מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעת בקעים במפשעה על כאב ירך ועל מעייםחיים19/11/2023
שלום .
בבדיקה שגרתית עקב חוסר נוחות באשך נמצאו שני בקעים קטנים .
הרופא המליץ להגיע למעקב עוד חצי שנה .
בנוסף יש לי כאב באיזור הירך בחיבור למפשעה ובמפרק קצת - בעיקר אם מרימים גבוהה ומקפלים את הרגל לדוגמא כמו טיפוס על סולם. זאת אומרת טווח תנועה נפגע.
האם יש קשר בין הדברים ויש לשקול ניתוח עקב כך ?
בנוסף האם בקע יכול לגרום לעצירויות ?
אז מתי צריך לנתח? איך יודעים שבקע כואב ? מה מרגישים ?
שאלה נוספת , איך נגרם בקע ?
אני בן 36 , לא עושה ספורט , משקל עודף קל , כאבי גב לעיתים. לאחרונה התגברות של עצירויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע יכול להשפיע על איזור המפשעה בתנועות ותנוחות מסוימות.
ד''ר דני רוזין19/11/2023בקעים קטנים אינם גורמים לעצירות.
הכאב לא תמיד מוגדר אבל אם מוחמר במאמץ כנראה קשור לבקע.
מנתחים בקעים גדולים שמכילים מעי, ובקעים קטנים אם גורמים לסימפטומים.
הבקע נוצר מחולשה של הרקמות, לעתים בשילוב עם לחץ בטני מוגבר- כך שעצירות יכולה להיות גורם, לא תוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר חיצוני שלא נפלטעדי18/11/2023
שלום. לפני כחודש הסרתי נקודת חן ותפרו את האיזור בתפרים פנימיים ואחד חיצוני. חודש לאחר מכן מסתבר שהתפרים נפתחו והאיזור בשד פתוח לחלוטין. נאמר לי לחבוש בחבישת פולימם למשך חודש ולהגיע לביקורת. כך אני עושה.. הבחנתי שהתפר החיצוני(שהיה אמור ליפול/להפלט מעצמו) עדיין שם וכרגע מכוסה כל היום וכל הלילה בפולימם(אני מחליפה את החבישה פעם ביומיים). האם יכול להווצר מצב שבו התפר הזה פשוט יתאחה יחד עם העור לאור החבישה ולמעשה לא יפול/יפלט.. האם זה מסוכן? לצערי הרופא לא נמצא ב3 השבועות הקרובים ואני חוששת כאמור שחבישת הפולימם תגרום לתפר(שגם ככה בקושי רואים אותו) להתאחות עוד יותר בתוך העור ולגרום לזיהום/דלקת בהמשך. כאמור- זה תפר חיצוני ולא מהפנימיים שנועדו להשאר. אשמח לעצה..במרפאת האחיות אמרו שזה לא באחריותם ולהמתין 3 שבועות עד לחסרת הרופא. תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם זה תפר שאמור להיפלט זהו תפר נמס, כך שגם אם יתאחה״ הוא יעלם בסופו של דבר
ד''ר דני רוזין18/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה צד שמאלאוסנת17/11/2023
שבת שלום דוקטור רוזין
אני מנותחת כ7 חודשים לאחר כריתת סיגמואיד עקב דיברקוליטיס
לפני הניתוח לא סבלתי מעולם מעצירויות
להיפך המעי היה רגיש / רגיז
ויציאות תקינות ואפילו מרובות
עצירויות הופיעו יום אחד ונמשכו כחודש ולאחר מכן הופיעו כאבי בטן ופרפורציה ופריטוניטיס במעי
נותחתי חירום שטיפות וניקוז
השאלה שלי האם היום 7 חודשים לאחר הניתוח זה סביר שיש עדיין עצירויות מידי יום ורק בעזרת נורמלקס הדברים מסתדרים ?
האם נטילת נורמלקס לאורך זמן פוגעת בקיבה ?
ושאלה נוספת האם יתכן שיופיעו כאבים בצד שמאל של הבטן לאחר תקופה ממושכת שכמעט ולא היו בעיקר בעת שישנו צורך להתפנות לשירותים ?
האם זה תקין כאבים באזור זה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן סביר ופעילות מעי מושפעת מהרבה גורמים ואין נזק משמעותי משימוש מתמשך בתכשירים להפעלת המעי
ד''ר דני רוזין17/11/2023עם מעי בעייתי יכולים להיות כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות גסטרוסקופיה וביופסיהלידה12/11/2023
היי,
עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ונלקחה ביופסיה.
בתוצאות גסטרוסקופיה כתוב שנמצאה דלקת פעילה ללא ארוזיות ובקע היאטלי 3 סמ
ותוצאות ביופסיה:
Duodenal type mucosa, focally eroded, with mild inflammation and regenerative changes.
הביופסיה נלקחה מהקיבה.
אשמח להבין מה התוצאות אומרות והאם נקסיום זה טיפול מספק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, דלקת קלה ושכיחה ונקסיום זה בסדר
ד''ר דני רוזין12/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש משהו נוסף או שזה הדבר היחיד שניתן להסיק מהתוצאות? מה לגבי הבקע? תודה על המענה המהיר!
לידה12/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין משהו משמעותי נוסף, בקע קטן כזה הוא שכיח ודי חסר משמעות, אם יש צרבת הטיפול בנקסיום
ד''ר דני רוזין12/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפטמת שדגלי12/11/2023
שלום רב,
בת 45, ברקע אנדומטריוזיס. מטופלת בגלולות פמינט 3 חודשים רצוף, לאחר מכן הפסקה לקבלת וסת וחוזר חלילה. נמצאת במעקב מרפאת שד מגיל 40 אחת לשנה. ללא היסטוריה של סרטן שד במשפחה. נוטלת גלולות בערך מגיל 26 בגלל האנדומטריוזיס.
בשנתיים האחרונות לצערי מכל מיני סיבות לא נבדקתי ממוגרפיה ואולטרסאונד מה שבדרך כלל אני עושה כל שנה. כן הייתי כל חצי שנה אצל כירורג מומחה שד. הבדיקה האחרונה של כירורג הייתה במאי.
היום נגעתי באופן אקראי בפטמה השמאלית עצמה. לחצתי את הפטמה מעט חזק והרגשתי כמו תחושה של גרגיר קטן וקשה לא בכל הפטמה רק בצד שלה, גודל ראש סיכה בתוך הפטמה (ממש בתוך הפטמה לא מאחוריה ולא בעטרה) כמעט לא מורגש אבל רגיש למגע. כשלוחצים אז זה רגיש וכואב.. לציין שעכשיו התחלתי חפיסה שלישית של גלולות כלומר, זו התקופה שהוסת אמורה להגיע. בפטמה הימנית אין את זה. יש לי בדיקת כירורג שד בדצמבר וממוגרפיה us רק במרץ (מנסה להקדים). אני מאוד חוששת מעולם לא מיששתי את הפטמה אז אינני יודעת אם היה שם מאז ומתמיד. יצויין שאין גרד או אודם או קילוף על הפיטמה ואין שינוי בצורתה לא שקועה וגם התחושה סביב העטרה ובשד עצמו מרגישה כמו תמיד(שם אני כן בודקת את עצמי מידי פעם). אני ממש חוששת ומודאגת האם תוכל להסביר לי מה זה יכול להיות והאם הזמן שנקבעו לי התורים לממוגרפיה הוא סביר או שממש צריך בדיקה דחופה.
סליחה על אורך ההודעה. כמו כן, האם גלולות למניעת היריון מסוכנות לשד? אני שותה אך ורק כטיפול שמרני לאנדו׳. אשמח אם תוכל להשיב לי. תודה ושבוע טוב ושקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נשמע מדאיג, התורים לגמרי סבירים (אם הכירורג ימצא לנכון אפשר להקדים),
ד''ר דני רוזין12/11/2023והגלולות אינן מסוכנות לשד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד״ר רוזין.
גלי12/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדוקטור בקשר לדופק בבטןמתן09/11/2023
אני בן 37 לא רזה ממש. ויש לי דופק בבטן התחתונה . הבטן עולה ויורדת בקצב הדופק. אני מפחד שזה מפרצת . כבר שנה ככה. מה זה יכול להיות ויש לי גם נפיחות בנוסף לזה ופעימות מוקדמות . עשיתי אקו לב השאלה אם זה שולל . לא מצליח לצרף סרטון תודה. זה ממש מפריע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי למפרצת בגילך נמוך וזו תופעה לא נדירה ברזים-
ד''ר דני רוזין09/11/2023אבי העורקים נמצא במרחק מפתיע בקטנותו מהעור.
אם אתה בכל זאת חושש תשלים אולטרסאונד לוודא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מתן09/11/2023אולטרא סאנד בטן עליונה בודק את זה? כי עשיתי לא מזמן ולא הזכירו את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בודק אם מבקשים. אולטרסאונד זו בדיקה שנעשית לפי שאלות ספציפיות
ד''ר דני רוזין09/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת mri אגן ובטןפאולה07/11/2023
שלום ד"ר רוזין
ברצוני לשאול אותך בבקשה
היכן מתבצעת השקה של מעי בעת ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד
בצד ימין או שמאל של הבטן
והאם בבדיקת mri בטן ואגן לביקורת לאחר כריתת סיגמואיד וכריתת תוספתן בכדי להגיע לרמת אבחנה מדויקת ישנו צורך לשתות חומר כמו בבדיקת mre ? או שרק הזרקת חומר ניגוד מספיקה ?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צד שמאל
ד''ר דני רוזין07/11/2023לרוב ללא שתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגלים בעצם הזנבשירה04/11/2023
בת 18 סובלת מכאב בעצם הזנב שהולך ובא. עשתה אולטרסאונד . התקבלה תוצאה : הודגם תהליך רקמתי היפואקוגני עם גבול לא סדיר היפו וסקולרי בגודל 3.3 על 0.6 ס״מ .
כביטוי לפילונידל ציסט
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בבטן תחתונה וצד ימיןפאולה02/11/2023
שלום ד"ר רוזין
מה שלומך בימים אלה?
התכתבנו פה מספר רב של פעמים
ברצוני להתייעץ איתך בבקשה שוב לגבי בעיה שמטרידה אותי
חלפו חודשיים מאז הניתוח הלפרוסקופי לכריתת התוספתן
היה שיפור בכאבים בצד ימין בשבועיים האחרונים וממש שמחתי בשל כך
לפני 3 ימים חזרו שוב הכאבים
בעת מגע במקום
בעת יציאות או לאחר ארוחה או במידה לא היתה התרוקנות מלאה
ובכלל באופן כללי בלי קשר המקום פשוט כל הזמן רגיש וכואב פעם יותר ופעם פחות
בדיקות דם ספירה וcrp תקינות נכון לפני שבוע
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ?
אני פשוט כבר מיואשת או ליתר דיוק מודאגת מעוד סיבוך
לציין אין חום בכל החודשיים
לידיעה עברתי 3 ניתוחים ב10 חודשים
פרפורציה ופריטוניטיס במעי כתוצאה מדיברקוליטיס
כריתת סיגמואיד וכריתת תוספתן
אודה לעצתך החכמה והמקצועית כהרגלך
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציע להתייעץ שוב עם רופא גסטרו. בשלב כזה הסיכוי לסיבוך מאוד נמוך
ד''ר דני רוזין02/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
פאולה02/11/2023מבחינה כירורגית אינך חושב שצריך להמשיך בירור ?
מבחינת גסטרו מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ?
האם בדיקת הדמייה כגון mri בטן ואגן או סיטי תוכל לסייע לאבחון הכאבים במצב כזה ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נשמע שיש עוד בעיה כירורגית יש לא מעט סיבות לכאבי בטן.
ד''ר דני רוזין03/11/2023ויש הרבה מצבים של כאבים כאלה ואחרים שחולפים או מגיבים למשככים ואין מאד חמורים או מסוכנים- לא כל דבר מחייב ריצה לרופא או הדמיה מתוחכמת, לעתים צריך להניח לדברים לחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר דלקת לבלברות כץ28/10/2023
אובחנה דלקת בלבלב לפני 16 יום. עדיין סובלת מכאבים אם כי לא חריפים. תוך כמה זמן צפויים לעבור כאבים?
תלוי בחומרת הדלקת אבל לרוב מספר שבועות
ד''ר דני רוזין28/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני יודע שזה לו קשור לפורום הזה אבל אולי תוכל לעזור לימתן23/10/2023
אני בן 37 מעשן .כרגע בתאילנד היה לי כאבים בחזה עם יד שמאל כמה ימים לא חזק, אבל אי נוחות . הלכתי למיון עשו לי אק״ג תקין . ולא עשו לי בדיקות דם אבל שלחו אותי בבית חולים לרופא קרדיולוג שעשה לי בעצמו אקו לב ומבחן מאמץ . הוא טוען שהכל תקין . האם זה יכול לשלול התקף לב או כאבי חזה שקשור ללב? או חייב בדיקת דם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר לומר שזה די שולל למרות שהבירור המלא כולל גם בדיקות דם כולל טרופונין (שגם הוא לא תמיד מדויק)
ד''ר דני רוזין23/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאים בבדיקת CTU עם חומר ניגודרינה22/10/2023
ד"ר שלום וברכה!
בתאריך 03.09 אושפזתי בבי"ח עקב דלקת בדרכי השתן.
יומיים לאחר מכן ביצעתי בדיקת CTU עם חומר ניגוד.
להלן הממצאים:
בקע האיטלי גולש קטן, רושם לעיבוי גופו בוושט הדיסטלי, עמדה יחסית גבוהה של הסרעפת הימנית.
דיאסטיס רקטי, בקע ונטרלי קטן מעל הטבור, מכיל שומן , מצב לאחר תיקון בקע בדופן קדמית של הבטן התחתונה עם רשת,
מבנה גרמי ללא שינוי
יש לציין שאני חווה כאבים חזקים מתחת לחזה והן כאבים מעל הטבור.
שאלותיי הם:
1. האם בקע בסרעפת גולש מסוכן ודורש טיפול ניתוחי????
2. האם הדיאסטסיס גורם לכאבים????
2. האם עקב כאבים מעל הטבור כתוצאה מהתפרדות שרירי הבטן ובקע יש צורך בהתערבות כירורגית????
בברכה מרובה,
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1. לא
ד''ר דני רוזין22/10/20232. לא
3 אם אין בקע חוזר משמעותי- לא.
יכולים להיות כאבים מתמשכים לאחר תיקוני בקעים בדופן הבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר חיצוני שנשאר בגוףמאיה לוי22/10/2023
שלום. לפני כשבוע הסירו לי נקודת חן..הדתמשו בתפרים פנימיים פרט לאחד חיצוני ונאמר לי שאין צורך להוציא את התפרים- כולל החיצוני.. עבר שבוע והחיצוני מעט מציק.
המרפאה בחופשה עקב המצב. האם אכן ניתן להשאיר תפר חיצוני שנראה לעין בלי שזה יגרום לזיהום או דלקת? האם יפלט מעצמו? האם בעייתי להשאיר אותו מספר שבועות עד שכירורג יחזור ויראה אותו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן אם כך אמרו אז הכוונה שלתפר שנמס ויפול - לא מסוכן. אם מאד מציק והכל התרפא היטב אפשר בכל זאת להסיר אותו
ד''ר דני רוזין22/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נושא של צואה צפהמשה20/10/2023
שלום ד"ר רוזין.
אני בן 38 עשיתי לפני מספר ימים בדיקות דם שגרתיות והכל תקין. יש לציין שחליתי בקורונה לפני כשלושה שבועות. בנוסף, אני כרגע עם הליקובקטר פילורי. אין לי כאבים כלשהם ואני מרגיש טוב באופן כללי. לפני מספר ימים שמתי לב שהצואה שלי צפה. יש על מה להילחץ? בתודה, משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סימן מסוכן, רק שיש יותר תוכן שומני, לפעמים עקב הפרעה בספיגת שומן מהמעי- יכול להיות משנית לדלקת ויראלית
ד''ר דני רוזין20/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ונוקשות סביב הטבורפאולה20/10/2023
שבת שלום דוקטור רוזין
8 שבועות לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתן
כאבים ונוקשות סביב הטבור ומתחת שהופיעו היום
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
דורש בדיקה ?
תודה רבה על העזרה
שתהיה שבת שקטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש תהליך של הצטלקות והוא מתמשך. אם אין חום או אודם סביב או הפרשה, בשלב זה הסיכוי לזיהום קטן מאד.
ד''ר דני רוזין20/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
פאולה20/10/2023שלום דוקטור
לא ציינתי שאין אודם או הפרשה או חום
הכאב מתגבר בעת שיעול ואף מאמצים קלים שאני עושה שמערב את הבטן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)