מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח אולטרסאונדאפרת30/06/2011
שלום וברכה,
אני חודשיים לאחר לידה ועדיין מניקה.
לאחר שהרגשתי גוש בחזה, כירורג הפנה אותי לאולטרסאונד ואלו היו התוצאות-
בבתי השחי ב.מ.פ
.בשד שמאל לא הודגם ממצא סולידי או ציסטי
,בשד ימין בשעה 7 הודגם גוש היפואקוגני בגודל כ 1.1*0.8 ס"מ
?LACTATING ADENOMA ?FAיכול להתאים ל
.ביקורת לאחר סיום הנקה US מומלץ
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אולטרסאונד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי03/07/2011כתוב שיכול להתאים לממצא עקב ההנקה . ואם יש חשש לממצא אחר צריך לבצע ביופסית מחט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח usמלי29/06/2011
כירורג הפנה אותי לאולטרה לאחר שמצא גוש. באולטרא התגלו שלושה..אחד מהם ממש גדול 7.5 ממ השניים האחרים עד קוטר 3.5 ממ. הם ציינו שאלו נגעים ציסטיים. נקבע לי תור לממוגרפיה. מה יכולים להציע? להוציא אותם? האם אני אצטרך לעשות ביופסיה? אשמח לתשובה אני לחוצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח us - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי30/06/2011אם בממוגרפיה לא יראה חשוד כנראה שלא צריך ביופסיה. אם יחשדו בממצא יפנו לביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהמוטרד29/06/2011
שלום רב,
אבקש לקבלת חוות דעת בנושא ממצאי בדיקה של אימי,
בבדיקת ממוגרפיה נראה גוש גדול כשבבדיקת U/S הגוש קטן בחצי !
איזו מן הבדיקות מדוייקת יותר!?
בנוסף מצויין "לא הודגמו בלוטות מוגדלות בבית השחי".
בבדיקת דם מלפני 3 חודשים - WBC =4.4
ובבדיקה מהיום WBC=3.8
האם יש קשר בין הגוש לממצאים של המעבדה?
האם נדרש טיפול מיידי או להמתין לביקורת אצל כירורג (בעוד שבועיים)
מודה לכם על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011אף אחת לא ממש יכולה לקבוע גודל מדויק צריך לשאול את הרופא שעשה את הבדקיות לגבי דיוקן אולם זה לא ממש משנה צריך לבצע ביופסיה אם יש חשד לגידול . לבדקיות של הספירה אין שום משמעות ובכלל הן תקינות . אם אפשר להקדים עדיף בעיקר מפאת החשש והלחץ שלכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על תשובתך
מוטרד29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיהיצחק29/06/2011
קרובת משפחה שלי חולה בסרטן השד, ואינה מוכנה לקבל טיפול כימותרפי או הקרנות בשום פנים ואופן. היא טופלה ע"י תרופות כמו רימידקס וכו' שעד עכשיו עזרו, אבל לאחרונה יש במקום פצע שלא מתרפא והולך וגדל.
רציתי לדעת האם יש דרכי טיפול נוספות?
כמו למשל:
1. ניתוח (רופא אמר לי שא"א לעשות ניתוח, אבל אני לא מבין למה, ואולי יש רופאים שכן יכולים לנתח)
2. פגיעה בגידול ע"י חנקן נוזלי או גלי קול.
3. שמעתי על תרופה ניסויית בשם Gc-MAF, אבל לא מצאתי הרבה מידע עליה.
אודה מאד על תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011אם לא הציעו טיפולים הורמונליים כנראה שהגידול לא רגיש . אני גם לא יודעת אם יש גרורות אם כך בהחלט אין מקום לניתוח כי הגרורות ממילא לא מטופלות . במקום לחפש טיפולים ניסיוניים שלא יעזרו אני ממליצה לנסות לשכנע את החולה לקבל טיפול שיכול לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גרורות
יצחק29/06/2011לפי מה שידוע אין גרורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
דיאנה03/07/2011גם אני חולת סרטן ואשמח לשוחח ולשתף, טל: 03-6581069
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדקארין28/06/2011
דוקטור שלום
מלפני כמה חודשים התחלתי להרגיש כאב בשד שמאל אשר מופיע כשבועיים לפני המחזור. עלי לציין שהפסקתי להניק לפני כ- 10 חודשים(הנקתי במשך 8.5 חודשים). אחרי כחודשיים של הנקה היה מסטיטיס בשד השמאלי.
עשיתי ממוגרפיה ואולטראסאונד והכל תקין, גם רופא מומחה בכירורגיה אמר לי שהכל בסדר. אך הכאב לא עובר ואני קצת מודאגת, בגלל שיש לי הסטוריה משפחתית של סרטן השד. לאימא שלי היה סרטן לפני 10 שנים(לא היה ממצא גנטי).
האם לדעתך יש סיבה לדאגה?האם הנקה יכולה להיות סיבה לכך?
תודה רבה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשד - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011כאב אינו סימן לסרטן שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כימותרפיהשרית28/06/2011
שלום רב,
אני מנסה להבין האם בכל מקרה של סרטן שד יש צורך בטיפול כימותרפי, במקרה שלי מדובר בגידול 5 מ"מ מסוג HER2 חיובי, ב- PETCT לא נמצאו גרורות, אינני נשאית של הגן, עוברת כריתה למעט עור ופטמה (אני עוברת את הניתוח בחו"ל) ומקווה לייתר הקרנות בשל כך. מהם הקריטריונים למתן טיפול כימו? מתי לא? האם השימוש בנובלבין כטיפול כימו הוא אפשרי? למי הטיפול מתאים? אני יודעת שזה הרבה שאלות, מודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימותרפיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011דבר אחד חשוב גיל לא כתבת . 5 מ"מ הינו בדרך כלל הגבול למתן כימותרפיה עם הרצפטין . ההחלטה תהיה כמובן לאחר הניתוח אם אני מבינה נכון עדיין לא עברת ניתוח .נבלבין הינו טיפול אך לא מקובל בשלב המשלים כפי שאת נמצאת בו .נראה לי שעדיין ההחלטה צריכה להעשות יחד עם רופא על מנת לקבל את כל האינפורמציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהערתך... הגיל הוא 39
שרית29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מעל לפיטמהה.א28/06/2011
לפני כחודשיים בערך שמתי לב שמעל הפיטמה שבשד השמאלי יש לי כתם ורדרד וזה נראה כאילו המשך מעל לפיטמה.כביכול הפיטמה נראיתגדולה יותר.האם זה סימן מדאיג.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם מעל לפיטמה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011מאחר ולא ראיתי ואיני יודעת אם הממצא חדש גדל או ללא שינוי האם מגרד? רצוי לגשת לרופא לקבל החלטה אם יש צורך בהמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאמי יש סרטן השד עם גרורות בעצמות,מרינה27/06/2011
אמא שלי גילתה סרטן השד ב2004 לאחר ניטוח קיבלה כימטרפיה וקרנות. כשנתיים לאחר מכן היתגלו גרורות בעצמות ואחר כך בכבד ואחר כך בראות והיום לאחר סיטי ראש כי היתאלפה היתגלה במוח. השאלה עם הטיפול של טייקרב יכולה לאזור לה, ואך משיגים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמי יש סרטן השד עם גרורות בעצמות, - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011טיקרב יכול לעזור רק אם הגידול הינו חיובי לHER2 אם בעבר קיבלה הרצפטין אחרת אין שום מקום לתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התרופה טייקרב שייכת למשפחת הכימ
רחל29/09/2014ברצוני לדעת, אם אפשר בדחיפות, האם התרופה טייקרב שייכת למשפחת הכימו או הביולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת27/06/2011
כתבתי לך לגבי המחזור ואת כתבת לי שכימוטרפיה אכן יכולה לגרום לשיבושים אחרי הטיפולים המחזור חזר ואז שנתיים היה בסדר ופתאום בחודשיים האחרונים חודש אחד איחור גדול והחודש עוד לא קיבלתי וני שואלת האם זה בגלל הגיל שאני בת 43 או בגלל הכימוטרפיה שבכל זאת עשתה את שלה הייתי אצל רופא הנשים שלי עשיתי בדיקה ואכן יש סמנים לגיל הבלות וואו כל כך מוקדם אבל אני רציתי לשאול איך זה שאחרי הטיפולים המחזור היה כל חודש בחודשו ואפילו מסודר באותו תאריך ופתאום אחרי שנתיים בום שיבוש מה דעתך תודה ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/06/2011כנראה שהכימותרפיה זרזה את הבלות לא נייתן לדעת יש נשים אשר ללא כימותרפיה המחזור מסתיים מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת24/06/2011
שלום אני עברתי סרטן שד לפני שנתיים וחצי בגיל 40 היום אני בת 43 המחזור חזר לי והיה מסודר מאד בחודשיים האחרונים הוא משחק כאשר חודש האחרון הוא איחר לי ב- 10 ימים וגם החודש אני שואלת האם כל זה קרה בגלל הכימוטרפיה שקיבלתי יכול להיות שהוא חזר ועכשיו מתחילים בעיות של הווסת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/06/2011שלום ליאת,
כימוטרפיה אכן יכולה לגרום לשיבושים במחזור, אבל לקבלת הערכה לגבי המצב אצלך יש לפנות לרופא/ה גינקולוג/ית.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמיכל23/06/2011
עברתי בדיקת אולטרסאונד לאחר שרופאת כירוג הרגיש גוש בשד שמאל יש לי תור אליה רק בעוד חודש אני מודאגת מאוד מהתוצאות והם 1. הודגמה הרחבה ציסטית של צינורות חלב באורך 0.65 ס"מ בשעה 6 2. הורחבה הרחבה ציסטית של צינורות חלב באורך 0.81 ס"מ בשעה 12 בסיכום דוקטאזיה בשני השדיים הודה לכם על התשובה אני מודאגת מאוד ולא יכולה להרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/06/2011שלום מיכל,
הממצאים שאת מצטטת של הרחבת צינורות החלב נשמעים שפירים לחלוטין, ואם אלה הממצאים היחידים אז אין מקום לדאגה.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוגמת נפשט23/06/2011
מי יודע...מה ניתן לעשות נגד רופא שגרם לעוגמת נפש בגלל חוסר מקצועות שלו...?
לאן ניתן לפנות?
רופא מקופת חולים.
אינני יכולה להשאיר דברים כך...ממש לא...מצטערת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוגמת נפש - תגובה
ד''ר תניר אלוייס25/06/2011שלום רב,
בכל מסגרת קיים נציג לתלונות של מטופלים, ואני מניחה שאת יכולה לברר דרך משרדי הקופה בפני מי את יכולה להתלונן.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI שד לא בימים 7-17 של הוסתנ23/06/2011
שלום רב,
אני בת 35, נשאית BRCA1, במעקב סדיר של אם אר איי אחת לשנה, כירורג ואולטרסאונד.
אני בטיפולי פוריות כבר מספר שנים.
החודש אני אמורה לעבור MRI אך לא אהיה בימים 7-14
הבדיקה האחרונה הייתה לפני שנה וחודשיים (תקינה) והשנה הבדיקה נדחתה עקב טיפולי פוריות וחוסר התאמה בין התורים הזמינים ליום הוסת.
החלטתי החודש לא לוותר על הבדיקה כיוון שעבר זמן רב מהבדיקה הקודמת ואמורה בחודש הקרוב לעבור שוב טיפול פוריות. עם זאת, בתאריך הבדיקה לא אהיה בימים הרצויים לבדיקה, כיוון שיש לי איחור במחזור, כנראה עקב השפעת הטיפול שקיבלתי בחודש שעבר.
---------שאלתי היא עד כמה זה קריטי של אהיה בימים7-14???--------------
אם אקבל מחזור בימים הקרובים, בתאריך הבדיקה אהיה בימים הראשונים של הוסת ואם לא אקבל אהיה ביום 35. אני לא מקבלת כרגע טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI שד לא בימים 7-17 של הוסת - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/06/2011לאחר התיעצות עם מכון המרי : יום 35 ממש לא טוב לביצוע הבדיקה בדיקה יש לעשות בימים 5-14 למחזור אין ברירה אלא לקבוע עם המכון על פי הנתונים הנ"ל דברי איתם ותקבעי בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ceaמיה20/06/2011
אמא שלי בת 76 חלתה בערך שנתיים וחצי סרטן שד קיבלה טוקסול והרספטין ממשיכה טומאקסיפן אין גרורות .כל בדיקה שעשת הCEA שלה גבוה מעל 8 אחר כך ירדה ל7.60 ול7.20 אונקולוג אומר לה שיש מצבים שלאנשים יש CEA גבוה בלי שום קשר למחלת סרטן. היום בבדיקה שוב היית עליה 8.60 האם יש סיבה לדאגה ? דיברתי עם רופא משפחה הוא אומר אולי ה מאנטיביוטיקה שלקחה בזמן הבדיקה או מאבנים שיש לה בכיס המרה האם הוא צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cea - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/06/2011בהחלט יתכן עליה שלא על רקע הסרטן . אבנים בכיס מרה יכולים לגרום לעליה. השאלה במקרה כזה מומלץ לברר גם את מע העיכול לבצע קולונוסקופיה . אם הכל תקין אז באמת אין מה לעשות אלא לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת20/06/2011
אני בת 16 ורציתי לשאול אם זה שיש לי פטמות שקועות זה מסוכן,וגם שמתי לזה שההפיטמה השמאלית יותר שקועה מהימנית.ליפני חצי שנה נבדקתי אצל אצל רופא והוא אמר לי שזה בסדר,אבל זה בכל זאת מתריד אותי אז האם זה אמור להיות מסוכן עבורי??
ד''ר תניר אלוייס20/06/2011שלום רב,
פטמות שטוחות או אפילו שקועות זה רק עניין של מבנה גוף, ואין בזה כל סכנה,
מה גם שהרבה פעמים עם הריונות והנקה הפטמות מזדקרות.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)