מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת קרוהן לאחר פגיעת ראש קשהשון01/12/2007
שלום,
אני חולה קרוהן. הסימפטומים החלו עוד בהיותי באישפוז ארוך ושיקום
עקב תאונת דרכים ופגיעת ראש קשה. החל בירור עם פנימאי שנתן הפניה
לאחר השיחרור למעקב גסטרו, ושניגשתי לקופת החולים אובחנתי.
אני רוצה לבחון קשר?
אולי היה זיהום חריף שגרם להתפרצות..
לפי מה אני יכול לדעת אם היה זיהום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת קרון
ד''ר שמואל אביטל03/12/2007הסיבות להופעת מחלת קרון ן כנראה משולבות וזיהום מקדים הוא אחת התיאוריות לגורמי סיכון למחלה.
אם זאת ברגע שיש אבחנה הטיפול הוא בקרון ללא קשר לתיאוריות לגבי התפרצות המחלה.
אני לא בטוח אם ניתן לברר אם היה זיהום בזמן האשפוז וגם אם היה זיהום כזה או אחר האם ניתן לקשור אותו להופעת המחלה אצלך.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי הנכות שלי על "אנפצלופתיה
מאיר26/04/2009שינוי אישיות והפרעות התנהגות", בעקבות פגיעת הראש הקשה.
בכל זאת, האם יש יותר סיכוי לזיהום פנימי?
(ומחלת קרוהן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מוזרקרן28/11/2007
שלום דר' אביטל.
לפני כשנתיים אובחנה אצלי מחלת הקוליטיס. לאחר התפרצויות רבות כעת המחלה רדומה.
אני לא משלשלת, אין לי כאבי בטן ואני לוקח כדור רפאסל ביום.
אך ישנה בעיה מביכה במקצת: בעת קיום יחסים אני מרגישה כאב פנימי באזור הדלקת (כך אני משערת) בזמן החדירה. אוסיף ואציין כי לחברי איבר מין גדול מהממוצע והכאבים לפעמים חזקים מאוד בייחוד בעת התפרצות המחלה (שלשולים של כמה ימים וכאבי בטן).
דבר נוסף (עכשיו תבין מדוע אני פונה לפורום אנונימי), לפעמים לאחר קיום יחסים אינטנסיבי אני סובלת יומים - שלושה של כאבי בטן (שממוקדים באיזור המעיים), וכאבים בפי הטבעת בשל שלשולים - בקיצור התפרצות קטנה. (אנחנו לא מקיימים מין אנלי).
אודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מוזר
ד''ר שמואל אביטל29/11/2007אני לא מכיר קשר בין התלקחות קוליטיס בעקבות יחסי מין. יתכן שגירוי כללי של המקום תורם ל"אי שקט" של המעי . אני לא סבור שזה דורש טיפול כלשהוא וכמובן שאין צורך לךהימנע מכל פעילות מינית
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לבדיקת קולונסקופיהיוספה אביב28/11/2007
אני אמורה לעבור בדיקת קולונסקופיה. פעמיים ניסיתי לקחת מרוקן ,אך סבלתי מבחילות קשות על אף שנטלתי כדורי פרמין. האם יש דרך אחרת לרוקן את המעי? אולי באמצעות אינפוזיה?
עלי לציין שאני חולת סוכרת ומזריקה אינסולין 4פעמים ביום . כמו כן אני נוטלת תרופות רבות בשל יתר לחץ דם ותת פעילות של בלוטת התריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לקולונוסקופיה
ד''ר שמואל אביטל29/11/2007במידה ויש בעיה עם מרוקן ניתן לנסות סופודקס. אני לא בטוח שזה פחות בעיתי....אבל אין אפשרויות נוספות
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת דעתךאני28/11/2007
שלום רב,
לאמי, בת 62, נתגלה לפני 5 חודשים סרטן מעי הגס עם גרורות בכבד. מאז טופלה באווסטין ובנוסף כדורי קסלודה. בכבד יש הקטנה של הגרורות ובמעי הגס אין שינוי , מצד שני יש התפשטות לכיוון הריאות והטחול. השאלה היא האם כדאי לעבור לארביטוקס (ידוע לנו כי הוא לא בסל התרופות)? האם הארביטוקס עוצר את התפשטות הגרורות בריאות ובטחול בצורה טובה יותר? האם הוא יעשה עבודה טובה יותר במעי ? שאלה אחרונה , האם ניתן לשלב אווסטין עם ארביטוקס?
מתנצלת על מס' השאלות הרב,
בתודה מראש
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארביטוקס ואבסטין
ד''ר שמואל אביטל29/11/2007אני עוסק בעיקר בכירורגיה ופחות באונקולוגיה. עם זאת אני לא מכיר שילובים של אבסטין וארביטוקס. לפי התיאור שלך השילוב הכימי של קסלודה ואבסטין לא מנע את המשך התפשטות המחלה וכדאי לשקול שילוב אחר. הייתי מתייעץ עם אונקולוג המתמחה הגידולי מעי גס.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם סמוי בצואה - חיובישאלה28/11/2007
אני מבקשת לדעת מה אומר הערך 2/6 .
מהם אחוזי הסיכון למחלת סרטן המעי הגס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם סמוי
ד''ר שמואל אביטל28/11/2007לא ברורה לי השאלה. במידה ויש דם סמוי חיובי צריך לבצע קולונוסקופיה
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהפניה לקולונוסקופיה
שאלה29/11/2007רשום 2/6 חיובי
למה הכוונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כאב צד ימין.026/11/2007
מזה מספר שנים-כאב רק בלחץ ידני בבטן תחתונה צד ימין-בוצע בעבר קולונוסקופיה שהיה תקין וכן סיטי ואולטרסאונד וגינלי הכל היה בסדר.עדיין כשאני לוחצת יש כאב. אני בת 47.מה הסיבה יכולה להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצד ימין
ד''ר שמואל אביטל27/11/2007נראה שעברת את כל הבירורים האפשריים. יתכן ומקור הכאב בדופן הבטן. (דלקת בשריר או גיד) ורצוי להיבדק ע"י כירורג לשלול שמדובר בבקע.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים ביציאותאביבית25/11/2007
שלום
אני בת 40 לפני שנה וחצי עברתי קולונסקופיה עקב שינויים ביציאות ודימומים,הקולנוסקופיה היתה
תקינה נמצאו טחורים פנימיים מדממים מזה שנה וחצי אני בטיפולי קשירות אצל הפרוקטולוג ,הוא
טוען שהכל תקין ושאין לי טחורים יותר אני עדיין מדממת לפעמים ביציאות כמוכן עדיין אני סובלת מיציאות רבות ו היציאות לפעמים כוללות גם שלשולים ,עלי לציין שאחרי ארוחות כבדות אני שומעת
את המעיים משמיעות קולות ואני סובלת לאחרונה גם מכאבי בטן נקבעה לי תור נוסף לקולונוסקופיה
והפעם הרופא החליט שהוא יקח ביופסיה כי בפעם הקודמת לא לקחו שאלתי היא: האם לעבור בדיקה נוספת,והאם יכול להיות שאני סובלת מאיזשהיא מחלת מעיים?
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ינויים ביציאות
ד''ר שמואל אביטל26/11/2007אני סבור שיש הגיון בחזרה על קולונוסקופיה על מנת להיות משוכנע שלא מדובר במחלת מע דלקתית.
במידה והקולונוסקופיה תקינה יתכן וכדאי לעשות גם צילום מעי דק.
בהצלחה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן תחתונהמשה24/11/2007
מזה כחודש אני סובל מכאבי בטן תחתונה בצד שמאל, הכאב מתאפיין בדקירות שמחייבות אותי לשבת בבדיקה אצל אורולג נשלל כילה הועברתי לטיפול גאסטרוגו עם משככי כאבים אך ללא הועיל בדיקת אולטראסאונד תקינה ללא ממצאים גם בדיקות דם תקינות הופנתי לבדיקת קולונוסקופיה מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007ממליץ על ביצוע הקולונוסקופיה. במידה ולא יהיה ממצא כלשהוא והכאבים ממשיכים יתכן וכדאי לשקול CT בטן.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה קרהוןלי23/11/2007
הייתי אצל גסטרולוג ווא חושד שזה קרהון, קיבלתי לעשות בדיקות דם וצילום מעי ואח"כ אצטרך לעשות את הבדיקה עם החדרת המצלמה. האם זה מסוכן? נאמר לי שעליי לעשותה בבית חולים בגלל המבה הצר שלי (מכונה לילדים) וככל הנראה בהרדמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007הבדיקה היא חשובה לאבחנה. הסיכוי לסיבוכים בבדיקה הוא מזערי.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרהש21/11/2007
מספר פעמים ביום יש לי מן תחושת רטיבות באיזור פי הטבעת ומדי פעם בלילה תחושת לחץ על פי הטבעת עשיתי מספר בדיקות סיגמוידוסקופיה ומנומטריה של פי הטבעת שתי הבדיקות יצאו תקינות
מה הסיבה לרטיבות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007כדאי להיבדק ע"י כירורג. צריך לשלול פתולוגיה מקומית כגון טחורים פיסורה או ממצא אחר.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית20/11/2007
יש לי כאבים בפי הטבעת. איך אני יכולה לדעת עם זה טחורים? ואיך אפשר לטפל בכאב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007את חייבת להיבדק אצל כירורג. הסיבה לכאבים בפי הטבעת לא חייבת להיות טחורים.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אב מודאג מאודאורן18/11/2007
בני בן 10 חודשים. פולט המון את כל מה שהוא אוכל. מטופל כ-3 שבועות בזנטאק ללא כל שינוי. ניסינו גם אלגיקל ואינפמיל שגם כן לא עזרו. משקלו 8.150 (אחוזון 10- ירד מאחזון 25).
שאלתי היא האם יש צורך במתן הזנטאק אם לא נראה שהתינוק סובל מהפליטות, אינו מראה סימנים של אי נוחות (קראתי שהתרופה אמורה למנוע צרבות ואי נוחות, אך אינה מטפלת ברפלוקס עצמו. האם להמשיך בתרופה, האם יש תרופה אחרת?
אני מאוד חושש מאופציה של ניתוח, באילו מקרים יש צורך לנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אב מודאג
ד''ר שמואל אביטל19/11/2007לצערי אנני עוסק בכירורגית ילדים. כדאי להיוועץ עם גסטרואנטרולוג המומחה בתינוקות ועם כירורג ילדים . גם לגבי האבחנה וגם לגבי טיפול אפשרי.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות תכופות לאחר ניתוח מעי גסדותן18/11/2007
שלום רב,
אבי בן 69 עבר ניתוח להסרת פוליפ בקולון עליון בניתוח רגיל עם פתיחת בטן.
בעקבות סיבוך היה צורך בכריתה נוספת של מעי גס רוחבי וחלק מקולון יורד.
כיום לאחר חודש בערך אבי אוכל יחסית די רגיל אבל היציאות שלו עדיין בתדירות גבוהה.
נאמר לנו שלמעיים לוקח זמן להסתגל למצב הקיים ,אפילו מספר חודשיים.
יש לציין שבנתיים יש ירידה משמעותית במשקל.
האם נושא היציאות המרובות הוא שכיח וישתפר עם הזמן?
מה יותר מומלץ לאכול במצב שלו?
תודה מראש,
דותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות תכופות לאחר ניתוח מעי גס
ד''ר שמואל אביטל19/11/2007יש סיכוי טוב שהעניין ישתפר. לעיתים זה לוקח עד שנה ויותר. המעי הנותר צריך להסתגל ויתחיל לספוג נוזלים טוב יותר בהמשך. לבי תזונה - אין הנחיה חד משמעית - ישנם אנשים שכלכלה עשירה בסיבים (פירות וירקות או תכשירי סיבים) יכולה לעזור להם ויש אנשים שדווקא הורדה של סיבים מהתפריט תעזור. בקיצור כדאי לנסות את שני הדברים.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתין לתשובהיוסף ג. ממתין18/11/2007
אני בן 47 ועשנתי 3 קופסאות סגריות במשך 30 שנה עד לפני כשנה. לפני כשנה הפסקתי לעשן תוך שימוש בתרופה זייבן למשך חודשיים.
עד לפני הפסקת העישון נהנתי מיציאות סדירות להפליא ונוחות טובה מאוד לאחר התרוקנות ללא שום תופעות לואי.
לפני כחצי שנה לאחר שחויתי אי סדירות ביציאות, צואה רכה מידי, הרגשה חריפה של חוסר התרוקנות לאחר הביקור בשירותים, ריר בצואה ודם בצואה (לפי הסדר הזה) פניתי לטיפול ואובחנתי כלוקה בקוליטיס, טופלתי בנרות רפאסל 1000 מ"ג ואני ממשיך בטיפול, נר אחד 1000 מ"ג כל יומיים שלושה.
תופעת אי הסדירות נפתרה כמעט לחלוטין הצואה עדיין רכה מידי הרגשת אי ההתרוקנות פחתה אך עדיין קיימת ( אוליי מכוון שהפסקתי ללחוץ כבעבר) הריר פחת אך הדם עדיין ממשיך בתדירות של כ4 פעמים בשבוע.
שאלתי היא: הדבר היחידי המפריע לי הוא חוסר הנוחות של הרגשת אי ההתרוקנות שלאחר הביקור בשירותים, מעבר לזה אין לי שום כאב או בעייה עם המחלה , האם יש תרופה או מזון ספציפי המתאים לטיפול בהרגשה ( לא לחזור לעשן!!!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס
ד''ר שמואל אביטל19/11/2007יוסף שלום,
מהתיאור שלך אני מניח שעברת קולונוסקופיה שהדגימה קוליטיס באזור הרקטום ומעלה. התחושה של חוסר ההתרוקנות לאחר יציאה קרוב לוודאי קשורה לדלקת ברירית הרקטום ולכן צריך להשתלט על הדלקת. כדאי להיבדק שוב אצל הגסטרואנטרולוג המטפל במידה והדלקת מאוד פעילנ ניתן לטפל גם בחוקנים של סטרואידים או להעלות את מינון הטיפול ברפסל.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של מלאות בבןרון16/11/2007
שלום רב,
אני פונה אלייך לאחר ביצוע מספר רב של בדיקות (אולטראסאונד בטן עליונה - תקין)
בדיקות דם - תקינות כולל מחלת צלק
בדיקת HP תקינה
בדיקת שתן וצואה כולל פרזיטים.
יש לי מזה ככמה חודשים תחושה של מלאות בבטן גם אחרי שאני הולך לשירותים זה יכול להמשיך , כמובן שהתחושה לא כל היום אלא בשעות לא מסוימות , יש לי גם כאבי גב במיוחד במרכז הגב ותחושה קלה של כאב ראש מאחורה גם מופיע וחוזר במשך היום.
רציתי לברר האם יש איזה שהיא הערכה על מה מדובר ?
הייתי אצלך גסטרואנטרולוג לפני כחודש והוא אמר לחזור אליו עוד כחודש ולא הייתה שום אבחנה, אבל מפאת ההמתנה הארוכה שאני עדיין מחכה לתור שלי רציתי לברר אם העניין דחוף ?
תודה על התיחסותך...,רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות בבטן
ד''ר שמואל אביטל19/11/2007רון שלום,
התלונות שלך יכולות להתאים לתסמונת המעי העצבני (IBS SYNDROMׂ ) עם זאת אני לא יודע מה גילך ויתכן שיש צורך בביצוע קולונוסקופיה.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה:
רון19/11/2007קודם כל תודה על תשובתך, אני בן 24 ואני חש ככה כבר כחודשיים אכן אמרו שזה יכול להיות מעי רגיז .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
רון19/11/2007שלום דוקטור אני בן 24 ואכן נבדקתי אצל רופא המשפחה והא חושב שזה מעי רגיז.
אבל רציתי לברר כיצד זה יכול לגרום לחולשה ועייפות ?
ואיך אפשר לדעת שאין צורך לעשות בדיקות נוספות היות והמצב לא משתפר.
תודה על התיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007רון שלום,
ישנן תרופות ל"הרגעת המעי" וכדאי כפי שציינתי קודם להיוועץ בגסטרואנטרולוג. חולשה ועיפות הן בד"כ לא תלונות קלאסיות למעי עצבני וכדאי לוודא שכל בדיקות הדם הינן תקינות.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)