מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם צריך אשפוז בהוצאה של ציפורן חודרנית?תומר שנל08/07/2020
איך הוא מוציא חלק מהציפורן? הוא צריך לאשפז אותי אשפוז יום ?או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהרדמה מקומית- חדר טיפולים ללא אישפוז
ד''ר דני רוזין08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם ציפורן חודרנית בקופת חולים?תומר שנל08/07/2020
מה הם עושים בדרך כלל בקופת חולים? עם ציפורן חודרנית? שלחו אותי לרפואה יועצת בנעמי שמר בחולון זה מרכז של כללית גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי בממצא- או המשך טיפול מקומי או הוצאת חלק מהציפורן
ד''ר דני רוזין08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקיד הכירורג בטיפול בציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל08/07/2020
היי מחר אני הולך לכירורג רציתי לדעת לדעתך מה הוא יעשה כבר? ניתוח או משחה אנטביוטית רציתי שתראה את מצב הבוהן.
לא נראה נורא כל כך. אבל שיבדוק ויחליט, לא הכל אפשר וירטואלית.
ד''ר דני רוזין08/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מטפלים בציפורן חודרנית בבוהן?תומר שנל07/07/2020
העם אני צריך ניתוח? זה קצת כואב לי למעלה וגם יש לי מוגלה מידי פעם דם וסגול כזה מסביב תגיד לי מה לעשות? כי משחה אנטיביוטית זה רק עם מרשם לצערי.
תיגש לרופא לקבל מירשם. אם לא יסתדר אפשר לנתח. יש לזה נטיה לחזור
ד''ר דני רוזין07/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך דלקתי של ציפורן חודרניתתומר שנל07/07/2020
מה זה הסגול שיש לי מסביב לציפורן סגול כזה? זה חלק מהתהליך הדלקתי וגם הדם נכון?
כן
ד''ר דני רוזין07/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה אנטיביוטית לציפורן חודרנית עם מרשם?תומר שנל07/07/2020
רציתי לדעת ישנו משחה אנטיביוטית שאפשר לקנות או שצריך מרשם? מרופאת עור? כי מה שקניתי הפבנטן לא נראלי עוזר
סינתומיצין.
ד''ר דני רוזין07/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התערבות כירורגית בציפורן חודרניתתומר שנל06/07/2020
התערבות של מה ו ? מה כירורג עושה? והעם זה משהו מורכב?
חותך את חלק הציפורן שחדר. לא מורכב
ד''ר דני רוזין06/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ריפוי של ציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל06/07/2020
תוך כמה זמן נרפאית ציפורן חודרנית?
שבוע שבועיים. אבל לעתים נמשך הרבה יותר ומצריך התערבות
ד''ר דני רוזין06/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת פבנטן על ציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל06/07/2020
זה בסדר שמרחתי פבנטן משחה מחטא אני מורח 4 פעמים ביום. וחבשתי עם פלסטר תוך כמה זמן זה יתרפא לי?
מקווה שירגע תוך כמה ימים
ד''ר דני רוזין06/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם או זיהום? סביב ציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל06/07/2020
למה יש לי דם מסביב לציפורן החודרנית זה משהו טבעי או שזה זיהום ?
זהה חלק מהתהליך הדלקתי
ד''ר דני רוזין06/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך ניתוח כדי להוציא חתיכת ציפורן חודרנית?תומר שנל05/07/2020
ובטוח זה ציפורן חודרנית? אני צריך ניתוח להוציא ת'חתיכת ציפורן? אם כן אני אגש לכירורג. הלבן ששמתי זה הקרם בפנטין.
זו ציפורן חודרנית- אבל לא תמיד זה מחייב ניתוח. אם לא מסתדר תיגש לכירורג.
ד''ר דני רוזין05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם מסביב לציפורן מה זה אומר?תומר שנל05/07/2020
למה יש דם מסביב לציפורן זה בסדר מה זה אומר?
זה חלק מהתהליך הדלקתי
ד''ר דני רוזין05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה או ציפורן חודרנית?תומר שנל05/07/2020
למה זה נראה ככה יש מוגלה או שזה באמת ציפורן חודרנית ומה לעשות? וזה יתרפא? ראית כבר תמונה של זה אבל זה מתרפא לדעתך?
נראה דלקתי אבל אם לא כואב ולא מפריש יש סיכוי שיסתדר עם הטיפול שכתבתי
ד''ר דני רוזין05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן נפוחה ואודם מסביבהתומר שנל04/07/2020
מה זה יכול להיות? זה לא כואב לי אולי מכה או ציפורן חודרנית?
כנראה ציפורן חודרנית, אבל אם לא כואב זאת אומרת שהתגובה הדלקתית לא קשה
ד''ר דני רוזין04/07/2020אפשר לטפל שמרנית עם משחה אנטיביוטית. השריית הרגל במי סבון פושרים תרכך את האיזור ותעזור לגזור את פינת הציפורן שחדרה לעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסגרת שדיים האם צריך לעשות בדיקה במקרה זה?זהבה02/07/2020
אני אשה מבוגרת. לאחרונה שמתי לב שבשתי הפטמות יצאו מהמיסגרת, הייתי כבר בבדיקות, לא בגלל זה אלא באופן שיגרתי שאני עושה אחת לשנתיים. מה שמעניין שבשני הפטמות זה ככהולא רק באחת מהן, למה זה קורה להתייחס לזה או שאין צורך ואולי הגיל משנה הכל?
שינויי גיל, אין צורך להתייחס אם אין פצעים, הפרשה, כאב או גוש
ד''ר דני רוזין02/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)