מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות mriעינב14/06/2011
עשיתי בדיקה MRI לביתי בת ה6 והתוצאה לא מובנת לי:
במסטואיד מצד שמאל מודגמת מלאות היפראינטנסית ב T2 ו- FLAIR, לא עוברת האדרה ואיננה בוהקת בסדרת ה-non epi dwi ומתאימה לנוזל במקום ראשון ולא מתאימה לכולסטאטומה.
ללא עדות להאדרה פתולוגית וללא אות אופייני לכולסטאטומה ב non epi dwi.
ברצוני לקבל הסבר לגבי מה המשמעות של הדבר ומה דרך הטיפול בזה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות mri - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011אני מניח שהבדיקה בוצעה מאחר וקיימות דלקות חוזרות באוזן והרופא רצה לשלול כולסטאטומה באוזן- אז ככל הנראה אין כולסטאטומה. קיימת דלקת כרונית וקשה לומר במבודד מה פירוש ה MRI ללא ראיה כל התמונה בכללותה כולל בדיקת החולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד נהוג לטפל בדבר כזה?
עינב17/06/2011חוץ מירידה קלה בשמיעה אין תסמינים נוספים. האם הדבר יכול לגרום לכאבי ראש והקאות? תודה על התשובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות והכוונהאברהם14/06/2011
שלום ! אני בן 27 בריא מאוד בדרך כלל!לפני כשנה נפל לי הפלאפון לרצפה ומאז התחילו סדרה של תופעות שהתגברו עד לכמעט קריסה של הגוף
אני סובל מהתופעות הבאות:
-לחץ באוזן ימין וצד ימין של הראש
-כאבים בכל איזור האוזן
-סחרחורות/ראש תפוס
-זרמים בראש מאיזור האוזן עד למצח
-תחושת מועקה בבטן(וצרבות)
-זמזום פנימי בחלק האחורי של הראש בעת דיבור
-תחושה של בלגן בראש(כמו ADHD ומחשבות לא הגיוניות))
עוויתות(טיקים) בראש וברגל
תחושת זרם בחלק האחורי של הראש ובעיקר בצד ימין
הראש תפוס,אם אני מתכופף מרגיש לחץ בראש ממש חזק
אי סבילות לרעשים לעיתים(שומע קול נורמלי מאוד חזק)
-איסבילות מוחלטת לדיבור בפלאפונים(מדבר רק ברמקול או באוזנייה, אם אני מצמיד את הפלאפון לאוזן הראש "מתפוצץ" והתופעות מקצינות).
חולשה קשה בעיקר ברגליים.
אני שומע באוזן ימין בלבד מלידה
אציין שעברתי בידקת סי.טי ע"ש צווארי וראש שיצאה תקינה,ו MRI ראש תקין,כמו כן בדיקת שמיעה הייתה תקינה באוזן בה אני שומע שהיא גם האוזן הלוחצת /כואבת.
לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה בעקבות טיפול שיניים והתופעות התמתנו(בעיקר הזרמים בראש והסחרחורות)
מה שעזר מאוד היו כדורי דקסמול סינוס,שהתחלתי ליטול אותם לפני כ10 ימים והחזירו אותי לחיים(פשוטו כמשמעו).וכמו כן טיפול בסינופד,אך עדיין כאשר אני מפסיק ליטול אותם התופעות חוזרות במלוא חומרתן,כן שהייה מתחת למים בבריכה מאוד הועילו לי,אך כאמור עדיין אני סובל מחלק מהסימפטומים(זרמים בראש האחורי,אוזן סתומה,חוסר ריכוז,סחרחורות לעיתים,תחושת מועקה בבטן וצרבות)
הרופאים שלי לא נותנים לי מענה וטוענים שמדובר בתופעות של חרדה,לאחר טיפול בציפרלקס לא השתנה כלום!!!
נטורופתית שביקרתי אצלה טוענת שמדובר בחוסר חמור בויטמין B6 ובקנדידה.
ייתכן שמדובר בנוזלים באוזן הפנימית??? או בממצא הקשור לאוזן??? א.א.ג הפנה אותי לאוטונוירולוג בלין בחיפה להמשך ייעוץ ובירור.
אני מרגיש ממש חולה וחיי ממש נפגעו מכך.מקווה שתוכלו לאבחן את הבעיה ולתת לי פתרון הולם או כיוון טיפולי כלשהו,כי אני די מיואש
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות והכוונה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011לא יודע ממה לא יודע מה לענות לך על שאלתך. קשה כאן באינטרנט לפתור את הבעיה ויש לגשת לטיפול של רופא מתאים
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהקרן14/06/2011
שלום רב
לפני חודש היתה לי דלקת בגרון וגם כאבי ראש בצד ימין מהאוזן לא בוצע משטח גרון לקחתי אנטביוטיקה 10 ימים הכאבים רק התגברו בצד ימין רופא אף אוזן גרון בדק ולא מצא כלום באוזן שיכול להסביר את הכאבים החזקים שהיו לי לבסוף הגעתי לבית החולים עם הפניה כי ממש הגעתי למצב של לקיחת כדורים לשיכוך כאבים בלי הפסקה
בבית החולים ראו שהבלוטות הלימפה נפוחות והגרון נאופנגיטיס ללא עירוב היפופרינקס עברתי בדיקה של מצלמה דרך האף ושם ראו ממצא בולט 3 על 3 סמ ב np התחילו הנטביוטיקה צפורל ולקחו ביופסיה
להלן הממצאים שלקחו
שני פירורים רקמה לבנים הגדול בקוטר 0.6 ס"מ
תאור מיקרוסקופי:
nasopharyngeal biopsy with lymphoid hyperplasia
מה זה אומר?
ומה היה לי?
ואם צריך ביקורת?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011זה אומר שמדובר בתהליך שפיר שאינו מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ביופסיה?
קרן17/06/2011שלום
תודה על תשובתך
האם זה גידול שיכול להפוך לסרטני?
לפני 4 שנים עברתי ניתוח פרוטיס בצד ימין של האוזן להוצאת גידול שפיר בהצלחה יש קשר?
האם יש לנתח ולהוציא את הגוש?
יש מצב שיש לי גן שנקראת תסמונת רב גידולית?
איך אני בודקת את הענין הזה איזה בדיקה?
ומי מומחה בזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלת אוזן מוצרתסמי14/06/2011
מלפני כשנה ביצעתי 3 בדיקות שמיעה באוזן שמאל בתדירות של כ 3 חודשים ,בעקבות תחושה של סתימה באוזן. כל הבדיקות הראו שאכן השמיעה באוזן שמאל הרבה מתחת לנורמה. לפני כחודש ביצעתי בדיקה עם insert ותוצאות הבדיקה היו מצוינות, כלומר השמיעה באוזן שמאל היתה נורמטיבית.(כמו האוזן הימנית התקינה).
עלי לציין שעדיין אני סובל מאוזן סתומה ושמיעה ירודה מאד באוזן שמאל.
בדקתי שבמידה ואני מרחיב את פתח התעלה עם האצבעות השמיעה משתפרת מאד.
בעבר הועלה חשד לקולפס של כניסה לתעלת האוזן.
בהנחה שאכן יש בעייה של תעלה מוצרת מה הטיפול שניתן לקבל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלת אוזן מוצרת - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011אין פיתרון יעיל לתמת ( קולפס) של תעלת האוזן אלא לשים מעין צינור קשיח שימנע את התמת. התקן כזה מיוצר במכון שמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלת אוסטכיוס - תחושה של נוזלים באודםטלי14/06/2011
שלום
אני בהריון מתקדם
לפני כשלושה חודשים החלה להיסתם לי אוזן שמאל לסירוגין.זה רק הלך והחמיר וכיום כמעט רוב הזמן האוזן סתומה. התחושה היא שיש נוזלים באוזן.
אם אני מעונינת לפתוח אותה אז עליי להטות את הראש מטה או לשכב.ואז האוזן נפתחת. ברגע שארים את הראש חזרה ואבלע רוק היא תיסתם מיד חזרה. בנוסף - אם האוזן פתוחה ואני אשתה כוס מים - יש סיכוי גבוה שהיא תיסתם מיד.
הייתי אצל שני רופאי אף אוזן גרון שאמרו לי שעור התוף נראה מצויין ואין כל בעיה או נוזלים. אינני יודעת מה לעשות.זה מאד מתסכל לשמוע כל הזמן כאילו דרך מים.אני מחפשת בנרות מישהו שיאבחן את הבעיה ויעזור לי
אשמח לדעתך
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלת אוסטכיוס - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011ניתן לבצע ניתוח קטן להשתיל כפתור באוזן דבר שיעקוף את הבעיה ויפתח את האוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טימפנומטריה גבוההorit14/06/2011
שלום רב,
הייתי בבדיקה אצל רופאת אאג בעקבות אטימיות רבות באוזניים וצפצופים- בעיקר בשעת ספורט.. (ריקודים). הרופאה היפנתה אותי לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה. אוזן ימין תקינה ואוזן שמאל על 20db פרט לתדר אחד. הטימפנומטריה יצאה בשתי האוזניים גבוהה מהנורמה - 3.3 ו- 3.4 . type AD .
כאשר חזרתי לרופאה עם התוצאות היא אמרה שהכל בסדר..
א. מה אפשר לעשות עם האטימויות שלפעמים מציקות?
ב. זה לא סתם שיש לי הענות גבוהה.. מה יכול לגרום לכך?
תודה רבה! ( בת 21)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טימפנומטריה גבוהה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011נתק בעצמות השמע יכול לגרום לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתק בעצמימי השמע
orit17/06/2011נתק בעצימי השמע? זה נשמע נורא.
מה צריך לעשות עם זה? זה מולד או נרכש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה בגרון עם משטח שלילישרה'לה13/06/2011
שלום,
כבר כמה חודשים שיש לי תופעה שבאה והולכת של מוגלה בגרון - גוש לבן כזה, והתחושה היא של בליעת גרגרי חול. משטח גרון יצא שלילי, אבל המוגלה בגרון נשארת.
מה זה יכול להיות?
אין לי חום, כך שאני בטוחה שזה לא סטרפטוקוק. השאלה מה זה כן. בכל הליכה לרופא, הוא עושה לי משטח אבל זה תמיד יוצא שלילי ובינתיים זה קצת לא נעים לבלוע חול כל הזמן.
מה זה יכול להיות, ואיך מתפטרים מזה?
צילמתי בגרון להראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי גם אציין
שרה'לה13/06/2011שמחנוכה, התנפחו לי בלוטות הפרוטיס, ובדיקת דם הראתה על חזרת, אבל מאז, אחת עדיין נפוחה ועדיין אני מרגישה לחץ קל באוזן. יכול להיות שזה קשור? עשיתי אולטרהסאונד של בלוטות הפרוטיס והכל בסדר חוץ מנפיחות של חזרת שאמר הרופא המבצע. היתה בלוטת לימפה אחת מוגדלת אבל עם מרקם תקין.
אני לא יודעת אם זה קשור, אבל מתרחשים במערכת הזו אצלי דברים מוזרים.
אני בת 52* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם אציין - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011לא מדובר בדלקת כלל אלה ב"אבני שקדים" שזה אוכל שנתקע בשקד מחורץ הופך ללבן נרקב גורם לעיתים לריח רע בגרון ונפלט החוצה מדי פעם
לא מדובר בתופעה מסוכננת אם כי מטרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזןאביבה12/06/2011
אני בת 54 וסובלת מנוזלים באוזן. ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון, קיבלתי טיפות סילוקסן שלא עזרו לי, הרופא החליף לי ל לקרומיצין המצב נשאר אותו דבר.מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011צריך לבדוק. אם הנוזלים פנימיים, טיפות לא יעזרו וצריך לתת טיפול אחר. אם הנוזלים חיצוניים (תעלה חיצונית) צריך להיות מה הגורם. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה***12/06/2011
שלום..
במשך למעלה מכמה שנים אני סובל מרפלוקס/GERD בצורה קשה מאוד שהטיפול התרופתי לא עזר שהוצרכתי לניתוח בעקבות כמות ההקאות מאוד קיצונית אלא שאז התחילו קשיים בבליעה עד כדי אי אכילת אוכל מוצק והקול שמשתנה כל יום :צרידות קול שלפעמים קצת לא מובן וכו.. יכול להיות שיש קשר בין הדברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011כן יכול להיות קשר, חומצה מהקיבה יכולה לגרות את תיבת הגרון ומיתרי הקול ולגרום לקששי בליעה ופגיעה בקול. גש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידות קלהזמר12/06/2011
שלום, אני בן 17 וחודשיים ואני שר .
כבר תקופה די ארוכה משהו כמו חודשיים ,מאז שהייתי חולה .
שיש לי חולשה קולית קלה בגבהים גבוהים, שבירות קול בצלילים גבוהים יותר, וקול קצת מחוספס[צרידות קלה קלה הייתי קורא לזה יותר חיספוס] בצלילים נמוכים, מה שלא היה לי לפניכן, זה התיאור הכי מדיוק שאני יכול לתת אני כבר לא יודע מה לעשות..
יכול להיות שמשתנה לי הקול בגיל הזה? או שזה משהו אחר..?
והאם יש איזשהי תרופה טובה למיתרי הקול שרצוי לצרוך במצב כזה או איזה תרופת סבתא טובה [= משהו שממריץ את הריפוי שלהם . תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות קלה - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011צריך לבדוק מה הסיבה לצרידות או שינו הקול, יכול להיות ומדובר בשינוי נורמלי אך אצל זמרים יכולות להיות בעיות אחרות כגון פוליפ על מיתר קול, בצקת, דימום וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול עד חנקיפעת12/06/2011
מזה שבועיים-שלושה, פעם-פעמיים ביום (פלוס מינוס) אני סובלת משיעול ולפתע אני לא מצליחה לנשום, אני מנסה להוציא ולהכניס אוויר ולא נכנס ולא יוצא ואני ממש נחנקת. אני בכוח מנסה לנשום ולאט לאט מקבלת אוויר ומוציאה אוויר שמלווה בגרפסים, זאת הרגשה נוראית, כי אני נחנקת וגם נבוכה מאד מהסביבה. זה קורה לי בדרך כלל כשאני אוכלת, או לפעמים סתם, אבל פעם אחת קרה לי בזמן שינה, ולא התעוררתי, אלא מתוך שינה נחנקתי ועשיתי מה שאני עושה ביום יום כשזה קורה, הצלחתי לאט לאט להשתלט על החנק. אין לי חיידק הליקובקטר פילורי.
1. מה יכולה להיות הבעיה?
2. לאיזה רופא אני צריכה ללכת?
3. יש משאף שאני יכולה להיעזר בו בינתיים? אני חייבת שיכנס לי
אוויר ברגעים כאלה, ואני עושה את זה בקושי רב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול עד חנק - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011אני חושב שאת צריכה להתחיל ברופא משפחה, אולי לבצע צילום חזה כדי לראות אם יש סיבה לשיעול. אם הכל תקין, פני לרופא א.א.ג, יכולה להיות סיבה אחרת כגון נזלת שהולכת לגרון, רפלוקס מהקיבה וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום ריאות עשיתי והכל בסדר
יפעת12/06/2011מי מאבחן רפלוקס? גסטרו או א.א.ג?
זה נשמע בכלל כמו רפלוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום ריאות עשיתי והכל בסדר - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011סימני רפלוקס יכול לראות רופא א.א.ג בבדיקה פשוטה. אמרתי שבאבחנה מבדלת לשיעול וגירוי בגרון יכול להיות רפלוקס כמו נזלת וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה בבליעה באוזן שמאלאלברט12/06/2011
היי. מזה כשבוע אוזן שמאל נאטמת לסירוגין לאחר בליעה. התחושה דומה לאוזן שנסתמת בטיסה - האוזן מרגישה אטומה, והנשימות והקולות שלי נשמעים לי מוגברים.
זה בדרך כלל מציק בשעות הבוקר, ועובר לאחר האוכל... מוזר, הא?
מה הסיפור, והאם זה יעבור בקרוב? זה מאוד מעצבן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה בבליעה באוזן שמאל - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011יכול להיות ומדובר בנוזלים בלבד, דבר אמור להסתדר לאחר מספר ימים/שבועות, אם לא חולף- גש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..מחלת יםבן11/06/2011
שלום!
שמי בן ואני חייל שסובל ממחלת ים (מחלת נסיעות) מגיל קטן...אני רוצה לברר איזה רופא יכול לעזור לי ולתת לי טיפול או לפחות לגרום לי שהצבא יכיר בזה... אני משרת בתפקיד בעל אופי שדורש אחריות והחולשה לנסיעות שיש לי פוגעת בזה מאוד וגם מקשה עליי מאוד בשירות..איזה רופא אמור לעזור לי..אף אוזן גרון או נירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה..מחלת ים - תגובה
ד''ר רועי הוד12/06/2011אפשר גם א.א.ג או נוירולוג, אין הרבה מה לעשות פרט לקחת כדורים שיקלו על ההרגשה לפני כניסה לים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה על המחלת ים
בן17/06/2011אני יפרט טיפה יותר...אני משרת בתפקיד בקרה אוירית עם מלא אחריות וכל תחילת שבוע שאני בא לבסיס אני כאילו נאנס מהנסיעה הזאת וזה משפיע עליי בהמשך כל היום ואני כבר לא מסוגל לסבול את זה יותר..ואני לא רוצה לסבול כל השירות שלי מנסיעות וממשפטים כביכול בגלל זה...השאלה שלי אם רופא אף אוזן גרון יכול להעזור לי בעניין הזה או לפחות שהצבא יכיר בזה וימנע ממני את כל הסבל הזה..ואני באזרחות הייתי לוקח טרבמין לפני נסיעות,אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקחת את זה כי זה עושה אותי ישנוני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה אלביקנסהדר09/06/2011
היי,
יש לי קנדידה אלביקנס בפה (בעיקר על הלשון). הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי טיפול, אבל הוא לא בדק את הגרון שלי, ויש לי תחושהמוזרה בגרון. מין דביקות וליחה קלה. יש סיכוי שזה התפשט לגרון? איך יודעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה אלביקנס - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/06/2011רק בבדיקה מקיפה יודעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון זז אחרי ניתוח ישור מחיצה וקונא09/06/2011
עברתי ביום שני ניתוח יישור מחיצה שמאלית והסרת קונכות תחתונות
והיום שמתי לב שטמפון בנחיר שמאל זז כלפי חוץ והקצה שלו קרוב לתחילת הנחיר.. זה בסדר או שכדאי שאטפל בזה?
(ביום ראשון אמורים להוציא אותם במרפאה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון זז אחרי ניתוח ישור מחיצה וקונ - תגובה
ד''ר דן גוטמן10/06/2011מוזר כי הטמפונים באף לאחר ניתוח אמורים לצאת לאחר יומיים. מדוע נדרשים הטמפונים להשאר באף כמעט שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)