מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שד אצל כירורג כללי ולא כירורג שדלימור19/10/2020
באזור מגוריי אין כירורג שד אך יש כירורג כללי (של הקופ"ח)
האם אפשר ללכת לכירורג כללי לבדיקת תקופתית לבדיקת שד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, כירורגית שד היא תחת כירורגיה כללית ורוב הכירורגים מיומנים בבדיקות שיגרה
ד''ר דני רוזין19/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ממושכים ובדיקות סיטי ו-mriשי19/10/2020
שלום האם סיטי בטן ובדיקת mriבטן יכול לפספס גידול בבטן או גוש בבטן גם בשלבים מאחורים ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בדיקה שהיא 100%, אבל מעשית התשובה היא לא
ד''ר דני רוזין19/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים - סיטי בטן ו-MRI לא הראו הרחבת מעייםעידן17/10/2020
שלום עברתי סיטי בטן 3 פעמים עפ חומר ניגוד ופעם אחת בדיקת mriבטן עם חומר ניגוד באף אחת מהבדיקות לא היה הרחבת מעיים אבל צילום שיקוף כירוג החליט לעשות צילום שיקוף פשוט כמו צילום רנטגן של כמה שניות רק בשיקןף אומר לי שמצד ימין זה נרא יפה ומשאול לא אמר שהמעי הגס אצלי רחב האם יכול להיות שכול הסיטי שעשו לי לא ראו מעי רחב ושיקוף כן ראו מעי גס רחב ?? אני חייב לדעת את זה באופן כללי כי אני עובר יום יום של גהנום עם הכאבים במעיים שיש לי אשמח לעזרה עד שיגיע התור שלי לכירוג ? תודה רבה הכאבים קצת חירפנו אותי האם הרחבת מעי זה מה שעושה לי תכאבים הקבועים תודה וסליחה על החפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. סיטי יותר מדוייק מצילום
ד''ר דני רוזין17/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קטן בקצה איבר המיןרון16/10/2020
שלום,
כתבתי לך לפני שבועיים בערך לגבי פצע בקצה הפין שלא מחלים. המלצת לי על טבעקותן אבל המשחות לא עוזרות. מאחר והעור החשוף ממקום בדיוק מתחת לפתח היציאה לשתן, לדעתי הסיבה שזה לא מחלים היא המיקום כי השתן נוגע באיזור לא מעט במהלך היום ומונע תהליך החלמה נורמאלי. יש לך אולי רעיון איך לטפל במקרה הזה? אולי משחה שיוצרת שכבת הגנה? ניסיתי לשים בייבי פסטה שאכן מונע מגע של שתן עם האיזור אבל נורא קשה להסיר אותו ועל הדרך אני מגרה יותר את האיזור..
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמו שלדעתי כתבתי- אם לא מתרפא דורש בדיקה של רופא (עור או אורולוג)
ד''ר דני רוזין16/10/2020ולא ניסוי וטעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה מתחת לטבור - מה המשמעות?עידן16/10/2020
שלום דוקטור אני לא יודע מה לעשות חייב עזרה הכאבים בבטן תחתונה לא עוזבים אותי ואני ממש מתתפטל מכאבים ואני לא הולך למיון כי משחרריפ אותי תמיד עשו לי סיטי בטן חוזר תקין ועדין מרגיש כאבים 24 שעות ביממה אני רוצה למות אבל מפחד צה לעשות היה לע רק התפשלות בסיטי בצד שמאול טרגרט בבטן שמאלית עליונה צקום בעמדה נמוכה ונוזל באגן שיקוף הרחבת מעי גס שאני מתכופף כואב לי ממש המעיים דוקטור לאן לפנות אני השתגעתי כבר מיזה אין הפןגות בככל שיקוף יכול לראות בעיה בסיטי יכול להיות תקין יש מקרים כאלה ? אני לא יכול לחיות כך רופא גסטרו אומר לי לא יודע מזה ןהכירןג שאמר לי לעשות שיקוף ראה שפ משו לט תקין בצילןפ של הרחבת מעי אבל הוא לא יודע למה זה ככה סובל גם מעצירות גם אחרי היציאה אבל הכאב נשאר חזק לאן לפנות יתחפרנתי מזה אלוהיםםםםם
לפנות לרופא פנימי טוב
ד''ר דני רוזין16/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ וכאבים - תזוזה של גוש סביב הטבורשמעון14/10/2020
שלום אני מרגיש שיש לי גוש סביב הטבור שלוחץ לי על האזור שם ועל הבטן זה זז באזור הטבור ולפעמים לוחץ הסיטי תקין ? בוודאות מרגיש את זה הסיטי יכול לפספס את זה זה עושה כאבים גם ? אשמח לעזרה תודה
אולי בקע קטן שבסיטי לא התייחסו אליו? כדאי לגשת לבדיקת כירורג
ד''ר דני רוזין14/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגול ירוק באצבע - אדמימות וכאבשושי13/10/2020
שלום, לא מצאתי פורום קשור אחר ואני יודעת לא כל כך קשור לפה אבל נראה לי שזו שאלה די בסיסית אז בכל זאת אשאל.. צמח לי משהו באצבע לפני שבוע. עיגול ירוק שגדל מיום ליום (הוא עדיין ממש קטן).. מסביב לדבר הזה חם וקצת אדום, כואב ונפוח (הכל קצת).. ויש לי זרמים באצבע.. קשה לי להשתמש באצבע אפילו כדי להחזיק עט.. אין קוץ או ציפורן שנתקעה.. ולא נעים לי לפנות לרופא בשביל דבר כזה קטן.. מצרפת תמונה.. הייתי מתעלמת לגמרי אם זה לא היה כואב.. אשמח לדעת מה זה ואיך אני מטפלת בזה.. תודה רבה!
זה נראה כמו דלקת סביב הציפורן (פארוניכיה), אפשר לנסות משחה אנטיביוטית לכמה ימים,
ד''ר דני רוזין13/10/2020יתכן ויש שם קצת מוגלה שתיספג או תתנקז בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
שושי13/10/2020תודה! קראתי קצת על זה וזה באמת זה כנראה... יש משחה אנטיביוטית שלא צריכה מרשם רופא? יש דרך לטפל בלי לעבור אצל רופא? לא נעים לי פשוט לפנות..
המוגלה יכולה להתנקז/להספג בלי משחה או טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתי לאחר ניתוח קיצור קיבהאורה12/10/2020
שלום,
לפני כ3 שנים עברתי ניתוח שרוול קיבה,
ירדתי 50 קילו ובשנה האחרונה העלתי 12 קילו.
אציין שאני עוברת טיפולי פוריות ומקבלת הורמונים.
בשנה האחרונה אני סובלת מצרבות איומות שמפריעות לי לתפקד בחיי היום יום, גם ההקאות חזרו לי, התחושת שריפה בחזה בלתי נסבלת ואיני יכולה להמשיך כך לתפקד.
ניסיתי מלא כדורים ומלא טיפולים שהרופאים נתנו לי אבל זה עדיין ממשיך.
היום הייתי אצל כירורג לאחר גסטרו וביופסיה שהפנה אותי ואבחנו לי בקע סרעפתי 3 ס"מ. הומלץ לי לעבור ניתוח ובנוסף יש לי גם גסטריטיס.
האם אחרי ניתוח בקע אסור לי להמשיך את הטיפולי פוריות ולהכנס להריון במשך שנה שלמה?
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. למרות שיש שממליצים כך אין בזה הגיון רב. מצד שני כישלון של הניתוח
ד''ר דני רוזין12/10/2020יכול להופיע גם אירי הריון מאוחר יומר- עקב השינויים בגוף והלחץ בבטן
צריך לזכור שגם התיקון מוגבל יוצר כי חסר חלק של הקיבה שמשמש בדרך כלל בניתוח הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת ליפומה בגב ניתן בהרדמה מקומית?אנונימית09/10/2020
שלום,
אשמח לדעת על ההבדל בין הוצאה כירורגית של ליפומה לבין שאיבת שומן? האם ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית כפי שקראתי?
האם מומלץ שאת הניתוח יבצע כירורג כללי או כירורג פלסטי במידה ומדובר בשאיבת הליפומה?
במידה ויש מי שעברו פרוצדורה דומה אשמח לחוות דעת על רופא מנתח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליפומות מומלץ להסיר ולשלוח לפתולוגיה , לא לשאוב. ניתן לרוב בהרדמה מקומית. כירורג או פלסטיקאי- לא משנה
ד''ר דני רוזין09/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר! המשך שאלה
אנונימית09/10/2020במידה והליפומה מאוד גדולה והניתוח ישאיר צלקת ארוכה האפ ניתן לבצע שאיבת שומן של הליפומה ובהמשך במידה ותחזור לבצע הסרה כירורגית? לפני שהליפומה גדלה למימדים גדולים? (הליפומה קיימת כבר כמה שנים, לאחרונה בוצע אולטרסאונד והומלץ על הסרה בגלל גודלה שכבר נהיה מאוד בולט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב, לא מומלץ- כשמוציאים רצוי לוודא בפתולוגיה שאין גידול.
ד''ר דני רוזין09/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה- שאלה אחרונה
אנונימית09/10/2020שוב תודה על המענה המהיר! האם אתה גם מבצע ייעוצים וניתוחים מסוג זה? במידה ולא האם תוכל להמליץ למי כדאי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן-פעולה נפוצה
ד''ר דני רוזין09/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אולטרסאונד - מבנה בלתי הפיך ללא נודוליםאברהם09/10/2020
שלום,
בתשובת ה us שהתקבלה צויין:
״בלוטת התריס לא מוגדלת
בעלת מבנה בלתי הפיך עד ללא נודולים מוגדרים,
זרימת הדם לא מוגברת״.
שאלתי מה הכוונה ל:
1. ״מבנה בלתי הפיך״
2. ״ללא נודולים מוגדרים״.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טעות דפוס. אולי הכוונה ״בלתי אחיד״. נודולים הם גושים קטנים- אז הבדיקה תקינה.
ד''ר דני רוזין09/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תופעות לאחר שנים של ניתוח הסרת כיס מרה?הדס05/10/2020
שלום,
השבוע סיימתי טיפול אנטיביוטיקה למיגור חיידק הליקובקטר. לא חוויתי תסמינים ובצעתי בגלל שיש לי כמו גוש שחוסם בעת נשימה התופעה מעל לחצי שנה 24/7 כאבים גם במנוחה לפני או אחרי אוכל ועדיין מרגישה כאבים בעת נשימה ותחושת מלאות. ב3 ימים האחרונים יש לי החמרה והכאבים דיי דומים לכאבים של האבנים בכיס המרה ( ניתוח שהסרתי את הכיס לפני 3 שנים) התקפים לסירוגין אחרי אוכל כאבים חזקים לאורך כל הרצועות בית החזה למטה כולל כאבי גב
האם יכול להיות שיש לי משהו שקשור לניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תופעות לאחר שנים של ניתוח הסרת כיס מרה?
הדס10/10/2020שלום ד"ר
שבוע שאני מחכה לתשובה ממך
לא הגבת והתעלמת מהשאלה ששאלתי
מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לעתים נדירות יש הפרעות מאוחרות כמו אבן בצינור המרה הראשי.
ד''ר דני רוזין10/10/2020סבירות נמוכה וניתן להשלים אולטרסאונד לבדוק את זה. יצא הביאו- אצל רופא גסטרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת לאחר פציעה מזכוכית - איך להוציא והאם מסוכן?עדי כהן04/10/2020
שלום
נכנסה לי זכוכית לרגל ותןך יומים נוצרה יבלת במקום קטנטנה (מלאת אויר(, נפוחה בגדול
כמה וצבע לבן.
אני לא מצליחה לראות אותה כדי להוציא אבל זה כואב ומפריע.
1. האם מסוכן אם לא יוצא?
2. איך להוציא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן אלא אם יש זיהום סביב. לעתים צריך עזרת רופא (מיון) להוצאת הגוף הזר
ד''ר דני רוזין04/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופלקס בסיטי בטן שעברתיאפרים04/10/2020
שלום עפ עשיתי סיטי בטן עם חומר ניגוד ושתיתי משו של הסיטי וגם עשיתי דופלקס בטן זה שולל שיש לי בעיה בכלי דם של הבטן והמעיייפ תודה
כן
ד''ר דני רוזין04/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן ימין תחתונהאור03/10/2020
שלום ד"ר,
קוראים לי אור ואני בן 24.
יש לי כאב בבטן התחתונה בצד ימין שהתחיל כבר לפני קצת יותר משנה.
הכאב משתנה בעוצמתו - בתקופות מסוימות אין כמעט תחושת כאב ובתקופות מסוימות כל כך כואב שאני לא מצליח ללכת או לעשות תנועות חדות. בעת התקף של כאב (שנמשך מספר ימים), אני נאלץ להיות במנוחה יתרה כדי לחזור למוטב - אם אני ממשיך להתנהל כרגיל ולא נח מספיק, מצבי לא משתפר. אם אני לוחץ על האזור, הכאב גובר ונמשך ליותר זמן.
חשוב להדגיש שבזמנים שאין לי את הכאב אני יכול לעשות ספורט כרגיל ללא תסמינים ויש לי תיאבון.
לא הצלחתי למצוא דפוס פעולה שהימנעות ממנה תביא לאי הופעת התסמינים (למשל אי אכילת מזון מסוים), אבל התקפים כן קרו בעבר לאחר אכילת כמות גדולה של מזון (בעיקר מטוגן או חלבי), לאחר מספר ימי שלשולים (כתוצאה מאכילה בחוץ למשל), לאחר התאפקות ממושכת מהוצאת גזים רבים וצואה, לאחר אימון שרירי בטן, בעת תקופה לחוצה, לאחר עלייה וירידה רבה של מדרגות.
עוד אציין שלפעמים יש לי כאב באשך ימין (באותו צד) במאמץ ממושך שנעלם לרוב בעת מנוחה (ולמשך יותר זמן ככל שהמנוחה יותר ממושכת), אבל גם הכאב הזה לא קבוע (כלומר, אני יכול לפעמים מאוד להתאמץ ולא יכאב לי בכלל).
ביצעתי אולטרסאונד בטן, ביצעתי אולטרסאונד אשכים ומפשעות, ביצעתי אולטרסאונד מעי, עשיתי בדיקות דם לכימיה והמטולוגיה (כולל רגישות לצליאק), עשיתי בדיקת צואה, עשיתי קולונוסקופיה ועשיתי CT בטן עם חומר ניגוד.
התוצאות היו תקינות בכל הבדיקות ולא חריגות למעט:
1. בבדיקת צואה היה קלפרוטקטין 65.
2. לימפוציטים בדם היו קצת מעל הרף העליון התקין.
3. בלוטות לימפה קטנות בבטן ימין תחתונה (מיקום הכאב).
4. ב-CT זיהו אי סדירות באיליום הטרמינלי שהולך לכיוון הקולון, וחשד לזיהום במעי הדק דווקא (סימני דלקת).
5. ב-CT זיהו ספונדילוליסטזיס דרגה 1 בגובה L5-S1 משני לספונדילוליזיס.
6. בבדיקת צואה זיהו בלסטוציטיס הומיניס.
7. באולטרסאונד בטן זוהה שהאפנדיקס בגודל 6 מ"מ (גבולי). עם זאת, ב-CT ובאולטרסאונד מעי נראה תקין.
8. באולטרסאונד בטן זיהו שני פוליפים בגודל 0.3 מ"מ ו-0.6 מ"מ בדופן כיס המרה. שניהם גדלו במהלך חצי השנה האחרונה (מאולטרסאונד לאולטרסאונד אחר) ב-0.3 מ"מ.
9. מחוץ לאשך ימין מוקד אקונגי בגודל 5 מ"מ ובסמוך חלל ציסטי בגודל 6 מ"מ. מבדיקת אורולוג לא מדובר בממצא משמעותי.
10. לפי שהתגייסתי, כירורג זיהה במישוש שיש לי בקע מפשעתי ובקע טבורי (קטנים), אך מבדיקה עדכנית באולטרסאונד לא נמצא ממצא כזה.
אני באמת סובל מהכאבים וכרגע אין לי שום כיוון לגבי מה לעשות כדי להצליח לנהל חיים רגילים ובריאים. אני שואל דווקא בפורום כירורגיה כי זה לא בהכרח היה כיוון הבדיקות עד כה, ואני לוקח בחשבון שאולי זה קשור למשהו אחר (גיד שנקרע אולי? עצב שנמתח באזור?).
אשמח להכוונה וייעוץ מה לעשות מכאן ומה עליי לבדוק, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוב הבדיקות לא משמעותיות גם אם יש חריגה קטנה (מניח שלגבי הפוליפים מדובר על 0.3 ס״מ ולא מ״מ)
ד''ר דני רוזין03/10/2020ניתן עוד להשלים MRI, שיכלול בדיקה דינמית (וולסלבה) כדי לשלול באמת בקע שגורם לכאב.
לעתים נעזרים בלפרוסקופיה כבדיקה נוספת לבירור, אם כי לרוב לאחר בירור נרחב היא לא מוסיפה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קטן בקצה הפין בעקבות כוויה בזמן מקלחתרון01/10/2020
שלום,
לפני כחודש שאלתי אותך לגבי טיפול בפצע שנוצר מכוויה והמלצת לי על טבעקותן. מאז הפצע עדיין לא החלים ורופא המשפחה שלי הדגיש כי כנראה נוצרה שם פטרייה בעקבות הלחות והשתן שנוגע בפצע באופן קבוע. נשמע הגיוני. ניסיתי משחת אגיסטן אבל זה שורף לי..האם אתה ממליץ לקחת פלוקונול במקום משחה לכמה ימים ולנסות לפתור את הבעיה? אני כבר מיואש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ממליץ לקחת תרופות ללא אבחנה. פצע שלא מתרפא חודש דורש בדיקה
ד''ר דני רוזין01/10/2020ממליץ לפנות לאורולוג או רופא עור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)