מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול מדולרי - בלוטת התריסש.ד13/03/2010
ד"ר שלום
ב-29.11.09 עברתי ניתוח להסרת האונה הימנית - חשש לגידול שפיר אולם לצערי נמצא כי מדובר בגידול מסוג מדולרי, ( בגודל 1 ס"מ בלבד מוגבל היטב), עשיתי מיידית את כל הבדיקות הדרושות:
CT-PET תקין לחלוטין, סונאר צוואר -אצל פרו' קסלר - תקין לחלוטין, CEA=1.8, קלציטונין 4.3הוחלט לעשות ניתוח שני : השלמת קריתה מלאה ודיסקציה צווארית פטריכיאלית ביליטרלית, תוצאות הביופסיה של הניתוח השני היו תקינות לחלוטין גם ברמת המיקרון הבודד-בכל מה שהוצא החוצה האונה השמאלית ובכל הרקמות ובלוטות הלימפה- תודה לאל היה נקי לחלוטין, בדיקת קלציטונין - קטן מ- 2 (הבנתי שזה מצוין), כעת נאמר לי שיש לבצע מעקבים כל 4 חודשים באמצעות בדיקות דם, שאלתי כעת - מה סיכויי ההחלמה שלי, אני חושב על זה המון ומאוד מוטרד, אחרי שקראתי חומר על הסוג הזה פשוט נחרדתי, האם הפרוגנוזה שלי מעודדת ואני יכול לשים את הסיוט הזה אחרי?? קראתי על מקרים של אנשים שמס' חודשים לאחר הסרת הבלוטה ובלוטות הלימפה מצאו להם כל מיני גרורות - אפילו בריאות - ( פשוט היום ונורא) מצפה לתשובתך
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול מדולרי של בלוטת התריס
ד''ר דן גוטמן15/03/2010שלום לך . אכן מדובר אולם בגידול ממאיר של בלוטת התריס אולם מאחר ובוצע ניתוח והשלמת כריתה וכריתת בלוטת הלימפה- הסיכויים מצויינים להחלמה. מה שנדרש כמובן הוא למעקב סדיר כולל בדיקת קלציטונין ובדיקות אחרות. נקווה שלא תיהיה הישנות ושוב הסיכויים מצוינים להחלמה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזניים, עזרה דחוף לאב מתוסכלאליה13/03/2010
שאלה על האוזן ? וצינון
ברשותך רקע קצר ואז מספר שאלות שמשפיעות מאוד על הזוגיות ( כמובן שלא בנושא זה השאלה)
הילדים שלי שוחים כל שבוע ברצף, מתמידים ומתים על המים שלא לדבר על יכולת השחייה שלהם, הבריכה שהם שוחים בה מתוחזקת מדהים, כמעט ללא כלור, חימום חלל, נבדקת קבוע ע"י משרד הבריאות, ממש נעים שם.
לילדים מידי פעם ( לא רק הילדים שלי) יש דלקת באוזן , הבנתי שזה מבנה אוזן שמשתנה עם הגיל , אני זוכר כשחיין פעיל ששוחה בילדות פעמיים בשבוע וכשחיין מקצועי 10 פעמים היו לי גם דלקות אוזניים אבל אף פעם לא הפסדתי אימון שחייה, שמנו שמן עץ התה או שמן זית חם עם צמר גפן בתוך האוזן והכל היה עובר תוך יום, יומיים.
כידוע אנחנו הגברים לא מחליטים על כמעט כלום בחיים וכשיש לאחד הילדים חשש לדלקת או צינון אין בריכה ואז שבועיים אחרי גם אין בריכה ?
אני בדיכאון, יום שישי עם הילדים זה היום הכי כיף שלי, אני מאמין בשחייה, בפעילות גופנית ומה שזה נותן להם , הם כלכך נהנים ולא מפסיקים לדבר על זה, מה לעשות ?
סוף סוף שאלות:
1. האם מותר לשחות עם צינון ?
2. האם נכון שמבנה האוזן בעיקר משפיע התפתחות דלקת ?
3. האם מותר לשחות עם דלקת באוזן ?
4. על מה אתם ממליצים שהוא לא אנטיביוטיקה ?
5. האם דלקת יכולה להשפיע על השמיעה ?
השאלה נכתבה במצוקה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת השחיינים
ד''ר אביגיל ארד13/03/2010אתחיל מהסוף. ילד חולה באופן כללי ובכלל בן אדם חולה - לדעתי צריך להקשיב לגוף שלו ולעשות פעילות גופנית מאומצת רק אם הוא מרגיש טוב.
לגבי דלקות אזניים - אם מדובר בדלקת אוזן חיצונית, המכונה גם "אוזן השחיינים" היות ונגרמת על ידי פסוידומונס שהוא חיידק הנמצא במים, גם בבריכות מסודרות וגם בבית במקלחת, אזי הטיפול הוא בטיפות אנטיביוטיות בלבד . לעיתים הדלקת כה קשה והנפיחות בתעלה כה גדולה עד שהטיפות לא נכנסות ואז הרופא מחדיר לתעלה פתיל קטן ספוג בטיפות ועליו מטפטפים את הטיפות. במקרה שזו דלקת כזו אזי בזמן הדלקת אסור להרטיב את האוזן. גם לא במקלחת. אם מדובר בדלקת כזו שחוזרת אולי כדאי לשקול שימוש באטמי אזניים בבריכה. חשוב מאד לא לנקות את האזנים במקלוני אזניים כי השיפשוף הוא לרוב פתח הכניסה לחיידק.
אם מדובר בדלקת אוזן תיכונה הנגרמת על ידי הצטננות, הטיפול הוא אנטיביוטיקה או כלום, תלוי במצב האוזן והחולה.
לגבי מי מחליט בבית.....כשתמצא תשובה שתף אותנו.....
שחיה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קול שלא משתנהגל (16)12/03/2010
שלום אני גל בן 16
יש לי קול "ציפציף" מאז שאני זוכר את עצמי, כולם אמרו לי שעם הזמן הקול הזה ישתנה אבל שום דבר לא השתנה ואף נהיה לי קול ממש מציק.
לפני שנה הייתי אצל רופא שאמר לי שיש ניתוח שגורם לשינוי הקול, הוא גם אמר משהו שקשור לקונכיות.. (לא ממש שאלתי שאלות כי הוא אמר שאני עוד צעיר מדי בשביל הניתוח הזה).
אודה לכם אם תכתבו לי כאן כל דבר שקשור לניתוח הזה, מה הסיכונים בו וכו'.
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קול
ד''ר אביגיל ארד13/03/2010לא, לא, לא....בשום פנים ואופן לא ניתוח. חס וחלילה. בגיל ההתבגרות הגרון גדל בבת אחת ויש אחוז מסויים של הנערים שממשיכים להשתמש בקול שהיה להם בילדות והוא נשאר גבוה. פשוט צריך ללמד אותך להשתמש בקול החדש שמתאים לגרון שלך. הטיפול נעשה על ידי קלינאית תקשורת לאחר הפנייה על ידי א.א.ג. לרוב מדובר במספר שעורים קטן יחסית. אל תחכה. ככל שתחכה יותר זמן יהיה יותר קשה ללמד אותך להשתמש בקול בצורה נכונה. אם לא תמצא רופא א.א.ג שידע לאבחן ולהפנות, בוא למרפאה שלי ואני אמליץ לך מה לעשות. בשום פנים ואופן לא לחכות עד סוף הדורות שזה ישתנה לבד. חבל על הזמן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח באףג12/03/2010
שלום רב!
האם יש ניתוח אף שפותח את האף ובכך עוזר להעלים את הדיבור מהאף ?
והאם דיבור מהאף בגיל מבוגר אולי נובע מפוליפים שחזרו לאחר ניתוח פוליפים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד13/03/2010בהחלט יש ניתוחים. הכל תלוי בבעיה. אם הפוליפים (אדנואידים) צמחו, ניתן להסירם. אני בספק אם זו הבעיה. אם המחיצה עקומה ו\או הקונכיות נפוחות - אפשר לטפל גם בזה. יש לגשת לבדיקת א.א.ג להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ג13/03/2010תודה רבה על התשובה.
הייתי לפני שנה גם בטיפול אצל קלינאית תקשורת שעזר מעט וגם אצל רו]א אף אוזן גרון והא עשה לי בדיקה שאני לא זוכרת את ממצאיה אבל אני זוכרת שהוא אמר שאם לא יעזור הטיפול אצטרכך לעשו ניתוח אבל קצת נבהלתי אז לא חזרתי אליו.
האם הניתוחים האלה דורשים אישפוז בבי"ח והם בהרדמה כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תעני לי גם על השאלה הנוספת
ג14/03/2010תודה רבה על התשובה.
הייתי לפני שנה גם בטיפול אצל קלינאית תקשורת שעזר מעט וגם אצל רו]א אף אוזן גרון והא עשה לי בדיקה שאני לא זוכרת את ממצאיה אבל אני זוכרת שהוא אמר שאם לא יעזור הטיפול אצטרכך לעשו ניתוח אבל קצת נבהלתי אז לא חזרתי אליו.
האם הניתוחים האלה דורשים אישפוז בבי"ח והם בהרדמה כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסיוסי11/03/2010
לאחר הצתננות וסינוסיטיס המליץ לי (כבן 50) הרופא על 2 סוגי תרופות ספריי : רינולאסט וסטרונאוז, פעמיים ביום.
שאלות: 1. האם סביר לקחת את 2 הספריי מיידית אחד אחרי השני (או רצוי בהפרש זמנים) 2. האם קינוח האף לאחר לקיחת התרופה לא מבטל אותה בעצם? 3. לאחר כשבוע שימוש יש לי דימום מנחיר ימין בתוך הפרשות הנזלת-האם ייתכן שזה נגרם מהתרופות? 4. האם כל זמן שהדימום קיים, רצוי להפסיק השמוש בתרופות? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010הדימום יכול להיות מהדלקת וכל קינוחי האף, אבל גם הפליקסונייז יכול לגרום לזה. הפסק אותו למספר ימים. לא לקנח את האף מיד אחרי הספריי אלא לשאוף אותו פנימה כדי שישפיע. אם הנזלת מאד מוגלתית ויש אבחנה של סינוסיטיס כדאי אולי לשקול אנטיביוטיקה. אפשר לשטוף את האף במי מלח מספר פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון "מוזר"א.ק.11/03/2010
שלום רב, אני חווה כבר כחודשיים כאב גרון שמופיע בעיקר בשעות הלילה בצד השמאלי של הגרון , מתחיל מהאוזן ומתגבר בעת בליעה. בבוקר לאחר שתייה הכאב מוקל ובמשך היום נעלם...רופא משפחה לא מצא כלום. ניסיתי להתעלם אך לעתים הכאב מעיר אותי . מה יכולה להיות הסיבה לתועפה מוזרה שכזו? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010אתה צריך בדיקה של עומק הגרון ומיתרי הקול על מנת לראות טוב יותר אזורים שרופא המשפחה לא יכול לראות. פנה לא.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!דיאנה11/03/2010
היתי חולה לפני שבוע בערך. הקול שלי היה צרוד לגמרי במשך כמה ימים, ליחה ירוקה שקשה היה להוציא אותה ושיעול חזק. בימים אחרונים המצב השתפר. אני לוקחת תרופה שנקראת מוקוליט.
אבל יש דבר שמאוד מוזר לי. בזמן שאני משתעלת, יש לי צליל שכמו שריקה. או שכאילו גרון שלי נפוח ומרטט כשאני תשתעלת..
בנוסף בשעות הערב ולילה אני מרגישה מחנק שהוא כנרא נובע מתחושה שגרון של ייבש...
דוקטור, מה זה הצלילים האלה?? הקטע שאני מרגישה יותר טוב, אבל הצליל הזה קצת מדאיג אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010יש כנראה דלקת של מיתרי הקול והקנה. בגלל זה הצרידות והשריקות. סירופ לשעול יועיל. לפעמים כשהליחה ירוקה אני נותנת גם אנטיביוטיקה ולפעמים יש צורך במשאף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצופים באוזנייםצפצוף אוזניים11/03/2010
שלום רב!מזה כשבוע אני שומעת מאין צפצוף באוזנים עד כדי כך שמידי פעם אפילו אני שומעת כפול.
תופעה מוזרה ביותר,אשמח לייעוץ והכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אזניים
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010יש לגשת לבדיקת אזניים. יתכן שסתם יש פקק או נוזל ואם לא צריך לעשות בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בגרוןאורי11/03/2010
שלום,
לפני כארבעה שבועות קיבלתי מכה חזקה בצד של הגרון,
הרגשתי ממש זעזוע ושכל הראש שלי זז הצידה (כמו הצלפה),
לאחר מכן כאבה לי האוזן וכאב לי מאוד בגרון (כאילו בגורגרת) הכל בצד שמאל הצד הנגדי למכה (לאיפה שממש הרגשתי שפנים הגוף זז),
כעת שלושה שבועות אחרי הכאב בגרון לא עובר. הוא ממוקם בתוך הגרון בצד שמאל שלו ובעיקר כואב כאשר אני בולע אך גם נשאר עמום ברקע לאורך כל שעות היום.
לחיצה על הגרון ומגע ישיר לא כואבים, על אף שכן הורגש כאב ביומיים אחרי הפגיעה,
רופא אף אוזן גרון בדק אותי לפני שבועיים ולא ראה דימומים או פגיעה נראית. הוא חשב שזה זעזוע חזק בסחוס של הגרון והמלית לי לתת לזמן לעשות את שלו
הכאב טרם עבר ורציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכאב והאם עלי לערוך בדיקות נוספות,
תודה,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010חשוב שהרופא בדק אותך כולל מיתרי קול ולא מצא בעיה. יתכן וזו רק הטראומה לסחוס. במקרים שיש חשד אפשר לעשות CT של הגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם במיתרי הקול לאחר מאמץ קולירוית11/03/2010
בשל צרידות מתמשכת הלכתי לרופא אף אוזן גרון. הוא החדיר צינורית לגרוני, בדק את מיתרי הקול ואמר שנגרם לי שטף דם אחד על מיתרי הקול. הוא הסביר שרוב הסיכויים שזה יעבור תוך שבוע-שבועיים, אבל לאחר שקראתי באתרים השונים על התופעה, ראיתי שיש הרבה מקרים בהם זה עובר רק לאחר שנה שנתיים.
אני זמרת והדבר מאוד מדאיג אותי. האם אפשר לדעת תוך כמה זמן שטף הדם ייספג?
האם הרופא בבדיקתו באמת יכול לדעת אם שטף הדם חמור או לא? ז"א, יספג מהר או לא?
אנא ענו לי מהר. אני באמת מודאגת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010מה פתאום שנה שנתיים? אם תשמרי על מנוחה קולית זה יעבור כפי שהרופא שלך אמר. להימנע מאלכוהול ותכשירים כגון אדויל. יש לשמור על טכניקה קולית כדי שזה לא יקרה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וה"אפטה" לרעך כמוך..קרן11/03/2010
היי,
אני מוכת אפטות..
אני מניחה שזה מחוסר ברזל שיש לי, אולי לחץ.. אולי מהפלטות (אינויזליין) החדשות שיש לי.
היתי במספר פורומים ולא מצאתי ישועה, אני זמרת ואני חייבת טיפול מהיר כי אני סובלת מכאבים מאוד קשים כשמופיעה לי האפטה הזאת.
אז כרגע אני מטפלת עם ספריי חרובים, מכיוון שאפטגון ועוד משחות דומות לא עזרו, וזה בינתיים הכי נורמלי.
האם יש לך עצה נוספת? (בתקווה שלא תהיה יקרה) טחינה גולמית?? חלב עיזים??
איזו משחה אחרת?? יש איזושהי תרופת פלא שמעלימה את הסיוט הזה מהר??
מצפה לתשובתך..
תודה ! קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010אפטות הן צרה למי שסובל מהן לעיתים קרובות. לא תמיד יודעים מה הסיבה. שטיפות במי מלח ותכשירים שונים מקלים מעט. ניסיתי גם את ה SOS BUCCAL שיש טוענים שהועיל להם. עד כה לא מצאתי תרופת פלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורירון10/03/2010
בן 35 לאחר בירור רפואי הרגשת נימול בידי ימין אי תחושה כאבי רגליים כמו רגליים כבדות עם משקולות עליהם רומברג לא תקין יש נטייה ליפול אחורה גם בעיניים פקוחות וסגורות מדי פעם סחרחורת כאבים באזור העורף לפעמים הרגליים פתאום קופצות לסירוגין עברתי eng'mri מח בדיקת שמיעה אקו לב והכל תקין מה יכולה להיות הבעייה הנוירולוג טוען שאין לי בעייה ומן הסתם מכיר את גופי אני לא מתפקד ביום יום כרגע חזרתי לעבודה לאחר בירור שנמשך כשלושה חודשים מיואש.מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010על שאלה כזו מורכבת אין אפשרות לענות כאן. האם עברת בדיקת פוסטורוגרפיה? זוהי בדיקת יציבות המתבצעת באיכילוב. אולי שם יהיה כוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול TRTחסוי10/03/2010
שלום,בעקבות טינטון ורגישות לרעש מהם אני סובל, הלכתי לעבור בדיקת שמיעה שיצאה תקינה תודה לאל,ובסופה הבודק אמר לי שאין מה לעשות נגד הבעיות שלי רק ללכת עם אטמי אוזניים..
הערתי את תשומת ליבו לטיפול הTRT והוא אמר לי שהוא לא יכול להמליץ לי עליו או לא להמליץ לי עליו מכיוון שהוא מאוד יקר ויעילותו מוטלת בספק..הוא אמר שהם ערכו ניסוי בשניידר ולכ-60 אחוז מהילדים זה עזר במידה כלשהי.
השאלות שלי הן:
1)אני בן 19, ולכן אין לי את הסכומים הגבוהים הללו, האם ניתן להשיג איכשהו הנחה כלשהי?
2)האם ישנן עוד דרכים כלשהן לטפל בבעיות שלי?
3)איפה אפשר לעבור את הטיפול במרכז הארץ?
רק אציין שאני סובל מעוד הרבה בעיות רפואיות ואני כבר ממש מיואש ומדוכא משום שלא יכולים לעזור לי בשום בעיה שיש לי, ואני כבר כמעט לא יוצא מהבית בין היתר בגלל הרגישות המטורפת לרעש ושאר הבעיות..
מקווה לקבל את עזרתכם בהקדם,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TRT
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010מבוצע במרכז הארץ במכון אופקים על ידי ד"ר טלי מרק. תוכל להפנות אליה את כל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסים וכאבי ראשסיון10/03/2010
שלום אני כבר מעל שבוע מצוננת מאוד בלי חום ,בדרך כלל אין לי בעיות בסינוסים אך היום החלו לי כאבים חזקים מאוד מעל העין בצד שמאל, נראה כאילו שזה בארובת העין, כאב חד וחזק שבא בהתקפים של מס שניות- מספר דקות והוא מאוד חזק רציתי לדעת האם זה בגלל הנזלת או שיש מקום לדאגה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
סיון10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010יכול להיות בגלל הנזלת. כדאי לקחת מורידי גודש ואם הנזלת המוגלתית נמשכת והכאב ימשך אולי יהיה צורך בטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מעומם בעורף במצח ולעיתיםתומר09/03/2010
"ראש תפוס " כאשר השכמות לעיתים גם נתפסות לי .
סבלתי מהבעיה בערך כחודש ימים ,וכשהחלה נזלת סמיכה פניתי לרופא אף אוזן גרון
שנתן לי אנטביוטיקה .
הרגשתי הרבה יותר וטוב וכאבי הראש והעורף הוקלו בצורה משמעותית.
אני כבר 5 ימים בלי אנטביוטיקה ומתחיל להרגיש שהכל חוזר ( חוץ מהנזת )
התור שלי רק בשבוע הבא ? מה עלולה להיות הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010אם אכן הבעיה היתה בסינוסים לא מספיק לקחת אנטיביוטיקה וכדאי לקחת גם מורידי גודש בצורת כדורים ו\או תרסיס, אחרת הסינוסים עלולים להיסתם שוב. יתכן שהבעיה היא של שרירי הצואר, ואז אנטיביוטיקה בכלל לא תרפא את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)