מה עדיף יותר לאכול משהו קר ונוזלי כמו גלידה מעדנים.. או חם.. כמו מרקים.. או שזה לא משנה.
3.השאלה החשובה :) מתי אני יוכל לנשק את החברה ?
כמה זמן בערך אחרי שהתחילה המחלה, היא תדעך.. ולא תיהיה מסוכנת יותר להדבקה?
קיבלתי אנטיביוטיקה ל30 ימים יש קשר?
תודה מראש.. דמרי והשקדים שלו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשקדים - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011מדוע קיבלת אנטיביוטיקה ל 30 ימים? הטיפול המקובל הינו לשבוע עד 10 ימים לכל היותר??
בכל אופן מספר ימים לאחר נטילת האנטיביוטיקה אינך מדבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון + בליטות לבנות על הלשוןיעל09/04/2011
שלום רב,
מזה יומיים אני סובלת מכאב גרון, וכמו כן בסיס הלשון שלי מכוסה בחומר לבן ובבליטות קטנות.
* השקדים לא לבנים.
מה יש לי? מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון + בליטות לבנות על הלשון - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011זה סוג של דלקת גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטונין וירידת שמיעהליאורה08/04/2011
שלום ד"ר .
אני מוכרת במסלול תאונות מקצוע כנכה 10% בגלל טנטונון וירידת שמיעה כי עבדתי שנים ברעש ונגרמה לי פגיעה .
לאחרונה הייתה לי ירידה פתאומית בשמיעה באוזן אחת והטנטונים באותה אוזן התגברו .עברתי טיפולים אבל לא נראה שינוי לטובה לצערי .
האם ההחמרה לדעתך קשורה למה שסבלתי שנים ועבדתי בעבר שנים ברעש והיום זה מחמיר , או שאין קשר וזה סיפור חדש לחלוטין .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטונין וירידת שמיעה - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011ירידת שמיעה פיתאומים אינה קשורה ואינה נובעת מחשיפה לרעש בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרוניתצא08/04/2011
רציתי לדעת אם ניתוח באף יכול לפתור בעיה של נזלת כרונית.
הייתי פעם אצל כירורג פלסטי שאמר לי שאם אעשה ניתוח באף זה יכול לעזור בבעיית הנזלת הכרונית. אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011בעיקרון ניתוח אף אינו טיפול לנזלת. אולם אם קיימים בעיות בסינוסים או במחיצה לעיתים ניתן לפתור אותם בניתוח מסויים ואז להקל על הנזלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת 4 חודשיםמורן08/04/2011
שלום ד"ר,
אני סובלת (סבל נוראי שאני כבר מרגישה שאני חצי בן אדם) כבר 4 חודשים מסחרחורות בראש ותחושה של זרמים משונים ועירפול כאילו תחושת עילפון או איבוד הכרה בתוך הראש בעיקר למעלה. עשיתי בדיקת שמיעה והרופא שלל את זה שהתחושות הן מהאוזניים, האם יש בדיקה נוספת שצריך לעשות כדי להיות בטוחה שזה לא מהאוזניים?
נוירולוג נתן לי בטיסטין ומשלא עזר נתן סטונרון וזה גם לא עזר. בין שלל בדיקות שעשעתי (שיוצאות תקינות) עשיתי גם צילום סיטי ללא חומר, רופא מומחה של ראייה שהלכתי אליו באופן עצמאי כדי לבדוק אם התופעות הן לא מהעיניים (שאגב גם יצא תקין) המליץ לי לבקש בדיקת סיטי עם חומר, האם ההבדל הוא משמעותי? האם יש בדיקה נוספת שאני יכולה לעשות כדי לגלות את מקור התחושות הללו שמשבשות לי את אורח החיים לחלוטי(ן!) ?
אודה מאוד מאוד לתשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבעלת הסחרחורת 4 חודשים
קרולין אגמי30/06/2011שלום רב לך ,
אני במצב דומה מאוד,
מצאו את המקור לבעיה?
קרולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת 4 חודשים - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011בהחלט יש לבצע בדיקות רבות על מנת לגלות את מקור הסחרחרות
בדיקת ENG מראה בדיוק מה מקורו של הסחרחורת.
יש לפנות לנוירולוג בנוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשקד אחדבת08/04/2011
שלום בת 43 סובלת מכאבי גרון לעיתים קרובות,לאחרונה שמתי לב שבצד ימין יש נפיחות בתוך הגרון ואכן אמרו לי שיש לי נפיחות בשקד ימין אך ללא תפליט מוגלטי ולא ניתן לי שום דבר רציתי לדעת ממה השקד יכול להיות נפוח עלי לציין כי אני מחוסנת כבר כנגד מחלת הנשיקה אודה על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשקד אחד - תגובה
ד''ר דן גוטמן11/04/2011קשה לומר ללא בדיקה יתכן וקיים מצב של מחלה ויתכן והנפיחות הזו תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)