מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתאום לא שומע טובמורן06/04/2010
שלום רב.
יש לי ילד בן 3 ושמנו לב{אני ובעלי} שביומיים האחרונים הוא לא שומע טוב כל פעם שמדברים איתו הוא אומר מה? מה? ובאמת נראה שזה לא סתם אלא בגלל שהוא באמת לא שומע!!! הוא היה חולה לפני שבוע וחצי עם אנטיביוטיקה הרופא בדק את האוזניים ולא מצא שום דבר הוא גם לא מתלונן על כאבים ומעולם לא סבל מהאוזניים.
הזמנתי לו תור לאף אוזן גרן אבל זה יהיה רק בעוד שבוע
מה זה יכול להיות??? האם זה מצריך טיפול דחוף יותר????
אשמח לתשובה
תודה מראש
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן08/04/2010ככל הנראה קיימים נוזלים באוזן. יש לגשת לבדיקת שמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע אדום באוזןyuval06/04/2010
כבר המון זמן שאני מנקה את האוזן לאבחלקה הפנימי אלא בחיצוני יותר ויות\צא ממנה צבע אדום כתום כזה. לא הצבע של השעוות אוזן אלא פשוט אדמדם..כמו דם מיובש. יכול להיות שזה דם? ואם לא אז מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן08/04/2010יכול להיות שקיים דימום עקב פציעה בתעלה. יש להזהר בניקוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לנטייה לחס וחלילה סרטן בגוA.T06/04/2010
האם יש בדיקת דם או בדיקה כלשהי בכדי לוודא אם יש נטייה לסרטן חס וחלילה בכלל בגוף , שמעתי על משהו כזה , במיוחד שהתגלה גידול שפיר בבלוטות הרוק?
אשמח אם אקבל תשובה מהירה ומפורטת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן08/04/2010ישנם בדיקות לסמני סרטון אולם הם לשד ערמונית או מעי. אין שום סמן סרטן לממאירות בראש צוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצוף באזניים - דחוף!מישהו מודאג04/04/2010
יום שישי בערב הלכתי למסיבה ושחזרתי שמעתי צפצוף כזה באזניים , מן רעש מתמשך וקבוע כמו ששומעים מטלויזיה דולקת לפעמים.
הלכתי לישון במחשבה שזה יעבור אבל עדיין אחרי יום וחצי אני שומע את הדבר המעצבן הזה ואני ממש דואג מזה שאני אצטרך לסבול את זה עד יומי האחרון .
יעבור מתישהו?
יש לציין שאני לא מרגיש איזושהי ירידה בשמיעה ולא כאבים.
מקווה במהרה לתשובה
צעיר ומודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינון
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010טינטון בעקבות חשיפה לרעש יכול להיות זמני או קבוע. מה שזה אומר זה שאתה צריך להימנע להבא מחשיפה לרעש. בשלב זה להתפלל שזה יעבור ולגשת לא.א.ג שיפנה אותך לבדיקת שמיעה לראות אם נגרם נזק כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בשקדגיתית04/04/2010
יש לי פצע בגוון בורדו בשקד למעלה. ותחושה של צריבה בגרון.
השקדים שלי נפוחים אחד מוגדל מאד בגלל דלקות חוזרות ונשנות.
רציתי לדעת ממה זה נהיה.
הציין שאני לא מעשנת ולא נמצאת בחברת מעשנים.
ואני בת 29.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010לצערי לא אוכל להשיב על שאלה זו בלי לבדוק את השקד. יש דברים שצריך לראות כדי לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרת לילדי בן השנהמגי04/04/2010
שלום, יש לי ילד בן שנה וחודשיים שסובל מדלקות חוזרות שפשוט נשפכות החוצה בכמויות.
נכון לעכשיו הציעו לנו ניתוח כפתורים, ורופאה אחרת אמרה לחכות ולתת לו טיפול מונע של אנטיביוטיקה לחודשיים שלושה. אנו חסרי אונים ולא יודעים מה לעשות. רציתי לדעת אם יש לנו עוד אופציות או שפשוט ללכת על הניתוח? מה עם הומופתיה, שווה לנסות? שמעתי מאמא שהיתה במצב דומה שהרופא שלה הכניס לאוזן של הילד משחה, מה זה? אשמח לתשובות. תודה רבה וחג פסח שמח. מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן שנשפכת
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010אוזן שנשפכת היא לרוב דלקת אוזן תיכונה שפרצה את עור התוף ונזלה החוצה. חשוב מאד בזמן שהיא נוזלת לא להרטיב את האוזן כדי שהנקב יסגר ולבדוק בזמן שהילד בריא שעור התוף תקין. ניתוח כפתורים ישפר מאד את נושא דלקות האזניים, ללא ספק. ניתן לנסות לפני כן טיפול מונע למשך 4-6 שבועות. בעונה זו של השנה לא ממליצה על זמן ממושך יותר כי אנחנו נכנסים לקיץ ואולי יהיה שיפור ספונטני. הומיאופתיה - אין לי התנגדות עקרונית, אבל מנסיוני זה הועיל במיעוט המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תקינות האף...מאור04/04/2010
שלום דוקטור,
אני בן 17, האף נמצא באמצע תהליך הגדילה שלו. בשנים האחרונות הוא ממש עבר שינוי , אני יודע שזאת פונקציה של זמן עד שהוא יקבל פרופורציות חזרה, אבל השאלה שלי היא כזאת.
בעבר לא פעם ולא פעמיים קיבלתי מכות בפרצוף וכמבון בפנים (כמו כל הילדים) ורציתי לדעת איך אני בודק שהאף שלי לא השתנה בעקבות שבר או כל דבר שהוא שנגרם מהחבלות האלה ושהוא תקין גם בריאתית וגם חיצונית ושהמראה שלו הוא כנקבע לי מבחינה גנטית? האם לפנות לרופא אא"ג? ואם כן איזו בדיקה לבקש, צילום רנטגן או בדיקה שגרתית של פנים האף?
ועוד שאלה אחת, בעקבות השינוי באף, נכנסתי ממש לחרדות והייתי ממש ממשש את האף באופן קבוע שכזה, זאת אומרת שהייתי נוגע באף בלי הפסקה, ךוחץ על העצם מהצדדים ומלמעלה, חזק וחלש, ממש משפשף את העצם וככה הייתי חוקר כביכול את מבנה העצם ואת צורתו, רציתי לדעת אם אין בכך סכנה?
ולידע הכללי, מהם הקריטריונים שאף יכול חס ושלום לשנות את צורתו ממה שהוא? רק ע"י שבר או פריקת סחוס?
מצטער על החפירה ותודה מראש,
חג שמח (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010בגיל ההתבגרות האף גדל ומשנה את צורתו. זה שאתה נוגע באף ובעצמות, לא גורם כל נזק, אבל מיותר. כדי לדעת מה המבנה הפנימי , גש לרופא א.א.ג. אין צורך בצילומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות באף מה עושים??ירון03/04/2010
שלום לפני 5 ימים קיבלתי מכה בעצם האף.
ועכשיו האף מאוד נפוח..
איך אני מוריד את הנפיחות חוץ מלשים קרח.??? יש כדורים או משחה??
והאם יכול להיות שהעצם של האף תשתנה כתוצאה מהמכה לתמיד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010יתכן ויש שבר באף או נפיחות רקמה רכה. כבר אין צורך לשים קרח. בשכיבה - לנסות לשים מספר כריות ולישון גבוה. כדאי להיבדק אצל א.א.ג. שיראה שאין שטף דם במחיצת האף ומה מצב האף. לגבי המראה הסופי - רק הזמן יגיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת רצינית והקאה בגלל פמפום?עינב03/04/2010
שלום, המקרה שלי הוא כזה:
כבר כמה ימים אני מצונן, רק נזלת בעיקר, ללא כאבי ראש.
לקחתי כדורים והם התחילו לעזור.
אתמול הרגשתי קצת לחץ באוזן ימין שלי ופמפמתי את האף כדי לשחרר את הלחץ.
לאחר שעשיתי את זה הופיעה לי סחרחורת מאוד קיצונית, בחילה, הזעה, צפצןף באוזן שמאל, כאב ראש
ותחושת חולשה חזקה. לא יכולתי ללכת ישר והיה לי קשה לנשום.
התיישבתי על כיסא ולאחר כמה דקות זה נרגע ונשארה איתי רק תחושת החולשה וסחרחורת קלה מאוד.
הלכתי לרופא משפחה שזיהה דלקת קלה באוזן שמאל ונתן לי טיפות אזניים. אין לי כאבים כרגע באוזן, אך אני מרגיש שהיא קצת סתומה (השמאלית).
לפני השינה שמתי טיפה באוזן ונשכבתי על הצד כדי שהחומר יכנס פנימה.
הרגשתי שהאוזן שלי נסתמת וגם השמיעה שלי נחסמה. לאט לאט התחלתי להרגיש מסוחרר וכאב ראש מאוד חזק, אז ניגבתי את הטיפה שנשארה לי באוזן והכאב והסחרחורת החלו להירגע.
אני מפחד כרגע להמשיך ולהשתמש בטיפות האזניים שניתנו לי (דקס אוטיק).
אינני יודע מה לעשות, האם כל זה נורמלי? האם זה דחוף לראות מומחה אא"ג?
אני אציין גם שיש לי נזלת אלרגית תמידית.
וגם שכזה דבר כבר קרה לפני כמה שנים באותה אוזן, בעת צלילה.
אוזן שמאל תמיד הייתה בעייתית אצלי, מאז שהייתה לי שם דלקת חריפה בילדותי.
אשמח להנחיות בנושא..
תודה, עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גש להיבדק
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010אצל א.א.ג. יתכן ויש דלקת ולכן האוזן סתומה. הסחרחורת יכולה להופיע בעת לחץ חזק כמו פימפום. יתכן והטיפות היו קרות ולכן גרמו גם כן לסחרחרת. ממש חשוב שתיבדק וספר לרופא בדיוק מה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהחנן03/04/2010
עברתי בעבר ניתוח בקפלן למחיצה וקונכיות , כרוני... בהתחלה היה הרגשה של הצלחה שהצלחתי לנשום דרך האף והרגשתי חופשי אבל עכשיו עברו שנתיים ושוב פעם הגודש באץ, שוב חזר לי והכל סתום מה עוד אוכל לעשות נגד הבעיה הזו שמפריעה לחיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויש לציין
חנן03/04/2010ששכחתי להוסיף שזה גם פוליפים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך להיבדק
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010צריך לראות אם מדובר בחזרה של הפוליפים, נפיחות אלרגית של הקונכיות וכד'. הטיפול הוא בהתאם לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות של ניתוח אף - ייעוץאנה01/04/2010
שלום רב,
לפני חודש וחצי עברתי באופן פרטי אמבולטורי אצל אחד בכירי הרופאים בתחום א.א.ג. בדרום הארץ - ניתוח אף
Closed SeptoRhinoplasty
Submocous Recection of Septum
Conchotomy
כיום, אחרי חודש וחצי מהניתוח, עדיין קיימים כאבי אף (בפנים ובחוץ) (למרות שפחתו מאשר בשבועות ראשונים לאחר הניתוח), עדיין קיימות דלקות בעיניים (מוגלה, כאבים - מטופלת עדיין ע"י רופא עיניים בטיפות אנטיביטיקה אופלקס), פנסים סביב העיניים פחתו. חולשה והחום הינו עדיין 37.2.(בנוסף התגלתה דלקת בדרכי השתן ומקבלת טיפול במקרודנטין והיפרקס)
יש קושי בנשימה בנחיר אחד(ימני), גם נוזל, כמו כן ניכרת נפיחות מתחת לנחיר הנ"ל (אסימטרי לשני) ובתוכו (מעין בליטה) מהמחיצה ועד לאמצע הנחיר (הדבר שלא קיים בנחיר השני) מפריע ומכאיב (אולי סינכיה באף???)...
בהמלצת המנתח הנני מטפלת באף משבוע השני אחרי הניתוח ועד כיום ב
באקטראבן לאף ואוטריבין(שעד היום לא נראה שיפור)..לפי דעתו של המנתח באם הדבר לא יעבור בתום חצי שנה (תוך שימוש עד חצי שנה במשחות הנ"ל) אז אצטרך לניתוח נוסף כריתת הדבר...
אודה מאוד לייעוץ בנושא המשך טיפול (כגון משחות וכו) והמלצה על מומחה לייעוץ בתחום לקבלת דעה מקצועית נוספת
בתודה וחג שמח
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד''ר אביגיל ארד06/04/2010חודש וחצי אחרי ניתוח עוד יש נפיחות באף. לגבי הנפיחות והאסימטריה בנחיר אינני יכולה לייעץ בלי לראות . כפי שאמר המנתח שלך יש להמתין. עשי שטיפות אף במי מלח, המעיטי באוטריבין כדי לא להתרגל, סבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציק בגרוןאדווה01/04/2010
שלום וחג שמח!
כבר שבוע בדיוק שיש לי משהו מציק בגרון.מעין דקירה כשאני בולעת.נראה לי שזה משהו כמו פצע מתחת ללשון בצד הימני של הלוע אבל פצע עובר יום יומיים שבוע זה לא עובר
מישהו שהסתכל אמר שזה מעין בלוטה או נפיחות ואני מבינה שלא ניתן לאבחן כאן אבל כל הרופאים בחופש,גם אףאוזן וגם רופא משפחה עד יום ג' מה לעשות???
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010גרון זה גרון ומתחת ללשון זה מתחת ללשון (חלק קידמי?). אפטה בפה יכולה לגרום לזה וזה לוקח שבוע עשרה ימים עד שמתרפא. עם מדובר בעומק הגרון זה יכול להיות קשור גם בחומציות שעולה מהקיבה. קשה מאד ללא בדיקה. לא להילחץ. אם זה לא עובר תוך שבוע כדאי לגשת לא.א.ג להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לאוזןקוורל01/04/2010
אתמול בלילה התחילו לי כאבים מתת לאוזן שמאל,ניסיתי להרגיש את המקום ואני מרגישה מין גולה קטנה..האם יכול להיות שזה גידול ? או דלקת ? זה מאוד מפחיד אותי.. מה זה ? ואיך מטפלים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010סביר להניח כי יש דלקת בתעלת האוזן ובלוטה התנפחה מתחת לאוזן או שיש דלקת אחרת באזור. לא כל דבר זה גידול. רצוי לגשת להיבדק ולקבל טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקד שלישידקלה01/04/2010
שלום,
ביתי בת 4 ושמונה חודשים.
עליה לעבור ניתוח להוצאת שקד שלישי.
האם זה בטוח לעבור את הניתוח במרכז רפואי (מרפאות) או מומלץ לעבור אותו בבית חולים בשל ההרדמה המלאה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010ניתוחים לא נערכים במרפאות אלא בחדר ניתוח. אסותא והרצליה מדיקל סנטר וכמוהם עוד מספר מרכזים רפואיים, נותנים שירותי חדר ניתוח, בדרך כלל טובים מאד. אינני מאמינה שמישהו באמת מתכוון לנתח אותך במרפאה. על איזה בית חולים מדובר באמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קול של טפטוף באוזן ימיןאמיר01/04/2010
שלום, אני בן 22, סובל זה מספר חודשים מקול של טפטוף באוזן ימין בזמן שאני ישן על האוזן השנייה.. בנוסף הייתה לי דלקת באוזניים כשהייתי קטן (בן 10) והיה לי חור בתוף,לאחרונה הלכתי לרופא מומחה ואובחנתי שיש לי TINNITUS .. רציתי להעיר שאני לא שומע רעשים במהלך היום, והתחלתי לקחת פרופסיה בדיוק שבועיים לפני שהתחילה הבעיה, האם יכול להיות איזשהו קשר בין השניים ?, מה עלי לעשות ?
בנוסף ממצאי הבדיקה של הרופאה - צלקות בעור התוף , והשאר תקין וחיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010טינטון הוא כל רעש שנשמע באוזן. האם בוצע בירור? בדיקת שמיעה? BERA? יש לבצע בירור ובדיקה יסודית של האוזן. לפעמים חתיכת שעווה או שערה שנוגעת בעור התוף יכולה לגרום לרעש כזה, ולפעמים זה באמת טינטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)