מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרפטוקוק Aמאי17/03/2010
לפני יומיים יצא לי משטח גרון חיובי של סטרפטוקוק A.
לחבר הוציאו את השקדים ורציתי לדעת אם הוא יכול בכלל להדבק? עד כמה זה מסוכן שהוא יחשף למחלה? ומה יכולות להיות ההשפעות של זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפ.
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010לעיתים גם אחרי הוצאת שקדים הסטרפ . יכול לתקוף את ריקמת השקד שנמצאת בבסיס הלשון. לא שכיח אבל אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות שקדיםמאיה17/03/2010
מגיל צעיר אני חולה בדלקות שקדים חוזרות ונשנות. בילדותי זה היה ממש פעם בחודש כל חודש, ואחרי גיל 13 חלה ירידה משמעותית- כל חודשיים- שלוש הייתה דלקת שקדים. בתקופה האחרונה -גיל 17.5 חוזרות הדלקות -בחודשיים האחרונים היו לי 3 דלקות. מגיל צעיר אני סובלת ואיני מעוניינת בהסרת השקדים. האם יש לך הצעה אחרת שיכולה לעזור לי??
בנוסף ברצוני לדעת מה הבדל בין רפאפן מוקסיפן ואוגמנטין?? אני יכולה לבוא חודש אחד עם אותם סימפטומים לקבל אוגמנטין 750 ואחרי חודש לבוא שוב לקבל רפאפן 500, האם יש בניהם הבדל??
תודהה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון
שרית17/03/2010בעשור האחרון אני סובלת מדלקות גרון באופן קבוע ומהתנפחות בבלוטות הלימפה.
בממוצע כל חודש וחצי פוקדת אותי דלקת גרון ומתוכם אני צורכת 10 ימים אנטיביוטיקה.
לאחר עשור שכזה ולאחר שגופי כבר פיתח עמידות כמעט לכל סוגי האנטיביוטיקה הוצעו לי פיתרונות שכללו ניתוח להסרת שקדים ,זריקות מניעה חודשיות באופן קבוע ועוד.
לפני מספר חודשים הוצע לי ע"י חבר לנסות את כמוסות צמח המורינגה, הבעתי נכונות אם כי לא תליתי תקוות רבות.
היה ברור לי שלאחר חודש אחלה בשנית ,אך התחלתי לקחת בקביעות בוקר וערב את הכמוסות.
כשחלפו חודשיים עדיין הייתי משוכנעת שיד המקרה והנה אוטוטו זה מגיע.
נכון להיום עברו כארבעה חודשים מיום שהתחלתי להשתמש בכמוסות ולא חליתי בחודשים אלו
אפילו לא פעם אחת!!!!
זכיתי באיכות חיים שלא הייתה מוכרת לי מזה 10 שנים, מערכת החיסונית שלי התחזקה וביתי הבכורה החלה אף היא להשתמש בכמוסות.
בהחלט מומלץ. חובה לנסות, אני הופתעתי ולטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי סיטי מארות האףסיגלית16/03/2010
לפי כחודש אובחן אצלי סינוסיטיס לאחר טיפול אנטביוטי דרך הוריד נשלחתי לסיטי. בסיטי כתובים מספר דברים שאבקש להתייחס אליהם עם הסבר ומה צריך לעשות.
הממצאים הם: הסינוס המקסילרי השמאלי מאוורר . הודגמה ציסטה 2.5*1.5 ס"מ.
הסינוס הפורנטלי מאןורר , עיבוי קל של הרירית.
הסינוס הספנואידלי מאוורר , עיבוי קל של הרירית.
הודגמה קונכיה בולוזה משמאל.
אודה אם אקבל תשובה בהקדם
תודה
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT מערות פנים.
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010ציסטה בסינוס מקסילרי היא ממצא שכיח הנובע לרוב מנפיחות מקומית ברירית. אם אינה באזור פתח הסינוס ואין סימפטומים כרוניים, אין צורך לגעת. קונכה בולוזה זה תא אויר, כעין סינוס קטן, בתוך העצם המצופה רירית שנמצאת באף. העצם לרוב לא מכילה תא אויר, וקונכה בולוזה כן. זה גורם למבנה קצת שונה של הקונכיה שיכול לפעמים, בחלק מהמקרים, לסתום את פתח הסינוס ולגרום לסינוסיטיס חוזרת בצד זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטוןאורית15/03/2010
אני בת 40 . לפני כשנה לאחר הצטננות ארוכה נסתמה אוזן ימין וצפצפה. עברתי בדיקת שמיעה עם תוצאה של ירידה קלה בשמיעה בצלילים גבוהים, בדיקת ברה תקינה וטמפנומטריה מימין B .
בינתיים עברה האטימות אבל הטנטון נשאר. בביקור חוזר לאחר חצי שנה אמר הרופא שכבר אינו רואה נוזלים באזניים ואינו יודע ממה נגרם הטנטון.
שאלתי: כיצד מאבחנים נוזל באוזן? האם לפי הסתכלות אל תוך האוזן או בדיקת טימפנומטריה?
וכן, אם כבר אין נוזלים ועדיין יש טינטון האם לדעתך אני צריכה לבקש מהרופא לעבור בדיקות נוספות למשל סי טי או MRI ? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון.
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010איבחון נוזלים נעשה בהסתכלות וניתן לאשר או לשלול על ידי טימפנומטריה. ירידה בשמיעה בצלילים גבוהים יכולה להסביר את הטינטון. בגילך הצעיר, הייתי חוזרת על בדיקת השמיעה כולל טימפנומטריה ובדיקת BERA. אם ה BERA לא סימטרי, ממשיכים ל MRI וכן אם לא מוצאים סיבה לטינטון. עוד סיבה שיכולה להיות זה בעיה במפרק הלסת. גם זה יכול לגרום טינטון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימת אוזן אחרי ניקוי - לא עניתם ליענת15/03/2010
שלום לרופאים
לשאלתי מתאריך 14.3 לא עניתם וחבל גם עבור שאר הקוראים
היה אפשר לרשום וללמד שלא מחדירים סיכה לאוזן אלא מנקים
חיצונית בלבד עם מגבת רטובה בלבד.
גם לא מנקים עם קיסם אוזניים.
בינתיים האוזן נפתחה לבדה ואין לי צור ך מחר בביקור רופאה.
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתך הסליחה.
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010קורה שמפספסים שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רשלום!!!!!!!!!15/03/2010
שאלה לד"ר
------------------------
מזה כחודשים אני לא יכול לפמפם ויש לי גודש בצנור השמע
הרופא רשם לי סינופד 2 פעמים ביום וזה לא עוזר
וזה מאד מפריע לי בשמיעה כי האוזן סתומה
הייתי שמח עם הצעה לפתרון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010רצוי להוסיף תרופה כגון תרסיס סטרואידלי לאף כדי להוריד את הגודש באזור שמאחורי האף. אם אתה מעשן, רצווי להפסיק כי זה מגדיל את הגודש באף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא שומעת באוזן שמאל הזוי.אני15/03/2010
שלום,
יום אחד נסתמה אוזן שמאל והצלחתי לשמוערק 15% באוזן , דבר זה לא עבר במשך 3 ימים , הלכתי לבדיקה ואכן אני לא שומעת באוזן אישפזו אותי ונותנים לי אנלציות כל 5 שעות וכן סטרואידים,
רציתי לשאול אם שמעתם על מקרה כזה ?וכמה זמן צריך להיות מאושפזים? וממה זה יכול להיגרם? והאם יש אולי עוד פתרון כי בנתים אין כל כך שינוי במשך ה5 ימים שאני בבי"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אני15/03/2010שכחתי לציין שאין שום נוזלים ולא שעווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsudden sensorineural hearing loss
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010כפי הנראה, מהסיפור שלך הבנתי, כי מדובר בירידה פתאומית עיצבית בשמיעה. זו תופעה ידועה ומוכרת. הטיפול המקובל הוא אכן סטרואידים ובחלק גדול מהמקרים יש התאוששות חלקית או מלאה. יש בירור קצר הנדרש במצב זה, אבל ברוב המקרים לא מתגלית הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתום,ליחה בגרוןנ15/03/2010
שלום,
אני זמר מתחיל.רציתי לדעת האם יש דרך להוציאאת להיחה פשוט
אני אלרי לאבק,מטופל 3 חודשים בדיקור סיני עם הטבה,לא משמעותית.כמו כן,אני סובל מחומציות בקיבה. טיפול באומפרדקס סתם מעיק ואני מרגיש שאני לוקח סתם כדורים מה אפשר לעשות<
תרסיסים לאך אני מנסה המון המון המון ואני אלרגי לכולם ישר אני מתחיל להתעטש אפילו עם סטרימר.האם זה טבעי להתעטש בכל פם שאני מתיז ספרי לאף
?
איך אני "מנקה"את הקול ביומיים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010את הליחה צריך למנוע . יש לברר מדוע יש ליחה. אם המדובר באלרגיה יש לטפל ע"י תרסיסי אפי וכדורים ולעיתים קיים רפלוקס שזה עליית מיצי קיבה לתחושת ליחה. יש לגשת לבדיקת א.א.ג לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשמתמיכל14/03/2010
שלום לבני בן השנה ותשעה חודשים ישנה נשמת קלה שבאה לידי ביטוי בנשימה מהירה, התרוממות של הבטן בעת הנשימה והנשימה נשמעת באופן דומיננטי מהאף(כאילו האף סתום, לפעמים נשמעות שריקות מהאף). הילד גדל ומתפתח היטב. אנו במעקב אצל רופא ריאות שלאחר בדיקות מקיפות אינו מוצא מקור ריאתי לנשמת, אך מסכים שקיימת נשמת קלה. מכיוון שלבני אף פעם אין נזלת נוזלית אלא נזלת מוצקה באופן יומיומי שניתן להוציאה רק ע"י תרסיס אף אני חושבת שאולי ההצטברות של הנזלת המוצקה היא מקור הנשמת.
מדוע ישנה הצטברות של נזלת מוצקה ואינה נוזלית?
בדקנו שקד שלישי והתשובה הינה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010אם אין שקד שלישי ואין בעיה ראתית אז אולי קיימת אלרגיה. ניתן לנסות ולטפל בנזלת ע"י תרסיסים מסויימים הניתנים ע"י מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמת
מיכל16/03/2010האם יכול להיות קשר בין נשמת למערכת אף אוזן גרון(חוץ משקד שלישי שכאמור נבדק ונמצא שלילי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומהאילי14/03/2010
שלום
לפני כשלושה שבועות ניקיתי את אוזני הימנית עם מקל אוזניים ואז במשך שלושה ימים חשתי שמשהו זז לי באוזן, רופא א.א.ג אמר שהזזתי את השערות על עור התוף ושם לי טיפות ועשה שאיבה פעמיים ואכן הבעיה הספציפית הזו נפתרה אך מאז כבר שבועיים אני מסתובבת עם תחושה של אוזן סתומה במרבית היום ובלילה תחושה של גרד או עקצוץ קל כשחזרתי לרופא הוא אמר שהוא לא רואה כלום ונתן לי טיפות אנטיביוטייות שברגע ששמתי אותם התחושה שהאוזן סתומה החמירה.
אני לא יודעת מה לעשות ואיזה טיפול עלי לקבל כי התחושה מאוד מציקה ומפריעה לי בתיפקוד היום יומי.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010אם האוזן סתונה ולא רואים דבר יש לגשת לבדיקת שמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במי חמצן להסרת פקק שעווה-אוזןגיל14/03/2010
שלום
אני מטפל במי חמצן והכל בסדר.
לאחרונה באחת האוזניים שמתי מי חמצן ולא היה בה את הרעש המוכר של תיקתוקים ממי החמצן.
בשניה הכל רגיל.
האם זה מלמד על בעיה באותה אוזן (האוזן מתפקדת בסדר גמור )
או פשוט אם אין פקק שעווה באותה אוזן- אין הרעש המוכר של תיקתוקים ממי החמצן?
בתודה
גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010לא יודע מה לענות ממש לא יודע כיצד ניתן לומר מדוע אין " תיקתוקים". יש לגשת לבדיקת א.א.ג אם הדבר מטריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...מורן14/03/2010
שלום רב,
אחי בן ה-14 סובל זמן מה מכאבי ראש.
בצילום מעות אף שביצע נמצא כי ישנה התעבוות רירית קשה במערת לסת שמאל, וקלה בימין.
בדיקות עניים שביצע יצאו תקינות.
מה משמעות התוצאה והאם היא גורם לכאבי ראש?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010ממצאי הצילום יכולים להעיד על סינוזיטיס. כשיש סינוזיטיס קיימים כאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסת מים לאחר ניתוח כפתוריםאסנת14/03/2010
שלום רב,
בני בן 4 ועבר לפני חודש+ ניתוח כפתורים ושקד שלישי.
שלשום חפפתי את ראשו עם צמר גפן באוזניים ומגבת מסביב. היום בני התלונן על כאב באחת מהאוזניים ובבדיקה של רופאת הילדים היא העלתה חשש שנכנסו לו מים לאוזניים.
מה ניתן לעשות? האם יכול להיות נזק בלתי הפיך?
השבוע אני מזמינה לו את האטמים...
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן15/03/2010אם נכנסים מיים לאוזן עלולה להיווצר דלקת אולם לא קיים נזק בילתי הפיך ואל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימת אוזן אחרי ניקויענת14/03/2010
שלום לרופאים
היום ניקיתי את האוזניים ממש בעדינות עם סיכת ראש
ונסתמה לי לפחות חלקית אוזן ימין.
ממש לא חדרתי פנימה עם הסיכה ובכל זאת האוזן נסתמה.
האם שכיבה על אוזן ימין או ההפך יעזור שתיפתח.
הזמנתי תור לרופאת משפחה [ליום ג] עד אז מה כדאי לי
לעשות . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטימות
ד''ר אביגיל ארד17/03/2010רוב הסיכויים שעם הסיכה דחפת פנימה את השעווה. כדאי להימנע מכך ואם האוזן נסתמת לגשת לניקוי על ידי רופא. כעזרה ראשונה אפשר לטפטף פנימה שמן זית או שמן פרפין או חמרים הנמכרים בבתי מרקחת לצורך זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות/חוזר איזוןרון14/03/2010
שלום,
מזה כחודש וחצי אני סובל מסחורות וחוסר איזון. בהתחלה הייתה פשוט הרגשה רעה ואז יום אחד פתאום החלו סחרורחות ובחילות. אחרי שבועיים שלושה זה עבר בצורה החזקה, אבל עדיין נותרו בחילות קלות ותחושה של חוסר איזון - לא סחרחורת ממש אבל חוסר איזון וסחרחורת קלה. מלווה לזה גם חולשה. האם יתכן שהדבר נגרם על ידי וירוס (ששמעתי שלאחרונה היה וירוס שגרם לסחרחורות שגורם בין היתר לבעיה באוזן התיכונה). שמעתי גם שיש תרופה שמאזנת את הסחרחורות.
נא עצתכם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר דן גוטמן15/03/2010נכון ישנו כדור שמקל על הסחרחורת אך דורש מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רון-יש לי בעיה דומה בלי בחילות
איתי15/03/2010תקרא למטה על מה שכתבתי בניק איתי לעניין האם זה נובע מהמוח או מהאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)