מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בחתך ניתוח לאחר כריתת סיגמואידדניאלה15/08/2023
ערב טוב פרופסור רוזין
לפני 4 חודשים עברתי ניחוח לכריתת הסיגמואיד במעי הגס
החלק המודלק הוסר דרך המפשעה
נוצר חתך של כ7 ס"מ שנסגר והגליד מלבד צלקת סבירה
הימים האחרונים החל כאב בחתך זה
כל מגע במקום, כאשר ישנו מגע של בגד ואף תחתון המקום כואב כמו לאחר חתך
הדבר לא היה עד כה והופיע בימים האחרונים
מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה ניתן לעשות
בנתיים מרחתי משחה לאלחוש
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקת היא איזור חי ורגיש. לעתים יש רגישות מאוחרת, צפויה לחלוף עם הזמן
ד''ר דני רוזין16/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז ניתוח לכריתת אפנדיקסמירי15/08/2023
שלום ד"ר רוזין
ברצוני לשאול מה משך זמן האשפוז המקובל בניתוח לכריתת התוספתן שמתוכנן מראש
מה אורך זמן הניתוח
מה זמן ההחלמה הממוצע לאחר ניתוח
והאם ניתן לחזור לפעילות מלאה כולל ספורט, הרמת משקל יומיומי עד 5 ק"ג לאחר הניתוח
האם הסרת התוספתן כאשר ישנה דלקת כרונית זהה להסרתו במצב דלקתי רגיל ?
מה הסיכונים בניתוח כזה
תודה רבה לך על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אישפוז ליממה
ד''ר דני רוזין16/08/2023ניתוח כשעה או פחות
החלמה שבוע שבועיים
חזרה לפעילות כשמרגישים טוב.
לא ניתוח מסוכן, דימום זיהום ופגיעות פנימיות זה תמיד סיכון- נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לכריתת תוספתן
מירי18/08/2023שלום פרופסור רוזין
בהמשך לשאלתי
האם נהוג וניתן לנתח כריתת תוספתן אלקטיבית תחת אספירין ?
האם מקבלים זריקות לדילול דם לאחר הניתוח ולכמה זמן נהוג כמו בשאר ניתוחי הבטן ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משתדלים להפסיק אספירין לחמישה ימים אם אין ממש מניעה, ולרוב בניתוח קצר וקטן אין צורך בקלקסן
ד''ר דני רוזין18/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מירי18/08/2023שלום בשנית פרופסור רוזין
במידה ואני נוטלת אספירין למניעת אירועים מוחיים ומומלץ לא להפסיקו או לחילופין להפסיקו ולקבל זריקות לדילול דם לפני הניתוח
האם מקובל לנתח תחת אספירין ?
והאם במקרה הנ"ל שמנתחים תחת אספירין כן יהיה צורך בזריקות לדילול דם ביום הניתוח ולאחריו ?
מהניסיון שלך בטח תוכל לסייע לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כבר עניתי. אפשרי לנתח תחת אספירין אם מסוכן להפסיקו. ואין צורך בזריקות בלי קשר.
ד''ר דני רוזין18/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בכיס המרה 0.5 סמטלי15/08/2023
חייבת דחוף עזרה כדי להירגע.
גילו לבעלי פוליפ בכיס המרה באולטראסאונד.
אני בהיריון ולא מפסיקה לבכות , הוא תמיד עם תזונה נכונה ואדם פעיל.
הפנו אותנו בעקבות בדיקות דם לא תקינות Alt(got) 47
Ast(got) 46
ואולטראסאונד רואים 0.5 ס״מ מוקד אקוגני.
מה עושים 😭הבנתי שצריך לפנות לגסטרואנטרולוג וזה יכול להוביל לקריטת כיס המרה.
יש דרכים אחרות חוץ מקריטה האם זה סרטני ומסוכן.
איך אפשרי להבין שזה באמת פוליפ?האם אפשרי לעשות CT כדי לראות יותר טוב את הגודל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא סרטני, לא מסוכן ולא דורש ניתוח. עושים מעקב- אולטראסאונד עוד חצי שנה
ד''ר דני רוזין15/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעה שהתחילו לספורטאישלום13/08/2023
שלום,
אני ספורטאי תחרותי, רץ למרחקים (10 אימונים בשבוע..).
לפני חודש וחצי התחילו לי כאבים (לא תנועה חדה) באזור המפשעה, מצד ימין.
בהתחלה ניסינו פשוט לנוח, אחרי יומיים הכאב המתמיד נרגע, אבל עדיין לא מצליח לרוץ וכואב גם במעבר משכיבה לישיבה (למשל בבוקר כשקמים מהמיטה), כשאני מנסה לשים מכנסיים בעמידה, ויש גם כאב כשאני מתעטש (עושה אפצ'י).
החשד המידי היה לבקע (מפשעתי ו/או בקע 'ספורט").
בUS לא ראו כלום. שום ממצא שיכול להסביר את הכאב.
כדורים אנטי-דלקתיים (ארקוקסיה) עזרו פלאות, אבל ברגע שהפסקתי לקחת הכאב חזר לכשהיה.
דיקורים של פיזיותרפיסט עזרו מעט לכאבים, אבל לרוץ- אני פשוט לא מצליח.
מחכה עכשיו לבדיקת MRI....
יש אולי רעיון למה אפשר לעשות בנתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת mre אנטרוגרפיהעינת09/08/2023
בוקר טוב ד"ר רוזין
בבדיקת mre אנטרוגרפיה נכתב
בסיס הצקום נמצא באגן
מה הכוונה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו ואריאציה תקינה שהחלק הראשון של המעי הגס נמצא קצת יותר נמוך מהרגיל, באגן ולא בבטן ימנית. חסר משמעות
ד''ר דני רוזין09/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
עינת09/08/2023שלום ד"ר רוזין
לגבי הממצא של בסיס הצקום נמצא באגן
האם התוספתן נמצא במיקום הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סביר להניח שכן, הוא יוצא מהצקום אבל לפעמים שוכב בכיוון מעלה
ד''ר דני רוזין09/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי ניתוח לכריתת תוספתןאפרת07/08/2023
ערב טוב ד"ר רוזין
בהמשך לשאלותיי
אשמח לשמוע ממך
כמה זמן לוקח ניתוח לכריתת התוספתן
מה עדיף ניתוח פתוח או לפקרוסקופי?
מה משך זמן ההחלמה ?
ובמידה ויש דלקת כרונית או מוקצולה האם כדאי ליטול אנטיביוטיקה לפני הניתוח ? או תוך כדי ואחרי?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כחצי שעה
ד''ר דני רוזין07/08/2023לפרוסקופי
כשבוע
לא (נותנים תוך כדי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי-נוחות במפשעות ובאשכים וחשש בקע מפשעתישלום05/08/2023
בימים האחרונים חשתי באי נוחות במפשעה שמוקרן לאשכים
בבדיקה אצל רופא המשפחה שלח לבדיקות יתכן וזה בקע לדבריו
מה שנשאר מכל זה זה אי נוחות / כאב חלש באשכים .. יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מה לחשוש. גם אם מאובן בקע קטן לרוב אין דחיפות בניתוח אם הסימפטומים פוחתים.
ד''ר דני רוזין05/08/2023כדאי שכירורג יבדוק ויעזור בהחלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי בדיקת mreדנה05/08/2023
שלום
אני חולת קרוהן של המעי הדק (איליום)
השאלה שלי ביצעתי בדיקת mre לפני 3 שנים שהדגימה
פיסטולה אנטרו אנטרלית ובבדיקה הנוכחית אין עדות לקיום הפיסטולה אני מטופלת בסטרואידים וסטלרה כעת
זה מאוד מוזר שהבדיקה לפני 3 שנים הדגימה פיסטולה וכעת
אין כלל פיסטולה במעי אשמח למענה המליצו לי לעבור ניתוח תודה דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול ביולוגי לעתים מביא לסגירת פיסטולות. בכל מקרה לעתים כדאי לקבל פיענוח נוסף.
ד''ר דני רוזין05/08/2023אם אין פיסטולה- למה הומלץ לנתח? אין שליטה על המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למענה הדר
דנה06/08/2023הומלץ לנתח בגלל המוגבלות של הטיפול וקיום הפיסטולה במעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלות בסטרואידים וחוסר תגובה קלינית לטיפול זו אינדיקציה מספקת לניתוח.
ד''ר דני רוזין06/08/2023לגבי הפיסטולה- יתכן והיא לא מודגמת היטב הדמיה ועדיין קיימת…
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שנה אחרי כריתת כיס מרהאסתי01/08/2023
שלום, לפני שנה עברתי ניתוח כיס מרה בערבות אבנים.
הערב הופיעו כאבים משתקים שוב באותו איזור, בבדיקות דם שנלקחו במסגרת
בדיקה לפני התחלת טיפול תרופתי למחלת עור שיש לי הבדיקות של תפקודי כבד יצאו לא תקינים לדברי הרופאה.
AST - 56
ALT - 95
האם יש קשר לכאבים ולבדיקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות, לעתים יש פירורים קטנים שנשארים בצינור הראשי של המרה.
ד''ר דני רוזין01/08/2023כדאי להשלים אולטרסאונד, אם אין משהו חריג והמעבדה מסתדרת אפשר להמתין, אם לא אפשר להשלים בירור על ידי MRI.
יתכן כמובן שזה לא קשור…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחול מוגדל ופעילות גופניתיניב01/08/2023
שלום,
לפני שנתיים גילו לי באקראי (CT גב) ציסטה בטחול.
לאחר CT בטן גודלה התגלה כ 20 ס"מ, הסירו אותה בניתוח לפרסקופי, לאחר שיחרור הביתה חזרתי באותו יום לניתוח חירום לאחר שבניתוח פגעו במעי והיה נקב, קיצרו את המעי ב 10 ס"מ.
הציסטה לא סרטנית וגדלה עקב חבלה שאני לא זוכר מתי קרתה.
במהלך כל צילומי ה CT ו MRI שביצעתי, ועוד לפני הניתוח הראשון ראו שיש לי טחול מוגדל, בהתחלה ראו כ 18 ס"מ, אין בלוטות לימפה מוגדלות, בדיקות דם תקינות (למעט לפני חצי שנה שהיו טסיות נמוכות, בבדיקה חוזרת שביצעתי לאחר 3 ימים חזרו לערך תקין).
כל בדיקות ה CT בוצעו עם הזרקת חומר ניגוד, התברר בדיעבד שאני רגיש ליוד מאחר ואחרי כל צילום היתה לי פריחה.
ב CT בטן שביצעתי (מעקב) לפני שבועיים ללא הזרקת חומר ניגוד, ראו שוב טחול מוגדל (14 ס"מ), כל השאר תקין, אין בלוטות לימפה, בדיקות דם שביצעתי לפני שבוע תקינות.
מצורף פיענוח ה CT אחרון שביצעתי.
האם יש טעם להיבדק אצל המטולוג?
אין לי כאבים ואני מרגיש מצוין, מתעסק בספורט מאוד עצים (הרבה משקולות), האם יש סכנה לקרע בטחול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא מוגדל משמעותית ואין כל סכנה
ד''ר דני רוזין01/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח צילום אגןבילי ואג`ימה31/07/2023
היי,
נשלחתי לצילום אגן עקב כאבים בגב תחתון וכאבים באגן
תוצאות הצילום הן: שינויים ניווניים בפרקי מרכיים ו sij דו צדדי
אשמח להבין מה זה אומר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה שקוראים בלשון עממית ״שחיקה״, דורש משככי כאבים ואולי פיזיותרפיה
ד''ר דני רוזין31/07/2023אפשר להתייעץ עם אורטופד כי מדובר במפרקים בין עצמות האגן וע״מ ד שידרה תחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד מפשעה וטיפולשב30/07/2023
היי ב2019 עשיתי אולטרסאונד מפשעה
התוצאה ממצא שטחי היפוקוגאני לא הומוגני ייתכן בחלקו נוזלי ,התבטא בולה במפשעה שהכירורג שבדק אותי המליץ להסיר והסיר לי במקום בניתוחון ,אני בחור ,האם טיפול שכזה עשוי להשפיע על הזיקפה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. זו ציסטה עורית קטנה ושטחית.
ד''ר דני רוזין30/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מלאכת הקודש על התשובה המהירה
שרלי30/07/2023תודה על מלאכת הקודש על התשובה
המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ב cre מה הסיכוניםיעל דב29/07/2023
חצי שנה אחרי ניתוח, אשפוז שלישי, במהלכו בבדיקת סטיק התגלה שאני נשאית cre
מה הסיכונים בגילוי הזה, ואיך אני צריכה להתנהל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה חיידק עמיד לאנטיביוטיקה, לעתים לנשא אין כל מחלה אך זה מקור הדבקה של אחרים,
ד''ר דני רוזין29/07/2023ולעתים מקור לזיהום ״עצמי״ באיזורים אחרים.
כדאי להתייעץ עם מומחה למחלות זיהומיות לגבי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצסים לאחר ניתוח בקע טבורינועה שמר29/07/2023
עברתי ניתוח בקע טבורי יחד עם ניתוח מיני מעקף, חצי שנה אחרי הופיעו לי שני אבצסים גדולים ליד הטבור, טיפול אנטיביוטי באוגמנטין באשפוז לא עזר ונאלצו לנקז אותם בחתך מורחב, ממה זה נובע ואיך אפשר למנוע מזיהום להתפשט שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם נעשה תיקון עם רשת עלול להיות זיהום שמערב את הרשת ולעתים ניקוז לא מספיק וצריך להוציא אותה.
ד''ר דני רוזין29/07/2023אם זה מסתדר עם ניקוז ואנטיביוטיקה- מה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח כריתת pns פצע פתוחיאיר29/07/2023
שלום דר.
עברתי ניתוח לכריתת pns לפני כחודש ושבוע.
החתך שעשו לא היה גדול מידי.. כסנטימטר.
אני מרגיש טוב. מתאמן בצורה מבוקרת.
מקפיד להתקלח לפחות 3 פעמים ביום ולגלח את המקום.
זה לא כואב אבל קצת מגרד לפעמים..
מה שמטריד אותי זה שהמקום עדיין פתוח. האם עליי להיות מודאג?
כמה זמן עד שזה אמור להיסגר?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מדאיג, אם אין יותר מדי הפרשה או כאבים- להמשיך ככה. זה לוקח כמה שבועות טובים ויותר…
ד''ר דני רוזין29/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)