מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לכריתת הסיגמואיד ואכילת מנגואפרת13/07/2023
בוקר טוב ד"ר רוזין
האם גלידה העשויה מ100 אחוז מנגו שאכלתי בפעם הראשונה מאז שנותחתי
יכולה לגרום להתלקחות במחלת סעיפים ? או לחילופין לכאב חדש בצד שמאל היכן שהוסרו הסעיפים בניתוח ?
באופן כללי האם יתכנו התלקחויות לאחר הסרת סעיפים ?
אני נותחתי לפני 3 חודשים נעשתה כריתת סיגמואיד כתוצאה מדיברקוליטיס ובוצעה השקה
אתמול היה יום בו התזונה שלי בפעם הראשונה כללה מנגו מאז שנותחתי או ליתר דיוק מאז פרפורציה ופריטוניטיס במעי לפני 10 חודשים
לאחר אכילת המנגו הופיעו כאבים בבטן תחתונה צד שמאל
כאב עמום קבוע שטרם חלף
24 שעות מאז
מתגבר לאחר יציאות רכות שלא כתוצאה ממה שאכלתי אלא ממגנוקס נוזלי קבוע שאני לוקחת
האם יש לבצע בדיקות דם ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם לאחר הניתוח יכולות להיות הפרעות שונות במערכת העיכול ורגישות לסוגי מזון מסויימים
ד''ר דני רוזין13/07/2023לא צריך כרגע בדיקות אבל כדאי להימנע מסוגי מזון שלא מתאימים לך אם גורמים לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כיס מרהאברהם12/07/2023
שלום רב,
בבדיקה ב"טעות",נמצא ממצא בכיס המרה.
נשלחתי לצילום אולטרסאונד פעם ראשונה (דרך קופ"ח) נאמר לי שזה פוליפ בגודל 0.8 ס"מ, בבדיקה נוספת אחרי שנה נאמר לי שזה פוליפ בגודל 1.08
רופא המשפחה הפנה אותי למומחה לצילום אולטרסאונד נוסף(רפואה פרטית דרך שב"ן),שם נאמר לי שמדובר באבנים קטנות בכיס המרה.
שנה לאחר מכן עשיתי שוב אולטרסאונד דרך קופ"ח,שם נאמר לי שזה פוליפ בגודל 0.9 ס"מ, וזה בוודאות לא אבנים .
זה הגיוני? שמתקבלות הערכות שונות? איך אני אמור לדעת בוודאות האם מדובר באבנים או פוליפ בכיס המרה?
הבנתי שבמידה ומדובר בפולים זה ניתוח,ואם זה אבנים לא מטפלים עד שקורה משהו.
יש דרך לדעת בוודאות האם מדובר באבנים בכיס המרה או פוליפ בכיס המרה?
איך יכול להיות שכל אחד אומר משהו אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט הגיוני כי רוב ה״פוליפים״ הם משקעי כולסטרול ולא פוליפ אמיתיים,
ד''ר דני רוזין12/07/2023הם יכולים לגדול צמוד לדופן, להתפורר ולקטון, או להתנתק וכשזה נייד זה נקרא אבן, ובהמשך מסתייד ממש כמו אבן. אם זה גדל אפשר להשלים בדיקה נוספת כמו MRI שיבדיל בין משקעי כולסטרול לבין פוחיפ ״אמיתי״ רקנתי, אבל יש 10 מ״מ ממילא לא נוגעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי דו צדדי+ בקע מיד מעל הטבור בקו אמצעשמואל מרידור12/07/2023
דר שלום רב
בבדיקת אולטרסאונד במפשעות הובחן בקע דו צדדי(ב 2 המפשעות)
בנוסף בבדיקת אולטרסאונד של דופן חלל הבטן הודגם בקע מיד מעל הטבור בקו אמצע בגודל 3*5
בבדיקת אולטראסאונד נוספת מסוג ״רכמות רכות לא אורטופדי״ באותו אזור מעל הטבור לא הודגם שום בקע, אני רוצה לציין שבתנוחות מסויימות אני חש בליטה מעל הטבור ובנוסף אי נוחות מסויימת באזור.
שאלתי האם יש הבדל בית 2 סוגי בדיקות אולטראסאונד ? איך אחת לא תואמת לשניה ?
במידה ואכן יש לי בקע מעל הטבור האם אפשר בניחוח אחד לטפל ולתקן יחד גם בבקעים במפשעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקות לא שונות מהותית זו מזו, אבל הן תלויות בודק-אז
ד''ר דני רוזין12/07/2023יתכנו הבדלים בפענוח.
אפשר לתקן הכל יחד- אם צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי אבצס פארינלי ונופש ים בריכהנועה06/07/2023
היי ד״ר
היה לי אבצס בישבן שנותח פעמיים לפני 7 חודשים
אמרו לי לא להכנס לים ובריכה עונה שלמה כדי שזה לא יחזור
לא נכנסתי
עכשיו יש לי אבצס חדש עם קצת דימום
הרופא שלח אותי למיון לפני איזה שבועיים לגבי זה אבל לא הלכתי כי לא רציתי לנתח כרגע. פחדתי וגם רציצי לצאת לנופש השנתי שלנו.
השאלה הניצוח נסגר מזמן אבל נוצר אבצס חדש סמ לידו קצת נפוח קצת הפרשות דמיות. בכל מקרה אצטרך לנקז את זה אז האם זה ככ נורא שביום רבעי הקרוב שיוצאת לנופש אהנה בים בבריכה ואחרי זה אלך לנקז?
למה זה חוזר האבצסים? חשבתי אולי בגלל חלב אז הפסקתי לשתות חלב לגמרי
לא מבינה מה הבעיה למה זה חוזר
אשמח לתשובתך המהירה כדי לדעת מה לעשות בנופש הפ קרוב ביום 12.7 עד ה16.7
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי איפה זה יושב בדיוק, יש סיבות שונות, וזה שונה אם זה בעכוז או ממש ליד פי הטבעת.
ד''ר דני רוזין06/07/2023לא רואה בעיה גדולה להיכנס למים… זה לא הגורם. י-ם אין בעיה, בריכה לא רצוי אם יש הפרשה פעילה (בגלל הרוחצים האחרים…), אלא אם זה חבוש בצורה שלא תלכלך את המים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ גדול שנעלם מהכיס מרהאבי06/07/2023
שלום ד"ר
מצאו לי באולטרה סאונד בטן מספר פוליפים בכיס מרה שהגדול מבינהם 27 ממ כירוג הסביר לי שזה גודל מסוכן וצריך לבצע בדיקות ובנוסף ניתוח לכריתת כיס מרה. קיבלתי הפניה לMri+MRICP
וסמני גידול בדם CEA CA19-9
התשובות:
CEA=2.80ng\ml
CA-19-9 = 10.93u\ml
בMRI: כיס המרה ללא עיבוי דופן הודגמו מספר פוליפים בגודל עד 5 מ"מ בדופן כיס המרה. הממצא הגדול שהודגם באולטראסאונד אינו נראה כעת התאים ל-TUMEFACTIVE SLUDGE דרכי המרה התוך כבדיות אינן מרוחבות וללא פגמי מילוי.
למיטב הבנתי מתחת ל1סמ לא נדרש לבצע ניתוח.
האם אני יכול להיות רגוע כעת? שבMRI זה לא נראה.
האם יש צורך לבצע עוד בדיקות?
גם המרקרים יצאו תקינים.
בנוסף אם תוכל להסביר לי מה זה TUMEFACTIVE SLUDGE כי מה שראו באולטרסאונד היה מאוד מדאיג.
אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה רבה מקרב לב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן זה מרגיש, הכוונה למשקע שמתגבש- אבל יכול גם להתפורר.
ד''ר דני רוזין06/07/2023בכל מקרה לנוכח הממצאים האלה אין צורך בניתוח, נראה שמדובר במשקעי כולסטרול ולא בפוליפים ״אמיתיים״ עם פוטנציאל סרטני. אפשר להמשיך לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במפשעה - לאחר אולטראסטונדיטב05/07/2023
שלום, בחורה בת 28
יש גוש נייד במפשעה. לאחר אולטאסאונד מסתבר שהוא בגודל 28 ממ על 10 ממ . גדול חד וסדיר. וסקורליזציה היקפית קלושה. מכיל הסתיידויות קטנות.
כתוב: קשר לימפה פתולוגי? אחר?
להמשיך בבירור.
לבינתיים אשמח בבקשה להרגעה שיכול להיות שזה שפיר והכל בסדר.
באופן כללי מרגישה טוב ברוך השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון הכוונה גבול חד וסדיר*** ולא גדול
יטב05/07/2023תיקןן: גבול חד וסדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן יכול להיות שפיר אבל לפי התיאור מצריך בדיקת רופא ואולי לקיחת דגימה
ד''ר דני רוזין05/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לכריתת הסיגמואיד במעינטלי02/07/2023
שלום דוקטור רוזין
ברצוני לשאול אותך בבקשה
לפני 3 חודשים עברתי ניחוח לכריתת הסיגמואיד כתוצאה מדיברקוליטיס
עדיין סובלת מעצירויות
יום ללא מגנוקס נוזלי לא עובר
כאבים לסירוגין בבטן התחתונה בימין ובבטן אמצעית עליונה
לא רום הבטן הצמוד למפתח הלב לכן הגדרתי אמצעית ומעלה
בבדיקות דם ירידה בפריטין , המוגלובין , iron
בעיקר מאז הניתוח
ירידה בprotien
מי הרופא שעליי להמשיך עימו המשך בירור בנוגע לכאבים , לתוצאות בדיקות הדם , עצירויות
אני מרגישה שאני נופלת בין הכיסאות
מה עליי ולמי עליי לפנות לגבי המשך בירור מעמיק ויסודי ?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטרואנטרולוג
ד''ר דני רוזין03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניקוז בבית השחיכריסטינה30/06/2023
שלום.היה לי מוגלה בבית השחי.עשו לי ניקוז.עכשיו יש משהו לבן ליד החתך הכירורגי.זה לא כואב,לא נפוח.מה זה?אני מפחדת שזה עוד פעם מוגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שזה פיברין- יוצא שמופרש בריפוי פצעים שממנו נוצרת רקמת הצלקת
ד''ר דני רוזין30/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרינאום גוש תת עורישרי לוי29/06/2023
לבעלי יש גוש תת עורי כמו שומה אחרי הביצים
הגוש לא כואב ללא נוזלים
ביקשו שנעשה אולטרסאונד רקמות רכות
ואנמ מעט לחוצה מזה
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב ציסטה תת עורית של בלוטת חלב שאם לא מפריעה לא דורשת טיפול
ד''ר דני רוזין29/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שרי לוי11/07/2023אז אחרי אולטסאונד רקמות רכות אמרו שזה באמת משהו שומני ואין צורל תדטוג
ויש כאלה שמורידים וכאלה שמשאירים
זה לא גוש כואב או משהו כזה, השאלה שלי אם עדיף להסיר? זה לא מסוכן להשאיר, הוא יכול לגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מסוכן. אפשר להשאיר. מקסימום אם יגדל ויפריע להוציא אז
ד''ר דני רוזין12/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת שריפה באיזור המפשעהבלום בנימין27/06/2023
שלום רב,
בן 37 בריא, עובד בעבודה פיזית.
לאחרונה באם אני עושה משהו בעמידה ממושכת אפילו במטבח חותך משהו על השיש מתחיל שריפה עם כאב באזור המפשעה.
אין נפיחות.
האם זה מעיד על בקע או משהו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות התחלתי. כדאי להיבדק
ד''ר דני רוזין28/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נושא ההודעה - אבני כיס המרהבוריס27/06/2023
שלום ד"ר רוזין ,
רציתי בבקשה לברר , האם אפשר להבין כי מדובר באבני כיס המרה בתמונות המצורופות .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שלא- אלא אם הוצאו מכיס המרה… אלו התגבשויות שנוצרות
ד''ר דני רוזין27/06/2023בטיפולים ״אלטרנטיביים״ שכביכול מוציאים את האבנים מכיס המרה, אין להם שום השפעה על כיס המרה עצמו והוא לא מקורן. לצערי הדבר נפוץ ולרוב גם משלמים כסף רב…
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים מדממים כמה זמןאיזי26/06/2023
שלום. בת 60, סוכרתית סוג 1, מטופלת גם במיקרופירין. מיום שלישי בערב עם טחור מדמם. שלישי בערב נר פרוקטו. רביעי בוקר קרם פרוקטו. בערב נר, וחוזר חלילה. יום חמישי בדיקת פרוקטולוג. מצא טחור דלקתי פנימי. נתן מרשם לנרות פרוקטו ל-14 יום. אחרי הבדיקה כאב יותר. מיום שישי פעמיים ביום נרות. כמות דימום ירדה ודרגת כאב ירדה. עדיין דימום ביציאה, אך לא תמיד. האם ניתן לקחת כרגיל מיקרופירין 100 וכמה זמן יכול לקחת לדימום לעבור לגמרי? תודה.
אם הדימום נרגע ואת ממשיכה טיפול אפשר לחזור לאספירין
ד''ר דני רוזין27/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי בטן לאימי בגיל 93רוני דעיה26/06/2023
שלום
מה זה היפונדסי?הסננה קלה של שומן בשורש הצליאקה?
האם מבצעים ניתוח אימי בגיל 93
האם מסוכן?
תודה
איפה תשובת הסיטי? על מה מדובר?
ד''ר דני רוזין26/06/2023היפדנסי משמעותו פחות צפוף ומעביר קרני רנטגן יותר בקלות, זה תיאור של מה שרואים אבל לא אומר כלום לגבי המהות… תלוי מה מתארים.
ההזמנה הקלה בורד כלי הדם של הקיבה והכבד היא לרוב חסרת משמעות.
לגבי ניתוחים- זו שאלה כללית מדי, השאאלה איזה ניתוח ולמה. אפשר לנתח גם בגיל כזה אם צריך ומוצדק- זה מאד תלוי במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי בטן תשובה
רוני דעיה26/06/2023שלום מצ"ב הסיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשוד לגידול בלבלב, עם חשד להתפשטות סביב, על פניו לא נראה שמתאים לניתוח לאור הגיל ומצב הגידול. תמיד אפשר להתייעץ עם מומחה לתחום שיבדוק את כל הנתונים
ד''ר דני רוזין26/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי בטן המשך
רוני לוי26/06/2023לא הבנתי
רשום למטה
התרשמות תהליך תופס מקום בלבלב עם סימני התפשטות מקומית לא יותר מזה
גודל2*4ס"מ לא רשום מעבר לזה לא הבנתי למה לא מתאים לניתוח על פניו בהנחה שאין בעיות בריאות אחרות? מה שנכון
שנמשיך בבירור אמל מומחים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורף סיטי סטן לאימי
רוני דעיה26/06/2023שלחתי
נא תשובתך
??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתב שחרור לאחר ניתוח תוספתןאופק24/06/2023
מה זה אומר; לולאות איליום דיסטלי מעובה ומתאדרת..
אשמח למענה
תודה
זה שינוי תגובתי לדקת שהיתה באיזור
ד''ר דני רוזין26/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח היפרדות ביטנית ובקע תבורי חוזראילן הס21/06/2023
הובחנה אצלי היפרדות בטינית של כ8.5 סמ כ30 סמ ובקע טבורי..
אני נמצא לפני ניתוח ..האם יש דגשים חשובים והמלצות האם לבצע בשיטה ת עורית או לפרוסקופית או פתוח איפה כדאי לעבור את הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציע מאד להיזהר לפני שרצים לניתוח כזה, היפרדות בטנית אינה דבר מסוכן
ד''ר דני רוזין21/06/2023יש נטיה להגזים ולהפחיד את המטופלים (30 ס״מ זה גובה הבטן, זה ממש לא מספר רלבנטי וגם לגבי 8.5 ס״מ אני בספק), יש לא מעט ניתוחים מיותרים למשהו שהוא ברובו פיזיולוגי וקוסמטי בלבד, כדאי לקבל עוד חוות דעת לפני הניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)