מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממוגרפיה ואולטראסאונד - כאבים חזקים לאחר בדיקהליאן01/08/2020
דר שלום ותודה, לא מצאתי באתר מי שמומחה בממוגרפיה ו u.s שד, ובכל זאת אולי כן תוכל בבקשה לעזור לי בתור כירורג שבוודאי מבין בבדיקת שד. לפני 6 שנים הוציאו לי גוש בשד שהיה שם עשור ולא סרטני. אחרי 3 שנים, היום, הלכתי לעשות ממוגרפיה. הטכנאית (שלא היה נעימה וצרחנית מאד) לחצה לי נורא חזק עם הלוח מעכה את השד בצורה אגרסיבית מאד. ביקשתי טיפה יותר חלש כאב לי ממש שהנשימה שלי נעלמה כמעט נחנקתי, הרימה את הקול בתקפנות ואמרה שככה צריך אחרת לא רואים ולעתים קוראים שוב בגלל שלא יצא טוב, צעקה שלא אסתכל ושארים את הראש ממש עשתה לי מהציצי דף נייר. עשיתי בחיי עשרות ממוגרפיה וככה לעולם לא עשו לי חזק ! איך שיצאתי מהמכון הביתה עד עכשיו ממש כואב לי באזור השדיים וגם הצלעות בדיוק באזור ואני אישה מאד רזה. בבקשה ממך, האם בדיקה כזאת שמועכים בצורה אגרסיבית יכולה לגרום נזק לשד? קרה בעבר פעם שמישהי נפגעה ממוגרפיה? חלילה לפוצץ בפנים בלוטות או גושים או לשבור צלעות או נזק אחר? אחרי 4 ימים הכאבים יותר חזקים בשדיים ובמיוחד בצלעות בפנים ומסביב לחזה שאני מרגישה שבקושי אני נושמת. אודה לך על תשובתך הכנה , שוב תודה לך מראש . תודה ליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אין שום נזק מכני שמתואר מבדיקת הממוגרפיה. זה איבר רגיש,
ד''ר דני רוזין01/08/2020ויכול לכאוב כמה ימים אחרי אם הבדיקה לא היתה עדינה, ניתן להעזר במשככי כאבים, אבל זה צפוי לחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לאכול חומוס במחלות מעט דלקתיות?אופיר27/07/2020
שלום האם מותר לאכול חומוס במחלות מעט דלקתיות? והאם חומוס זה בריא? לא אוכל כול דבר אמרתי ננסה את זה, מה חושב דוקטור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נחשב קצת קשה לעיכול אבל בריא ושווה לנסות
ד''ר דני רוזין27/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד בטן תחתונה וכאבים בצד שמאלשמעון26/07/2020
שלום ,עשו לי בדיקת אולטרסאונד בטן תחתונה בגלל כאב בצד שמאל תחתון.
הבחורה שעשתה לי את הבדיקה כיוונה את המתמר לבטן התחתונה אבל לא לצד שמאל תחתון איפה שכואב לי, כיוונה לצד שמאל אבל לא בדיוק איפה שכואב לי. האם צריך לעשות שוב את הבדיקה? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי הקול עוברים ברקמות ומיקום המתמר אינו בדיוק מיקום האיזור הנבדק, זה תלוי בזוית המתמר.
ד''ר דני רוזין26/07/2020אין צורך בבדיקה חוזרת, הבדיקה היא די סטנדרטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה אנטיביוטית עבור ציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל24/07/2020
אם שמת לב מה שהיה פתוח נסגר לי על ידי המשחה האנטיביוטית. כנראה זה נראה טוב נכון?
כן
ד''ר דני רוזין24/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינטומיצין לאחר תקופה בטיפול בציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל24/07/2020
היי זה תומר עם סוכר לגבי הציפורן חודרנית טוב אני אחרי תקופה של טיפול בסינטומיצין העם יש שיפור? לדעתך?
כן, משמעותי
ד''ר דני רוזין24/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לפעילות ספורט לאחר ניתוח בקעשלמה טלר22/07/2020
שלום לדוקטור,
אני חודש לאחר ניתוח לתיקון בקע דו צדדי בלפרוסקופיה.
בשתי ביקורות אצל המנתח (לאחר שבוע ולאחר שבועיים), הוא ציין שהכל נראה טוב.
חזרתי לפעילות גופנית מתונה - הליכה של 5 ק"מ וריצה קלה - 3-4 פעמים בשבוע.
מדי פעם ונראה שללא תלות בפעילות הגופנית, ישנם עדיין כאבים שמקרינים לאשך השמאלי בעיקר (נסבלים ולא דורשים משככי כאבים).
השאלה היא כמה זמן עוד הגיוני שאחווה כאבים?
מתי אוכל לחזור לפעילות גופנית מאומצת יותר ? (רכיבת שטח וריצות ארוכות).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיחושים לכיוון האשך שכיחים שבועות ולעתים חודשים ספורים אחרי הניתוח,
ד''ר דני רוזין22/07/2020לא מקור לדאגה.
עליה בעוצמת פעילות - בהתאם ליכולת ולתחושות, אין מגבלה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ממצא אולטרסאונד רקמות רכות - אזור נוזליאמא מודאגת21/07/2020
שלום רב, מזה כמה שבועות בני (בן 17) סובל ממעין גוש שפרץ מתוך הטבור. בבדיקת אולטרסאונד בטן ואגן הכל תקין בבדיקת אולטרסאונד רקמות רכות של דופן הבטן נמצא אזור נוזלי 13-24 ללא נתיב מה זה אומר?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה תהליך דלקתי בטבור, לפעמים נובע משיער שחודר פנימה.
ד''ר דני רוזין21/07/2020כדאי להיבדק אצל כירורג, לעתים ניתן לפתור זאת בניקיון וחיטוי של המקום, לעתים דורש ניתוח באיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח לפרוסקופיה תיקון בקע טבורירינה21/07/2020
ד"ר שלום לברכה!
לפני חצי שנה עברתי ניתוח לפרוסקופיה לתיקון בקע טבורי והפרדות שרירי דופן הבן בעקבות ביצוע ניתוח לפרוסקופיה של אנדומטריוזיס שבוצע לפני שנה לשלושה חודשים.
יש לציין שאני עדיין נתקפת בכאבים באזור הניתוח לא משנה באיזו תנוחה אני נמצאת.
כמו כן שורף לי באזור הצלקת של הניתוח.
עד מתי אני אמורה לחוות את הכאבים הנ"ל?
בברכה מרובה,
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב כרוני הוא דבר שקשה לצפות, ביחוד שיש רקע נוסף לניתוח, של אנדומטריוזיס.
ד''ר דני רוזין21/07/2020סטטיסטית חלק ניכר מהכאבים פוחת בטווח של שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד למשך כמה שניות בשחרור של גז מהמעייוני20/07/2020
שלום, בעת שחרור גז מהמעי יש כאב חזק לאיזה 10 שניות, כאב מאוד מפחיד ומסוכן. ממה זה יכול להיות? סובל מהבטן גם תקופה... תודה לך
אולי מפחיד אבל לא מסוכן, זו התכוונות רגעית של המעי
ד''ר דני רוזין20/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה סגולה שחורה במצב של ציפורן חודרניתתומר שנל10/07/2020
אה אוקי כי כמו שראית יש לי את ההפרשה הזו והיא סגולה שחורה כזו. אין לי ממה לדאוג אז? הנה תראה את הסגול שיש לי.
כשאני עונה ואתה שואל שוב אותו דבר נראה לי שמיצינו
ד''ר דני רוזין10/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת לגבי צבע סגול בציפורן חודרניתתומר שנל10/07/2020
איך הרגל לדעתך? זה מהיום בבוקר מדאיג אותי הסגול הזה.
זה פשוט שאריות של הפרשה קצת דמית
ד''ר דני רוזין10/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבים שלא עוברים בציפורן חודרניתתומר שנל09/07/2020
ואם עד הסופש זה לא יעבור אז מה אז?
אתה לא בשום סכנה ואין סיבה. לכל הלחץ הזה. חכה
ד''ר דני רוזין09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנייה לבית החולים בעניין ציפורן חודרניתתומר שנל09/07/2020
לא כדאי לפנות לבית חולים? עם זה?
לא. חכה את הסופ״ש
ד''ר דני רוזין09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגול בציפורן חודרנית האם שטף דם?תומר שנל09/07/2020
ממה יכול להיות סגול? ועם זה לא שטף גם? זה פשוט קצת מדאיג אותי.
אל דאגה. הכל נראה כתהליך טבעי בשלבי החלמה
ד''ר דני רוזין09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש מסביב לציפורן חודרנית בבוהןתומר שנל09/07/2020
שלום לך זה התייבש לי מסביב לציפורן אבל יש כזה סגול מסביב מה זה יכול להיות דם קרוש? כי זה סגול כזה
שיפור ניגר. כמראה שטף דם קטן שיספג
ד''ר דני רוזין09/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)