מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מפגשים שבועיים?איריס25/05/2008
שלום, האם העמותה מארגנת מפגשים שבועים לחולי או משפחות חולי המופיליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגשים שבועיים
עידית אביבי25/05/2008שלום איריס
מפגשים מתקיימים לא שבועיים (יותר בכיוון של חודשיים) במרכז הארצי להמופיליה. ומופעלים ע"י גבי הפסיכולוג וגינה העובדת הסוציאלית. המפגשים להורים לילדים המופילים פחות או יותר מרגע הלידה. הקבוצות "גדלות" יחד מספר שנים עד לתחושת מיצוי (6-8 שנים ולעיתים יותר).
ניתן לקבל פרטים נוספים או אצלי 03-9031444 או בטלפון 03-5302111 גינה או 03-5302108 גבי
לילה טוב
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאיריס לגבי מפגשים שבועיים
פנינה בינדר29/05/2008אין מפגשים שבועיים אותם העמותה מארגנת, אך יש מפגשים למשפחות החולים עם גינה וגבי במסגרת קבוצות תמיכה במרכז. העמותה קיימה סוף שבוע משפחות זו השנה השנייה למשפחות החולים יחד עם הילדים, בקרוב עומד להתקיים יום כיף בשפיים למשפחות ובקיץ מתקיימת קיטנה לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון22/05/2008
האם יתכן שתינוק בגיל 7 ימים יסבול מחסר בפקטור 9 ו-11, ואחרי שנה המצב יסתדר מעצמו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מות פקטורי קרישה נמוכות בתינוקות
פרופ' גילי קנת22/05/2008הן פקטור 9 והן פקטור 11 נמוכים בלידה והערכים עולים עם הגיל, לכן קשה להעריך חסר קל בתינוקות (אם כי כאשר הרמה אפסית ברור שקיים חסר אשר לא ישתפר בבגרות), המצב אינו אחיד לגבי כלל גורמי הקרישה , למשל לגבי פקטור 8 הרמות זהות למבוגרים אלא אם יש המופיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מפציעהנויה18/05/2008
שלום, בני חולה המופיליה, הוא רק בן 6 ועד היום הייתי מקפידה שיהיה מבודד ומוגן, עכשיו כשהוא גדל הוא רוצה לצאת לשחק ונאני מאוד חוששת לפציעה כלשהי לכן רוב הפעמים איני מאפשרת לו, גם טיולים וכדומה, לעיתים אחיו יכול לשמור עליו או מישהו מבני המשפחה, אבל נראה לי שאם נמששיך כך הילד יהיה מתוסכל מכך. אני לא יועת מה אעשה בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים וחששות
ניצנה18/05/2008נויה שלום,
אני מאמין שלא מאוחר מדי להשמיע בפנייך מסר חד משמעי. אני גם בטח לא הראשון ולא האחרון שיאמר לך כי ילד בעל המופיליה הוא ילד רגיל לפני הכל . הוא יכול לעשות הכל, במידה, ותוך הקפדה על כללים. חששות הן מנת חלקנו כהורים גם לילדים מושלמים בריאותית. הניסיון האישי שלנו כמו של משפחות רבות להן ילד המופילי מציג תמונה הפוכה בה ילד חפשי ייפגע פחות וידמם פחות.
כל טוב,
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנויה
פנינה בינדר29/05/2008נויה שלום. החשש מפציעה בחיי היומיום לילד חולה המופילה, קיים תמיד. יחד עם זאת ילד צריך לחוות חוויות אותם חווים ילדים בני גילו, הן בחברת קבוצת השווים שלו והן בקרב בני משפחתו. חשוב שיגדל להיות ילד עצמאי ומפותח ובריא בנפשו, ללא חרדות ופחדים ולכן לדעתי וכך אני גם פועלת עם בני שהוא בן 6 וחצי שנים תלמיד כיתה א', יש לאפשר לו להתנסות בכל פעילות בה לוקחים חלק בני גילו, במסגרת החינוכית ומחוצה לה כלומר בחוגים למיניהם. יש לוודא שהמבוגרים האחראים מודעים למחלתו ויודעים מה לעשות בעת הצורך, חשוב שההורים יהיו זמינים ואפשר ורצוי לדעתי לתת טיפול מונע. בני משתתף בכל הפעילויות כולל טיולים, יציאה להצגות, חוג כדורסל, בילויים בפארק שעשועים או בבריכה וכרגע אנחנו עומדים בפני בחירת קיטנה מתאימה לחופשת הקיץ. אשמח לשוחח איתך גם באופן טלפוני , פנינה בינדר, 097455331
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שמי רפי ויש לי שאלההרפי12/05/2008
רציתי לדעת עם חולה המופיליה קשה B זאות אומרת פקטור 9 יכול לעשות עגיל בשפהה או שאסורר לו ואני בן 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגיל בשפה לא רצוי
פרופ' גילי קנת13/05/2008בחלל הפה הפעילות של רוק גורמת לפירוק קרישי דם ולכן מאוד לא מומלץ לחורר את השפתיים או הלשון. חוצמזה- ההורים מרשים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגיל בלשון\גבה\שפה
רפי14/05/2008כן ההורים מרשים פשוט רציתי לדעת עם יש קשר להמופיליה או שבעניין הזה אם אני לקוח פקטור לפני אני כמו כל ילד זאות אומרת אם אני יקח פקטור לפני אני יוכל לעשות עגיל בשפה או בלשון או בגבה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דםמאיה11/05/2008
שלום רב, כיצד ניתן להגן על ילד שלא להיפצע, הבן שלי רוצה להירשם לקבוצת כדורגל ואני לא רוצה שילך לשם, אני חוששת שיפצע ואפילו לא ירגיש. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעילות ספורטיבית מבוקרת רצויה
פרופ' גילי קנת11/05/2008פעילות כזו שנעשית באופן מתוכנן החל מגיל צעיר תוך עבודה על כל קבוצות השריר (למשל-שחייה) גורמת לחיזוק השרירים ןמגנה על המפרקים מדימום. בסוגי ספורט שכרוכים בחבלות ופציעות עדיף לתת טיפול מונע לפני תחילת הפעילות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר גילי קנת בוקר טוב!יעל07/05/2008
מה עושים עם חולה המופיליה זקוק להשתלת כבד? האם ניתן לעבוד ניתוח כזה?
השתלת כבד בהמופיליה-קשה אבל אפשר
פרופ' גילי קנת11/05/2008והערך המוסף: בגלל שפקטור 8 מיוצר בכבד, לחולה מושתל הכבד לא תהיה אחרי ההשתלה (המוצלחת) המופיליה! עם זאת להזכיר שמדובר בניתוח עם סיכון גבוה לדימום ולמוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בנושא
דודו ניצן15/05/2008גילי שלום
קראתי את תגובתך בנושא והיא הפתיעה אותי מאוד
אני לא מזמן הייתי חולה גם בהפטיטיס C ושם דאגו מאוד גם בשלב הביופסיה וגם בשלב הטיפול לאחר מכן לפעילות הכבד
כיום אני 5 שנים אחריסיום הטיפול והתוצאות תקינות לעת עתה
האם ידוע על מצב שבו חוזר הנגיף הפטיטיס C ומה ההשלכות לגבי חולה המופילה?
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתקיים כנס המבוגרים הבא?יעל06/05/2008
בוקר טוב לכולם,
מתי מתקיים הכנס הבא שידון במבוגרים חולי המופיליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס מבוגרים
עידית אביבי11/05/2008הכנס השנתי הבא יהיה ככל הנראה בספטמבר אוקטובר 2008.
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעה יצוגית בעולםדודו ניצן05/05/2008
האם יש איזה שהם חדשות לגבי התביעה היצוגית הקיימת בנושא אלה שקיבלו פקטור 8 מתרכובת דם ונדבקו במחלות נלווית?
אני לא מצליח לתפוס את משרד העו"ד שטיפל בנושא - אולי משהו יכול להפנות אותי שוב
תודה מראש,
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע לי כל הנושא הסתיים
יעל06/05/2008עד כמה שידוע לי הנושא הסתיים לפני שנה...
הוא נפתח מחדש???
אודה אם תעדכנו אותי במה מדובר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דודו ניצן06/05/2008מה זאת אומרת הסתיים?
ומה התוצאה?
ומי איש הקשר שאמורים לבדוק איתו?
תודה וחג שמח
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני כשנתיים היה עו"ד שהיה בקשר
יעל07/05/2008עם בעלי בנושא... לפי מה שהבנתי התביעה הסתיימה ללא הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו אולי זוכר..
דודו ניצן07/05/2008מישהו אולי זוכר מי זה היה שטיפל בנושא?
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
דודו ניצן15/05/2008גור אולי תמצא דרך לשלוח לי במייל גורם נוסף שאליו אוכל לפנות לבירור ההתקדמות בנושא
המייל שלי הוא [email protected]
תודה מראש
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביעה ייצוגית בעולם
עידית אביבי21/05/2008דודו שלום
אשמח לשוחח איתך טלפונית בנושא הנייד שלי 052-3887000
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגשיםהילי05/05/2008
שלום רב,
האם יש מפגשים קבועיםפ של העמותה במקומות שונים בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגשים קבועים
עידית אביבי11/05/2008ישנן לעמותה פעילויות קבועות חד שנתיות כגון כנס שנתי שמתקיים באוקטובר או סוף שבוע משפחות בדרך כלל בינואר או פברואר או קייטנה לצעירים ביולי ועוד.
ניתן להתעדכן באתר שלנו על כל הפעילויות
יום טוב עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירות לועדורד01/05/2008
קיבלתי הביתה מכתב בענין בחירות לועד
רציתי לשאול האם יש השתתפות של העמותה בהוצאות נסיעה של חברי ועד שבאים מרחוק לישיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירות לוועד העמותה
עידית אביבי01/05/2008ערב טוב
ראשית אני שמחה לראות שיש התענינות ונושא הבחירות לוועד העמותה עולה לדיון כאן בפורום.
אז אני אנצל את ההזדמנות ראשית להודות גם בפורום לחברי וועדת הבחירות שעושים , עשו ויעשו עבודה נפלאה שכולה בהתנדבות.
התהליך יצא לדרך ופרטים לגביו יהיו בשוטף גם באתר העמותה.
ולשאלתך, התשובה היא לא .חברי הוועד אינם מקבלים שכר ועבודתם מושתתת על התנדבות.
לילה טוב
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאבי30/04/2008
שלום רב, ברצוני לשאול אתכן המומחיות בעוד כמה זמן בערך לדעתכן יהיה ריפוי גנטי להמופיליה?
כלומר, הזרקת גן תקין לגוף של חולה וריפויו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריפוי גנטי להמופיליה
פרופ' גילי קנת11/05/2008קיימים נסיונות (גם באנשים חולים) לריפוי גנטי כבר כ10 שנים- ההתקדמות איטית וכנראה ייקח לפיות עוד עשור עד שנראה פריצה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימי27/04/2008
לא הבנתי, אם רק האמא חולה הילד בטוח יהיה חולה? ואם רק האבא חולה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים הן הנשאיות וגברים הם החולים
יעל27/04/2008נשים בד"כ אינן חולות, אלא אם כן יש מקרה נדיר שבו שני ההורים של האשה חולים/נשאים של המופיליה.
בת של חולה המופיליה עלולה לשאת את הגן ולהעבירו לאחר מכן לבניה.
בן של חולה המופיליה בד"כ לא יהיה חולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עידית אביבי29/04/2008האם אינה חולה היא נשאית של המחלה המחלה נמצאת על כרומוזום ה-X ולנו הנשים שניים כאלו ולכן יכסה ה-X הבריא על החולה והאשה תהיה נשאית. באם תלד בן זכר ותוריש לו את ה-X הנשא מבין השניים ומבעלה בהכרח יקבל Y יהיה הילד חולה בהמופיליה.
המחלה הינה בעיקרה מחלה בה חולים בנים.
מקווה שעשיתי סדר בבלגן
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמחה לראות שיש פורום כזה!יעל24/04/2008
אני נשואה מזה שנה לבחור מקסים שחולה המופיליה סוג A. הוא בן 28 וחולה גם בצהבת C.
קשה היה להכיר אדם חולה ולהנשא לו. עוד יותר היה קשה לספר על כך להורי שרצו את הטוב ביותר עבורי. אך לדעתי, וכעת גם לדעתם, זכיתי באדם נפלא והטוב ביותר עלי אדמות. אני מודה על כל יום שאנו ביחד.
אני לא אומרת שאין קשיים ורגעי משבר. אני יודעת שבמידה ויהיו לי בנות הן עלולות להיות נשאיות. אני מבינה כל מה שכרוך ואין יום שלא חושבים על זה. הצהבת אפילו מפחידה יותר. בכל מקרה, אני שמחה שיש פורום המופיליה. חבל שלא ידעתי קודם לכן.
אני מודה לרופאות שתורמות מזמנן לקיום הפורום. כמו כן ברצוני לומר שד"ר קנת היא רופאה מצויינת. לא הכרתי אותך באופן אישי אך שמעתי עלייך רבות. אני יודעת שהיית חלק חשוב בבריאותו של בעלי בזמן שהיה צעיר יותר ואני מודה לך על כך.
ברצוני לדעת האם עמותת עלה מקיימת כנסים לגבי חולי המופיליה מבוגרים? האם יש משהו חדש בחקר המחלה אצל מבוגרים? האם יש משהו שאני יכולה ללמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילויות העמותה
עידית אביבי29/04/2008שלום יעל
העמותה מקיימת כנס שנתי לחבריה בדרך כלל בספטמבר /אוקטובר בכנס מתקימות הרצאות מקצועיות עידכונים על פעילות העמותה וכן בחירות למוסדות העמותה על פי החוק.
מעבר לכך אנו מבצעים מספר פעילויות קבועות בשנה כגון סוף שבוע לפעוטות, הופעות לילדים בחנוכה, קייטנה בקיץ (לקצת יותר גדולים) וכן עוסקים בקידום עניניה של העמותה בכל תחום שניתן.
נשמח לעמוד לרשותך ולסייע במידת האפשר
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך לא קיבלתי תשובה
יעל30/04/2008האם עמותת עלה מארגנת כנסים בנוגע לחולי המופיליה מבוגרים?
האם יש חידושים בתחום ההמופיליה אצל מבוגרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס העמותה
עידית אביבי01/05/2008יעל שלום,
כנס לחברי העמותה הבוגרים מתקיים אחת לשנה בספטמבר/אוקטובר כאשר בכנס מתקיימות הרצאות מקצועיות על תחומים בהם אנו מעוניינים להעשיר את חברי העמותה (משתנה משנה לשנה) וכן ישנם עידכונים על פעילותה השנתית של העמותה, ופעילויות מתוכננות.
בנוסף מתקיימות בכנס בחירות למוסדות העמותה.
את האתר שלנו http://www.hemophilia.org.il אנו מעדכנים מעת לעת בחומרים מקצועיים עדכניים.
עידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וכל הכבוד :)
יעל01/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המופיליהחן23/04/2008
שלום רב, האם המחלה המופיליה כוללת גם את אלו שיש להם עודף קרישת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
יעל25/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע קיימת סכנת מוות<?בתיה17/04/2008
שלום רב, קראתי כתבה בנושא ולא ברור לי ממה ניתן למות, האם מדימום פנימי או חיצוני<?
דימום בלתי נשלט עלול להיות קטלני
פרופ' גילי קנת18/04/2008טיפול מתאים ומוקדם "מנרמל" את הקרישה ומונע מוות- כיום תוחלת החיים של חולי המופיליה זהה לקיים בשאר האוכלוסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)