מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתית אלכהול מותר לי שחכתי לשאול רופאאקובי19/04/2019
שלום דוקטור רציתי לדעת עם מותר לי לשתות קצת אלכהול 3 4 כוסות עם יש לי דברוקלטיס עם זה לא יעשה לי כאבים בבטן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן
ד''ר דני רוזין19/04/2019אם כי 3-4 כוסות זה לא מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ידנית של הבטן,כשברקע היה ניתוח בקעדני17/04/2019
שלום
בסוף שנת 2015 עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי לבקע מיפשעתי,
תקופה דיי ארוכה ,של חודשים אחריו,חשתי כאבים במקום הבקע,
כעת חליתי, כאבי בטן ושילשול, הרופא ,אני לוקח בחשבון,שירצה לבדוק את הבטן,ידנית,אני חושש מ
הלחיצות על הבטן, האם ישנה אפשרות אפילו דיי לא שכיחה, שלחיצות על מקום הניתוח,ששם הרשתות שהוכנסו,הלחיצות עשויות לגרום אחר כך כאבים, או שינוי במיקום רשתות,אושינוי אחר,?שיגרום לכאב או תופעה אחרת?
האם מוטב שלא ללחוץ על הבטן כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. אין כל חשש מזה- ובודאי שלא בעוצמה של בדיקה רפואית
ד''ר דני רוזין17/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מעיים לא דלקתיתקובי13/04/2019
שלום יש דבר כזה מחלות מעיים לא דלקתיות דוקטור רציתי לדעת מימה זה נגרם ומה הטיפול למחלות מעיים שהם לא דלקתיות מימה זה נגרם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יודע למה הכוונה יש עשרות מחלות מעי לא דלקתיות
ד''ר דני רוזין13/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דופלקס בטןןןן שעשיתייייייייאופיר12/04/2019
שלום עשיתי דופלקס בטן בגגל כאבי בטן ומעיים רציתי לדעת עם סה בודק גם זרימת דם למעי הגס תודה
מתייחס חלקית- אספקת הדם למעי הגס היא מכמה מקורות, לא את כולם רואים היטב בדופלקס
ד''ר דני רוזין12/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה- התייעצותדינה10/04/2019
שלום!אני עברתי לפני 8 חודשים ניתוח בו טופלו 3 בקעים כולל בקע מפשעתי מצד ימין.לפני כשלושה חודשים התחילו לי התקפי כאבים בעלי אופי דוקר.נעשה US של המפשע ולא נמצא דבר חריג.נעשו אז גם CRP וספירת דם והיו תקינים
היום מהבוקר יש לי התקפי כאבים דוקרים.4-5 דקירות חזקות ואחרי זה הפסקה של שעה.לפעמים יותר.לפעמים פחות.אין לי חום ואין לי בחילות או הקאות.הבטן רכה לחלוטין.יציאות תקינות.
הכאבים 5-6 ס"מ מעל החתך של הניתוח של הבקע המפשעתי.
מה זה יכול להיות?אני מבינה שבלי בדיקה קשה להגיד,אך בכל זאת,האם לדעתך יש צורך לפנות למיון במצב כזה?
תודה רבה.
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטח לא מיון ובטח לא דחוף או מסוכן
ד''ר דני רוזין10/04/2019לא נדיר שיש כאבים שונים לאחר ניתוחי בקע, גם חודשים אחרי, כתוצאה מתהליכי ההצטלקות וריפוי באיזור, התאחות של הרשת לתוך הרקמות ותהליכים דומים. אם נעשה בירור ראשוני תקין עדיף לחזור לחיים רגילים, להעזר מדי פעם במשככי כאבים אם צריך ולהמשיך מעקב אצל המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה תרופה אטופןןןאופיר10/04/2019
שלום היתי בבית החולים עקב כאבי מעייפ רשמו לי אטופן ל5 ימים האם זה תרופה טובה למעיים הביאו לי ביחד עם לוסק תודה
תרופה טובה לכאב בכלל
ד''ר דני רוזין10/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן משמאול היתי בתל השומררררעידן08/04/2019
שלום דוקטור היתי בבית חולים שאתה עובד בו תל השומר בדק אותי כירוג ואמר שיש רגישות בבטן תחתונה משמאול רק שם כואב לי מאוד אמר לי לגיע למרפאות חוץ ושישיקלו לנתח אותי ולראות למה כואב רוצה לעשות לפני קולנסקפיה חוזרת האם יש מצב שיראו משו עם עשיתי לפני שנתים הכאבים מאוד החמירו מאז הקולנסקופיה הקודמת החמיר במצב קשה מאוד הכאבים ..תודה
לא יודע אם יראו או לא, תגיע כפי שהומלץ ואם צריך שוב ישלחו אותך
ד''ר דני רוזין08/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעה צד ימיןשאלה06/04/2019
כאבים במפשעה צד ימין שלום לפני כחודשיים התחילו לי כאבים במפשעה צד ימין,הכאב הולך וחוזר מעצמו בלי טיפול תרופתי. עשיתי אולטראסאונד מפשעות ויצא תקין,אולטראסאונד גניקולוגי ויצא תקין ואולטראסאונד כליות ודרכי שתן ויצא תקין ,רציתי לשאול מה זה יכול להיות?האם זה נשמע משהו מסוכן כי אני ממש בחרדות שיש לי משהו שלא מגלים .תודה
לא נשמע מדאיג,יתכן משהו שקשור למתיחת גיד או שריר,
ד''ר דני רוזין06/04/2019לעתים בכל זאת יש איזה בקע מאד קטן שקשה לאבחן. אם לא יסתדר בטווח הקרוב לפעמים כדאי לחזור על אטטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהטבור הפרשות וכאביםאלינור חיים05/04/2019
בת 32 מעומדת לניתוח אומפליטיס בגלל טבור עמוק אצלך בכירוגיה רציתי לדעת מה הסיבוכים לניתוח זה וההם זה פתח או שחורים קטנים ומה הסיכוי שזה יעזור ניתוח זה ההפשרות השניה שהציע זה כריתת טבור מה ההבדל בין שני ניתוחים אלו אשמח לדעת
כמובן שכריתת טבור פותרת את הבעיה לחלוטין אבל פחות מתאימה קוסמטית...
ד''ר דני רוזין05/04/2019בהפיכת הטבור לשטוח יותר, על ידי חתך בתוך הטבור עצמו, משיגים את המטרה במרבית המקרים בצורה טובה וקוסמטית. לעתים יש דלקת במקום- סיבוך קל שפותרים באנטיביוטיקה. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנה והמווון תודה לך, הרגעת אותי הייתיליאן05/04/2019
מבוהלת איימים ובסטרס. לגבי הנפיחות יעלם לבד תוך כמה זמן או שצריך תרופה? כשאני מתחילה לדבר לשבריר שניה אין קול ואז בא הקול מאד עבה וצרודה ממש. שוב תודה רבההה.
לרוב תוך מספר ימים זה חולף. אם לא יעבור במהלך סוף השבוע
ד''ר דני רוזין05/04/2019כדאי לפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקה, לעתים אינהלציות או אפילו סטרואידים מזרזים את ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידות ואיבוד קול לאחר שיעול ארוך ומתמשך וקשהליאן05/04/2019
שלום ותודה רבה מראש, כבר שבוע אני עם ברונכיט חזקה. קיבלתי מוקסיפן וברונכוליט , לא לקחת את הברונכוליט, השתעלתי שבוע בצורה מטורפת 24/7 כמו נביחות של כלב בשעות היום והלילה שבכח רציתי להוציא ליחה שבקושי יצאה., גם היו לי התקפי שיעול בלי שרציתי שלא הפסיקו במשך עשר דקות. השיעול היום פחת, אבל, פתאם היום נהייתי צרודה והקול כמעט ונעלם פעם ראשונה בחיים שקרה לי דבר כזה. אני בפאניקה נוראית. השאלה שלי, האם משיעול יכול להיקרע מיתרי הקול או להיגרם נזק בלתי הפיך? בבקשה תשובתך הדחופה לי. תודה דפנה.
לא. זה הפיך. נובע מנפיחות במיתרי הקול. ורק להבהיר-
ד''ר דני רוזין05/04/2019מדמיינים אותם כמו מיתר של כלי נגינה, שיכול להיקרע, אבל למעשה אלו מין בליטות מאורכות (תחפשי תמונה של vocal cords)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא - כאב בין הלסת לאוזן שמאל בבלוטותבחור מודאג05/04/2019
ד"ר רוזין שלום,
אני בחור בריא בן 34.
מאתמול יש לי כאבים באיזור הבלוטות שבין הלסת לאוזן שמאל. בנוסף שאני ממשש עם אצבעותיי , הכאב מתגבר. אני לא יודע אם זה מהפאניקה שנכנסתי אליה אך שני צידי הבית שחי מציקים לי שאני מצמיד את הידיים לגוף. אני לא יודע אם זה קשור אך התפתח אצלי במקביל הרפס די חריף ומציק עם כאב ראש וטיפה חום.
האם לאור התיאור שלי יש לי סיבה לדאוג? (יש לציין שלפני 8 שנים בערך היה לי סיפור ארוך עם נפיחות בבתי השחי שהסתבר שמצאו לי בלוטת לימפה שומנית מנווונת)..
תודה רבה וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיבה לדאוג, סביר להניח שזו תגובה דלקתית הקשורה להרפס
ד''ר דני רוזין05/04/2019אם לא יעבור בתקופה הקרובה תיגש לרופא משפחה להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אפנדציט -בירור חשובשירן03/04/2019
היי ביצעו לי ניתוח להוצאת תוספתן לפני כמה שנים בשיטה לפרוסקופית .היום בבדיקה אצל רופא המשפחה עקב כאבי בטן תחתונה בצד ימין הרופא ישר חשד באפנדציט. שהסברתי לו שכבר היה לי .. התפלא מכך שהצלקת שלי נמצאת בצד שמאל (צלקת נוספות בתבור ואחת יותר למטה) .. האם זה הגיוני? התוספתן יכול להימצא במקום שונה?
התוספתן (לרוב) באותו איזור בבטן ימנית תחתונה, אבל
ד''ר דני רוזין03/04/2019בלפרוסקופיה הכניסות מרוחקות ולעתים מהעבר השני של הבטן... צריך להכיר את הניתוח ואת בואריאציות שלו בשביל להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור הטבור קשור למחלות מעי דלקתיותנתי01/04/2019
שלום יש לי שאלה עם במחלות מעים עם מערבים גם את אזור הטבור וסביב הטבור תודה נתי
לא, אך כאבים לעתים מקרינים לכל מיני איזורים כולל הטבור
ד''ר דני רוזין01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכל טונה מותר במחלה מעי דלקתיתטוני01/04/2019
שלום מותר טונה לאכול בזמן דלקת במעי ואם זה פרווה תודה
אין קשר לכשרות... מותר אלא אם המחלה מאד פעילה ודורשת מזון מיוחד
ד''ר דני רוזין01/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)