מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים חזקים בצד השמאלי של הבטן התחתונה גם לוחץ לי שם כמו שריר שינתפחעידן11/05/2019
שלום עשו לי סיגמסדקופיה לפני שלושה ימים והיה תקין רציתי לדעת עם עד 35 רשום שנבדק המעי הגס השמאלי רציתי לדעת עם היה איסכמיה שם היו רואים למרות שזה נבדק עד 35 סמ רק יצא תקין ועדין יש כאבים חזקים בצד השאמלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היו רואים
ד''ר דני רוזין11/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לא קשורה אשמח לעזרה תודההההקובי10/05/2019
שלום שאלה לא קשורה כול כך עם לקחתי נורפן וצריך לגיע במינון ל30 סיסי במזרק זה עד 5.0 עם זה עד 5 צריך לשתות דרך המזרק 6 פעמים?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן
ד''ר דני רוזין10/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה קטנה במפשעה ואי נוחותדנה07/05/2019
בוקר טוב
לפני כשבוע עשיתי פעילות גופנית (הליכה ) קצת יותר מהרגיל וביום למחרת הרגשתי כאבים לאורך המפשעה למשך יממה. לאחר מכן היתה הרגשה של אי נוחות ובמישוש שמתי לב שיש באזור צד ימין מעין בליטה קטנה (בגודל של גרגיר תירס) באזור השחלה. עשיתי בדיקות דם כלליות לפני חודש -תקין. בבדיקת שתן לפני יומיים - הכל תקין. נשלחתי גם לגניקולוג לבצע בדיקה+אולטרסאונד יצא תקין . בדיקת רופא משפחה- לדעתו מדובר בזיהום עקב הסרת שיער באזור בשעווה ונתן משחה FUSIDIC ACID ואמר שהבליטה ממש קטנה שייתכן שהיתה שם תמיד ורק עכשיו שמתי לב.אבל עכשיו זה מרגיש לי לא נעים
אותי זה מטריד...האם יש עוד משהו שעלי לבדוק?
האם יש קשר לכאב בטן בצד ימין שמלווה אותי כבר חודשיים כל פעם באזור אחר??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה לא קשור לבטן, נשמע באמת כמו איזו בלוטת חלב מעט דלקתית בעור
ד''ר דני רוזין07/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' שאלה נוספת
דנה07/05/2019קודם כל תודה על המענה המהיר...האם יש צורך בבדיקת כירורג/אולטרסאונד מפשעות?? המשחה שהרופא נתן לי אכן יכול לעזור במקרה של דלקת או שצריך אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חכי כמה ימים עם המשחה ותראי מה קורה חבל לרוץ לבדיקות מיותרות
ד''ר דני רוזין07/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר - חג שמח
דנה08/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיות בלב הפרעות קצב התחיל לי בעיות בבטן כולה כואבת פצאום כבר 3 חודשיםאבנררררררררר05/05/2019
שלום איסכמיה כרונית לא חסמתית או איסכמיה כרונית שמתפתחת על ידי חודשים ושבועות האם הבדיקה ששולת בעיה זו ב100 אחוזים זה רק אנגיגרופיה או אנטוגרפיה.? יש לי בעיות בלב הפרעות קצב ולאחר כך התחיל בעיות בבטן שלי והמעי כאבים בכול הבטן כולה אשמח בן 58
אנגיוגרפיה או סיטי-אנגיוגרפיה
ד''ר דני רוזין05/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סיגסמסקופיה היום יש לי שאלהעידן05/05/2019
שלום דוקטור יש לי בשעה 6 בדיקת קולנקטפיה קצרה כואב רק צד שמאול בבטן רציצי לדעת עם התשובות מביאים במקום ועם יש היוצצרות במעי יכולים לסדר בביקה ץודה
התשובה במקום אלא אם לוקחים דגימה לפתולוגיה. מעבר לזה לרוב לא עושים פעולות
ד''ר דני רוזין05/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תהליך היפודנסי והמון תודה לדר רוזיןלילי המשך מ5.505/05/2019
המון תודה על תשובתך המהירה .הבנתי שקולונוסקופיה וירטואלית אוכל לעשות עוד שנה. שאלתי היא לאור מה שכתבתי על כאבי בטן עליונה במיוחד בצד ימין, האם יש צורך כהמשך בירור בקולונוסקופיה בהנחה שעשיתי ב2013 אם כן האם זה בעייתי מבחינת קרינה בסמיכות כזו לעשות קולונוסקופי ה וירטואלית (כי לי עושים קולונוסקופיה וירטואלית בגלל בעיה טכנית)והאם יש צורך לבירור בעייתי בבדיקות אחרות? המון תודה על הסבלנות !!!!
כדאי לגשת לגסטרו להשלים בירור כאבי בטן, לא בטוח שירצו כעת עוד קולונוסקופיה
ד''ר דני רוזין05/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תהליך היפודנסילילי המשך מ4.505/05/2019
ראשית המון תודה על תשובתך .אני רוצה לשאול אלו בדיקות אצטרך לעשות כהמשך בירור ,והאם אצטרך לעשות קולונוסקופיה, ואם כן ,אז אציין ,שאני אישית אצטרך קולונוסקופיה וירטואלית( בגלל קושי טכני בביצוע קולונוסקופיה רגילה בגלל מעי ארוך ומפותל וב2015 בצעתי קולונוסקופיה וירטואלית.)שאלתי היא האם זה לא מסוכן לבצע בטווח קצר גם ct בטן וגם קולונוסקופיה וירטואלית ?המון תודה על הסבלנות והעזרה!!!!
הממצא הזה ספציפית אינו דורש בירור מערכת העיכול, אפשר לחזור על
ד''ר דני רוזין05/05/2019אולטרסאונד עוד כמה חודשים.
קולונוסקופיה תצטרכי רק עוד שנה, לרוב המרווח הוא חמש שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך היפודנסי בסגמנט 4 של הכבדלילי04/05/2019
בת 59. בריאה בדרך כלל פרט לתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת
.לאור כאבים שיש לי ,שקשורים לאוכל במיוחד שומני
מזה כ3 חודשים בבטן עליונה במיוחד בצד ימין,
נשלחתי לגסטרוסקופיה שהיא תקינה ,הליקובקטר שלילי,
בדיקות דם ותפקודי כבד תקינים,אולטרסאונד בטן תקין .
נשלחתי ל-ct בטן ,שבוצעה לאחר הזרקת חומר ניגודי לווריד ושתיית חומר ניגודי.
לגבי התוצאות אז הכל תקין, פרט לזה שכתוב ,הכבד בגודל אחיד מרקמו אחיד,פרט לתהליך היפודנסי זעיר בסגמנט 4 של הכבד.
בסיכום הממצאים-ללא ממצא חריג בבטן ובאגן.
אשמח לדעתך בנושא המון תןדה!!!!!
תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש אין ספור ממצאים המתגלים במקרה לאור הריבוי של בדיקות הדמיה שונות,
ד''ר דני רוזין04/05/2019ורובם המכריע חסר משמעות. ממצא זעיר, אולי ציסטה קטנה , שבעיני הרדיולוג אינ חשוד, ושאינו נראה באולטרסאונד,הוא מסוג הדברים האלה שלא מחייבים עוד בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת כיס מרה לאחר השתלת סטנט בדרכי מרהמאירה04/05/2019
עקב חסימה בדרכי מרה עברתי ercp ,והושאר סטנט. עלי לעבור ניתוח לכריתת כיס המרה שמחר באבנים.
שאלתי:מה טווח הזמן שיכול לעבור מהשצלת הסטנט ועד הניתוח לכריתת כיס מרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם היתה דלקת אז מחכים כששה שבועות. אם לא- אז אין מגבלה מיוחדת
ד''ר דני רוזין04/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולנסקפיה בודקת עם המעי רחב גםעידן30/04/2019
שלום רציצי לדעת עם קולנסקופיה רואה עם המעי הגס רחב גם ועם אפשר לסדר את זה בזמן הבדיקה כי אמרו לי שהמעי הגס שלי רחב בשיקוף יש לי קולנקפיה שבוע הבאה
רואים במידה מסויימת כי ממילא מנפחים בבדיקה. ניתן לשאוב אבל זה לא משפיע הרבה אם
ד''ר דני רוזין30/04/2019זה האופי של המעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד שורש כף יד לאחר חזרת ממצאחסוי28/04/2019
היי, עשיתי בדיקת אולטרסאונד בשורש כף היד לאחר כריתה של גנגליון בעבר שחזר ..
לא כלכך ברור לי מה אומרת התוצאה.. אשמח להסבר מזה בדיוק אומר קולקציה נוזלית פוסט ניתוחית? והאם יש לפנות לרופא בחזרה ..
תודה ויום טוב.
מצורף מסמך הבדיקה
מאד שכיח שבאיזור שנותח יש הצטברות (״קולקציה״) של נוזלים, לרוב זה נספג לבד עם הזמן, אך יכול להיות דומה לגוש שהוצא...
ד''ר דני רוזין28/04/2019אם לא מפריע ניתן להמתין, אם כן- ניתן לגשת למנתח, לעתים שואבים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מבדיקת סיגמסקופיה סיבוךירון23/04/2019
שלום יש לי בדיקת סיגמסדקופיה קצרה בשבוע הבא מה הסיכונים לנקב במעי וסיבוך בעקבות הבדיקה הזאת מפחד תודה
קרובים לאפס בסיגמואידוסקופיה קצרה
ד''ר דני רוזין23/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת תפרים מהסרת נגע בכתףארי23/04/2019
שלום וחג שמח
לפני שבוע ימים הוציאו לי תפרים מהסרת נגע בכתף לאחר 12 יום נראה לי שנשאר חוט (צבע שחור) שלא הוסר ועדיין אדמומי מסביב האם אני צריך להיות מודאג מכך עקב אפשרות לדלקת באזור והאם החוט יצא מעצמו במצ"ב צילום
לא מדאיג אבל לא צפוי לצאת לבד בקרוב כדאי לגשת להסיר אותו
ד''ר דני רוזין23/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חירום של הבטן שאלהקובי21/04/2019
שלןם יש לי שאלה עם בנאדם שמגיע לניתוח חירום בבטן צריך הכנה לפני הניתוח כדי לראות טוב את הבטן והמעים או שלא צריך תודה
לא צריך
ד''ר דני רוזין21/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין בכדורים- בירור חשוברותם21/04/2019
אני אשה מבוגרת בת 60 צרכה לדעת האם כדור שאני צריכה לקחת בתופעות לואי רשום שיכול לגרום לחלב בשדיים נניח וזה קורה מה הסיכוניים והאם יכול ליגרום למחלה כתוצאה מיצירת פרולקטין
אין בזה סיכון
ד''ר דני רוזין21/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)