מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבייי מאכלללללל תודההההההההאופור10/06/2019
שלום עם יש לי דברקולטיס מותר לי לאכול פסטה מקרוני מםיד לאאכול כול דבר כי זה עושה לי כאבים בבטן למשל פיצה עושה לי כאבים אשמח לדעת לגבי פסטה עם רוטב עגבניות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר
ד''ר דני רוזין10/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה בחוזקה על עצם הזנב ( שיערה הפוכה)אורח 32110/06/2019
היי
לפני שלוש שנים התחלתי לסבול משערה הפוכה בעצם הזנב לאחר פגישות עם מומחים נאמר לי שאין צורך לנתח מפני שזה קטן וכך גם המשכתי ללא הפרעה או כאב מהאיזור ...לפני יומיים נפלתי די חזק על האיזור והתחילו לי כאבים ואולי הגולה זזה קצת ( אציין שאין שינוי בצבע העור או הפרשות ) כמו כן אני בחול עד סוף השבוע יש אפשר לדחות בדיקה של רופא עד שאחזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן. לא דחוף.
ד''ר דני רוזין10/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבק רפואי-אזורים לשימושדנה08/06/2019
האם השימוש בדבק לסגירת חתכים אצל ילדים לאחר נפילה מקובל גם לחתכים באזור הרגל או מיועד לפנים בלבד.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לשימוש בכל מקום, אבל הבחירה בו גם תלויה בסוג הפצע-
ד''ר דני רוזין09/06/2019אם גדול או באיזור של מתח לפעמים דבק לא מספיק וצריך לתפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה09/06/2019חתך בפנים שדורש הדבקה אך לא תפרים האם אותו החתך במיקום ברגל יודבק או יישאר להחלמה ספונטנית. תודה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם טרי ונקי אז לרוב עדיף לסגור
ד''ר דני רוזין09/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה על התשובה מה המינון לדעתךמישהי08/06/2019
אקח מוקסיפן אבל כמה? 3 פעמים ביום 500 או פעמיים. לפני חודש לקחתי גם 7 ימים 3 פעמים ביום היה לי דלקת חזקה בגרון וזה הפעם ה-4 מתחילת החורף מלא אנטיביוטיקה. אפשרי גם פעמיים חמישה ימים מספיק לדעתך? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המינון הרגיל הוא 500x3. העבר לזה קשה לתת המלצות בלי בדיקה
ד''ר דני רוזין08/06/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכאבי תופת באוזנייםמישהי08/06/2019
דר שלום וחג שמח, לא בדיוק התחום כאן אך בכל זאת בבקשה, שלשום התעוררתי בבוקר מכאב באוזן אחת , לאחר כשעתיים ניקיתי את האוזניים עם קיסם כמה פעמים. למיטב זיכרוני הכנסתי קצת עמוק חצי קיסם אבל לא כאב לי שניקיתי את האוזניים רק לאחר כמה זמן עד עכשיו יש לי כאבים חזקים ממש בשני האוזניים שנעלם לפתע ואז שוב מגיע כל הזמן. מה הנזק שיכול להיגרם מקיסם? חייב לראות רופא דחוף?אפשר לקחת מוקסיפן יש לי בבית (לא רוצה לקחת סתם על דעתי עצמי), אולי גרמתי לפצע או קריעת עור התוף? או שיש לי דלקת ללא קשר לקיסם? מה עושים במקרה כזה הסבל בלתי נסבל? תודה .
מכיוון שהכאב התחיל לפני הניקוי, ולא היה כאב בזמן הניקוי,
ד''ר דני רוזין08/06/2019לא סביר הנגרם נזק בגללו.
לא ברור למה הכאב לסירוגין, אבל יכול להיות שמדובר בדלקת.
הטוב ביותר יהיה יהיבדק, אבל אם בעייתי בגלל השבת/חג לא מניח שיגרם נזק מלקחת מוקסיפן ומשככי כאבים ולראות מה מתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא לאיזה תחום משויךשני06/06/2019
שלום דר',
ברקע יש לי NF, ביצעתי MRI מותני ומס' תמונות של הסקרום.
יש שני ממצאים חדשים, (מיזה כשנה אני סובלת מכאבים גב תחתון, קושי בישיבה,
כאבי רגליים), הרופא המפנה לבדיקה הוא רופא מעקב של נוירואונקולוגיה / NF.
אחורית לאיסכיום משמאל צמוד לנקב הסכיאטי הגדול מצד זה מודגם נגע סגלגל במימדים של כ-3X1.9 ס"מ,
תהליך סגלגל נראה מדיאלית לשריר האופטורטור הפנימי משמאל במימדים של כ-12X33 מ"מ.
התהליך האחורי מבינהם מערב את איזור מהלך העצב הסיאטי משמאל.
1. לאיזה תחום רפואי שייך, נוירוכירורגיה / כירורג / אורטופד ?
2. איפה זה המיקום בגוף של "אחורית לאיסכיום משמאל צמוד לנקב הסכיאטי הגדול מצד" - עכוזים, אגן, ירך, סקרום?
3. מהו תהליך / נגע סגלגל ? שוואנומה, נוירופיברומה? ממצא אחר?
אשמח לתשובתך והכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה באגן מאחור, כנראה נוירופיברומה, ומי שהכי בקי באיזור הזה הוא אורטופד עם
ד''ר דני רוזין06/06/2019מומחיות של אגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטה בסוגריים- בדיקת מנומטריהלירון28/05/2019
שלום, אני בת 29,
לאחרונה יש לי אי שליטה בסוגרים,
הכוונה שאני לא מצליחה להתאפק.
- צרפתי קובץ בדיקת מנומטריה אנאלית,
אני יודעת שתוצאת הבדיקה לא תקינה והיא מראה את הבעיה הקיימת.
שאלתי ע"פ הפענוח מה אומרת הבדיקה?
הבעיה בסוגר פנימי / חיצוני / שניהם?
ובכלל מה הסבר התוצאה.
אשמח לתשובה במידה ואפשר.
תודה.
הפגיעה היא לא ברמת השריר (פנימי או חיצוני) אלא ברמת העצב
ד''ר דני רוזין28/05/2019שמפעיל אותם.
יתכן ויש אפשרות לטפל על ידי גרוי של העצב- מציע להתייעץ עם פרופ׳ רם בשיבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון28/05/2019שתודה על עזרתך. אני אנסה לתאם תור עם פרופ' רם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש קטן ונייד מתחת העור בבטן.שרון28/05/2019
שלום!אני ממשש עם האצבע גוש קטן מתחת לעור באיזור הבטן המרכזי.זכור לי שלפני מספר חודשים הרגשתי שם גרד נקודתי.חשבתי שאולי עקצו אותי.כרגע יש מין צלקת בצבע של העור.אך מתחת לצלקת ניתן להרגיש גוש נייד.אין אודם.אין הפרשות.כאילו עור חלק.מה זה יכול להיות?בהתחלה חשבתי שמדובר בגוש שומני.אבל אני אדם די רזה...
למי עליי לפנות כדי להראות את הגוש?לרופא עור או לכירורג?
תודה.
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לבדוק. רופא עור קודם
ד''ר דני רוזין28/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוקים לאחר ניתוח בקעלי24/05/2019
אבי עבר ניתוח לתיקון בקע בדופן הבטן בשיטת לאפ בהרדמה כללית. לאחר 24 שעות החל לשהק בתדירות גבוהה המפריעה מאד. הוא כמעט ולא ישן. השיהוקים לסרוגין אך בתכיפות גבוהה ביותר. מה ניתן לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שיהוקים לאחר ניתוח בקע
לי24/05/2019יש לציין שעבר צילום בטן שיצא תקין. ללא חסימת מעי או הצטברות אויר בסרעפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה נובע מגרוי של הסרעפת, יתכן מגז הלפרוסקופיה והניפוח, ולרוב חולף תוך יום יומיים
ד''ר דני רוזין24/05/2019אם לא מסתדר ניתן לנסות לטפל תרופתית- למשל בפנרגן, אבל זה ידרוש פניה למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהוקים קיצוניים
לי29/05/2019שלום דר רוזין, אבי עבר תוך מספר ימים ניתוח נוסף , וזאת לאחר שאובחן בצילום ct חסימה של לולאת מעי מפותלת. הוא ארבעה ימים אחרי הניתוח ועדיין משהק בתדירות גבוהה עד כדי מחנק. מטופל באנהלציות ומקבל זריקת לרגטיל שלא בדיוק עוזרת. אבר גם אסמטי עם בקע סרעפתי. אשמח לעזרתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות מתחת לבית השחי באיזור הצלעותשרה22/05/2019
שלום!אני בת 56.לפני חודש הופיעה לי נפיחות מתחת לבית השחי,מהצד באיזור הצלעות.לא מדובר בגוש אלא תחושת נפיחות באיזור שמחבר את היד לכיוון הצלעות.הנפיחות לא נראית לעין אלא נרגשת.בבדיקת רופא שד לא נמצא דבר.אך הנפיחות נמשכת.אני מרגישה אותה כשאני עומדת או הולכת עם היד למטה ואז אני מרגישה את הנפיחות מין הצד של דופן החזה.אני ממש לחוצה.מה זה יכול להיות?לאיזה רופא עליי לפנות?
את הממוגרפיה ואולטראסאונד עשיתי ביוני 2018 והכל היה תקין.את הבדיקות הכלליות עשיתי במרץ 2019 לפני שהופיעה נפיחות.
תודה רבה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זב לא נשמע משהו מדאיג אבל אפשר להשלים אולטרסאונד לאיזור לבדוק אם יש שם משהו
ד''ר דני רוזין22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע משפעתי דו צדדימני22/05/2019
שלום.
הובחנתי בus משפעות עם בקע דו צדדי.
מימין ומשמאל מכיל רקמת שומן ובימין מכיל גם קטע מעי
( הכל מופיע גם במנוחה וגם בעת וולסלבה).
האם יש צורך בניתוח מיידי מאחר ואני מתוכנן לנסוע לחו"ל במהלך יולי+אוגוסט? אפשר לדחות לספטמבר ?
מה הסבירות/ סיכון שהבקע יכלא ?
אציין תחושת נפיחות ומלאות בעיקר מימין ואין כאבים משמעותיים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך בניתוח דחוף. סיכון לכליאה נמוך. יכול לדחות
ד''ר דני רוזין22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפקוד יומי יומי
מני22/05/2019תודה על המענה המהיר.
האם במצבי אפשר לבצע הליכות יומיות אימוני כושר
ומה לגבי קיום יחסי מין?
האם יש המלצות מסוימות לגבי מה לא לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להימנע ממה שמפריע/מגביל/כואב. היתר אפשר
ד''ר דני רוזין22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מני23/05/2019ב us יש ממצא נוסף.
בשני הצדדים בלוטות לימפה בודדות הגדולה מהן 1.6 ס"מ. מבנה שמור.
מה משמעות הממצא בהקשר לבקעים ובכלל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול ללכת, ולעשות כל פעילות שהיא אם זה נסבל מבחינתך ולא כואב
ד''ר דני רוזין23/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי לגבי בלוטת הלימפה
מני23/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן בצד שמאול בבטן התחתונה קבוע תחושת לחץ שם וכאב חזקעידן22/05/2019
שלום עשיתי שבןע שעבר בדיקת סיגמסקדקפיה קצרה כי כואב לי בצד שמאלי של הבטן התחתונה רציתי לדעת עם הבדיקה הזאת בדוקת עם המעי הגס רחב גם?יש לי כאב קבוע בצד שמאל בבטן התחתונה כאב חזק 24 שעות בימממה ללא הפוגות כלל לוחץ הצד השמאלי כמו שריר שלוחץ ונפוח לא יכול לקפל רגל שמאול עושה ממש כאבים שמקפח רגל מחכה לכירוג בעוד כשבוע רציתי לדעת עם בבדיקה שעברתי רואים עם המעי השמאלי רחב כי יש לי שם תסמינים קשים בצד השמלאי מתסוכל מאוד מהמצב עובר יסןרים קשים מאוד בגגך הכאבים האלה תודה קבעתי לכירוג בעוד כשבוע תודה
כן
ד''ר דני רוזין22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן לא מצליח להתרוקןאןפיר18/05/2019
שלום יש לי כאבים בבטן בגגל שלא מצליח לתרוקן כבר שבוע כמעט עם יש לי חסימת מעיים חלקית אפילו רואים בצילום סקירה ממש כאבים..
צריך לשלב משלשלים וחוקנים- אם לא יסתדר תפנה למיון לעזרה
ד''ר דני רוזין18/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה קטנה במפשעה ואי נוחות -המשךדנה15/05/2019
בוקר טוב ד"ר דני.... בהמשך לשאלתי מה 7.5.19 לפני כשבוע עשיתי פעילות גופנית (הליכה ) קצת יותר מהרגיל וביום למחרת הרגשתי כאבים לאורך המפשעה למשך יממה. לאחר מכן היתה הרגשה של אי נוחות ובמישוש שמתי לב שיש באזור צד ימין מעין בליטה קטנה (בגודל של גרגיר תירס) באזור השחלה. עשיתי בדיקות דם כלליות לפני חודש -תקין. בבדיקת שתן לפני יומיים - הכל תקין. נשלחתי גם לגניקולוג לבצע בדיקה+אולטרסאונד יצא תקין . בדיקת רופא משפחה- לדעתו מדובר בזיהום עקב הסרת שיער באזור בשעווה ונתן משחה FUSIDIC ACID ואמר שהבליטה ממש קטנה שייתכן שהיתה שם תמיד ורק עכשיו שמתי לב.אבל עכשיו זה מרגיש לי לא נעים
**עברו כבר שבועיים מאז השתמשתי במשחה ללא שיפור.... הייתי אצל כירורג שבדק וכתב: בבדיקה אכן בלוטת אינגואינליות דו צדדיות מעט מוגדלות אך תקינות ואינן חשודות - אין צורך בבירור. הבעיה היא שהמקום מאוד רגיש וכואב וזה מתסכל! יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? האם יכול להיות קשר לCIN 1 שנמצא במעקב גניקולוגי ? או בעיה אורתופדית ?
תודה על המענה המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???? פספסת אותי???
דנה19/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קשור לCIN שזה לא משהו פולשני. נשמע יותר כמו משהו תגובתי-
ד''ר דני רוזין19/05/2019לרוב מחכים קצת (מספר שבועות) לחכות לרגיעה ספונטנית אם אין מאפיינים חשודים בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה -שאלה נוספת
דנה20/05/2019תודה רבה ד"ר דני על המענה המהיר.
בהנחה שזה באמת משהו תגובתי זה אמור לכאוב? אי אפשר לקחת משהו להרגיע את המקום?
אתמול עשיתי ספורט והיום שוב אי נוחות רק בצד ימין(למרות שב2 הצדדים הכירורג אמר שיש נפיחות קלה )
אני באמת כבר מיואשת וכאובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר משככי כאבים כמו אדוויל, אפשר משהו מקומי כמו
ד''ר דני רוזין20/05/2019משחת וולטרן, לא סיבה ליאוש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא א.א.ג עם מראה ובדיקת אוזנייםליאנה13/05/2019
שלום ותודה מראש, לא ממש קשור סליחה ואנא אם תוכל לענות לי בבקשההה,,, מיום שבת כואב לי הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה והכל עד למטה. כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך (אוטוסקופ).... 2 שאלות דחופות אליך בבקשה נכנסתי לחרדה, האם בדיקה עם המראה אפשר לנגוע במיתרי הקול או באיברים אחרים בגרון או בוושט מפני שיצאתי ממנו פתאם יש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה ושורף לי ואני מכחכת זה לא היה לפני הבדיקה.. למה? והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא ארוך (ישנם כל מיני אורכים ואצלי היה ממש ארוך) יכול לפגוע בעור התוף? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה,,
לא אין סכנה לפגיעה בבדיקה שגרתית אצל רופא מקצועי
ד''ר דני רוזין13/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)