מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכל01/04/2010
האם צפצופים באוזניים שהתחילו בזמן הריון יכולים להיות קשורים כתופעה של הריון (שחולפת אחריו) כמובן במידה ובדיקת השמיעה יצאה תקינה?
קראתי באינטרנט על הרבה נשים שהתלוננו על צפצופים בזמן הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010אני חייבת לומר שאני לא נתקלתי בציפצופים דווקא בהריון. יש לעשות בירור של טינטון. בדיקת שמיעה ובדיקת BERA וכמובן לראות את האזניים שלך. גשי לרופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ באוזן לאחר טיסהיהודה31/03/2010
שלום רב,
ביום שני שעבר החלו לי כאבי גרון חזקים עד כדי קושי של שינה בלילות ואזי ביום חמישי שעבר היתה לי טיסה של 3 שעות ארצה אשר במהלכה התחלתי לסבול מכאבים באוזניים כתוצאה מהלחצים. לא עזרה שום פעילות לעיסה , "פמפום" אויר ולקראת נחיתה חשבתי שעור התוף ייקרע לי מרוב כאב.
מיום שישי עד ראשון ממש כאב לי ושמתי קצת טיפות אוזניים להקלה. אמש והיום אני פשוט סובל מלחצים ואיני יכול לשמוע מוזיקה או לנסוע ברכב .
אני עובד בחול וטס לפחות פעם בשבוע [הטיסה הקרובה שלי ב 6 לאפריל ואני חייב להחלים עד אז...]
אשמח לקבל את חוות דעתכם,
בברכה,
יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ באזנים
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010כפי הנראה בגלל שטסת מצונן לא הצלחת להשוות לחצים. יתכן ויש באזניים נוזל או אפילו דלקת. כדאי להשתמש במוריד גודש ולפי הצורך הרופא שיבדוק אותך יחליט אם צריך אנטיביוטיקה. בתור מי שטס הרבה לחו"ל עליך להצטייד בטיפות אף כגון אלרין או אוטריבין ואם פעם יוצא לך לטוס מצונן, כדאי להזליף את הטיפות לאף חצי שעה לפני המראה וחצי שעה לפני נחיתה. זה יקל על השוואת הלחצים ולמניעת מצב כמו מה שקרה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פוליפים לתינוקת בת שנתיים וחצרוברט שטרן31/03/2010
אני מבקש לקבל חוות דעת שנייה ממוחה להחלטה שבנושא ביתי חברת קופת חולים לאומית כיצד עלי לנהוג על מנת לקבל הפניה למומחה נוסף המתמחה בילדים/תינוקות והאם ניתן להגיע לד"ר ארד מפורום זה!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010אתה יכול להגיע למרפאתי. אני מקבלת חולים של קופת חולים לאומית בהרצליה (הזמנת תור דרך המוקד של לאומית) או תל אביב (הזמנת תור ב 03-5117001). אשמח לעזור ולייעץ. כדאי להגיע עם צילום צדדי של הנאזופרינקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדיםמרינה30/03/2010
שלום רב בני הוא בן 3 .הומלץ לנו לעשות לו ניתוח שקדים ופוליפים בו זמנית, בנוסף המליצו לנו לעשות ניתוח בשיטת coblation . רציתי לקבל דעה נוספת לגבי שיטת ניתוח זו ואם היא אכן מומלצת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים ואדנואידים
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010אני מבינה כי בנך סובל מקושי בנשימה דרך האף ואולי אף הפסקות נשימה בשינה. בשיטת הקובליישן ניתן להקטין את השקדים במקום להסירם לגמרי. זה ניתוח הרבה פחות כואב ומשיג היטב את מטרתו. ניתן גם להסיר לגמרי את השקדים באמצעות קובליישן, אבל זה כואב כמעט כמו הניתוח הרגיל. הסיכון העיקרי בניתוחים אלה הוא דימום ויש להיות ערניים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס חוזר וטיפול אפשריאפי30/03/2010
שלום רב,
אני בת 38, סובלת מנזלות חוזרות. בעיקר בעונת החורף ועונות המעבר. בכל התקררות, אני סובלת מאף סתום ונזלת כלואה שאינה יוצאת. בעיקר בצד שמאל. כאבי ראש ולחץ מתחת לעיניים. בעבר, טופלתי באנטיביוטיקה. היום, אני משתמשת במי מלח ובאדים. האם יש טיפול שיוציא אותי לגמרי מהסינוסיטיס? שמעתי על אוורור דרך האוזן (חור באוזן לאוורור ושחרור הדלקת).
אשמח לתגובה מקצועית
חג שמח
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010ניקור עור התוף ושאיבת המוגלה זה טיפול בדלקת אוזן ולא בסינוסיטיס. סינוסיטיס זה הרבה פעמים סיבוך של הצטננות כאשר פתחי הסינוסים נסתמים ומצטברת בפנים דלקת. איך שהנזלת מתחילה כדאי להשתמש במורידי גודש בכדורים ותרסיסים. לעיתים הורדת הגודש ואוורור הסינוסים ימנע את הדלקת. אם זה חוזר הרבה פעמים בשנה יש גם פתרונות ניתוחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתום לתינוקתרובי שהרבני29/03/2010
שלום,
ביתי בת השלושה חודשים סובלת באופן קבוע מאף סתום.
אנחנו נותנים לה מספר פעמים ביום טיפות אף מי מלח, זה עוזר לזמן מה ושוב חוזר.
חוץ מזה אין תופעות של צינון או התקררות.
בזמן בכי זה מקשה עליה לנשום ופעם אחת הגיעה למצב של הפסקת נשימה ואושפזה ל-3 ימים.
היא עברה המון בדיקות ולא נמצא כלום.
מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
תודה מראש
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010אם מבנה האף תקין ומי מלח משחררים את הסתימה, אין ברירה אלא לטפטף מי מלח לפי הצורך. אם יש חשד לחסימה מעבר לכך אפשר לעשות בדיקה של חלל האף והאזור מאחורי האף, עם סיב אופטי מיוחד לילדים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אף אטרופיתאבנר29/03/2010
שלום רב,
האם ניתן לטפל בדלקת אף אטרופית או לפחות להפחית את התסמינים שלה שהם
ריח רע מהאף, יובש בחללי האף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010אפשר לנסות תרסיס של מי מלח או ג'ל לאף שנקרא WET והוא לא על בסיס מי מלח אלא חומר אחר שנותן לחות לאף ועוזר לשיקום הריריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה חזקה לאף שגרמה לשינוי צורתוירון29/03/2010
שלום לפני שלושה חודשים קיבלתי אגרוף חזק וישיר לעצם האף. אני בן 18.
עד היום האף שלי מעוות, כשאני מסתכל בתמונות שלפני המכה אני רואה הבדל בעצם של האף, כלומר לפי דעתי כתוצאה מהמכה העצם של האף גדלה , התרחבה והתעוותהנעשתה ממש מעוותת. יש ממש שתי בליטות בעצם האף, בליטה מימין ובליטה משמאל, ולפני המכה לא היו בליטות, היה לי אף סולד. זה מתסכל אותי שזה לא חוזר שוב למצב הקודם שלו.
האם זה יחזור לקדמותו אי פעם??? האם יש סיכוי שהשנים יטיבו עימי? כלומר, שבמהלך ה-3 4 שנים הקרובות האך שוב יחזור למצב של אף סולד וקטן.????
האם בד"כ אחרי מכה יכול להיות שהעצם של האף תשנה גודל וצורה??
האם זה הגיוני?? מכיוון שלא שברתי את האף, אני חושב שזה לא היה אמור להתעוות כל כך..?? ולמה זה נשאר ככה כבר 3 חודשים?? לפני המכה היה לי אף סולד וקטן,אז יכול להיות שאני כבר לא יזכה לאף כזה אי- פעם???????
האם אתה יכול להמליץ לי על איזושהי משחה להורדת נפיחות באף??
מה אני יכול לעשות?????? !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010קודם כל, אתה בגיל שעצמות האף גדלות.מעטים הגברים מעל גיל 18 עם אף קטן וסולד וחמוד. בנוסף, נחבלת באף וגם אם אין שבר הציפוי של העצם יכול להיות קצת נפוח תקופה ארוכה. ממליצה לחכות לפחות חצי שנה מהפגיעה, ואם צורת האף מאד מפריעה ניתן לעשות ניתוח אסתי של האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ במתרי הקולER29/03/2010
רופא אאג אבחן כלהלן
פה ולע במפ. בFOL אף נחיריים צרים רירית מגורה, מאטוסים חופשיים בNP ללא ממצא חריג מעט ריר בהיפופרינגס, לרינגס
מתרי הקול נעים היטב. מעט מגורים בשליש העליון של מיתר ימין בקרבה לקומיסורה קדמית פוליפ עם סימני שטף דם גלוטיס פתוח צואר ללא גושים חשודים.
מה זה אומר ומה עלי לעשות
האם דורש ניתוח מה מידת הדחיפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ על מיתר קול
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010פוליפ דמי כמתואר בשאלתך ובמיקום הזה נגרם לרוב כתוצאה מטכניקת דיבור לא נכונה ומאמץ קולי. פוליפ לא נעלם לרוב מעצמו, אין דחיפות אולם זה גורם לצרידות ואם זה מפריע מומלץ לכרות את הפוליפ. לאחר שתיקה של שבוע וחזרה הדרגתית לפעילות קולית לאחר הניתוח, ממליצה לעבור שעורי דיבור כדי שהבעיה לא תישנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להוצאת שקדים לתינוק בן שנהשי28/03/2010
בני בן השנה וחודשיים מיועד לעבור ניתוח להוצאת שקדים ביום רביעי הזה.
הבנתי מהרופאים שמדובר בתהליך חלמה לא פשוט ואני מודאגת מכך.
רציתי לשאול עד כמה הסיכון של דימום לאחר הניתוח והתנפחות האזור עד כדי חנק
הם שכיחים וכן האם ישנם סיבוכים נוספים שעלי להיות ערנית כלפיהם לאחר הניתוח?
תודה וחג שמח
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010סליחה על האחור במתן התשובה, אני מניחה שהילד כבר נותח ומקווה שהכל עבר בשלום. למה מוציאים שקדים לילד בן שנה? האם בגלל דום נשימה קשה בשינה? בכל אופן, הסיכון העיקרי הוא דימום ולא התנפחות האזור. יש להיות ערניים, רצוי שהילד יישן מספר ימים לאחר הניתוח ליד ההורים. אם חלילה מתחיל דמם כלשהו, יש לרוץ למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון ושקדים כחודש וחציאלעד28/03/2010
שלום,
אני וחברתי (26,24) התלחנו לסבול ביחד מכאב גרון ושקדים לפני למעלה מחודש ושבוע. ביצענו שני משטחי גרון והודגמה פלורה תקינה של דרכי נשימה עליונות. הכאבים מופיעים מידי לילה לפני השינה בעיקר וגם בבוקר ובהדרגה הכאב נרגע במהלך היום לרמת כאב מינימלית. הכאב מתחלף בין שני השקדים, איזור הלוע פנימה, כל פעם באיזור אחר שצויין.
היינו אצל שלושה רופאי משפחה במעקב - כולם אמרו שככל הנראה מדובר בוירוס (שקדים אדומים ומוגדלים, אולם לא נצפה לובן או חום כך שזה לא דלקת).
המלצתכם/דעתכם נודה.
חג שמח וכשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסיף רק..
אלעד28/03/2010כי היום גילתי בבדיקה שגרתית (לאחר ניתוח לייזר) זיהום וריאלי בעיניים , הרופא הבודק טען כי יתכן קשר בין השניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב גרון
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010כאב גרון הנמשך תקופה כה ארוכה יכול להיות ויראלי למשל. קשה לי מאד לחוות דעה בלי לבדוק את הלע. גש לרופא א.א.ג אם יש ספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינופדאבי28/03/2010
שלום,
עקב בעיות קשות , לעיתים אני לוקח 3,4 כדורי סינופד לפני השינה. מינון כל כדור 60 מ"ג.
זה יוצא לי לא יותר מפעם בשבוע. אין לי שום תופעות לוואי בעקבות כך. האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינופד
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010המינון של הסינופד הוא עד שלושה כדורים ביום ולא שלושה כדורים יחד. הסינופד יכול לגרום לנדודי שינה, עליית לחץ דם ועוד. יש לקחת כל תרופה במינון המומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת, כאבי ראש, כאבי גרון וחום גבוהגולן27/03/2010
שלום רב,
אני בן 23
אתמול בבוקר החל כאב ראש איום ומדדתי חום והיה 39.4
התחלתי בטיפול של טיפות אוטלגין לאחר יום זה ירד ל 37.6 ומייד התחיל לעלות שוב, פשוט כל הזמן ירד ועלה.
ניגשתי למלר"מ כי היום שבת, והיאאמרה לי לחת פן-רפן וי-ק 500 מ"ג שכבר היה במקרה אצלי בבית.
אמרה שיש קצת נפיחות בגרון. היא אמרה לקחת 3 פעמים ביום (1X3).
לקחתי כרגע 2 כי אני יודע מעבר שניתן לקחת גם 2 של זה בו זמנית.
שאלתי היא,
האם כדאי ומומלץ לשלב עם זה עוד תרופות על מנת לזרז את הליך הורדת החום כמו טיפות אופטלגין / דקסמול / אדקס / אקמול? או שמא זה לא בריא?
כרגע עברו מספר שעות מטילת 2 הכדורים והחום עדיין 38.7.
תודה רבה
גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010אפשר לקחת מורידי חום במרווחים המומלצים בכל תרופה גם במקביל לטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף גדושמיכל27/03/2010
שלום,
אני בת 20 וסובלת מצינונים חוזרים ונשנים שתמיד כוללים את אותם הסימפטומים שזה כאב קל בגרון,שיעול עוצמתי וטורדני, וכמובן נזלת ובגלל שאני אסמטית זה בדרך כלל נגמר גם בהתקף אסטמה לפעמים קל ולפעמים יותר קשה.
העניין הוא שבשנה האחרונה אני סובלת מנזלת תמידית, כאשר אני מצוננת המצב חמור הרבה יותר. אך באופן תמידי האף שלי גדוש, ובמיוחד בבקרים, אני חייבת להתעורר ולקנח מיד את האף. ובמהלך היום מספר פעמים. גם כאשר אני ישנה אני משמיעה קול ששומעים שהאף שלי גדוש.
ממה זה נובע? איך אפשר למנוע את זה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010יתכן מאד שהתסמינים שאת מתארת הם נזלת אלרגית. כדאי להתייעץ עם רופא אלרגיה ולעבור טסטים. אם יימצא למה את אלרגית יתכן וניתן יהיה להקל עליך באמצעות חיסונים. בינתיים אפשר להשתמש בתרופות אנטיהיסטמיניות ותרסיס סטרואידלי לאף כדי להקל על התסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצופים באוזנייםכהן חיים26/03/2010
שלום אני סובל כשנה מצפצופים באוזניים עשיתי כבר את כל הבדיקות שאפשר והתוצאות תקינות למעט ירידה קלה בשמיעה, הרופא החל לתת לי טיפול בכדורי נרונטין ואלפרליד כשלושה חודשים, לאחרונה החמיר מצבי ובנוסף החל אצלי מן לחצים חזקים, אטימות שגורמת לי להיות בתוך בועה ומקשה עלי את התקשורת עם הסביבה. אשמח לקבל עזרה או יעוץ תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצופים
ד''ר אביגיל ארד31/03/2010חסרים קצת פרטים לגביך. בן כמה אתה? איך נראית בדיקת השמיעה שלך? גם אם נמצא הסבר לציפצופים, לא קל לטפל בהם. ישנן שיטות שונות הנהוגות בידי מספר רופאים בארץ אולם אין טיפול אחיד ובדוק שמצליח אצל כולם. נסה לחפש תחת טינטון ותמצא שיטות שונות כגון TRT. יש הנהים מטיפול בדיקור ויש הלומדים להתעלם או למסך את הציפצופים באמצעות מוזיקת רקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אביגיל ארד
כהן חיים01/04/2010במשך לשיחתנו אני בן 40 ובבדיקת השמיעה יש לי ירידה לא משמעותית באוזן שמאל, לפי תשובת הרופא הרעשים נובעים מן המוח ולכן קבלתי טיפול תרופתי בכדורים ממשפחת האפלפסיה אך מאז נוספו לצפצופי האוזנים לחצים בראש מפחידים אותי יותר מן הצפצופים, לחצים אלה ממש מנתקים אותי מן הסביבה ומקשים עלי לתפקד. מה עוד אוכל לעשות? אני מודה לך מאוד על התיחסותך הנדיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרא שוב
ד''ר אביגיל ארד01/04/2010קרא שוב את תשובתי. נתתי לך כמה רעיונות שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)