מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקות בשמוש מיקרופירין, לחינם, מהן ההשלכות?יעקב19/09/2019
שלום
יש לי בעיות בכלי הדם, בעורק הצוואר צד אחד היצרות 25%,ובבצד השני החלה אי סדירות באיזור אינטימה,
לפני4 שנים עברתי אירוע רפרוף עליות,
ישנו MVP
י.ל.ד יתר שומני דם
קרסול ימין נפוח דרך קבע ,לא אובחן הגורם,
בעבר הרחוק 1998 התגלה במקרה בדופלר, DVTישן דו צדדי מאחורי הברכיים
הטיפול שאני לוקח הוא ליתר.ל.ד ליפידים
קרדילוק, טמבקור אומפרדקס טריטייס ומיקרופירין
עקב צורך לעקירות שורשים, נקבעו לי תורים,
בחודש יולי היה תור ולקראתו הפסקתי את המיקרופירין לשבוע,לבסוף לא בוצעה עקירה כי הרופא לא בא
בחודש אוגוסט שוב הפסקתי מיקרופירין והפעם בוצעה עקירה, והיה לי תור להיום,כשאני שוב שבוע בהפסקה של מיקרופירין, לא בוצעה עקירה כי הרופא עזב[כללית סמייל]נתנו לי תור לעוד שבועיים,
אני שואל לגביי ההשלכות על ההיצרויות וכלי הדם,כשמפסיקים את האספירין שוב ושוב ושוב כשזה במצטבר יוצא אולי חודש הפסקה,מה מידה ההחמרה שזה יוצר שם במקום ההיצרות?
ובמידת ההיצרות?בכמה זה מחמיר את מחלתי, מצבי, שהוא לא מי יודע מה,גם ככה.
ומה יהיה אם אלך לעקירה ולא אפסיק את האספירין?אסתבך עם דימום?
תודה עבור המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר להפסיק אספירין מניעתי לתקופות קצרות, זה נחשב בטוח פרט למצבי סיכוח מאד גבוהים
ד''ר דני רוזין20/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה על תשובתך המהירה. 2 שאלות אחרונות בבקשהמיכל17/09/2019
האם אתה מתכוון לאנדומטריוזיס? והאם זה מצב מסוכן? והאם יש פתרון אחר למעט ניתוח תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו ואריאציה... אנדומטריוזיס היא מחלה אגנית, פה מדובר בממצא יחיד בד״כ
ד''ר דני רוזין17/09/2019ספציפית בצלקת. הטיפול היעיל ביותר הוא כריתה של הגוש, במרבית המקרים זה פותר את הבעיה ללא צורך בטיפולים אחרים כמו הורמונים וכו׳.
זה ממש לא מסוכן- אבל בד״כ מאד מציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש כואב צלקת ניתוחמיכל17/09/2019
שלום בת 29 לפני 3 שנים עברתי ניתוח קיסרי בשל מצג עכוז.מהלך הניתוח וההחלמה היו תקינים. מאז הניתוח ועד היום מעל הצלקת יש מעין גבעה כזאת בצד אחד. ובמישוש עמוק שם מורגש גוש.לפעמים הגוש הזה כואב.בעיקר במחזור. ו בתנועות מסויימות יכול לכאוב יותר. רופאת נשים נגעה ואמרה שהסבירות לשבר היא נמוכה. אני ממתינה לסונר דופן בטן. מה לדעתך המקצועית זה יכול להיות ומה הטיפול אני ממש בלחץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמעט בטוח שמדובר באנדומטריומה- גוש שפיר שמקורו בתאי רירית הרחם
ד''ר דני רוזין17/09/2019ש״נזרעו״ בצלקת בעת הניתוח הקיסרי, וממשיכים לחיות שם- עם התנהגות מחזורית כמו ברחם עצמו- ולכן עם הזמן נוצר שם גוש מלא חללים קטנים של דם.
הטיפול הוא בניתוח לכריתת הגוש- יחסית לא ניתוח מורכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשריות לימפה בשער הכבדנתנאל08/09/2019
שלום רב ד"ר רוזין
ראשית תודה רבה על ההתחייסות והמענה המהיר בכל עת!
רצית לדעת בבקשה,
אני מאובחן עם MCN בזנב הלבלב עם מחיצה ניתוח צריך להיות בחודש וחצי הקרוב,
בסיטי אקראי שביצעו לי נמצאו קשריות לימפה קטנות בשער הכבד בלתי ספצפיות.
האם הממצא בכבד אמור להדאיג עקב הממצא בלבלב?
האם נדרשת התייחסות לעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש לא. לא ספציפי זה מרגיע...
ד''ר דני רוזין08/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סי טי בטן בחשד לאפנדציטלילך06/09/2019
שלום, הייתי במיון עקב חשד לאפנדציט. ונשלחתי לסי. טי בטן. לפני כן עוד במיון נתנו לי לשתות חומר ניגודי. וממש לפני הסיטי עצמו נתנו לי לשתות עוד חומר ורוד וגם הזריקו לי חומר ניגודי לוריד. השאלה שלי היא האם זה מקובל לקבל ככה בכל הצורות יחד את החומר הניגודי? תודה
לגמרי מקובל. בשתיה זה הכל אותו דבר בכמה מנות (הוסיפו פטל בשביל הטעם ויצא ורוד)
ד''ר דני רוזין06/09/2019ובעירוי זה משפר הרבה את דיוק הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר הנכבד. אני בן 33מתן04/09/2019
שלום עשיתי קולונסקופיה עקב שילשולים
רשום בקרקעית הצקום נרא אודם עם ארוזיות ותולעים קטנות חיות תחת הרירית באיזור האודם ככל הנראה אוקסיאוריה . באיזור התוספתן אודם באיזור הפתח ופוליפ כ 2 ממ הוסר בביופטר קר.. הרופא שלי רוצה לעשות סי טי לתוספתן לשלול דלקת כרונית יש לציין crp ,תקין . האם זה דחוף לעשות זאת כמה שיותר מהר כי יש לי נסיעה לחול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש לא דחוף
ד''ר דני רוזין04/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאחר ניתוח פיסורה יכול להקל על עצירות?תומר31/08/2019
שלום דר' דני
שמתי לב שאף על פי שאני מקפיד על אכילה נכונה שתייה מרובה והרבה סיבים לפעמים כל יומיים שלוש יש לי יציאה ממש קשה בהתחלה שאני ממש כואב לי מין פקק
רציתי לדעת אם לאחר הניתוח של החיתוך של הסוגר הפנימי יכול להיות שזה יקל על היציאות ואצטרך פחות להתאמץ? והיציאה תיהיה הרבה יותר חלקה?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן במידה מסויימת- אבל זה תלוי גם בגורמים אחרים כמו תזונה, ושימוש במרככי יציאות
ד''ר דני רוזין31/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה היית ממליץ
תומר31/08/2019איזה שמן היית ממליץ האם לבולק עושה את העבודה וגורם ליציאות להיות קלות? ובערך כמה פעמים לשתות ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לבולק זה טוב, שמן פרפין, נורמלקס- יש הרבה אפשרויות. לרוב פעם ביום, לעתים יותר
ד''ר דני רוזין31/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמדך להודעה קודמתנתנאל29/08/2019
לגבי הציסטה בלבלב, ד"ר רוזין מצרף גם את הmri שבוצע ללבלב, במידה וכן ארצה לבצע את הניתוח ולסיים עם העניין אין מניעה נכון? לגבי התאונה ברוך השם יצאתי ללא פגע כלל ואני מרגיש מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף את הmri שבוצע
נתנאל29/08/2019מצרך את הmri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהפעם עם הקובץ
נתנאל29/08/2019והפעם עם הקובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מה חוות דעתך
נתנאל29/08/2019תודה רבה על התשובות דוקטור, אשמח לדעת האם אתה ממליץ לי לעשות את הניתוח? בהמשך להודעה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמובן שאין מניעה
ד''ר דני רוזין29/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו שעניתי כבר- ברור שאין מניעה
ד''ר דני רוזין29/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בלבלב וניתוח לכריתהנתנאל29/08/2019
שלום רב דוקטור
בן 33 בריא לחלוטין
לפני כ3 חודשים אובחנה אצלי ציסטה מוצינוטית 2 סנטימטר עם מחיצות בזנב הלבלב לאחר מספר בדיקות והתייעצויות הוחלט לבצע כריתת זנב הלבלב ממש בעוד כשבועיים אמור הניתוח להיות
הסיכום להמלצת הניתוח , היום עברתי תאונת דרכים שבעקבותיה עשו לי סיטי שם אבחנו כי הציסטה "נעלמה" כתוב כי אולי "אספירציה" מה זה אומר?
לא עושים ניתוח?
מצרף את האבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף גם את ההמלצה לניתוח
נתנאל29/08/2019ההמלצה לניתוח
אספירציה זו שאיבה- והמחשבה היא שהשאיבה שעשו בגסטרו
ד''ר דני רוזין29/08/2019בזמן ה-EUS למעשה רוקנה את הציסטה.
ברור לי שהיתה ישיבה רב תחומית ולאור ציסטה עם מחיצה וממצא בפתולוגיה שמתאים לציבור מוצינוזית יש הצדקה לניתוח, אך הממצא קטן מאד, ללא ממאירות (מדובר על פוטנציאל אולי לממאירות, לא משהו עכשוי), ולאור הנסיגה שלו, והתאומה שעברת, לא יהעה טעות לדחות את הניתוח, לעשות עוד בדיקת מעקב כעבור מספר חודשים (האם בוצע MRI של הלבלב), ולראות אם הממצא קיים עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות לאחר ניתוחאדוה28/08/2019
אני בת 59 בעבר ילדתי ארבעה ילדים בניתוח קייסרי באותה הצלקת הניתוח הראשון לפני 39 שנה והאחרון לפני 25 שנה יש לי סכרת נעורים מאז שנותחתי הצלקת ניפתחת ותמיד יש כאב אני שמה מישחה וזה ניסגר עד שקורה שוב ב6שנים האחרונות אני סובלת מכאבי בטן חזקים כמו כאבי מחזור דקירות בצידי הניתוח זה בא והולך כבר ניבדקתי בקשר למחלות והכל יצא תקין האם לפי מה שאני מספרת יכולים להיות לי הדבקויות האם זה הסימניים אשמח לחתשובה
זה לא כל כך מתאים להדבקויות. כדאי לעשות הדמיה של הבטן ודופן הבטן-
ד''ר דני רוזין28/08/2019לראות אם אין משהו באיזור הצלקת או מתחתיה שגורם לתופעות (תפר ישן למשל). אולטרסאונד ואולי סיטי יכולים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינטבון פיסורה בבקשה ייעוץתמיר27/08/2019
קראתי תגובה של בחור ליפני מספר שנים באחד הפורומים והוא רשם שהרופא הפרטי שלו המליץ לו לנסות לשים 1/3 של סינטבון בגיגית של מים חמים ולשבת
אני שבועיים ליפני ניתוח וניסיתי הרבה דברים ורציתי לתת לזה צ'אנס
מפחד שיישרוף ממש או משהו
מישהו שמע או מכיר את הסבון ואיך מה לפחד ואפשר לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמו שכבר עניתי- אין בעיה לנסות, אין הבטחה שיעזור...
ד''ר דני רוזין27/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרןפא על הכאבים שיש לי בבטן תודהעידן26/08/2019
שלום דוקטורר רציתי לדעת למה עם אני לא עם שוכב עם רגלים ישרות תמיד אז ממש כואב לי הבטן התחתונה רק מתחת לטבור ?נגיד ששוכב שם רגל על רגל זה מיצר לי תחושת לחץ בבטן התחתונה וכאב עז או נגיד שיושב גם בחוץ סתם עובד משלוחן בפיצה על קטנוע שנסעתי על אופנוע בישיבה לחץ לי כול המעים וכאבים חזקים ושאני עומד פחות מרגיש את זה או ששוכב במיטה עם רגלים ישרות פחות מרגיש את זה האם יש מצב שיש לי הדבקויות בבטן ?או הרחבת מעי יכולה לגרום לתחשוות האלה ?הכאב מצד ימין ושמאול בצדדים רק ?כול המצצאים בבדיקוץ שלי רק ראו התפשלות מעי דק בלי חסימה וטרגרט בבטן עליונה ואחר גך mri מעי דק לא ראו את זה היה רשום בmri נוזל בכמות קטנה באגן ?יתקשרתי לכירוג היום אמר לי בגיל כזה למה שיהיה לך נוזל באגן יש משו שלא עןלים עליו האם התחושות שאני מרגיש יכולים ליגרם מהרחבת מעיים?או אולי יש לי הדבקיות יש לי תור לרופא גסטרו בסורוקה היום עם תוכל לגיד לי רק על מה ששאלתי תודה מיואששש מהמצב.
אין לי הסבר. אולי צריך ללמוד לחיות עם זה
ד''ר דני רוזין26/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צקום בעמדה נמוכה בסיטיירין23/08/2019
שלום עשו לי סיטי בטן עם חומר ניגוד היה רשום צקום בעמדה נמוכה מזה אומר?יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה ?תודה
אין לזה שום משמעות. זה רק תיאור של המיבנה של המעי- שהצקום (תחילת המעי הגס)
ד''ר דני רוזין23/08/2019ממוקם באגן נמוך יותר מהממוצע (בבטן ימנית תחתונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספןיונתן22/08/2019
שלום
בעבר,אחרי שקיבלתי זריקת דיפרוספן, משום מה פיתחתי אחרי כמה שעות,סימפטומים קשים,כמו כאבי ראש לוחצים,טיניטוס,הרגשה כללית רעה,תופעות שנימשכו חודשים רבים,
אני עומד לעבור עקירות שיניים,שאלתי, האם באיזה שהוא מחומרי ההרדמה ברפואת שיניים,בזריקות ההרדמה,ישנם חומרים כימיים,שיש בזריקת הדיפרוספן?
האם יש מקום לחשוש,? או שאין קשר בין החומרים שבדיפרוספן ומאלחשים בטיפול שינייים?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החומרים הפעילים שונים, אך לגבי חומרי שימור ומרכיבים אחרים אין לי אפשרות לענות
ד''ר דני רוזין22/08/2019צריך לבדוק את העלון של כל תכשיר ולהשוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה רפואית - אי נוחות בבית השחי (2 צדדים)בחור מודאג18/08/2019
ערב טוב ד"ר רוזין,
היום, מאז שעות אחה"צ אני מרגיש הרגשה של אי נוחות כאשר אני מצמיד את שני ידיי לצידי הגוף. כלומר, הרגשה של נפיחות מבית השחי. זה ממש מציק וגורם לאי נוחות. אני בחור בן 34, בריא באופן כללי ומרגיש טוב. מה לעשות? להמתין מספר ימים? או לפנות מידי לרופא המשפחה? בתודה,
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להמתין...
ד''ר דני רוזין18/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה...
מודאג18/08/2019תודה ד"ר רוזין.
אגב, שכחתי לציין שיש לי פטרייה (שהולכת וחוזרת) ב2 בתי השחי..יכול להיות שיש קשר בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לומר, אולי זה עושה קצת גירוי. לא צריך לרוץ לרופא על אי נוחות של כמה שעות
ד''ר דני רוזין18/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר רוזין!
מודאג18/08/2019אוקיי, אני אשמע לעצתך ואמתין נניח שבועיים..
רב תודות ד"ר רוזין ושבוע שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)