מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ה"תפריט" שלידנה07/12/2007
שלום...
אני בת 13, גובה 1.56 ושוקלת 43
אני יודעת שזה מעט ושאני צריכה לעלות במשקל אז תוכלו להגיד לי אם איך שאני אוכלת בדרך כלל זה טוב, ומה לשפר?
בבוקר:
יוגורט עם גרנולה וקצת דבש
בבצפר:
לחמניה מקמח מלא עם גבינה (סקי 5%)
פרי
לפעמים חטיף כזה של קורני..
בצהריים:
מה שאמא מכינה בדרך כלל שניצל עם פתיתים/אורז/אורז מלא
אם זה לא שניצל אז עוף או קציצות ברוטב עגבניות
אחרי הצהריים:
מה שיוצא לי... פרוסת עוגה/מעדן/פרי/קורנפלקס...
בערב:
חביתה, לחם (בדרך כלל מקמח מלא אני יותר אוהבת ככה) , גבינה כלשהי וסלט לפעמים זה בלי החביתה איך שיוצא לי
או לחמניה מלאה עם גבינה צהובה ועגבניה או ביצה קשה
פעם בשבוע אמא שלי מכינה חלה מטוגנת (רק עם ביצה...)
אני אשמח אם תגידו לי אם אני אוכלת מספיק ומה אני צריכה לשפר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
דנה07/12/2007פעם בשבוע יוצא לי גם לאכול פיתה עם חומוס וסלט...
ובשישי יש ארוחה גדולה רק בערב אז בצהריים אני אוכלת פיתה עם חומוס, מרק עם אטריות...
ובקשר למשקל, לי אין בעיה עם איך שאני נראית לדעתי אני לא שמנה בכלל ולא רזה מדי... אבל אמא שלי אומרת שאני צריכה להשמין קצת, היא לקחה אותי לרופאה שאמרה שאני שוקלת מעט מדי לפני BMI... אבל רופא אחר אמר שהוא לא מתייחס לזה ושאני נראית לו בסדר גמור.
(אמא שלי לקחה אותי לרופא כי לפני שנה קיבלתי מחזור, אחרי זה עוד פעם ואז לא קיבלתי)
אין לי מושג אם זה קשור לזה...
בכל מקרה אני סתם רוצה לדעת אם אני אוכלת טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף עוד משהו
דנה07/12/2007בקשר לפעילות גופנית
פעמיים בשבוע יש לי אימון כדורסל של שעה ורבע, פעם בשבוע אימון טניס בקבוצה של שעה, פעם בשבוע אימון טניס פרטי של חצי שעה - 40 דקות...
ואם את צריכה כמויות של האוכל אז זה משהו כזה:
היוגורט זה בערך גביע אחד של יוגורמה (5%), וגרנולה בערך 3 כפות?
בצהריים או שניצל אחד גדול ואחד קטן או בינוני, או שלושה בינוניים... בדרך זה יוצא משהו כמו 6 כפות מהאורז/פתיתים ולפעמים זה גם פירה שכחתי לכתוב
בערב אם אני אוכלת חביתה אז פרוסה אחת של לחם ואם לא אז שתי פרוסות, גבינה זה כף-שתיים...
בעיקרון הכמויות זה איך שיוצא לי אבל זה מה שבדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה החלטת שאני רוצה לרדת במשקל?
דנה07/12/2007אני רוצה לדעת אם אני אוכלת טוב כי אני צריכה לעלות במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי אותך =\
דנה07/12/2007התכוונת למה אני צריכה לעלות במשקל או למה אני צריכה לרדת במשקל?
אם את גובה 1.59 ושוקלת 36 אז לא נראה לי שזה בסדר -_-
שאלתי אם אני צריכה לעלות ואם אני אוכלת בסדר לא אמרתי שאני רוצה לרדת במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי התגובות האחרונות
דנה08/12/2007שתי התגובות האחרונות היו למישהי שהגיבה לי וההודעה שלה נמחקה אז אל תתייחסו
אממ מצטערת שיצא לי יותר מדי הודעות ><* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעלות במשקל
רחל גרנות09/12/2007
שלום דנה,
חלק גדול מהמשתתפים בפורום בודאי מקנאים בך. את מהסוג שיכול לאכול יותר, כלומר, חילוף החומרים שלך מהיר. הגוף שורף יחסית יותר קלוריות. מניסיו ן שלי, זה די קשה לעלות במשקל. לפי התפריט שלך את אוכלת נכון ומגוון. אני בהחלט תומכת בדעתו של הרופא השני שהתייחס להתנהגות שלך ולמידת האנרגיה שלך. אני מבינה שאת נערה פעלתנית עם אנרגיות.
אולם, כדי להיות רגועים כדאי לעבור בדיקות דם כדי להיות בטוחים שאכן, הכל בסדר. אם אינך מקבלת ווסת בצורה סדירה כדאי להתייעץ גם עם רופא מומחה.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דנה09/12/2007עברתי בדיקות דם ובאמת יצא שהכל בסדר, אבל בכל זאת אומרים לי שאני צריכה לעלות במשקל.
השבוע יש לי עוד פעם תור לרופאה הראשונה אז נראה מה היא תגיד...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפריט שלינועה04/12/2007
שמעי אני אוכלת ככה :
1. אין ארוחת בוקר
.2אחרי בית הספר אני מנשנת משהו
.3 אוכלת ארוחת צהריים
4.ובהתחלת השבוע התחלתי לאכול בארוחת ערב שבוע קודם התחלתי לאכול טוסטים ביצת עין סלט .. ועוד או חטיף .
אני מאוד אשמח עם תכיני לי תפריט .. בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נועה04/12/2007ארוחת צהריים היא: ספגטי,קציצות,תפו"א , לחם , אה ובזמן האחרון אני לא אוכלת גבינה או קוט'ז
ובלי שום קשר הייתי רוצה שלא תעשי לי תיקון אלא מה לאכול מה ליקנות אין לי שום בעי הליקנות דברים רק תגידי לי מה וכמה
מחכה לתשובה ,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
רחל גרנות04/12/2007
שלום נועה,
מדוע את לא אוכלת ארוחת בוקר? הרי את בעצם יוצאת ליום עבודה בלי דלק. זאת לא חייבת להיות ארוחת בוקר של בית מלון. מה דעתך על פרוסת לחם עם קצת גבינה, או אולי כוס קורנפלקס עם חלב? אני מקווה שאת לוקחת איזה סנדוויץ' לבית הספר. אני שמחה שהתחלת לאכול ארוחת ערב. הבחירות שלך לארוחת ערב מצוינות. לא לשכוח גם את השתייה, לפחות 10 כוסות. ואני מקווה שגם ירקות נמצאים בתפריט שלך.
בתיאבון,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
נועה05/12/2007תודה רחל אני מאוד מודה לך ואם יוצא לי אני אוכלת פירות.. בייוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי..נועה03/12/2007
שלום לכם ,
אני בת-אל ילדה בת 10 וחצי שמנמנה קצת (30) ק"ג ו148 ס"מ
רציתי שתעזרו לי אני רוצה להיות רזה לא מלאה ולא שמנמנה אני רוצה שהבטן תרד מה עלי לעשות ?
אני עושה פעילות ספורט פעמיים בשבוע רבע שעה אימון ספורט מטעם בית הספר ואני בחוג ז'אז , .
פעמים בשבוע שני וחמישי . אשמח אם תעזרו לי אפילו אם תגידו לי מה לאכול מאוד אודה לכם .
אל תשלחו לי הודעה למייל כי אני לא קוראת אולי יש שם וירוסים באתרים שלחו לי ב-פורום תשובה .. תודה .
נ.ב - אני לא כותבת מאיפה אני שלא יוכלו לזהות אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי..
נועה03/12/2007היתבלבלתי ..
נועה רשמתי בת-אל סורי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בירידה במשקל
רחל גרנות03/12/2007שלום לך יקירה,
אני מבינה שאת מרגישה שיש לך עודף משקל וזה מפריע לך מאד. קשה לי לתת לך תפריט כללי, כי הרי אני לא מכירה אותך. תפריט חייב להיות מתאים לכל אחד אישית. הרי לא יתכן שאותו תפריט יתאים לרבים. בכל אופן, אני מציעה לך לבנות תפריט שיכלול ארוחת בוקר, סנדוויץ (מלחם ולא לחמניות, פיתות וכו') לבית הספר, ארוחת צהריים, ארוחת ארבע קלה וארוחת ערב. חשוב לזכור שצריך להיזהר לא מהאוכל אלא מהשטויות. עוגייה הכי פשוטה שוות ערך לפרוסת לחם או 2 פרוסות לחם קל. ומה משביע יותר? בתפריט כללי ירקות (אפשר לאכול מהירקות חופשי, ללא הגבלה), לחם, עוף, מוצרי חלב, פירות וקצת ממתקים. אל תשכחי לשתות מספיק, לפחות 10 כוסות שתייה ביום.
ואגב, גם אם תישארי במשקל שלך ורק תגבהי, זה אומר שירדת במשקל. ואנא, לא לעשות שום דיאטה דרסטית, חבל שזה יפגע בגדילה שלך.
אז, שיהיה בהצלחה, רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהדנה02/12/2007
תודה רבה על התשובה שהחזרת לי אים אני יתקל בעוד
בעיות אני ישאל אותך:)
דנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה 2 לדנה
ד''ר הגר שפר04/12/2007יופי מתוקה, שיהיה לך המון בהצלחה עם התפריט ותעדכני אותי איך הולך לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט...לינה02/12/2007
שלו שמי שחףף ואני בת - 14.
גובהי בערך כ-מטר 50 ומישקלי כ-44.4 .
אני שמנמנה...אבל כולם אומרים שזה לא נכון..
הייתי רוצה שתיבני לי תפריט..
התפריט היומי שלי הוא:
בבוקר אני לא אוכלת..אלא רק בבצפר בארוחת 10.לבצפר אני לוקחת 2 סנביצים,גבינה, ביצה,אבוקצו. ופרותת
בצוהוריים -אוו אוכל של אמא(שניצל קציצה אורז תפוח אדמה) אוו פיצה מקדונלס.
בניים-חטיפים,קרונפלx.-לרוב אני אוכלת משעמום..
בערב לחם עם ביצה גבינה,טוסטים,קרונפלx.
ברוב היום אני שותה פטל...ניסיתי לישתות פטל דאיט אבל זה מגעיל...
מקווה שתעזרי לי דחוףף!!
(יש לנו עוד חודש יום בריכה בבצפר והייתי רוצה ללכת עם בקיני מקווה שתביני אותי ותעזרי לי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשחף
ד''ר הגר שפר02/12/2007הי שחף
המשקל שלך ממש נמוך ולא גבוה בכלל- את ממש אבל ממש לא שמנה.
אבל אפשר וכדאי לעשות שינויים בתפריט:
1. לאכול ארוחת בוקר
2. לקחת רק סנדביץ' 1 לבית הפר, אלא אם כן זה יום ארוך
3. לאכול בחוץ רק פעם בשבוע
4. לשתות מים ולא מיץ פטל
5. לעשות שעה של פעילות גופנית ביום
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאת שוב אני...ללי02/12/2007
היי,
אני יודעת שאתם כותבות שלא צריך להתייחס לטבלאות וכו'
אבל זה באמת חשוב לי
[אני מידה 36 :( ]
ככה שבאמת חשוב לי לדעת אם אני בסדר
ובנוסף אשמח אם תבני לי תפריט
אני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע
אני אוכלת בבוקר תה ועוגייה/קרקר
בשעה 10 אני אוכלת סנדוויץ' עם גבינה/שוקולד
בצהריים אני בדרך כלל אוכלת שניצל /ספגטי/קציצות
ובערב אני אוכלת ארוחה בינונית של בדרך כלל שניצל / פיתה עם חומוס/דג בתנור בתוספת ירקות ובדרך כלל תפוחי אדמה מבושלים
אשמח לקבל תפריט... ותשובה לכל מה ששאלתי =]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לללי
ד''ר הגר שפר11/12/2007המשקל שלך תקין לגמרי, עובדה שאת מידה 36 שזה מצוין.
לגבי התפריט יש מקום לשיפור:
בוקר
תה ועוגייה/קרקר - עדיף לאכול יוגורט או פרוסה עם גבינה
בשעה 10 אני אוכלת סנדוויץ' עם גבינה/שוקולד - כמובן עדיף גבינה או פסטרמה - שוקולד פעם 1 בשבוע בלבד.
צהריים
שניצל /ספגטי/קציצות - עדיף חזה עוף לא מצופה ( צ'יקן סטייק אפשר גם מאמא עוף ) קציצות כדאי מבושלות ולא מטוגנות וצריך להוסיף גם ירקות לארוחה.
ערב
שניצל / פיתה עם חומוס / דג בתנור בתוספת ירקות ובדרך כלל תפוחי אדמה מבושלים
עדיף חזה עוף לא מצופה, לפיתה עם חומוס תוסיפי פסטרמה או 2 ביצים וארוחת הדג מושלמת כמו שהיא.
כמובן לשתות 10 כוסות מים ביום
ואת בדרך לגוף עוד יותר חטוב ובריא...
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהדנה02/12/2007
רשמתי לך את התפריט שלי.
את לא עונה
מקווה שתעני במהרה..
דנה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט לדנה
ד''ר הגר שפר02/12/2007הי דנה, לא הייתי מול המחשב כמה ימים, אז אני חוזרת אליך רק עכשיו.
תיקונים לתפריט:
דגנים טוסטים גבינה צהובה שותה שוקו או תה
- לאכול טוסט מלחם קל עם עמק לייט
בצהריים:עוף תפוחי אדמה מרקים לפעמים אבל לעיתים רחוקות ג'אנק פוד ספגטי
לאכול תמיד מנת בשר גדולה+ כוס פחמימות + ירקות
שותה לפעמים שתייה מתוקה לפעמים חטיפים אבל לא שוקולד.
לוותר על שתיה מתוקה ולשתות הרבה מים, לוותר על חטיפים עתירי שומן ולהעדיף בייגלה, קרמבו או כמובן פירות
ערב:לפעמים בורקסים או פרוסה עים קוטג' עוגות פיצה אממ זהו ניראלי
פרוסה עם גבינה זה מצוין אבל עדיף להוסיף גם ביצה.
פיצות ובורקסים הם עתירי שומן רווי, לא מומלץ לאכול יותר מפעם בשבוע.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ..רונית01/12/2007
שלום , אשמח אם תוכלי לעזור לי ..
קוראים לי רונית , אני בת 14 ואני אשמח אם תוכלי לבנות לי תפרטי יומיומי(( =
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ד''ר הגר שפר02/12/2007הי רונית
תרשמי לי מה את אוכלת ביום, כמה את שותה ומה וכמובן כמה פעילות גופנית את עושה בשבוע ואז אני אעזור לך לבנות תפריט בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!!מירב30/11/2007
היי רציתי לדעת אם המשקל שלי תקין
גובה: 1.45
משקל: 37
תהנו מהר ככל האפשר,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מירב30/11/2007אני בהודעת שלי להנות זה מהמילה לענות אבל לא רשמתי טוב זה היה אמרו להיות לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תיקון..
מירב30/11/2007סליחה אבל במקום בהודעת שלי זה- בהודעה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל הרצוי
רחל גרנות01/12/2007
שלום לך,
אני יודעת שרובו רוצים לדעת "אם אנחנו בסדר". זה נכון לגבי משקל ודברים נוספים. זה כל כך חבל שטבלאות שנכתבו בתחילת המאה הקודמת או נוסחאות שלוקחות בחשבון רק גובה ומשקל, ממשיכות לקבוע את מצב רוחנו ומשפיעות על שביעות הרצון והדימוי העצמי שלנו.
יש אנשים ששוקלים יותר ממה שהם נראים ויש כאלה שנראים הרבה פחות ממה שהם שוקלים.
אני לא יכולה לדעת אם המשקל שלך נכון בלי לראות אותך.
הדבר החשוב הוא מה דעתך? האם את במשקל תקין?
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...לילי30/11/2007
אני רשמתי קודם את הפרטים שלי וחזרתם אליי בתשובה שהיא שקודם צריך הסתכל במראה ולאהוב מה שרואים אז אני יכולה להגיד שאתם צודקים אבל אני לא אוהבת את מה שאני רואה!
אני יחזור שוב על הפרטים שלי ועם תוכלו להגיד לי כמה אני צריכה לשקול ולעזור לי לחבר לעצמי תפריט יש לציין שאם אתם מחשיבים בלט וג'אז לספורט אז אני עוסקת בזה!
פרטים: גיל: כמעט 12 גובה: בין 1.59-1.60
תודה רבה ומקווה שתוכלו לעזור לי לילי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
לילי30/11/2007יש לציין שהשנה תיהיה לי בת מצווה
אז זה ממש ממש דחוף והיא הולכת להיות בקרוב!!!
תודה לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב ללי
רחל גרנות01/12/2007
שלום ללי,
אני חוזרת שנית שאני לא יכולה לומר לך מה המשקל הרצוי שלך. אני מבינה שאת עוסקת בספורט, ריקוד. זה נהדר. התפריט המתאים לך הוא לפחות 1500 קלוריות ביום. פחות מזה עלול לפגוע בצמיחה.
אולי כדאי שתיפגשי עם איש מקצוע לשיחה קצרה כדי שתוכלי להירגע.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץ =]דחוף מאוד =<30/11/2007
רציתי להגיד קודם שאני המון בפורום הזה, בלי שום קשר למתי שאני צריכה לשאול שאלה, שלחתי פעם אחת בעיה ובאמת תודה על העזרה =]
השאלה שלי היא כזאת -
אני רואה פה בנות שכותבות שהן למשל 1.58 ושוקלות 50 בערך וחושבות שהן צריכות דיאטה,
ולמשל אני 1.53 ושוקלת 51 ואני ממש לא שמנה, ככה לפחות אומרים ומחמיאים לי כל הזמן שהגוף שלי ממש יפה כי אני עובדת עליו המון והוא גם מעוצב,
אבל עצם העובדה שהמשקל שלי והגובה שלי די קרובים אחד לשני [למרות שהפעם שקלתי איזה 54 - 55]
די מתסכלים אותי, אני רוצה לשקול בסביבות ה 48 - 49.
אבל נורא נורא קשה לי לרדת, לא פעם ולא פעמיים הגעתי ל49.7 וכאלה..
אבל מיד לאחר שבוע העלתי ל50 או גג 51..
המבנה גוף שלי לא צר, הוא צר בינוני [אגס]- מהבטן התחתונה והאגן הוא יותר עגול ורחב..
ואני יודעת שיש למבנה גוף השפעה / משקל שמתאים למבנה.
ורציתי לדעת איך בכל זאת אני יכולה לרדת ל 49 - 48 ואם את ממליצה לי בכלל..
תודה רבה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמ עוד משהו [=
דחוף מאוד =<30/11/2007אני רוצה לרדת כי אני עדיין לא מרגישה טוב עם עצמי למרות המחמאות והכל..
ואני עדיין די מפחדת מהדבר הזה שנקרא אוכל, כל מה שאני אוכלת תמיד נראה לי הרבה מדי..
איך אפשר להיפטר מזה ולא לחשוב על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד, אור
רחל גרנות01/12/2007
שלום אור,
המסר שלך הוא בדיוק למה שאני מתכוונת. המשקל (ה-ק"ג) לא תמיד משקפים כיצד אנחנו נראים. הנה,
את למרות שאולי שוקלת מעט יותר מהבנות ששואלות, נראית מצוין ונדמה לי שאת מרגישה כך. הפעילות הגופנית שאת עושה מעצבת את הגוף והתוצאה? נראים טוב יותר. וכעת, לשאלה השנייה, בקשר לירידה נוספת.
לכל אחד מאיתנו יש נקודת תיכנות גנטית של משקל. כלומר, כמה נשקול זה לעיתים קבוע בגנים. זה לא אומר אם יש לי נטייה גנטית להשמנה שאני חייבת להיות שמנה. זה אומר שאצטרך לשים לב יותר. אולם, הגוף לא מעונין לרדת מתחת לנקודת התכנות שלו. המאמץ צריך להיות הרבה יותר, ובינינו, אני ממש לא חושבת שזה כדאי. לא כדאי להיכנס לעולם הזה של דיאטות.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה והודעה לבנות:
דחוף מאוד =<01/12/2007בתור אחת שנכנסה לעולם של דיאטה והיה לי מאוד מאוד קשה לצאת ממנו,
עשיתי המון שטויות שפגעו בי כי לא הייתי צריכה דיאטה וניסיתי בכוח,
רק בזמן האחרון יצאתי מזה..
רוב הפעמים הבנות שרושמות פה דברים היחס בין המשקל שלהן לגובה מצויין,
וספורט הפיתרון =]
כמעט בכל מקום יש סטודיו סי או מכון כושר או חוג התעמלות..
צאו להליכה עם חברה או עם מוזיקה..
זה כדאי, זה שווה וזה גורם להרגיש טוב עם עצמך (:
אל תוותרו לעצמכן בקשר לאוכל ותאכלו מה שאתן אוהבות, במידה..
ככה גם לא תצטרכו להרגיש חסכים וגם תהנו בלי ייסודי מצפון (:
3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:]AnaT29/11/2007
שלום אני בת 14..ואני רוצה שיהיה לי אגן צר..באזור הבטן כילו...אז מה אניצריכה לעשות?? איזה תרגילים מסויימים!?..
תודה==]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לעיצוב
רחל גרנות29/11/2007
שלום לך,
צריך לקחת בחשבון שלכל אחד מאיתנו מבנה גוף שלו. יש דברים שאי אפשר לשנות לחלוטין.
אפשר , כמובן, לשפר את המצב. יש תרגילים שמיועדים לעיצוב יריכיים ובטן. אם תתמידי בתרגילים אלה, בטוחני שתרגישי בתוצאות המקוות.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטחסוי-יעל29/11/2007
היי זאת שוב אני,
רציתי לשאול אם תוכלי לעזור לי לבנות תפריט...
ותוכלי להציע לי דברים שיוכלו לעזור לי להוריד לפחות 10 קילו?
פשוט השנה תהיה לי בת מצווה ואני רוצה להרגיש בנוח עם הבגדים,
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב...
חסוי-יעל29/11/2007תודה שהחזרת לי תשובה! =]
וכן, את צודקת ב100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מתאים
רחל גרנות29/11/2007
שלום לך,
את נבקשת שאכתוב לך תפריט להורדה במשקל. אולם, איני יודעת דבר עליך. תפריט צריך להיות מותאם לכל אחד מאיתנו. צריך לקחת בחשבון אורח חיים, פעילות גופנית, אהבות של כל אחד. הדרך הטובה ביותר שאת תלמדי לבנות את התפריט המתאים לך. תפריט של 1200-13000 קל' ביום יעזור להוריד אותך במשקל. התפריט צריך לכלול את כל אבות המזון, כלומר, ירקות, פירות, לחם ופחמימות אחרות, עוף, בשר וכמובן, חשוב להקפיד על שתייה מרובה.
בהצלחה, רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
חסוי-יעל29/11/2007תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהדנה=>28/11/2007
היי אני דנה בת 14 וחצי ורציתי להוריד בערך 2ק"ג אני רוצה שתעזרי לי לבנות תפריט אילו דברים מותר אילו אסור מקווה שתעני לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר הגר שפר29/11/2007הי דנה
תרשמי לי מה את אוכת ביום יום ואני אתקן לך את התפריט בשמחה
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דנה=>29/11/2007קודם כול תודה על העזרה שלך...
אז כחה בבוקר אני אוכלת לפעמים דגנים טוסטים גבינה צהובה שותה שוקו או תה
בצהריים:עוף תפוחי אדמה מרקים לפעמים אבל לעיתים רחוקות ג'אנק פוד ספגטי שותה לפעמים שתייה מתוקה לפעמים חטיפים אבל לא שוקולד.
ערב:לפעמים בורקסים או פרוסה עים קוטג' עוגות פיצה אממ זהו ניראלי
מקווה שתוכלי לעזור דנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה...לילי28/11/2007
שלום שמי לילי אני אניבינואר יהיה בת 12
והגובה שלי הוא בין 1.58-1.60 כמה אני צריכה לשקול?
בבקשה תעני לי לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושוב המשקל הרצוי
רחל גרנות29/11/2007
שלום לילי,
זו אחת השאלות הנפוצות ביותר. אנשים מתייחסים רק לגובה ולמשקל וזה די חבל, כי יש דברים
נוספים. יש אנשים ששוקלים יותר ממה שהם נראים ולהיפך. אז מה דעתך שנתעלם מכל הטבלאות והנוסחאות ופשוט התבונני בנראה, אבל בעיניים אוהבות.
אני מקוה שתאהבי את מה שאת רואה ולא תצטרכי להסתמך על איזו טבלה או נוסחה.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)