מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב דוקר בבטן ימיןנחמן10/11/2019
שלום!
אישתי עברה לפני שנה וחודשיים ניתוח בקע מפשעתי מימין.כרגע כאב דוקר שבא והולך.הכאב חזק מאוד עם הפבקות בהן כאילו לא קורה כלום.האם לדעתך יש טעם לגשת למיון.אין חום ואין בחילות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך במיון. ניתן להעזר במשכך כאבים, מנוחה ואם לא ירגע בימים הקרובים להגיע לכירורג
ד''ר דני רוזין10/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ממושכים ובדיקת בית שחידנה10/11/2019
אימי סובלת מכאבי בטן שנים ארוכות כשהחליטה ללכת להבדק הרופאה בדקה לה גם את השד ובית שחי והרגישה שבית השחי נפוח ונתנה לה אולטרא סאונד וגינלי לעשות כשאמי שאלה לגבי בית השחי הנפוח היא אמרה לה שזה נפוח כתוצאה מכאבי הבטן א יכול להיות קשר שבית שחי נפוח בגלל כאבי בטן לא נתנה לה לעשות שום בדיקה לבית השחי אולי בגלל שאמרה שזה בגלל כאבי הבטן שזה שייך יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לענות בלי לדעת את כל הנתונים ולראות מה כתבה (וחשבה) הרופאה,
ד''ר דני רוזין10/11/2019אבל קשר אפשרי אחד למשל הוא נוכחות בלוטות לימפה מוגדלות שיכולות להיות במקומות שונים בגוף כחלק מאותו תהליך.
ויכול להיות שנפיחות בית השחי נראתה לה במסגרת הנורמה ולא מחייבת עוד בירור בשלב זה, כשהתלונה העיקרית איינה שם- לא תמיד מוצדק לירות את כל הבדיקות בצרור אחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת בגלל בקע בטבורנורית05/11/2019
שלום רב. בעלי בן 71.5 מטופל בתרופות לייצוב יתר לחץ דם ונוטל פרדקסה הגלל פרפור פרוזדורים.כמו כן יש לו בקע בסרעפת.
מכיוון שיש לו בקע בטבור הומלץ לו לעבור ניתוח. הוא חושש מהניתוח בגלל המחלות האחרות שהוא מטופל.
מצד שני יש סיכון להסתבכות הבקע הטבורי.
מה עליו לעשות כדי למנוע (לפני ניתוח) הסתבכות הבקע?
אילו סימנים מראים שהמצב הסתבך? האם יש טיפול לא ניתוחי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב פתאומי ונוקשות של הבקעה מלווה בכאבי בטן והקאות-
ד''ר דני רוזין05/11/2019אלו סימני כליאה. אלא שלא כל בקע עם סיכון כליאה גבוה, לעתים בקעים קטנים עם תוכן שומני מאפשרים רק מעקב אם הסיכון הניתוחי גבוה. זה לשיקול הכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת בגלל בקע בטבור- תודה רבה על התגובה המהירה!
נורית05/11/2019רופא שראה אותו(לא בדק אותו,רק ראה} קבע שזה בקע בינוני שהחליף צבע. בסי.טי שהוא עשה לפני חודשיים כתוב: בקע טבורי עם שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאי לבדוק...
ד''ר דני רוזין05/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתב הערצה !!! לאור הנר שמאיר את העולםיעקב .ב05/11/2019
לכבוד פרופסור יצחק קרייס
אין לי את היכולת להביע בכתב ובטח גם קשה למצוא את המילים המתאימות כדי לציין – נמצא אצלכם מלאך – אלו הם מלאכי החסד וההענקה לזולת לאדם באשר הוא אדם
בפורום כירורגיה כללית BEOK המלאך דני רוזין בסובלנות אין קץ ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בסובלנות עונה תומך לכל הודעה כאילו כולם היו בניו !!!
לרגע חשבתי שהתשובות החכמות הסובלניות ומלאות החסד הן משהו נקודתי משהו חולף , ואז בבדיקה הבנתי שזוהי שליחות , תרבות, דני רוזין הוא אור הנר המאיר את העולם בטוב !!!
תהה ההצלחה והחסד שורה בביתכם
העתק : פרופסור גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה רבה על ההערכה
ד''ר דני רוזין05/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר דני שלום רב מנסה לחדד את השאלה ליפומהיעקב04/11/2019
ד"ר דני
ליפומה שנמצאת שש שנים במהלך השש שנים צמחה מעליה סרח עור.
ד"ר דני מסתבר שהרדיולוג הראשון לא ראה את הסרח עור שסימנתי בתמונה ורשם:
us רקמות רכות - שוק פרוקסימלי אחורי מדיאלי
במקום ממצא נמוש , בתוך שכבת שומן תת עורי בעומק כ 0.2 ס"מ הודגם מבנה הטרוגני בגודל כ 4.0*0.8*3.2 ס"מ בחלקו לא מוגדר היטב , ללא זרימת דם בתוכו בהפעלת דופלר צבע , ללא עדות וודאית לקשר עם רקמות עמוקות יותר ( לצורך שלילת המשכיות של הממצא ברקמות עמוקות יותר יש לשקול ברור הדמייתי נוסף על ידי MRI ) - יתכן ליפומה
ו
והרדיולוג השני ביקש לשכב על הבטן וראה את הסרח עור ואמר לי שהמיקום מסביר את האי הגדרה כי זה בדיוק מתחת לסרח עור ואולי יש מעין זיהום או משהו שגרם ל רדיולוג הקודם להבחין בלא מוגדר היטב.
א. האם לפי התמונה הסרח עור יכול ליצור מצב כזה שהרדיולוג השני אמר?
אני זוכר ששחקתי עם זה המון כי חשבתי לתלוש את זה
האם זה יכול להיות מסוכן הסיפור הזה?
אני ממש אודה לך שתראה את התמונה
ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן ולבליטה העורית אין שום משמעות
ד''ר דני רוזין04/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דר דני
יעקב04/11/2019אז אני מוציא אותה ללא חשש ....לדעתך
דר דני אם זה היה סרקומה אז היו רואים את זה האולטראס סאונד ?
סליחה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו כשקראתי שוב ושוב הבנתי ש
יעקב04/11/2019ללא עדות וודאית לקשר עם רקמות עמוקות יותר ( לצורך שלילת המשכיות של הממצא ברקמות עמוקות יותר יש לשקול ברור הדמייתי נוסף על ידי MRI ) - יתכן ליפומה
הmri שהוא ביקש זה לשלול המשכיות של הליפומה לרקמות עמוקות?
אז האם בכלל הוא לא התכוון למשהו מסוכן?
מצטער ממש על ההטרדה שאני עושה לך אני פשוט לא רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסבירות שזה סרקומה נמוכה מאד. ניתן פשוט להסיר את זה.
ד''ר דני רוזין04/11/2019אבל קשה להפיג חששות- זה הגורם הכי שכיח לבדיקות יקרות ומיותרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פשוט מלאך
יעקב05/11/2019מחר אכתוב מייל למנכ"ל שיבא על המלאכים שנמצאים בבית החולים.
בני אדם כמוך הם האור שמחזיק את העולם!!!
הרדיולוג הפרטי שעשיתי
כתב אין פריצה דרך הפסייה לכיוון השריר
אז האם זו הנקודה שבגינה הראשון שלח ל MRI
ופה הפרטי שלל זאת?
או שההמלצה ל MRI שנתן היא בעקבות" בחלקו לא מוגדר היטב"?
מודה לתשובתך וסליחה מראש השם ישמרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התשובה הראשונה לא היתה ברורה ולכן ההמלצה, לא חשובה הסיבה המדוייקת.
ד''ר דני רוזין05/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בגיל מבוגרחנה03/11/2019
בתקופה האחרונה שמתי לב שיש שינויים בגוף ממגע תחושה אני בת 76 נוהגת לעשות ממוגרפיה ואולטראסאונד כל שנתיים בבדיקת כירורג הוא אמר שיש שינוי בבית שחי משני צדדיו בלי גושים רק נפיחות לא נתן לי שום בדיקות כשבקשתי הוא אמר שאין שום סיבה לבדיקות למרות שיש נפיחות דו צדדית באחד יותר ובשני פחות אבל בשני הצדדים חשבתי ללכת לכירורג אחר אבל ניתן להחליף רופא רק כל שלושה חודשיים
אם יש שינוי אנו נוהגים להשתמש בבדיקות הדמיה בלי קשר לגיל.
ד''ר דני רוזין03/11/2019שלושה חודשים זה לא הרבה זמן בנושא הזה- אז יכולה להמתין בלי חשש לתור לרופא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טחורים פיסורה יובשג`ק03/11/2019
ד"ר שלום רב
בן חמישים תמיד כשהייתי מנגב כשאני עדיין יושב באסלה הייתי מרגיש מעין בליטה כזו שכשהייתי קם היא הייתה נעלמת.
בשבועיים האחרונים בחול מדינה קרה מאוד עושה ק"מ מטורפים של 350/400 ק"מ ביום וחש אי נוחות בפי הטבעת מורח ואזלין ומשחה של תינוקות
אך עדיין מרגיש אי נוחות כבר יומיים בארץ האי נוחות קלה היא לסירוגין בדקתי עד כמה שאפשר והעסק בפי הטבעת נראה בסדר
האם כתוצאה מהנסיעה ייתכן שקרה משהו טחורים ואם כן האם יכול לעבור במנוחה מנסיעות או מהי המלצתך
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן גירוי מקומי עקב חיכוך, ואם ההפרעה היא קלה אין לזה משמעות.
ד''ר דני רוזין03/11/2019אם זה ממשיך להציק משמעותית כדאי להיבדק אצל פרוקטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אדם טוב בלי קשר למקצועיות שלך שהיא Top
ג`ק03/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונסקפיה לאחר בקע טבורי וסרעפתירון31/10/2019
לאחר שאובחנתי בסיטי שיש בקע טבורי וסרעפתי
הומלץ על קלונוסקפיה.. האם הכנסת הצינור בלחץ בפי הטבעת לא יוכל לגרום להרחבת הבקע או לכליאה של המעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכון מזערי. אין מניעה לבצע
ד''ר דני רוזין31/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על תשובתך שאלה אחרונהענבל31/10/2019
ממתינה לתור לרופא גסטרו. במידה וזאת דלקת הטיפול הוא לרוב באומפרדקס לא?זה משו חמור? בנןסף איך קשורה הדלקת להחמרה של הכאב בתנועות מסויימות. אני מודה לך
כן לרוב הטיפול הוא בתרופות נגד חומצה.
ד''ר דני רוזין31/10/2019כל איזור מודלק הוא רגיש יותר ויכול להיות מושפע מתנועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה ובוושט בעקבות רפלוקסענבל31/10/2019
שלום ד"ר אני בת 30 בריאה. למעט רפלוקס שאובחן לפני כמה שנים בגסטרוסקופיה.במעקב גסטרו. בדיקות כלליות תקינות לחלוטין. מטופלת באומפרדקס. יש ימים שלוקחת יש ימים שלא. מודה שלא שומרת ככ על תזונה נכונה. אחת לכמה חודשים ,כמו היום, שפתאום אני חוטפת כאב גרון חד צדדי בשילוב כאב בחזה באותו צד בבליעה. אפילו בבליעה של רוק. תהיתי אם זה קשור לעובדה שלפעמים שאני אוכלת ובולעת חתיכה גדולה או חדה הכאב מתעורר כמה שעות לאחר מכן. כמו פציעה? מה שמוזר שאם אני לוחצת על המקום בחזה הכאב מורגש יותר. המקום רגיש. אך בלחיצה פחות יש כאב בבליעה. זה פחות כואב. המיקום של הכאב בחזה הוא מעל השד. בצד החזה. לא באמצע. תנועות מסויימות מגבירות את הכאב בחזה.מתיחה של הגב גם מגבירה קצת את הכאב הזזה של הראש והצוואר הצידה גם מגבירה את הכאב. הצוואר והשכמות תפוסים לא מעט זמן. ממה זה יכול להיות? נשמע כמו ממקור שלד שריר אך מה קשור הכאב בבליעה? ומה עושים במקרה כזה? מציינת שכשזה קורה לי אני לוקחת אומפרדקס מעלה מינון לפעמיים ביום והכאב עובר לאחר יומיים בערך. לא יודעת אם יש קשר או צירוף מקרים. אודה לחוות דעתך. לחוצה מאד ומרגישה זקנה חח
יכול להיות שיש דלקת בושט עקב הרפלוקס. כדאי להתייעץ עם רופא גסטרו
ד''ר דני רוזין31/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר הנכבד. אני בן 33מתן29/10/2019
אני יודע שאולי זה לא קשור לפה אבל אני מאד מודאג קבלתי תשובה ביופסה של המעיי. יש לציין שהסי טי בטן תקין חוץ מהתוספתן מעט מעובה עם ח"נ בתוכו ללא עכירות של השומן סביבו.. אם תוכל לעזור לי ממש בבקשה
appendical orifice polyp
colonic mucosa with serrated mucosal chanch and basal crypt dilatation , consistent wirh sessile serrted adenoma . merkedly increased lamina propria lymphoplasmacytic infiltrate rich in eosinophils.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה היא שפירה. אבל צריך לחזור לרופא הגסטרו-
ד''ר דני רוזין29/10/2019חשוב השקר, מה ראו בקולונוסקופיה ומה בדיוק דגמו וכו. לפי זה מחליטים אם יש צורך בפעולה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ראיתי את המילה lymphoplasmacytic זה לא לימפומה?
מתן29/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
ד''ר דני רוזין29/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב
מתן04/11/2019הרופא גסטרו אמר לי שצריך מעקב כי זה פוליפ בעייתי למרות שהוא 0.3 ס"מ. אני לא רגוע. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאם זה גדל מחדש כדאי יהיה להסיר. לעתים דורש ניתוח. לפוליפים לעתים יש פוטנציאל סרטני- אבל זה לא סרטני
ד''ר דני רוזין04/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במדיאסטנום עליוןjj28/10/2019
שלום
צריכה לעבור בקרוב ניתוח להוצאת בלוטת לימפה נגועה בפפילרי במדיאסטינום רציתי לדעת עד כמה הניתוח הזה מסובך? והאם יתר לחץ דם ראתי יכול להיות קשור לזה או שזה משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יל״ד ריאתי לא קשור- אך חשוב לידע את המרדים לפני ניתוח
ד''ר דני רוזין28/10/2019ניתוח בסדר גודל ״בינוני״- תלוי במיקום המדויק ובסוג הגישה שמתכנן המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית שחי מטריד אותירונית26/10/2019
שלום בת 50 עם נפיחות בשני בתי השחי תקופהארוכה עשיתי ממוגרפיה אולטרא סאונד והכל תקים הנפיחות נישארת כבר למעלה משנה האם יש לעשות משהו לי זה לא מפריע ועוד שאלה האם יש הבדל מנפיחות בבית שחי אחד לבין שני בתי השחי מדוע הרופאה ששלחה אותי לבדיקות שעשיתי היתה רגועה ואמרה שזה לא צריך לזה שאדאג מאשר אילו היתה לי נפיחות בבית שחי אחד
אם זה סימטרי לרוב זה תהליך טבעי, כמו הצטברות שומן או רקמת שד
ד''ר דני רוזין26/10/2019שצמחה לכיוון בית השחי. לא נשמע מדאיג ואם לא מפריע לך, והצילומים תקינים, אין צורך לטפל, זה בעיקר קוסמטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר בבלוטהלש7722/10/2019
שלום
עברתי כריתה של חצי אונה בלוטת תריס. חצי שנה אחכ נמצא בלוטת לימפה בגודל של 3וחצי סמ . האם יש אלטרנטיבות נוספות פרט לניתוח שוב? היה לי פפילרי בבלוטה ולא קיבלתי טיפול ביוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך קודם לדגום את הבלוטה. אם חיובית מומלץ ניתוח
ד''ר דני רוזין22/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ובליטה שמורגשת עם האצבע בבטן עליונהבנימין22/10/2019
שלום, יש לי כאבים ובליטה שאני מרגיש עם האצבע בבטן עליונה/חזה תחתון , בדיוק באמצע, בין הצלעות.
לפי תמונות באינטרנט זה בXiphoid, האם זה יכול להיות בקע אפיגסטרי? כדי לאבחן צריך לבצע אולטראסאונד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות אחד מהשניים... בדיקת רופא אמורה להבדיל, אולטרסאונד גם
ד''ר דני רוזין22/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)