פורום כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• תזוזות באגן בבקשה עזרה
    שרית
    21/11/2010

מזה כחודשים תזוזות באגן בעצם קדמית ואחורית של האגן, בשכיבה על האגן תזוזה ושריפה בעצם אצל האורטופד צילום רנטגן ומיפוי עצמות יצא תקין האם עלי לבקש סיטי?
    נדחה לי המחזור שנה ואני מרגישה תזוזות בעצמות עם הקרנה לבטן מעצם הזנב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזוזות באגן בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזות באגן בבקשה עזרה - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    21/11/2010

בבעיה מסוג זה להתייעץ עם אורטופד ורופא נשים
    פרופ מ קראוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח צילום ושט קיבה
    גי.פי
    18/11/2010

במסגרת בדיקות שאני עורכת לקראת ניתוח שרוול, עשיתי צילום ושט קיבה ושם נרשם הכל תקין למעט "צורה קסקדית של הקיבה"

מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח צילום ושט קיבה

הוספת תגובה

• פענוח צילום ושט קיבה - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    18/11/2010

צורה קסקדית של הקיבה היא תמונה המתקבלת בצילום קיבה עם חומר ניגוד שבה מתמלא החלק העליון של הקיבה לפני החלק התחתון מאחר והקיר האחורי העליון של הקיבה מורם כלפי מעלה.
    ברוב האנשים זו תמונה רנטגנית בלבד ללא משמעות קלינית אך לעיתים מלווה בכאבים בבטן העליונה. ואם החולה סובל מכאבים כאלו יש לשלול קודם סיבות אחרות לכאב בטן
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע
    אביב
    15/11/2010

שלום רב.
    יש לי בקע בצלקת אחרי ניתוח תוספתן שאלתי אם אפשר לעבור תיקון של הבקע בהרדמה מקומית למרות שזה ניתוח מורכב יותר מבקע רגיל תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בקע

הוספת תגובה

• בקע - תגובה

ד''ר דני רוזין
    15/11/2010

יכול להיות שעקרונית זה אפשרי, ביחוד אם הבקע קטן, אך זה מאד לא מקובל ולא רצוי, המגבלות הקיימות בניתוח בהרדמה מקומית עלולות להוביל לתיקון לא אופטימלי ואפילו להישנות של הבקע בעתיד. רצוי שהניתוח הראשון יהיה הטוב ביותר שניתן, ללא פשרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי בבקשה...
    אסתר יצחקיאן
    14/11/2010

לפני כ4 חודשים היתי מעורבת בתאונת דרכים.
    נולדתי עם חוליה אחת לא כלכך במקום ומהמכה שקיבלתי בגב זה גרם זעזוע על עוד 2 חוליות (גב תחתון)
    עשיתי סיטי ויצא שיש לי פריצת דיסק קלה.

ועכשיו נרדמות לי הרגליים ואין לי לפעמים תחושה בירך שמאול ...

ממה זה ? זה קשור איך שהוא לגב ?

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר תעזור לי בבקשה...

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי בבקשה... - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/11/2010

זה בהחלט יכול להיות קשור לפריצת הדיסק, שגורמת ללחץ על עצב.
    מציע לפנות לאורטופד, להחלטה על המשך טיפול, הנטיה היא לרוב להתחיל בטיפול שמרני לא ניתוחי- מנוחה, נוגדי כאבים, נוגדי דלקת ומרפי שרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להזעת יתר
    חיה
    13/11/2010

בני בן 17 הזיע מאד בעיקר בכפות ידים ורגליים.. לפני מספר ימים עבר ניתוח להזעת יתר, שאלותי: א. בידים הוא יבש. אך כפות הרגליים מזיעות בטרוף. האם זה זמני? ואם לא? מה אפשר לעשות נגד ההזעת היתר ברגליים??? ומה הסיבה שהוא מזיע יותר בכפות הרגליים מלפני הניתוח??
    ב. מדוע יש לו קצת כאבים בחזה בזמן נשימה עמוקה לאחר הניתוח???
    הרבה תודה על התשובות שאקבל.

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להזעת יתר

הוספת תגובה

• ניתוח להזעת יתר - תגובה

ד''ר דני רוזין
    13/11/2010

באחוזים לא מעטים קיימת "הזעה קומפנסטורית"- פיצוי יתר באיזור אחר בגוף. לעתים זה נרגע, לפחות חלקית, עם הזמן, ואם לא כדאי להתייעץ עם המנתח על אפשרויות טיפוליות.
    לאחר תורקוסקופיה סביר מאד שיהיו קצת כאבים בנשימה, וזה צפוי לחלוף תוך מספר ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה גדולה וכואבת במפסעה
    יעלי
    10/11/2010

אני בחורה בגיל המעבר ולאחרונה סבלתי מבליטה במפסעה עברתי ניתוח ושוב חזר לי באותו המקום לאחר מספר חודשים זה עבר לבד עברה חצי שנה ושוב חזרה לי הבליטה ונעשתה יותר גדולה מה זה יכול להיות, ולמה זה קורה לי.

הוספת תגובה

• בליטה גדולה וכואבת במפסעה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/11/2010

יתכן ומדובר בבקע חוזר (אם זו אכן היתה האבחנה בניתוח הראשון), אך יש גורמים שונים לנפיחות במפשעה, כגון הגדלת קשרי לימפה.
    מציע להיבדק על ידי כירורג, לעתים מוסיפים גם אוטרהסאונד של המפשעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי.

יעלי
    12/11/2010

שלום לך ותודה לך על עזרתך. בהתחלה אמרו לי שזאת ציסטה עשו לי ניתוח וניקו לי את הדלקת משם והרופא כרוג אמר לי שזה עלול לחזור ,חזר אחרי שבוע שבועיים ,וזה עבר לבד לתקופה של כמה חודשים טובים ועכשו...עשיתי קצת ספורט לרגליים לחיזוק המפסעות והפעם בא לי בגדול ולא סימטרי לא עגול אלה נפיחות לאורך וזה מציק כואב גם משליך לכיוון השוק למטה טיפה אני רוצה ניתוח יותר לא רופא אני מתה מבושה כי זה בשפתי הערווה ולא נעים לי אני שמה כרוב בנתיים מרגיע קצת.אולי יוריד לי את הנפיחות בבקשה תעזור לי ותגיד לי שזה יעבור אני בדיכאון כבר נמאס לי אם הרופא אומר שזה יחזור כל פעם איזה חיים אלה? מה זה הדבר הזה אני אישה בריאה לחלוטין ב"ה ומה אני לא יכולה לעשות ספורט יותר?שלא יצא לי איזה נפיחות או גולה במפסעה? מה עושים? היום אני מתקשה ללכת כואב לי בשעת ישיבה ובדיכאון. אנה עזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תעזור לי. - תגובה

ד''ר דני רוזין
    12/11/2010

אם אכן זו ציסטה שחוזרת אני לא רואה את הקשר לספורט, אבל בכל מיקרה שווה להיבדק- אולי ניתן לכרות את הציסטה בשלמותה (לא רק לנקז) ולמנוע הישנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדי ללכת לבית חולים .

יעל
    12/11/2010

הכאבים פשוט לא עוזבים לא יכולה להתכופף או להרדם או לעלות למיטה ולרדת ממנה הנפיחות פשןט כואבת מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדי ללכת לבית חולים . - תגובה

ד''ר דני רוזין
    13/11/2010

כדאי להיבדק על ידי כירורג, בין אם זה דרך הקופה, מרפאות חוץ או מיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל עבר החיים יפים.

יעל
    14/11/2010

ד"ר סליחה ותודה רבה לך על הענותך המהירה הייתי לחוצה מאוד כל זה עקב הכאבים העזים שהיו לי ושלא יכולתי ללכת ולשבת ואפילו לשכב במיטה , עשיתי הרבה אמבטיות והכל התפוצץ וכרגע כמעט הכל נעלם,הנפיחות ירדה ב"ה כמעט לחלוטין ואני מרגישה הקלה, אני המאושר באדם. ד"ר תודה רבה לך על עזרתך . החיים יפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש לבקע
    עמית
    10/11/2010

אני בת 27 ספורטאית במקצועי, עובדת פיזית לפחות שבע שעות יומיות עם הגוף. לפני חודשיים וחצי עשיתי תאונה, רכב פגע בי בעת שרכבתי על אופניים, הוא פגע בי בצד שמאל של האגן ונפלתי בגב זקוף חזק על הרצפה. עשו לי רנטגן בבית-חולים וראו שאין שברים. אבל סבלתי מכאבים קשים ביותר באיזור הבטן, הגב התחתון והאגן, אי יכולת לזוז, בטן נפוחה וחוסר יציאות במהלך ארבעה ימים מאז התאונה. עכשיו אני עדיין סובלת מכאבים קשים בצד השמאלי התחתון של הבטן מעצם האגן עד המפשעה. בעת נגיעה במקום מרגישה כאב חד. עדיין יש לי נפיחות בבטן ויש לציין שכל הזמן היא מרעישה. הכאב מקרין גם לכיוון הצד השמאלי התחתון של הגב וגורם להקטנת טווח התנועה.
    אני חזרתי לפעילות גופנית כי אין לי ברירה אחרת. איזו בדיקה אני יכולה לעשות כדי לראות למה הכאב לא עובר? ומה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה
    חשש לבקע

הוספת תגובה

• חשש לבקע - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/11/2010

סביר להניח שמדובר בשאריות של הטראומה לדופן הבטן, גם "חבלה יבשה" ללא שברים יכולה לגרום לנזק כמו חבלות בשרירים או בגידים, וקרעים בריקמה, עם התאוששות ממושכת וכאב. נדיר שממש נוצר בקע טראומתי, אם כי זה יכול לקרות- אבל אז יהיו סימני בקע, כמו נפיחות.
    מציע להתייעץ עם אורטופד, ניתן לבדוק את דופן הבטן על ידי אולטרה-סאונד, ולעתים אף MRI, אבל לפעמים כל מה שצריך זה מספר חודשים של סבלנות (ומשככי כאבים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קשה ומורכבת באזור המפשעות
    רונן
    09/11/2010

שלום רב ותודה מראש על העזרה.
    אני בו 28 ויש לי בעיה קשה במפשעות,אתן קצת רקע,לפני 5 שנים עברתי ניותח לתיקון בקע מפשעתי ומאז האזור נשאר קצת רגיש (רצוי לציין שאני סובל מגמישות יתר במפרקים וכאבים בכל הגוף,אבל לא הפריע במפשעות עד אותו מקרה),לפני 4 חודשים עשיתי מאמץ גדול כשקיימתי יחסי מין בתדירות גבוהה מאוד וחזקים וכל האזור התחיל ממש לכאב ונשאר כך עד היום.כדורים נגד כאבים מכל סוג לא עוזרים.
    אני פשוט אבוד עצות ולא יודע מה לעשות!!!אני במצב כיום שמספיק שאני מגיע לפורקן אפילו מבלי לאמץ טיפה את האזור,כל אזור המפשעות יתחיל ממש לכאוב לכמה ימים וארגיש לחץ ואי נוחות באיבר המין ובכל אזור המפשעות,גם אם אזוז טיפה לא נכון או ממש טיפה אתאמץ באזור כל מערכת המין שלי ואזור המפשעות תתחיל ממש לכאוב.
    הלכתי לכירורג,עשה לי בדיקה של להשתעל (סירב לשלוח לאולטרסאוננ) ואמר לי שאין לי בקע מפשעתי,שלח אותי לאורטופד והוא לפיזיוטרפיה,נתנו לי תרגיל אחד שטיפה מרגיע את הכאבים ואי נוחות היום יומיים אבל ממש לא עוזר לטווח הארוך,כי מתי שאגיע לפורקן או אתמתח קצת באזור אפילו מבלי להתאמץ טיפה כל האזור יתחיל ממש לכאוב.
    אני ממש אובד עצות,למי אני צריך לפנות?
    עוד אורטופד? עוד כירוג? אורולוג?איזו בדיקה לדרוש שיעשו לי?

כל עצה שתוכל לעזור לי להגיע לפתרון הבעיה תתקבל בברכה
    תודה!

הוספת תגובה

• בעיה קשה ומורכבת באזור המפשעות - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    09/11/2010

אתה להבנתי סובל מכאבים באזור האגן ופרקי היריכיים ולכן בדיקת CT של האזור ואולי גם בדיקת MRI יכולות לגלות את הסיבה לכאבים. המשך הברור הוא אכן ע"י אורטופד ואורולוג
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובל מאוטו בעיה
    שי
    03/11/2010

לפני מספר שניים התחלתי לסבול גם אני מאבצס כל פעם באזור אחר ... בתחילה זה היה באוזור האוזניים ... עברתי מספר פעמיים ניתוחים להוצאת הכיס .... ולאחר מיקן התחיל באזור הפניים גם שם עברתי ניתוח .... ( חייב לצין ששם טיפול אנטיביטי אינו אוזר )
    עכשינו אחרי כ5 שניים אני סובל שוב באבצס באזור הישבן לפני כשבועיים יצא לי שני אבצסים על האקוזים אני לא יכול לשבת ללכת לשכב או כל פעלה יום ימים .ץ... קיבלתי טיפול אנטיבטי על ידיד רופאה כרוג האבסצ נעלם ושם חזר ... איני יודע מה בדיוק לעשות .... ( הרפאה המליץ לי ללכת לממחה לזיהמים . אולי הוא יצמא מאיפה זה בוא )

לקביעת תור
    סגירה
    גם אני סובל מאוטו בעיה

הוספת תגובה

• גם אני סובל מאוטו בעיה - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    04/11/2010

הטיפול המידי במורסות הוא טיפול אנטיביוטי ואם לא עוזר מספיק דרושה פתיחה כירורגית של המורסות. אם המורסות חוזרות בכל זאת להתיעץ עם רופא פנימי אימונולוג לנסות למצוא סיבה לתופעות אלו
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיית ניתוח לכריתת כיס מרה:
    מיכל
    01/11/2010

שלום ד"ר,

לאחר התקף כאבים ובדיקת US, אובחנו אצלי אבנים זעירות בכיס מרה.
    תוצאות ה-US: "דופן מעובה ובוץ, ייתכנו אבנים זעירות."
    רופאת המשפחה הפנתה אותי לכירורג ע"מ להתייעצות ולקביעת תור לניתוח כריתת כיס המרה.
    כרגע מצבי אינו חמור: ההתקף כמעט עבר, לא היו לי בחילות או הקאות, לא היה לי חום, ללא צהבת, אמנם יש הפרעה בתפקודי כבד אך הבילירובין תקין.

בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון והעיתוי של הניתוח מאלץ אותנו לדחות את כל התוכניות לאחרי הניתוח, שרוב הסיכויים לא ייקבע לזמן הקרוב מכיון שאינו דחוף...
    שאלתי היא, האם ניתן לפנות לדרכי טיפול נוספות על מנת לדחות את הניתוח לעוד שנה-שנתיים? שיטות ניקוי אלטרנטיביות לדוגמא?

תודה,
    מיכל, בת 34

הוספת תגובה

• דחיית ניתוח לכריתת כיס מרה: - תגובה

ד''ר דני רוזין
    01/11/2010

איני מכיר שיטות אלטרנטיביות אמינות ויעילות לאורך זמן, ואם היתה עליית אנזימי כבד סימן שאבן עברה לצנרת המרה הראשית, ולא רצוי לדחות יותר מדי, אם תהרי ויהיה התקף תוך כדי יהיה קשה לטפל.
    אף אחד אינו יכול לנבא אם ומתי יהיה ההתקף הבא. אבל לא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון, אין סיבה לעכב את הניתוח, ואם התור בעייתי יש אלטרנטיבות (ביטוח משלים וכד׳)
    העיכוב עד ניסיונות נוספים להרות אינו צריך להיות יותר משבועות ספורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה מעל הטבור
    י.
    27/10/2010

אני בת 28, לפני כשנה שמתי לב שיש לי בליטה מעל הטבור, היא לא מאוד בולטת ונעשית בולטת בעיקר לאחר פעילות גופנית. מאז הייתי פעמיים אצל כירורג דרך קופ"ח ואף ביצעתי אולטרא-סאונד, הרופא טוען שאין לכך משמעות וש"ככה הבטן שלי" (והרי ברור שהיא לא הייתה כזו). רציתי לדעת מה יכל לגרום להיווצרות הבליטה כי האופציה שזה בקע נשללה מס' פעמים, ושאלה נוספת- אני בהריון לקראת סוף חודש שלישי, האם הלחץ של הבטן בהריון עלול להחמיר את זה? תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    בליטה מעל הטבור

הוספת תגובה

• בליטה מעל הטבור - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/10/2010

אם גם הכירורג וגם האולטרה סאונד שללו בקע, יתכן ומדובר בדיאסטזיס רקטי- זה השם הרפואי לחולשה של קו האמצע עם הפרדות והתרחקות השרירים הישרים של הבטן זה מזה. זה דבר שמתפתח, לעתים אחרי הריון או עקב עליה במשקל, ומבחינה זו הכירורג צדק- זו הבטן שלך למרות שלא היתה כך קודם.
    אין לכך שום משמעות רפואית או סכנה, אבל לעתים (רחוקות) ההפרעה הקוסמטית מובילה לניתוח פלסטי לתקן זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... ושאלה נוספת

י.
    28/10/2010

תודה על תשובתך, רציתי להוסיף שאני מאמנת כושר אישית ומבצעת לפחות שעה וחצי של פעילות גופנית ביום בנוסף לאימוניי עם המתאמנים שלי. אני עובדת המון על השריר הרחב בטני ובכלל על שרירי הבטן העמוקים, ולכן מוזר לי לחשוב שתהיה לי חולשה כפי שתיארת, האם יכול להיות שהאימונים המרובים הם אלה שגרמו לנזק? (בכל אופן זה בטח לא נובע מעלייה במשקל, כי לא עליתי מעולם במשקל וכיום משקלי עומד על 42.5 ק"ג, גובהי 1.50).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... ושאלה נוספת - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/10/2010

החולשה אינה של השרירים, אלא של קו האמצע, שם יש רקמת חיבור שלא ניתן לאמן או לחזק אם היא נחלשת מסיבה מסויימת. אבל אני מניח שבלי בדיקה אין דרך לדעת, רק לנחש.  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

י.
    30/10/2010

אני מאמינה שזה באמת מה שזה, כי זה בדיוק בקו האמצע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע תבורי
    ג'נט
    27/10/2010

שלום רב,
    אני סובלת זה זמן מה מכאבים מתחת לטבור גם בזמן ההריון סבלתי מכאבים(אני 4 חודשים לאחר לידה שניה בקיסרי) הייתי אצל רופא כירוג הוא הבחן בקע תבורי והפנה אותי לניתוח עכשיו עשיתי גם אולטרסאונד בבטן ולא ניראה שום דבר.....
    בבקשה מה עלי לעשות???

לקביעת תור
    סגירה
    בקע תבורי

הוספת תגובה

• בקע תבורי - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/10/2010

השאלה איזה אולטרה סאונד בוצע ומה בדקו, לגבי בקע צריך בדיקה מכוונת לדופן הבטן, תוודאי שזה מה שנבדק ולא אברי הבטן או האגן. אם אכן נבדק ואין בקע- עדיף להמתין, ואולי לפנות לחוו״ד נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות מרובות
    שוש
    27/10/2010

שלום
    אני בעלת חזה גדול והיקף קטן(65FF) ולפי אולטרסאונד לפני שנה היה לי גוש ולאחר ביופסיה -נימצא תקין , שנה אחרי והחזה שלי מלא בציסטות וזה מעיק ומונע ממני לבצע פעילות גופנית כגון ריצה וכו
    האם יש בכך צורך רפואי להקטנת חזה ?
    האם זה עלול להתפתח לסרטן השד מתישהו?
    איך אפשר למנוע מזה להפריע לי בתפקוד היומי ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות מרובות

הוספת תגובה

• ציסטות מרובות - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/10/2010

יש פה כמה מרכיבים:
    אם יש ציסטה גדולה משמעותית לפעמים ניתן לשאוב ולהקל. אם מדובר במבנה "ציסטי" (ציסטות מרובות) אין טעם או אפשרות להקל בשאיבה. זה שפיר, וגם לא מתפתח לגידול, ואינו מהווה עילה מספקת לניתוח- אבל יכול להפריע, וגם להקשות על בדיקת השד.
    לגבי "צורך רפואי" להקטנה- לרוב ההחלטה היא אישית על סמך מדדים סובייקטיבים בעיקרם, הצדקה רפואית קיימת למשל אם יש כאבי גב עקב משקל השדיים, אבל כאמור נוכחות הציסטות עצמן אינה סיבה לניתוח, אלא הגודל המשקל.
    אם את לא מסתדרת עם חזיות מתאימות באיכות גבוהה, שיעזרו לך ביום יום, אז יש מקום לשקול ניתוח פלסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע
    אביב
    26/10/2010

שלום רב נוצר לי בקע בצלקת אחרי ניתוח תוספתן. רציתי לדעת מה דעתך על שיטת פרופסור אברהמסון על תפירת רקמות ללא רשת האם זה חזק כמו הניתוח בשיטה הפתוחה והאם זה הוכיח את עצמו.

לקביעת תור
    סגירה
    בקע

הוספת תגובה

• בקע - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    26/10/2010

אני דווקא ממליץ על תיקון בקע בצלקת הניתוח עם רשת עשויה חומר סינטטי כמו פרולן
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה לעזור
    סיגי
    26/10/2010

שלום רב,
    במהלך כשנה וחצי סובל בני מכאבי בטן,ירד במשקל, בבדיקה ראשונית מצאו חיידק הליקובקטור, פעמיים טופל באנטיביוטיקה החיידק נעלם אך כאבי הבטן המשיכו. נעשתה בדיקת גסטרוסקופיה ותוצאותיה תקינות. לפני כשלושה שבועות נעשתה בדיקת קולונוסקופיה ובבדיקה נכרת פוליפ(תוצאות הבדיקה תקינות בביופסיה) אך כנראה יש דלקת בקיבה. כ24 שעות לאחר הבדיקה חש בני בכאבי בטן עזים ונמצא כי כתוצאה מבדיקת הקולונוסקופיה יש חור במעי הדק. הוא נותח וכרגע מחלים.
    עדיין סובל מבחילות כאבי בטן,שילשולים כאבי גב וקוצר נשימה.
    מקבל אנטיביוטיקה שתי סוגים ואומפרדקס.
    הגענו בשבוע שעבר שוב לחדר מיון ושוחררנו הכל תקין "יתכן ויש דלקת בקיבה".
    בני בן 18 היה צריך להתגייס בתאריך 22.11.10 הוא מאוד סובל מדוכדך ואני כבר לא יודעת מה לעשות.
    בכל לשון של בקשה אבקש את חוות דעתך ועזרתך
    תודה סיגי

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה לעזור

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה לעזור - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    26/10/2010

צריך לחזור לבדיקה למעקב במחלקה שניתחו אותו
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!!

סיגי
    27/10/2010

תודה על תשובתך, חזרנו לביקורת אצל הרופא המנתח התפרים הוצאו, כמו כן היינו שוב בחדר מיון, עשינו צילום הכל תקין וכפי שציינתי כנראה יש דלקת קיבה.
    עדיין יש כאבי בטן שילשולים כאבי גב בחילות והקאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!! - תגובה

פרופ' מיכאל קראוס
    27/10/2010

פנו לגסטרואנטרולוג להמשך ברור וטיפול
    פרופ מ קראוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה