מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הם הסיכונים בביצוע הקרנה לשחלותאביבה27/10/2011
אחותי חולה בסרטן שד עם גרורות בעצמות.
הומלץ לאחותי לבצע הקרנה לשחלות כדי להכניס אותה למצב מנופואזלי קבוע.
השאלה ששכחנו לשאול היא מה הסיכונים בפעולה כזאת ומהם השיקולים להעדיף זאת
על פני כריתה של השחלות בניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אביבה29/10/2011למה בעצם בכלל עושים ניתוח כאשר אפשר לעשות הקרנה ישירה לשחלות (האם בגלל סיכונים?)..
דבר נוסף, האם העובדה שאחותי צריכה כנראה לעבור בלאו הכי הקרנה לגב בשל כאבים, קשורה לעניין?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/10/2011לדעתי כבר עניתי לאחותך על השאלות , אבל... מנתחים במקרים שרוצים להוציא את הרקמה ולא רק להפסיק פעולת השחלות במקרים של מניעה לסרטן שחלה למשל. בהקרנה בודדת כפי שמומלץ אין סכנה ובעיקר כאשר אחותך זקוקה להקרנה לאיזור ממילא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחעיסקה26/10/2011
שלום
מה הכוונה בניתוח LEFT BB?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד''ר תניר אלוייס27/10/2011left breast biopsy
ביופסיה משד שמאל
בד"כ הכוונה היא לביופסיה פתוחה (ניתוחית)
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,77726/10/2011
האם הקליפס לסימון שהותקן בתוך השד הוא מסוכן? המקרה הוא שהרופאים התקינו את הקליפס בתוך השד, הניתוח בוצע ובמהלך הניתוח לא הצליחו הרופאים לאתר את הקליפס,
ועכשיו צריך לחכות כמה שבועות לפני ביצוע הממוגרפיה.
האם הקליפס יכול ללכת לאיבוד בגוף? להתנתק? ואם כן מה ההשלכות של כך? האם יכול להיות שלא יאתרו את הקליפס גם בממוגרפיה?
אני מאוד מודאגת,
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/10/2011הקליפס אינו מסוכן . השאלה למה לא איתרו אותו בניתוח , האם יתכן ואיזור שהיה בו גידול לא יצא או שהממצא יצא והקליפס יתכן נפל בעת הניתוח . עד לממוגרפיה אין כל סיבה לדאגה. הקליפס לא ישוטט בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- M.R.I. מימוןנעה24/10/2011
בבדיקת ממוגרפיה שגרתית נמצאו אצלי הסתיידויות עדינות. ביופסיה שערכו לי יצאה תקינה. אולם ליתר בטחון, הופניתי לבדיקת M.R.I.
קופ"ח כללית לא מאשרת לי את הבדיקה בטענה שאינה מופיעה בסל.
שאלותי: האם לאחר ביופסיה תקינה חובה לבצע M.R.I. כדי להבטיח שההסתייידויות אינן טרום סרטניות, ואם כן, איך מקבלים אישור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר M.R.I. מימון - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/10/2011שלום נעה,
הצורך ב MRI תלוי בממצאים, בדרגת החשד, האם נדגמו הסתיידויות בביופסיה,
למען האמת - אם הממצא חשוד והביופסיה תקינה - מומלץ לחזור על ביופסיה (במחט או אפילו בניתוח), ולאו דווקא MRI.
מציעה לפנות לרופאים המטפלים בך כדי להחליט מה לעשות הלאה במקרה שלך.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפהלימור24/10/2011
בהמשך לתשובתך הרופא הכירוגי אמר לי שזה כתגובה לפציעה בשד ואמר לי לבצע שוב אולטראסאונד עוד שלוש חודשים אז זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/10/2011שלום לימור,
אי אפשר לתת בפורום כזה חוות דעת פרטנית,
אם את לא רגועה ממה שהרופא המטפל בך המליץ - כדאי לגשת לקבל חוות דעת נוספת מרופא שגם יבדוק אותך ויראה את תוצאות הבדיקות.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיהמרגריטה23/10/2011
ידוע שאפשר לקבל חו"ח סרטן השד גם בגיל יותו מבוגר מ 74.
האם יש צורך בממוגרפיה גם בגיל אחרי 74? באיזה תדירות? האם אפשר לעבור את
הבדיקה באופן פרטי? כמה - בארך - זה עולה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/10/2011שלום מרגריטה,
בהחלט מומלץ לבצע ממוגרפיה גם אחרי גיל 74 - אפשר לבצע ללא תשלום, רק עם הפנייה מרופא, רק לא מקבלים זימון אוטומטי מקופ"ח.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר טיפוליםשרית21/10/2011
שלום רב,
אני עוברת בתקופה זו טיפולי כימו TCH לאחר שהתגלה בשד גידול 7 מ"מ הר 2 חיובי, רגיש להורמונים, בת 39, לאחר כריתה ושחזור.
למעשה אחרי דילמות רבות הוחלט על טיפול מניעתי וזה מה שאני עוברת. ההרספטין צפוי לשנה וטיפול הורמונלי לאחר מכן.
שאלתי היא- כמה טיפולי TCH עלי לעבור? אני מטופלת בארה"ב, שם הפרוטוקול הוא 6, בעוד שבארץ, ב- 3 חוו"ד שונות נאמר לי שניתן להסתפק ב- 4.
הרופאה בארה"ב הסבירה לי שיש חשיבות לסוג ה C שמקבלים, אני מקבלת קרבופוליטן.
מה דעתך? האם אכן הערך של 2 הטיפולים האחרונים אינו שווה את הסיוט? או שמא בלעדיהם כאילו ולא עשיתי כלום?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר טיפולים - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/10/2011לטיפול אותו את מקבלת אכן הC הוא קרבופלטין . זה הפרוטוקול לא יודעת למה נאמר לך מה שנאמר. אני חושבת שהרופאה רצתה לומר שאכן יש פרוטוקול של 4 טיפולים אולם הוא ניתן כאשר הHER שלילי ושם אכן הC הינו ציקלופוספמיד. הפרוטוקול המלא החנו 6 קורסים האם מספיק או לא 4 איש לא יודע. יש לך גידול מאד קטן וכנראה ללא בלוטות נגועות וזה כמובן לטובתך . בארה"ב הרופאים לא יזוזו מהפרוטוקול המקובל אותו פרוטוקול אשר עבר מבחנים וידוע לא ניתן לומר כלל האם את זקוקה ל6 או 4 אבל זה לא ניתן לומר על אף אחת כל הפרוטוקולים בודקים באופן סטטיסטי ובד"כ אם את לא במחקר הייתי ממליצה לקבל את מה שידוע כסטנדרט, אלא אם את לא מעונינת ומחליטה בעצמך לקבל רק 4 קורסים . אני מבינה שלך קשה לקבל את ההחלטה , קיבלת דעות אחרות ואת עדיין חוששת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי שיחזוראניה20/10/2011
אני בת 50. לאחרונה נתגלה סרטן בשד שמאל. עברתי למפקטומי,עכשיו כימותרפיה .
נמצאתי נשאית ברכה 1. בתום הכימו מתכוונת להסיר שחלות מניעתית ואחר כך לעבור הסרה מניעתית של שני
השדיים. נאמר לי שלא אצטרך אם כך לעבור הקרנות.
מתלבטת מאוד לגבי שחזור.
שאלותי:
1.האם לא מסוכן לשים סיליקון לנשאית שחלתה בסרטן?
סיליקון במשך שנים נחשד כחומר מסרטן. האם אין זה מסוכן לי?
2.האם השחזור לא מפריע בצורה כלשהי ולו הקטנה ביותר לזהות הישנות של המחלה?
3. נאמר לי שאוכל לשמר את הפיטמות בשל ריחוק הגידול מאזור הפיטמה. האם לא עדיף לי להסיר גם אותן כדי
למנוע הישנות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי שיחזור - תגובה
ד''ר תניר אלוייס21/10/2011שלום אניה,
באופן כללי סיליקון אינו מסוכן, אינו מסרטן, ואינו מפריע לזיהוי הישנות של המחלה.
לגבי שימור פטמה - יש להתייעץ עם הרופאים המטפלים בך, תיאורטית ייתכן ומעלה מעט הסיכון להופעת מחלה חדשה אבל כנראה מדובר באחוזים בודדים בלבד אם בכלל, ודעות הרופאים מעט חלוקות בעניין. אין ספק ששימור פטמה משפר מאוד את התוצאה הקוסמטית, במידה וניתן לביצוע.
אני ממליצה לך להפגש עם פלסטיקאי כבר בשלב הזה כדי לשמוע פרטים על האפשרוות המתאימות ביותר מבחינתך, וכן להתייעץ עם הרופאים המטפלים - כירורג ואנוקולוג.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הממצא חשוד ?גלית18/10/2011
בת 38 בדיקת אולראסאונד שדיים
שד שמאל
----------
ציסטות קטנות פזורות בשד
בבית שחי אין בלוטות מוגדלות
שד ימין
--------
בשעה 9 במרחק כ 4 ס"מ מהפיטמה באזור הנמוש הודגם מבנה היפוקאגני
עם ציסטות עד גודל 0.7 ס"מ , בגודל 2 ס"מ
כמה דברים לציין
נשלחתי לבדיקה הזאת בגלל גודל השד
בבדיקות מלפני שנה גודל הממצא קטן
היסטוריה משפחתית אם שחלתה בסרטן שד
יש בדיקות נוספות שאני אמורה לבצע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הממצא חשוד ? - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/10/2011את כותבת דברים לא ברורים , מה זאת אומרת נשלחת בגלל גודל השד האם הוא השתנה? אם יש חשש ואם יש הסתוריה משפחתית אני ממליצה לבצע MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטאקטזיה מאחורי הפיטמהגלית18/10/2011
קבלתי תוצאות אולטרא סאונד ואני מאוד בלחץ
רשום שם דוקטאקטזיה קלה מאחורי הפיטמה
אודה לכן אם תכתבו לי מה המשמעות
אני ממש בלחץ
תודה מראש
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטאקטזיה מאחורי הפיטמה - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/10/2011הפירוש הוא התרחבות צינורות חלב, ואין בזה כל סכנה.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מרגיעה
גלית18/10/2011תודה רבה על התשובה הזריזה והמהירה
חג שמח
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל פעם בחודשאביבה18/10/2011
אחותי טופלה בפמרה וקבלה דקפפטיל פעם בשלושה חודשים. התרופה לא עבדה ואף
היתה הרעה במצבה. לאחר פניה לקבלת חוות דעת נקבע שהדקפפטיל לא הכניס אותה
למצב פוסט מנפואזי (אסטרוגן 158 ו FSH 13.6 ) ולכן נקבע שתקבל דקפפטיל פעם
בחודש. השאלה אם זה בהרכח יביא למצב הורמונלי רצוי, או ששוב יש לבצע בדיקות
הורמונליות, ואם כן אז מתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל פעם בחודש - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/10/2011לא בהכרח יביא למצב פוסט מנופאוזלי. איני יודעת בת כמה היא ומה המצב אולם אם הכונה להביאה למצב פוסט מנופאוזלי תמידי יתכן ועדיף לבצע כריתת שחלות לפרוסקופית או הקרנה של השחלות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים בשד - בבקשה דחוףלירי17/10/2011
שלום רב!
לפני למעלה מחודשיים סיימתי סידרת הקרנות במסלול המקוצר ( 16 הקרנות במקום 32). לאחרונה החלו בשד כאבים חזקים מעין דקירות כואבות מאוד. בנוסף נראה לי שהשד גדל ומתקשה. היום הייתי בבית החולים ונבדקתי ע"י רופאה תורנית שמיהרה מאוד, היא אבחנה תוך שתי שניות שיש לי שד מלא מים ושלחה אותי לאולטרסאונד.
מכיוון שאינני מוצאת ברשת חומר בנושא מים בשד, ואני לחוצה לאללה, אודה מאוד לרופא\ה שינסה להרגיע אותי מעט.האם התופעה מוכרת? מסוכנת? מתים מזה?וכד...
בינתיים קבעתי תור ליום ראשון הבא לאולטרסאונד.
תודה מראש ומועדים לשמחה
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים בשד - בבקשה דחוף - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/10/2011שלום מלי,
הצטברות נוזל בשד היא תופעה שכיחה מאוד אחרי ניתוחים, ואינה מסוכנת כלל.
בדרך כלל אין צורך לטפל בזה והנוזל נספג לבד. לכל היותר אפשר לשאוב את הנוזל בניקור פשוט.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאד על ההרגעה
לירי18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר סרטן שד כאבי דורבןכוש כוש17/10/2011
שלוש וחצי שנים לאחר גילוי סרטן השד, בטיפול ניתוח הקרנות וטמוקסיפן, סובלת מכאבים בעקב כף הרגל שאובחו ע"י אורתופד כדורבן. האם יש צורך לבצע מיפוי עצמות על מנת לשלול גרורות ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר סרטן שד כאבי דורבן - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/10/2011שלום רב,
העקב הוא מקום נדיר מאוד להופעת גרורות, אבל מומלץ להתייעץ עם אנוקולוג/ית מטפל/ת לקבלת המלצות למקרה הפרטני שלך.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת עונתית לחולות???הדרה רון17/10/2011
שלום,
האם קבלת חיסון נגד שפעת לפני מסטקטומי דו"צ +שיחזור, הינו נכון?
או שעדיף לדחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת עונתית לחולות??? - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/10/2011עקרונית עדיף לקבל חיסון מאשר לחלות בשפעת סביב ניתוח,
אבל יש לבדוק עם הרופאים המטפלים לגבי המלצות ספציפיות במקרה שלך.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ולה קשה ועגולה בשדגילי16/10/2011
בבדיקת אולטראסראונד שד התגלו אצלי לפני חודשיים ציסטות. (לאחר ממוגרפיה).
אני מטופלת הורמונלית בטיפולי פוריות והיום הרגשתי כמו ג'ולה עגולה וקשה בשד שמאל.
1. האם יכול להיות שזה לא ציסטה?
2. בהנחה שזו ציסטה- האם ציסטה יכולה לגדול בנוכחות הורמונים?
קבעתי תור לכירוג שד לעוד שבועיים, האם כדאי ללכת לרופא המשפחה כבר מחר לשם בירור ובניסיון להקדים את התור לכירוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ולה קשה ועגולה בשד - תגובה
ד''ר תניר אלוייס18/10/2011שלום גלית,
אם באולטרסאונד לפני חודשיים נראו ציסטות - מירב הסיכויים שגוש שאת מרגישה כיום הוא ציסטה, אבל רק אולטרסאונד יכול לזהות בוודאות.
בהחלט יכולים להיות שינויים בציסטה עם שינויים הורמונליים למיניהם, כולל טיפולי הפריה.
מבחינה רפואית שבועיים זה לא הרבה זמן לחכות, אבל אם את לחוצה את יכולה לנסות להקדים התור..
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)