מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליעת שברי זכוכיתליאור19/10/2023
שלום,
התנפצה במטבח כוס זכוכית שהייתה בסמיכות לאוכל. ניקיתי הכל ויצאתי מנקודת הנחה שזה לא באוכל. היום אכלתי אורז ולדאבוני ראיתי שיש שם שברים קטנים ומאוד ייתכן שאכלתי מהזכוכית מבלי להרגיש. אני ממש חוששת שזה יכול חלילה להזיק לעובר
אני בשבוע 23. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כלום. הסכנה ברסיסים קטנים כאלה היא אפסית, וממילא אין דרך למצוא או להוציא. יעבור…
ד''ר דני רוזין19/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיספולינה17/10/2023
ערב טוב דוקטור רוזין
לפני כ3 חודשים עברתי ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיס
לאחר בדיקת mri בטן ואגן
עדיין נצפה סעיף באזור הכבד
האם הסיכוי להישנות של דלקת סעיפים לאחר ניצוח מהסוג הנ"ל יכולה להיות
שאלה נוספת היום בטעות שתיתי שייק שהכנתי בבית בנינג'ה שייקר בטעות היה גלעין של תמר שנטחן והשאיר חתיכות ושתיתי אותן
האם זה מסוכן ? האם זה יכול לעורר דלקת סעיפים?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי נמוך לבעיות מהסעיף. מה ששתית לא מסוכן.
ד''ר דני רוזין17/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת חבישה אחרי ניתוחמאיה17/10/2023
שלום. לפני 20 שעות עברתי הליך כירורגי של הסרת נבוס נקודת חן חשודה בשד.
שמו לי תפרים פנימיים ואחד חיצוני ועל זה פלסטר פרפר. חצי שעה אחרי ההליך בדרכי הביתה החל דימום קל, בבית שמתי פלסטר גדול סטרילי על המקום וזה עצר את הדימום. הבוקר הוצאתי את הפלסטר הגדול ובעקבותיו הפלסטר פרפר גם נפל.
המקום נראה אדום וסגול..לא נראה נפוח ויש דימום ממש ממש קל מנקודה שנראית פתוחה, לא תפורה. יש כאב קל במקום, כאילו דוקרים אותי קלות. נסבל בהחלט.
שמתי פלסטר סטרילי חדש על המקום במקום הפלסטר פרפר שנפל.
הרופא מהיום במילואים ואין מענה של רופא חלופי. האם התהליך שתארתי למעלה נשמע תקין? כאב דוקר קל, איזור אדום/סגול, קצת מדמם עדיין אחרי 20 שעות, והחלפה עצמית לפלסטר גדול סטרילי. לא מרחתי כל משחה(לפי הוראות הרופא שאמר שאין צורך) ולא שטפתי את האיזור עדיין.
ברור לי שקשה דרך אינטרנט אך מנסה את מזלי..אלא אם זה דורש פניה למוקד רפואה? תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשמע תקין לגמרי. תמשיכי לשמור נקי ולכסות מספר ימים, אם יבש ולא מפריש אפשר להשאיר גם פתוח.
ד''ר דני רוזין17/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ברקה ובעיןזיו ברלב13/10/2023
שלום,
מזה שלושה ימים יש כאב ונפיחות ברקה אחת, שהולכת וגדילה,. הבוקר קמתי וגם העין באותו צד התנפחה. אין פגיעה בראיה.
נפיחות וכאב ברקה, אך בצד השני, הייתה גם לפני כחצי שנה ולאחר מספר ימים ירדה ונעלמה מעצמה.
מה יכול להיות הגורם וכיצד לטפל ? תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן משהו אלרגי או אפילו סימן ראשון של מחלה חיסונית עם דלקת בעורקים. קשה מאד לאבחן רק לפי
ד''ר דני רוזין13/10/2023התיאור. בכל מקרה אם אין חום והראיה תקינה אפשר להעזר במשכך כאבים ודלקת כמו אדוויל ולהמתין, אם תהיה החמרה לגשת כמובן להיבדק ואם ירגע כדאי להשלים בירור בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתןרויטל10/10/2023
שלום דוקטור רוזין
6 שבועות לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתן
כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאורך היום לפעמים יותר לפעמים יש הקלה
בדיקות דם תקינות
Crp וספירת דם
מה עוד ניתן לעשות על מנת לברר את מהות הכאבים?
במידה ומדובר בסיבוך שאחרי ניתוח כגון דלקת או אבצס או דלף כיצד ניתן לאבחן
סיטי , mri ?
והאם היה סיבוך היה צריך לראות במדדי בדיקות הדם?
חום לא היה מאז הניתוח
אודה לעזרתך בבקשה
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו שאלה חוזרת… כדאי לחזור למנתח שישקול אם יש מקום להדמיה. סיכוי גבוה שלא ימצאו סיבה.
ד''ר דני רוזין10/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שברים בצלעות,חלקם קוסטו-כונדרלייםמיכל05/10/2023
שלום רב,בת 65 עם אוסטאופורוזיס.בחודש פברואר השנה נפלתי על צד שמאל,עשיתי רנטגן שהיה תקין ולא היו לי כאבים.
בחודש אוגוסט עשיתי מיפוי לב(לבירור לבבי)ומאז כואב לי בצלעות ובתוצאה נרשם ,נצפתה קליטה פיזיולוגית במבנה הגרמי של החזה וגם נצפו מוקדי קליטת יתר בקשת קדמית ולטרלית של צלעות 5 עד 8 משמאל.ובסיכום נרשם שברים,חלקם קוסטו-כונדרליים בצלעות תחתונות משמאל.--עכשיו באוקטובר עשיתי 4 צילומים ונרשם שאין שברים.--
אשמח לדעת איזו בדיקה תתן לי תשובה מדויקת ותזהה שברים וסדקים בעצמות.?
וגם לאיזה רופא לגשת כירורג בית חזה\כירורג\או רופא אחר?
אני חייבת להתעמל בגלל האוסטאופורוזיס,מה לעשות עכשיו?
תודה מראש.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם סיטי חזה יכול להראות את השברים אבל אין ממש טעם בזה. דברים בצלעו לעתים קשים לאיבחון-
ד''ר דני רוזין05/10/2023ביחוד אלו שבחיבורי העצם לסחוס, שאינו נראה ברנטגן. המיפוי מראה סימני שברים ישנים כי מדגים שינויים שקשורים לריפוי, אבל עכשיו, 8 חודשים אחרי החבלה, אין לזה שום משמעות תפקודית. אם אין כאבים אינך צריכה רופא ואינך מוגבלת בשום פעילות. תהליך האיחוי נמשך חודשים ארוכים, אבל לא תפגעי בו בפעילות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן רק מוסיפהמירי05/10/2023
אני בת 30
תודה ד״ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי בטן חוות דעתךמירי05/10/2023
שמתי לב שתמיד אחרי שאני חוטפת וירוס של שלשולים ןכאבי בטן.. לאחר מכן שזה נרגע יש עדיין קצת כאבי בטן לסירוגין.. אך עם עצירות מספר ימים או קושי בהוצאת צואה והצואה יוצאת עם ריר מעליה ולאחר כמה ימים הצואה חוזרת להיות רגילה
אשמח להסבר האם זה תקין הריר אחרי מחלה ויראלית ?
ברקע - מעי רגיז
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין, רוב הכאבים נובעים מפעילות לא סדירה והתכווצות לא רצויה של המעי, וזה נוטה להתאושש לאט תוך כמה ימים
ד''ר דני רוזין05/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה וכאב בשני בתי השחיברכה04/10/2023
שלום רב
לבתי בתי ה22 יש כאב בשני בתי השחי וגולה
יש תור לכירורג שד.האם מדאיג?
בנוסף יש לה מחזור שמגיע כל שבועיים כמה חודשים מאז שחזרה מדרום אמריקה
האם יכול להיות קשור ?
בהמתנה לתור גם לגניקולוג
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מדאיג. סביר להניח שמדובר בבלוטות של העור ולא בלוטות לימפה.
ד''ר דני רוזין04/10/2023אולי קשור למחזור- יכול להיות קשור לחוסר איזון הורמונלי והשפעתו על העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוז אבצס בגב בלייזרצחי04/10/2023
שלום
התפתח לי אבצס בגב התחתון ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנקז אותו באמצעות לייזר ולא באופן כירורגי
בקודם שהיה לי עשו לי חתך ממש גדול והותירו לי צלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מכיר שימוש בלייזר לזה אבל גם אם כן זה חותך כמו סכין אז לא רואה הבדל או יתרון
ד''ר דני רוזין04/10/2023אפשר לפעמים להסתפק בחתך קטן יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שבר טבורי כולל כריתת כיס מרהאורית טוהר01/10/2023
שלום רב. לפני 3ימים עברתי ניתוח עדין קשה לי מקימה לשכיבה וההיפך . מרגעשה את הבטן מתוחה וכואב בניתוח עצמו. נטלתי משכך כאבים אופטלגין בטיפות לא עוזר מה אפשר לקחת?ברקע נואלת סלקוקס לגב. שאלה נוספת מבחינת כאב עבודה וכו.. מתי יהיה שיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח אפדנדיקס לפני 14 יוםפול30/09/2023
שלום לדוקטור
אני בן 34 לפני 14 יום נותחתי לכריתת אפנדיקס
האם אני יכול לעשות טיפולי דיקור ומסאז ?
יש לי עדיין כאבים בניתוח ובבטן
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן יכול אם לא מפריע לך.
ד''ר דני רוזין30/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי משקל אחרי ניתוח
פול02/10/2023דוקטור שלום
אני יכול להרים משקל מעל 3 ק"ג שבועיים מאז הניתוח?
האם יכול לגרום לי נזק ? בקע ?
פשוט בלי להרגיש הרמתי שקיות של סופר מספר פעמים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן. אחרי ניתוח כזה הסיכוי לבקע נמוך ביותר
ד''ר דני רוזין02/10/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בין המפשעה לירךזהבית29/09/2023
היי, בת 33 בריאה בדכ ב"ה.
אתמול הבחנתי באופן אקראי בגולה קטנה בין ירך ימין למשפעה ממש בקו התחתון, לא כואב.
מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה ציסטה עורית קטנה של בלוטת חלב, אם לא מפריע אין סיבה לדאגה
ד''ר דני רוזין29/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שערה הפוכהברק29/09/2023
שלום. כמה זמן לוקח לפצע להחלים אני דחיתי את הניתוח כמעט 4 שנים והניתוח אצלי היה גדול ככה אמר הרופא בבית חולים שבדק אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח שערה הפוכהברק28/09/2023
שלום.רציתי לדעת אם להרים משקל זה פוגע בהחלמה מהניתוח.ויש לי קצת הפרשות בעיקר בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא
ד''ר דני רוזין28/09/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)