מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה כואבת על הגב סמוך לעמוד השדרהרונן18/08/2019
שלום אני בגיל 39
ולפני כמה ימים התעוררתי בבוקר וגילית שיש לי בליטה בגודל בערך 2 ס"מ על הגב ,באמצע הגב סמוך לעמוד שדרה
כשנוגעים בבליטה זה כואב וגם יש קושי להשען על משענת או לישון על הגב מבלי להרגיש כאב
האם יש מקום לדאוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. כנראה בלוטת חלב שאולי מודלקת
ד''ר דני רוזין18/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבשי לי17/08/2019
דר שלום רב,
האם ניתן לשקם עצב שנפגע ואיך תודה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאד תלוי בפרטים, מיקום, גודל, תפקיד.
ד''ר דני רוזין17/08/2019האם נפגע תא העצב (לא הפיך), או שיש פגיעה לאורך העצב (יכול לצמוח מחדש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעקב לאחר LARחיים14/08/2019
שלום רב. אני שנה לאחר LAR בשלב T1N0M0. נמצא במעקב מסודר. ביקור רופא בתחילת ספטמבר. בסוף חודש עושה קולונוסקופיה חוזרת. לצורך מעקב ולפי בקשת אונקולוג עשיתי בדיקות גם למרקרים. יש שאלה לגבי CEA
לפני ניתוח 3/2018 היה 3
3 חודשים אחרי ניתוח 9/2018 1.5
4/2019 היה 2.1
לפני יומיים 2.7
יש לציין כי אני מעשן. ראיתי שאצל מעשנים גבולי עד 5
MRI אגן בחודש 4/19 תקין ללא ממצאים חשודים.
CA19-9גם בנורמה ומגמת ירידה.
מדאיג אותי cea שהוא במגמת עליה.
צריך לבקש בדיקת CTאו PET CT?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש תנודות טבעיות בבדיקה ולכן יש תחום נורמה, ואצלך זה יפה באמצע התחום.
ד''ר דני רוזין14/08/2019אין צורך בבירור נוסף מעבר לבדיקות המעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה ואפנדציטלילך14/08/2019
שלום רב, לפני שבוע כאבים חזקים שתחילו בבטן תחתונה ועברו לצד ימין, עם ריבאונד, הופניתי למיון בחשד לאפנדציט. סי טי יצא גבולי -"קוטר גבולי 7-7.5 מ"מ מכיל בחלקו המקורב ח.נ במיקום אחרי למקום. ללא הזמנת שומן סביבו". הוחלט על אשפוז עם טיפול אנטיביוטי. הספקתי לקבל 2 מנות אנטיביוטיקה לוריד. לאחר מכן הייתה בדיקה של רופא, בבדיקה לא היה כאב בבטן בכלל. הרופא החליט להספיק טיפול אנטיביוטי ולהתחיל לאכול כלכלה רכה. הייתי באשפוז יום נוסף. שוב למחרת בדיקת רופא, ללא כאב, ושחרור הביתה. השאלה שלי היא האם לא חובה לסיים את הטיפול האנטיביוטי כדי שהדלקת או מה שזה לא היה, יחזור שוב? (כמו בדלקת גרון שיש חובה לסיים את כל הטיפול האנטיביוטי). אני מרגישה כאב מאד חלש מהאיזור ולכן החשש. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש על זה ויכוחים רבים, עקרונית לא חובה-
ד''ר דני רוזין14/08/2019כי זו אבחנה משוערת, ולמעשה חלק מהמקרים חולפים בלי שום טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב לשכב ישר כול תזוזה עושה לי כאבים במעיים מזהעידן11/08/2019
שלום דוקטור מימה נובע הבעיה שלי הכאבי בטן ץחתונה שלי לא חולפים לשניה במשך כול היום עם אני לא שוכב עם רגלים מיושרות אני מפטל מכאבים עם אני שם רגל על רגל בישיבה או בשכיבה גם כאבים חזקים בצד ימין ושמאול בצדדים מימה יכול להיות האם יש מצב שיש לי הדקיות בבטן ?בנוסף צד שמאול גם תחושת לחץ בנוסף לכאב יצאוצ לא תקינות שלשולים כןל בוקר כמו שאמרתי כןל הסיטי שלי תקינים היה חשד בסיטי להתפשלות במעי הדק שלא נראתה לאחר מכן בmri מעי הדק שאני יושב על ספספל גם כןאב לי הבטן בצדדים של הבטן התחונה ימין ושמאול הכאב לא חולפים בככל האם מעי גס רחב יכול לגרום לתחושות אותם אני מתאר כול הרמת רגל כיפוף קל מתכופף עושה לי כאב במעייים מה שלא היה לי בעבר זה הולך ומחמייר תיעץ.לי אני הולך לסורוקה משחררים לאן לפנות נמאס לי כבר מזלזלים מאוד השיקוף שלי לא תקין אמר שמימין זה נרא יפה משמאול לא ומעי גס רחב חלק ממנו רחב חלק צרי מדי סובל ממש בדכאון חזק בגגך המצב ההזה כבר שנתים אני כככה וזה רק מחמירר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי כל הפעמים ששאלת ונבדקת ופנית וצולמת אני לא מניח שאוכל לתת תשובה מה בדיוק הבעיה
ד''ר דני רוזין11/08/2019תצטרך לחזור לרופא (עדיף גסטרואנטרולוג) שיסכם הכל וימליץ לך איך להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברביע השמאלי העליון בבטןבנימין11/08/2019
שלום, בן 25 ברקע קרוהן
יש לי כבר שנתיים בערך כאבים ברביע השמאלי העליון בבטן, לעיתים אני מרגיש משהו כאילו נמחץ שם ואני למעשה אתאר את זה ככאב פנימי. בנוסף לעיתים כשאני שוכב במיטה על צד שמאל הכאב מתגבר בעקבות השכיבה על האזור הזה ואני מרגיש לחץ שם וצריך להסתובב לצד השני כדי להפסיק את זה.
שמתי לב שכשאני משתעל אני מרגיש קליק חזק באזור הזה, אם אני משתעל ושם את היד באזור הזה אני ממש יכול להרגיש את הקליק שם.
על איזה פתולוגיה זה יכול להעיד הקליק הזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם יש תחושה של משהו יחסית חיצוני זה יכול לנבוע מהצלעות התחתונות או הסחוסים שלהם
ד''ר דני רוזין11/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצב פגוע ותחושות -בירורשי לי10/08/2019
דר שלום רב,
שאלה חשובה לי מאוד להבין:
האם כאשר עצב נפגע ,זה אומר שתחושות כאב או נימול לא יכולים לנבוע בגלל הפגיעה בו
כלומר הוא בעצם "מת" ?
יש סוגים שונים של פגיעה.
ד''ר דני רוזין10/08/2019עצב בנוי מתא, ושלוחה מאד ארוכה שהיא סיב העצב.
העצב מת רק כשהתא עצמו (שיושב במול או בחוט השידרה) מת. אם הסיב נחתך והתא חי הסיב יכול לצמוח חזרה- אבל זה תהליך מאד מאד איטי.
רוב הפגיעות הן בסיב, ואז יש דרגות שונות:
חיתוך מלא- כל התחושות אינן מועברות. יתכן ועם הזמן (חודשים ושנים) תהיה צמיחת סיב וחידוש מסויים של התחושה. כמו כן גם בחיתוך מלא לעתים הקצה שנשאר מחובר ממשיך לשלוח אותות- וזה למשל המקור לכאבי ״פאנטום״ באיבר שנקטע.
פגיעה חלקית, כגון מכה- לעתים נגרם כאב ״עצבי״, ולעתים שינוי הסיגנל כך שהתחושה אינה ״נכונה״: או מוחלשת (היפו-אסטזיה) או לעתים מוגברת (היפר-אסטזיה) או שונה באופיה כמו נימול או חום (דיס-אסטזיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בשכיבה על הברכיםשי07/08/2019
שלום שאני יושב על הברכים יש לי כאבי תופת שם רק שיושב עליהם כואב ממש ממש ונהיה גם חוסר תחושה באזור שם מזה יכול להיות דוקטור מפחד לאבד תהליכה תודה
אין שום קשר בין כאב ברכיים בתנוחה מסויימת לא נוחה לבין ״איבוד הליכה״....
ד''ר דני רוזין07/08/2019אבל יכול ללכת להיבדק אצל אורטופד שאולי יראה מה מקור הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפורן שנוצר בה חור עקב טריקת דלתדליה04/08/2019
בת 65. נטרקה דלת על הציפורן של הקמיצה . לאחר כחודש כעת הציפורן הלבינה ובבסיס נוצר חור. השאלה האם היא תנשור לבד בלי התערבות כרורגית ןמה יקרה אם ישאר כך עד שתנשור ואיך זה יגדל אחכ נכון???? והאם לעזור ולקלף החור? מאוד שברירית.
אין צורך להתערב. זה צפוי לגדול ולהסתדר לבד.
ד''ר דני רוזין05/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דליה05/08/2019תודה לך. אך מה עם החור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צפוי שציפורן שלמה תגדל כך שהחור ידחף בהדרגה
ד''ר דני רוזין05/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דליה05/08/2019תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לרקמה צלקתיתהדר04/08/2019
דר שלום,
רציתי וודא לגבי רקמה צלקתית-אתה יכול להניח כי אולי טיפול חימום יכול לעזור ?(התכוונת למים חמים?)
ומה דעתך אולי לגבי מס'ג אצל פיזוטרפיסט לשחרור הרקמה?
נב-הייתי במרפאת כאב וזריקה לא עזרה
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בחימום הוא לרוב על ידי מנורה מיוחדת
ד''ר דני רוזין04/08/2019אפשר לנסות דברים פחות ״רפואיים״- אולי זה יעזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיידויות פרא-וורטברליות בבטןגלית04/08/2019
בבדיקת רנטגן שעשיתי רשום
הודגמו הסתיידויות פרא-וורטברליות בבטן
אשמח לדעת מה משמעות הפענוח הנ"ל
סביר להניח שחסר משמעות. לא ברור לי איזה צילום בדיוק,
ד''ר דני רוזין04/08/2019אבל פעמים רבות רואים משקעי סיד ליד החוליות (=פרא-ורטברלי), לעתים זה שייך לעמוד השידרה, לעתים מרקמות רכות כמו כלי דם מסויידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתיידויות פרא-וורטברליות בבטן
גלית04/08/2019צילום אגן ופרקי ירכיים
צילום שבוצי עקב כאב במפשעה בצד שמאל, זה מספר חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלי לראות את הצילום התשובה לא מלאה, אבל ממש לא נשמע מדאיג
ד''ר דני רוזין04/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתיידויות פרא-וורטברליות בבטן
גלית04/08/2019תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קולנו קצרההההה תודההההשלומי04/08/2019
שלום יש לי שאלה עם קולנסקופיה קצרה בודקת את כול המעי הגס השמאלי או רק חלק מהצד השמאלי תודה
רובו, לא תמיד כולו, כי האורך שלו שונה אצל אנשים שונים. עד 45-50 ס״מ
ד''ר דני רוזין04/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר דני אתה תותח!!!!!!!!!יעקב ב.02/08/2019
ד"ר דני שלום לפני כשלושה ימים העליתי שאלה בעקבות ליפומה שנמצאת כבר שש שנים
בבדיקת האולטרא סאונד הרדיולוג כתב מומלץ לשקול MRI
בשל איזה משהו שלא מוגדר לא היטב - השאלה בפורום
אתה ענית לי למה א. ס ולמה MRI תסיר אותה.
בכל מקרה ביקשתי בדיקת א. ס נוספת לפני ה MRI והנה מה שרשם הרדיולוג האחר
הנבדק עם שתי ליפומות ידועות בבית השחי משמאל ומאחורי ברך ימין
הליפומה ברגל נמצאת בשכבת שומן תת עורית, מוגדרת היטב אין פריצה דרך הפסייה לכיוון השריר.
ללא זרימת דם בתוכה.
3*2.3*0.7 ס"מ
רושם שמדובר בליםומה פשוטה ולא מסובכת
מומלץ לעוץ כירורורג על הסרתה.
ד" ר אבי מסתבר שהרדיולוג הראשון כנראה לא ראה את חתיכת עור כמו פלולולה בשפת העם כי הוא ביצע כאשר שכבתי על הגב
והרדיולוג הזה ביקש לשכב על הבטן ומה שהוא הסביר שהפלולולה הזו בעצם מגיע עד לליפומה וכאילו לא מגדירה אותה והכל בסדר
צירפתי לך את התמונה
השאלות שלי
א. האם כדאי להסיר אותה אם יש לי טיול לארצות הברית עוד חודש וחצי( סיבוכים הליכה מרובה וכו )
ב. האם אפשר להסיר אצלך והיכן אתה עובד אני בקופת חולים לאומית
תודה על הכל - כל הכבוד
לא כדאי לפני הטיול- זה לא מסוכן וחבל שיהיה פצע טרי שאולי יפריע.
ד''ר דני רוזין02/08/2019רוב הפעולות אלה מבוצעות באישפוז יום בהרדמה מקומית- אפשר לקבוע תור למרפאה כירורגית בשיבא ולתאם משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי טיפול רקמה צלקתיתהדר01/08/2019
דר שלום רב,
האם רקמה צלקתית זה משהוא שצריך לפתור באמצעות ניתוח או שישנם טיפולים אחרים לא פולשניים שישחררו את הרקמה?
תלוי איזו צלקת- סתם צלקת מכוערת מריפוי לא מוצלח של פצע
ד''ר דני רוזין01/08/2019אפשר לתקן בניתוח פלסטי, אבל הצטלקות יתר (עד כדי ״קלואיד״) לרוב לא מטפלים בניתוח כי זה נוטה לחזור, אפשר להעזר בחבישת לחץ, מדבקות סיליקון או לפעמים טיפול תרופתי כמו הזרקת סטרואידים.
כדאי להתייעץ עם בעל מקצוע- לרוב פלסטיקאי שעוסק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה
הדר03/08/2019האם רקמה צלקתית ,כזו שדורשת ניתוח היא משהוא ויזואלי שממש אפשר לראות או להרגיש כמו בליטה?
הצלקת שלי לא בולטת (לפחות לא מבחוץ) ומאוד עדינה (העור מאוד רגיש באיזור).
אם זו לא רקמה צלקתית ,האם יכול להיות שינה דלקת במקום שגורמת לכאב ,משהוא שמצריך טיפול במים חמים או קרים אולי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, הכוונה לרוב לצלקת בולטת ונראית לעין.
ד''ר דני רוזין03/08/2019לעתים איזור של צלקת רגיש יותר- לרוב לא עד כדי צורך בטיפול כלשהו. עם הזמן יש נטיה לשיפור- אך לעתים הרגישות נמשכת, אולי בגלל קצות העצבים שצומחים לא סדיר באיזור שנפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה
הדר04/08/2019תודה רבה לך,
אם נאמר ואנני צריכה ניתוח אלא טיפול של מסג או טיפולי מים קרים או חמים או כל טיפול אחר,מי הוא הרופא שיכול לקבוע את העמדות האילו?
כירורג?
היית בעבר אצל מרפאת כאב,רופא כירורג בכיר,כמה נוירולוגים ואף אחד לא הזכיר משהוא שקשור לעצב שנכלא בצלקת (ואני מודה ושמחה שאתה כן ).
תודה שוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כל כך מכיר טיפולים במים כפי שאת מתארת...
ד''ר דני רוזין04/08/2019אם הכאב משמעותי שווה לחזור למרפאת כאב, אולי הזרקה מקומית יכולה לעזור ואולי יש להם מידע על טיפולים נוספים כמו חימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה בעניין עצירות.לימור01/08/2019
שלום,
רציתי לשאול עוד דבר קטן בקשר לעצירות שקבלתי כתוצאה מהטיפול הכימותרפי וכנראה שגם מהתרופה כנגד בחילה.
שאלתי אותך לפני מספר ימים :
כרגע - רק עם אבילק - המצב תקין ובסדר, אך בבית חולים הכירורג אמר לי לקחת את האבילק שבוע, ובמקביל לקחת את הפרפין.
(זה היה ביום שבת).
את הפרפין עדיין לא התחלתי, ואני רוצה להתחיל אותו היום, כדי לעבור לנורמלקס. השאלה שלי היא אם אוסיף היום במקביל את הפרפין - אני צריכה להתרחק מעט מבחינת העיתוי, אחד מהשני - כמה זמן ? שעות ?
סליחה על ריבוי השאלות, אבל ממש פוחדת להגיע למצב זה שוב, פשוט פוחדת מאוד...
תודה מראש על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סתירה ואפשר יחד, הכי גרוע שיהיה שילשול אז תפחיתי מינונים
ד''ר דני רוזין01/08/2019הרעיון הוא שתשחקי כן זה עד שתמצאי את האיזון שמתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
לימור01/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)