מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה ...קורל .20/10/2007
שלום ,
אני קורל בת -13 גובה : 149 [נמוכה] ,
אני שוקל 66 אני חייבת תפריט דחוף !
האם תוכלו לעזור לי ?,
ברגע שאקבל את התפריט ממך ,
אבקש שלא תכללי בו :
מיץ , לחם , חטיפים , בשר , [ צמחונית] ,
טונה, דגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ..
קורל .20/10/2007הגיל שלי ,
זה גיל שכבר מסתכלים על מראה חיצוני ...
אני לא כ"כ אוהבת לעשות ספורט ..
כיאלו אני מנסה אבל עוצרת באמצע ..
אני לא מצליחה לעשות הרבה
מה עושים איתי ?
אני בבעיה חמורה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקורל....
חסויה21/10/2007לפי איךשעונים פה לילדים קודם כל תערכי בדיקת b.m.i יש את זה בכמה אתרים באינטרנט....
דבר שני-את צריכה תבנית אוכל שבה מה שרשום את אוכלת במהלך היום שיהיו או שלוש ארוחות גדולות ובינים פרי או חטיף בריאות או לעשות חמש ארוחות +קטנווות+ביום...
(בתוך הטבלאהצריכה להיות את פירמידת המזון זתומרת שאת כוללת לפחות דבר אחד מכל דבר שנמצע בפירמידת המזון)
דבר שלישי-תשתי הרבה מים מומלץ מאוד זה עוזר להעביר רעב....
דבר רביעי-תנסי לשלב קצת פעילות גופנית לא חובה הרבה.
דבר חמישי-אל תשכחי גם לרבות באכילת ירקות!!!זה בין הככי חשוביםם...
דבר שישי- ב-ה-צ-ל-ח-ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקורל
ד''ר הגר שפר22/10/2007הי קורל
התפריט שאני מציעה לך הוא:
בוקר: 1/2 כוס דגני בוקר ברן פלקס+ יוגורט
ארוחת עשר:
סנדביץ' מלחם קל עם קוטג' או אמק לייט או ביצה
צהריים:
תחליף חזה עוף של טבעול + 1/2 כוס תוספת + ירקות
או
מג'דרה
ארוחת ארבע:
קרמבו או מעדן חלב
ארוחת ערב:
2 ביצים + גבינה+ ירקות+2 פ' לחם קל
או
2 טוסטים מחלה קלה + סלט יווני
בהצלחה
ותעדכני אותי איך הולך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל .24/10/2007הגר ?
היום התחלתי את הדיאטה ,
בבוקר לפני הב'צפר :
אכלתי : מעדן דניאלה עם שקית שוקו .
בצהריים:שחזרתי ,
אכלתי:בגט עם חביטה [2 בצים] ו3 חתיכות עגבניה בפנים ,
אח"כ אכלתי :2 תפוחים .
וזהו בערב אני אוכל :סלט ..
בתודה .:
קורלל ,
רק תגידי לי אם זה טוב או הרבה אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לקורל
ד''ר הגר שפר24/10/2007הי קורל
בקשת תפריט לדיאטה ולא אכלת שום ארוחה לפי התפריט, אז קשה לי האמין שתצליחי לרדת ככה במשקל.
ארוחת הבוקר גדולה מידי.
דילגת על ארוחת 10 וזה גרוע מאד
אכלת בגט ( לא כתבת כמה ) בצהריים, רוב הסיכויים שזה היה יחסית הרבה בגט
2 תפוחים זה בסדר לאחה"צ
אבל לאכול רק סלט בערב זה לא מספיק- איפה החלבון?
תנסי להצמד לתפריט שנתתי לך לפחות שבועיים, או שתלכי לדיאטנית שתתאים לך תפריט אחר , אבל אל תמציאי לעצמך תפריטים, את לא יודעת מה הגוף שלך צריך ויכולה לעשות לעצמך נזקים לגדילה וההתפתחות התקינים.
מקווה שתפנימי ותיישמי
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל .25/10/2007אני יודעת שלא עמדתי בתפריט שלך ,
אני לא כ"כ אוהבת תמאכלים האלו .
וב-10 אני בבצ'פר ואני לא אוכלת בצ'פר .
קורל :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר ..
רובין30/10/2007אם אפשר בלי אוכל ב-10 כי אני בבצ'פר ואני לא אוכלת שם .
3 ארוחות בוקר צהריים ערב .
בתודה : קורללל 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חדשה לקורל
ד''ר הגר שפר30/10/2007קורל
אני ממליצה שבכל זאת תקחי ארוחת 10 קטנה: סנדביץ' קל עם גבינה.
או אולי מעדן 0% או משקה בוקר 0%.
זה חשוב לחילןף החומרים שלך ובשביל שלא תגיעי רעבה מידי לארוחת צהריים.
תנסי את זה לחודש ואני בטוחה שתראי שינוי.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי התפריט לקורל
ד''ר הגר שפר30/10/2007קורל
התפריט שרשמתי לך לא קשור למצב כלכלי.
דניאלה עולה כמו יוגורט רגיל או מעדן 0%
ובגט ונקניק זה יותר יקר מעוף עם תוספת וירקות.
תסבירי להורים שחשוב לך לרדת במשקל, תראי להם את התפריט ותבקשי שיעזרו לך.
את יכולה גם ללכת איתם לדיאטנית של הקופת חולים, זה מאד זול.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר ..
רובין30/10/2007ערב טוב ,
אני ילך על התפריט ..
אני ינסה לאכול ב-10 .
תודה על הכול ,
קורל :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר : ]
רובין03/11/2007הגרייייייייי ,
אני כבר כמה ימים אם התפריט ..
אני מרגישה מצויין ..
תודה על הכוללל : ]
קורללל 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרדת לפחות 5 קילומורן20/10/2007
אני ממש שמנה אמרו לי שהמשקל הוא לא כ"כ עודף אבל יש לי בטן ענקית שממש אני כבר מתביישת בזה וכמעט לא מוכנה לצאת מהבית ליציאות בגללה
אני כיתה י"א 1.53 נתקעתי בגובה קצת ואני שוקלת 60
אני חייבת להוריד את הבטן ,עכשיו זה גיל שמסתכלים על מראה חיצוני.
אני מתחילה לא לאהוב את עצמי וזה לא טוב
אני מתייאשת מלעשות ספורט אני עייפה מזה שונאת את זה ולא נהנית בכלל
ואחרי הספורט אני אוכלת מלא
יש לי חולשה לחטיפים שוקולדים וסתם לאוכל מטוגן ומשמין
איך מורידים את הבטן?
ומה עושים שאין כוח לעשות ספורט?
פעמיים בשבוע חצי שעה הליכה בקצב בינוני מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למלי
ד''ר הגר שפר22/10/2007הי מלי
עודף המשקל שלך מאד קטן ואת הבטן ניתן להוריד עם תזונה נכונה ותרגילי בטן.
כדאי לעשות כפיפות בטן יום-יום, 50 כפיפות בכל פעם.
לעשות רק פעמיים בשבוע הליכה של חצי שעה זה לא מספיק. צריכים לעשות 5-6 שעות ספורט בשבוע בכדי לשמור על משקל תקין.
כמובן שכדאי להוריד ממתקים וחטיפים ושתיה מתוקה.
לגבי כול לעשות ספורט, תחשבי על הגוף היפה שיהיה לך בזכות זה וזה ייתן לך מוטיבציה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלי, עניתי לך תשובה במודעהרוית18/10/2007
I LOVE חלב אבל כנראה לא שמת לב ודלגת עליה. אודה לך אם תקראי אותה.
תודה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לתשובה
שלי ראכמוט22/10/2007הי,
ראי תשובה חדשה.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מממש צריכה עזרה אבל ממשאושרר18/10/2007
אוקי ככה לפני שנה וחצי הייתי ממש שמנה ואז התחלתי לעשות דיאטה
אני אוכלת ארוחה אחת ביום בלי לעשות ספורט או דברים כאלה
מאז הורדתי 20 קילו שזה לא הרבה והיום אני שוקלת 57 קילו ואני מטר 65
ואני עדיין שמנה אני אוכלת 2 שניצל טירס ו3 קרקרים היום ואני שותה
3 פעמים ביום תה טיבטי ואני עדיין שמננננה
יש לי בטן כזאת צמיג ובאאאאא לי למווווות כאילו מה אני צריכה לעשות
כדי להיווות רזהההההה ?!
בבקשה תעזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאושר
שלי ראכמוט22/10/2007שלום לך,
לא כתבת מהו גילך- אבל לפי הנתונים שרשמת את נמצאת במשקל תקין ואת בכלל לא שמנה!!!
את עושה דיאטת כאסח שלא בריאה - בשום גיל !!!
אני חושבת שכדאי לך לפנות לדיאטנית בקופ"ח או במסגרת אחרת לייעוץ אישי פרטני כי אני חושבת שאת צריכה תמיכה ועזרה באופן יותר אישי כדי להתחיל לאכול בצורה יותר בריאה וגם כדי לשמור על משקלך הנוכחי- כי את לא צריכה לרדת במשקל.
לאכול ארוחה אחת ביום ולשתות תה טיבטי יכול לגרום לך לחסרים תזונתיים.
אם תרצי לדבר- את יכולה להשאיר לי הודעה אצל המרפאה של ד"ר לוי או לעדכן אותי בהמשך דרך הפורום
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההעדי16/10/2007
שלום,
שמי עדי אני בת 16 והתחלתי דיאטה לפני כמה ימים..
ברצוני לדעת כמה פעמים בשבוע ובמשך כמה זמן
אני צריכה לעשות פעילות גופנית על מנת לרדת במשקל
הכי מהר וכמה שיותר ? כי אני צריכה לרדת ולא מדובר ב10 קילו אלא בהרבה יותר!
אשמח אם תעזרו לי
בברכה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי
שלי ראכמוט17/10/2007שלום לך,
דבר ראשון - ייתכן שאת חושבת שאת צריכה לרדת במשקלואולי את נמצאת במשקל תקין.
אם תוכלי לרשום לי- מה משקלך וגובהך אני אכל להגיד לך אם את במשקל תקין או לא.
דבר שני- במיוחד בגילך לא כדאי לרדת במשקל הרבה, אלא בהדרגה כדי שהירידה תישמר לאורך זמן ולא תעלי את הכל בבת אחת.
רצוי להתחיל עם פעילות של פעמיים - שלוש בשבוע ולעלות את התדירות ליום כן - יום לא (אם באמת צריך לרדת במשקל), כדאי להתחיל בחצי שעה ולעלות ל45 דקות - שעה (שוב - תלוי בכמה צריך לרדת וגם במה את אוכלת).
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
עדי20/10/2007אני יודעת שאני צריכה, אני במשקל לא תקין לגובה שלי 1.73 כמה אני אמורה לשקול ביחסית לגובה שלי? שאוכל לדעת כמה אני צריכה לרדת בכדי להגיע ליעד..
לי אמרו שאני צריכה 4 פעמים בשבוע שעה...אבל אמרת לי 3 בין חצי שעה לשעה
אני יודעת שזה לא ממש בריא דיאטות בגיל כזה אבל אין לי ממש ברירה
זה הגיל שאפשר להנות בו משהו שאני לא עושה כמו שצריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למשוויובל15/10/2007
שלום, שמי יובל אני בת 14 וחצי, גובה 1.58 ומשקל 47.
בחופש הגדול ירדתי 3 ק"ג (לא במתכוון, פשוט אכלתי פחות דברים משמינים וזה..) כשהייתי אצל הרופא לבדיקה שגרתית והוא ראה שירדתי, הוא אמר שעוד כמה חודשים אני צריכה לחזור אליו ולראות אם אני עדיין ממשיכה לרדת. לפעמים אני מרגישה את הכובד של הגוף ואז זה קצת מפריע לי, ואז אני שוב פעם מנסה לאכול פחות דברים משמינים.. השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות, והאם המשקל שלי תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליובל
שלי ראכמוט17/10/2007שלום,
לפי כל הנתונים שרשמת, משקלך תקין - לכן אין שום סיבה שתנסי לאכול דברים פחות משמינים.
חשוב מאוד שתשמרי על אורח חיים בריא, תקפידי על ארוחות מסודרות - ארוחת בוקר, ארוחת עשר בבית ספר, עוד כריך אם את נשארת מאוחר בבית ספר, ארוחת צהרים, ביניים וארוחת ערב.
אם את עושה פעילות גופנית, רצוי שתהיה מתונה פעם- פעמים בשבוע עד 45 דקות ולא יותר מזה, ואם את לא עולה במשקל- אז להפסיק עם הפעילות.
אני אשמח אם תרשמי לי מה את אוכלת עכשיו , כדי שאוכל להעריך- אם את אכן מקבלת את כל רכיבי התזונה שחיונים לגדילתך.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט:/?מורן14/10/2007
אני עשיתי שבוע הליכה של 45 דקות בכל פעם יום כן יום לא
אבל אין לי כבר כוח לעשות אין לי מצב רוח וזה מעייף ומייאש אותי
מה עושים?אני חייבת להרזות
אני שוקל 64 1.59 ואני בכיתה ח'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשמנמנה
דבר ראשון - את לא נמצאת בעודף משקל משמעותי, לכן עדיף מאוד להיכנס לנושא הפעילות הגופנית בהדרגה.
תתחילי לעשות פעמיים בשבוע הליכה - אפילו של חצי שעה ולאט לאט תעלי את זה ל45 דקות או ליום כן - יום לא חצי שעה.
אם תקפידי גם על התזונה - את תראי שבסוף זה ישתלם, את צריכה לשמור על משקלך הנוכחי ולהמשיך לגבוה.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוף [:חסויה <:13/10/2007
באיזו דרך אני יוצרת קשר עם דיאטנית לטיפול רציני של הרזייה כולל שקילות והכל ,
אני בת 16 אבל יש לי חברת ילדות שעוד מ'ס חודשים יש לה בת מצווה והיא שמנה ,
היא רוצה להרזות ,
היא ילדה מהממת ואני אהיה מאושרת לראות אותה רזה . .
איך הולך טיפול ?
איך יוצאים קשר עם מישהו שיכול לעזור ?
תודה לכל העונים [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסויה
שלי ראכמוט14/10/2007שלום,
אני שמחה מאוד לשמוע שאת דואגת לחברתך וחשוב לך לתמוך בה ולעזור לה.
אחד הדברים הכי חשובים בירידה במשקל שגם חברתך תרצה לרזות ואת כתבת שהיא רוצה.
במרפאה של ד"ר לוי יש אפשרות ללווי דיאטנית צמוד , עם שקילות ועם מפגשים שבועיים או קבוצה לגיל שלה.
ניתן להתקשר ל 036764880 - ולתאם פגישת חינם לאבחון וייעוץ .
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופה,בבקשה .חסויה .ש.13/10/2007
שלום ,
אני בת 13 ,הגובה שלי מטר 64 ,שוקלת 75 וזקוקה לעזרה .
הלכתי לדיאטנית ,הדיאטנית אמרה לי שיש לי גזרה ,ועם אני אשקיע הבטן תרד .
היא הביאה לי תפריט, ואני עושה מה שהיא אומרת ,מגיל חמש הייתי עד 7 ,ירדתי 10 קילו סה"כ ,
הלכתי לא מזממן הביאה לי תפריט עשיתי חצי שנה, התאיישיתתי, כלום לא עזר.
אבא שלי שמן ,וסבתא שלי ז"ל גם הייתה בקיצור, המשפחה שמצד אבא שלי הם שמנים,
מצד אמא בכלל לא .
ואולי ירשתי את הגנים מצד אבי ,איני יודעת .
בהתחלה לפני חודש חודשיים ,
עשיתי פעילות גופנית של 30 דקות ביום במשך שבועעים ,
אחרי זה 40 דקות ביום במשך שבוע ולבסוף כל שבוע 60 דקות ביום הליכה.
בבית אני עושה כפיפות בטן 10 דקות ,שכיבות סמיכה אני מעדיפה פחות וזה לא נוח לי ,
5 -10 דקות תלוי ,
כפיפות ברכיים 5-10 דקות ,כפיפות ירכיים 5-10 דקות .
מה שאני אוככלת ביום זה :
בבוקר שותה מים /חלב ,
בבצפר אני אוכלת :
סנדוויץ' עגבנייה+גבינה צהובה לפעמים ,
לחמניה שחורה +סלט טונה ,
+ פרי :
תפוח/אגז/קלמנטינה תלוי .
אני ממש ממש שונאת מלפפונים ,אני אלרגית להם .
בצהריים כשאני חוזרת יש כל מיני לפעמים :
חתיכת עוף ,כוס אורז/פסטה .
עם ירקות בצד/סלט ירקות הכוול את כל הצבעים + שמן זית קצת, פלפל מלח .
דג מבושל / על אדים ,עם ירקות מבושלים +סלט /ירקות חתוכים .
בערב :
יוגורט ,או סלט ,או דגנים [עם יש לא תמיד ],או כל דבר קל אחר .
בין הארוחות אני אוכלת פרות .
ורציתי להזכיר גם שאני יושבת המון זמן מול המחשב,
ואני יודעת שזו בעיה .
זקוקה לעזרה כמה שיותר מממהרר .
בתוודה חחסוויה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
חסויה .ש.13/10/2007ישלי גם ירכיים נפוחות ,ממש שמנות ,והיידיים למעלה הזרועות לא ממש אבל ממש בירכיים ,
ושאני זזה זה גם זז ואני ממש מרגישה את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסויה
דבר ראשון . אני חושבת שזה נפלא שאת עושה פעילות גופנית - במיוחד שאת משלבת בין פעילות שמחזקת את הבטן ופעילות ארובית. אני רק מציעה ללכת יום כן - יום לא , ולא כל יום שעה. אם בהמשך תרצי להעלות את התדירות של ההליכה זה אפשרי- אך בינתיים בגילך , לא כדאי להעמיס יותר מדי- במיוחד אם הולכת כשעה כל יום.
בקשר לתפריט, את אוכלת מאוד מסודר ונראה שיש לך כבר הרבה מודעות לתזונה.
חשוב להקפיד על שתייה מספקת של מים וללא שתייה מתוקה.
לאכול עד 3 פירות ביום
ובארוחת ערב- כדאי לשלב סלט עם גבינה עד 5% ופרוסת לחם.
כתבת- שירדת 10 קילו, מאוד חשוב לי לדעת - בכמה זמן.
את צריכה להבין שאולי את עדיין בעודף משקל קל , אבל לא כדאי לרדת יותר מדי במשקל - כי את צריכה עוד לגבוה.
לכן- גם אם תשמרי על המשקל הנוכחי- על ידי אכילה נכונה ופעילות גופנית ותגבהי גופך ייתעצב וכבר לא תהיי בעודף משקל.
תהליך הגדילה לוקח זמן - לכן צריך להיות סבלנית
אשמח אם תעדכני אותי בהמשך איך הולך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהמיכל13/10/2007
היי אני מיכל ואני צריכה עזרה
אני בכיתה י' ויש לי "כריות יריכיים" והן ממש מציקות לי בבטן אני רזה אבל היריכיים שלי קטסטרופה
אני בכיתה י' ואני 1.54 (כולם אצלנו עם תחת גדול זה תורשתי) ואני שוקלת 47 וחצי .
אני רוצה לרדת חמש קילו בכדי שהכריות יריכיים ירדו לי .
כמה שיגידו לי לעשות ספורט אני לא עושה יותר מידי לא הולך לי זאת אומרת אני רושומה למכון כושר אבל לא יוצא לי ללכת יותר מפעם בשבוע ולפעמים גם זה לא =/ אז אני מעדיפה להוריד באוכל.
הבעיה שלי זאת ההתמכרות למתוק !! בזמן האחרון התחלתי לאכול 600 קלוריות ביום.. אני אתן לך את התפריט היומי שלי
בוקר : (10 וחצי) ברנפלקס כוס אחת
צהריים: כוס של: אורז \ פסטה
או : חזה עוף (שזה ממש מגעיל כי זה בתנור) \ רגל של עוף
בשש: ארטיק דיאטטי שוקולד
בערב: סלט עם קוטג' 3%
אני עם הדיאטה הזאת כבר שבוע אבל בשלושה ימים האחרונים אני חרגת היום משל חרגתי ל700 ואתמול ושלשום ל850 ואני מרגישה נורא !
אשמח אם תעזרי לי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
שלי ראכמוט14/10/2007שלום לך,
לפי הנתונים שרשמת - את נמצאת המשקל תקין ואין שום זיבה שתעשי דיאטה של כל כך מעט קלוריות - במיוחד לא בגילך.
לצערי- בדרך זו, את יכולה לפגוע בגופך ובבריאות שלך , ואולי אפילו להפסיק לקבל מחזור.
עדיף שתעשי ספורט- שיעצב את גופך ותחזרי לאכול נורמלי- הנה דוגמא לתפריט יותר מאוזן:
בוקר : לפני הבית ספר- כוס- כוס וחצי ברנפלקס עם כוס חלב
ארות ביניים בבית הספר: כריך מ2 פרוסות לחם + ממרח + ירקות
ארוחת צהרים: כוס תוספת :אורז/פסטה/קוסקוס ועוד..
חזה עוף/ שניצל/ 2-3 קציצות /רגל של עוף
וסלט או ירקות חתוכים או מבושלים
ארוחת ביניים:
פרי או ארטיק דיאטטי שוקולד או במבה קטנה של 25 גרם או פרוסה + ממרח
ארוחת ערב:
1-2 פרוסות לחם + ביצה/טונה/קוטג'/גבינה/גבנ"צ
ירקות
וכמובן לשתות בעיקר מים
אם תקפידי על התפריט- יהיה לך גם יותר כוח לעשות ספורט. (נורא קשה להתעמל בתפריט עם כ"כ מעט קלוריות כמו שאכלת).
אני יודעת שקשה עכשיו להתחיל לאכול - אבל זה יהיה לך יותר בריא, אם את צריכה עזרה נוספת - או אם משהו לא ברור שמח אם תפני אלי שוב.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש מיואשת וחייבת עזרה!!טל13/10/2007
היי, אני ממש מעריכה את מה שאתה עושים לאחרים וגם אני צריכה עזרה דחוף!!
גובהי 150 (נמוכה!) משקלי 73 וגילי 13
מגיל 0 אני שמנה, אבל בשנים האחרונות אני רק תופחת ותופחת... ואני מיואשת...
אני משחקת 50 דקות טניס 2 פעמים בשבוע..
אתם יכולות לתת לי תפריט בריא??
יש לי בעיה אני חולה על פחמימות .... בלי בשר אני יכולה לחיות אבל פחמימות לא. ניסיתי לאכול לחם קל אבל נגעלתי כל כך אני גם לא אוהבת קטניות ועדשים וכל אלה....
בנוסף אני חולה עם חטיפים ומתוקים ואכל תהרבה ולא מצליחה להפסיק:(
אני ארשום לכן מה אני אוכלת בדרך כלל אבל בבקשה תתנו לי תפריט אחר יתחשב במה שכתבתי למעלה..
בוקר: קורנפלקס שוגי וחלב
עשר: לחמניה שחורה ארוכה- כזאת גדולה עם גבינה צהובה ומלפפון
צהריים: המווון פסטה עם רוטב עגבניות+ 1 או 2 שניצל קפוא של מאמא עוף
בינים: הרבה שוקלדים או חטיפים או גם וגם
ערב: 1 מלפפון+ עגבניה עם חצי גביע סקי ופרוסה או 2 של חלה לבנה רגילה (לפעמים אבל לעיתים רחוקות ביצה)....
בנוסף אבא שלי חולה סכרת ואני מפחדת שגם לי יהיה :(
אשמח לתשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיואשת
אני שמחה שרשמת את הפירוט של מה את אוכלת ,אבל לא רשמת כמויות- וזה נראה לי החלק הבעייתי יותר אצלך.
אני רושמת לך תפריט שדומה למה שאת רשמת, אבל חשוב מאוד שתביני שיהיה מאוד קשה לרדת במשקל-אם לא תפחיתי כמויות ואת כמות השוקולדים והחטיפים.
ולמרות שזה נראה לך קשה עכשיו- זה יהיה קשה יותר עוד 10 שנים - כשאז תצטרכי לעשות שינוי באועל.
בוקר: כוס- כוס וחצי חד פעמי קורנפלקס שוגי וחלב- לכסות .(בערך כוס חלב)
עשר: לחמניה שחורה ארוכה- עדיף לגון - יום גבנ"צ /גבינה עד 5%/ חומוס/טחינה ועוד... + ירקות
צהריים: כוס - 2 כוסות חד פעמיות של פסטה עם רוטב עגבניות+
עדיף שניצל אחד (לא מטוגן) אם את יכולה לוותר.
וכדי לעמוד בכמויות האלו- המון סלט או ירקות חתוכים או מבושלים או מרק ירקות !!!
ארוחת ביניים- מאוד חשובה.
חטיף יומי: במבה קטנה או חטיף בריאות או ארטיק קרח או חטיף מיני שוקולד או חטיף של 92 קלוריות
+ עוד ארוחת ביניים של כריך מ2 פרוסות לחם + ממרח : חומוס/טחינה/גבינה ועוד1 עם ירקות
או יוגורט 1.5%
ערב: ירקות עם חצי גביע סקי ו1-2 פרוסות - עדיף לחם מחיטה מלאה מאשר חלה.
לנסות כן לאכול ביצים יותר , אולי טונה/סלמון -- כדי לגוון לך יותר את האוכל.
אפשר פרי או יוגורט 1.5%
וכמובן להמשיך עם הספורט ולשתות הרבה מים ובלי שתייה מתוקה
אשמח אם תעדכני אותי איך הולך לך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתבגר בן 14אילה.13/10/2007
שלום
בני בן ה 14 בעל מבנה גוף רחב ונטייה להשמנה עלה במישקל לאחרונה לאחר הפסקת פעילות ספורטיבית.
לאחרונה, אני שמה לב כי הדבר מציק לו אבל הוא לא מבטא זאת, למשל הוא התחיל לאכול יוגורט 0% שומן למרות שהוא שונא יוגורט, מתעניין על לחם קל, "טועם" חסה..
כשמנה מיום היוולדי אני מודעת לכללים של מה לאכול ומה לא אני יכולה היטב להדריך אותו בנושא תזונה או לקחת אותו לדיאטיקנית , אני גם שומרת על אורח חיים בריא בבית מבחינת המוצרים שנכנסים הביתה הרגלי אכילה וכד'.
יחד עם זאת אני מודעת היטב למשקעים ול"שריטות" שיכולות להשאר מהתערבות או מגישה לא נכונה, וכן לסיכון של קבלת תוצאה הפוכה מהכוונות..
אני במקשת עיצה בעיקר בגישה אל הילד במטרה להביאו אל דיאטיקנית של קופ"ח עם מינימום נזק נפשי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאיילה
אני חושבת שכדי לצמצם את ה"נזק" שיכול להיגרם, כדאי אולי שתשבו ותדברו את ובנך בנחת עלהתחושות שלך ותהיה קשובה לתחושות שלו- אם הוא יגיד שהוא מעוניין לרדת במשקל- תציגי לו את האפשרויות - דאטנית בקופת חולים או מסגרת אחרת , עזרה ממך באיזשהו אופן, אול אפשרות לחזור לספורט- לי זה נראה הפיתרון הכי טוב, אם יש אפשרות.
תסבירי לו שזו צריכה להיות החלטה שלו ואחריות שלו, אני מציעה שאולי אפילו- אם הוא בוחר איזשהם מהאפשרויות- שהוא יתקשר בעצמו להזמין תור או שהוא יבחר את הדיאטנית.
אם הוא אומר לך שהוא לא מעוניין לרדת במשקל, אם את לא רוצה לעשות לו איזשהו נזק- אני מציעה לפנות בעצמך ולקבל הדרכה הורית - כדי לקבל הכוונה מעמיקה יותר לטיפול במצב זה.
אשמח אם תעדכני אותי בהמשך,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי תודה על תגובתך
אילה14/10/2007אם הבנתי נכון, בשלב ראשון לברר אתו בעדינות האם הוא מעוניין בשינוי , אם כן לעזור ב"ביצוע" .
לאיזה בעל מקצוע עליי לפנות במידה והוא לא מעוניין בשינוי ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילה
שלי ראכמוט17/10/2007שלום שוב,
אם הוא לא מעוניין בשינוי , הצעתי שתנסי הכוונת/הדרכת הורים, דיאטנית במרפאת השמנה יכולה לסייע לתת את ההכוונה הדרושה במצב זה.
למשל, אצלנו במרפאה יש אפשרות לקבל ייעוץ מסוג זה.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- I love חלברוית11/10/2007
שלום רב
בני בן 3 אוהב מאוד לשתות חלב. הוא שותה כ-750 מ"ל ביום. האם זה טוב או רע? איזה חלב עדיף לו מבחינת אחוזי שומן?
בברכה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרווית
שלי ראכמוט12/10/2007שלום,
750 מ"ל חלב זה בערך כ- 3 כוסות חלב ליום , בסך הכל אין בעיה עם שתיית חלב- השאלה אם שתיית החלב בכמות כזו באה על חשבון רכיבים תזונתיים אחרים.
עדיף לילדים 3% שומן.
אני אשמח אם תפרטי לי מה עוד הוא אוהב לאכול חוץ מחלב , כדי לבדוק האם הוא מקבל את כל רכיבי התזונה הרצויים לגילו
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט יומי
רוית15/10/2007שלום שלי,
תודה על תשובתך.
כרמל מאוד בררן באוכל. הוא לא נוגע בפירות. ירקות הוא אוכל רק כשאני "מחביאה" לו אותם בחביתה, פשטידות וכו'. פעם הוא אכל תפוחים ואבטיח ויום אחד הוא החליט שהם איכס והפסיק לאכול גם אותם. השבוע ניסיתי לתת לו אגס תוך כדי משחק וכשהוא עצם עיניים שמתי לו את האגס בפה. הוא התחיל לעשות עוויתות של בחילה וכמעט הקיא.
בבוקר הוא אוכל קורנפלקס מחיטה מלאה או פרוסה מחיטה מלאה עם טחינה גולמית אורגנית או קרקרים מחיטה מלאה.
בצהריים שניצלונים עם אורז או אורז עם קציצות בקר או מרק עוף עם אורז. לפעמים ספגטי.
אחה"צ קרקרים ובערב חביתה ולחם עם חמאת בוטנים או יוגורט או פנקייקים שאני מכינה מקמח מלא, ביצה, יוגורט ובטטה/קישוא/גזר מגורד.
זה בגדול התפריט שלו עם מידי פעם שינויים קלים. הרבה דברים הוא לא אוהב. אפילו גמדים לוקח לו שעה לסיים כי הוא מלקק את הכפית בזהירות ונראה לפעמים שגם מזה הוא הולך להקיא.
אשמח לשמוע ממך ולקבל עצות.
תודה מראש
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרווית
שלי ראכמוט22/10/2007הי, רווית
פיספסתי את תשובתך- אבל כעת אני חוזרת אלייך.
לפי מה שכתבת, כרמל אוכל יחסית יפה לילד בן 3 , למרות שקשה לו עם פירות. הוא מקבל מגוון מכל המזונות : ביצים /פחמימות/בשר /ירקות /טחינה.
לכן אני חושבת שאין שום סיבה שלא ישתה חלב, כי החלב לא מחליף לו את שאר הארוחות.
בקשר לכך שאת "מחביאה" לו את הירקות , זה בסדר- כי עם ילדים קטנים כדאי לנסות ולתת את הירקות בכל הצורות - אם זה פלפלים ועגבניות בשקשוקה או באמת בחביתה כמו שאת עושה או בפשטידה, כי בצורה זו הם מתרגלים גם לטעם.
אותו דבר את יכולה לנסות עם פירות - בצורת סלט פירות או קומפוט , לנסות לאט לאט לחשוף אותו- וגם אם הוא לא אוהב, לא להילחם איתו על זה , אבל לנסות פעם נוספת בהמשך. הטעם של הילדים כל הזמן משתנה. ייתכן שאם הוא יראה את שאר בני המשפחה אוכלים פירות- בסוף הוא יבקש גם לטעום.
שיהיה בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרווית
750 מ"ל חלב זה בערך כ- 3 כוסות חלב ליום , בסך הכל אין בעיה עם שתיית חלב- השאלה אם שתיית החלב בכמות כזו באה על חשבון רכיבים תזונתיים אחרים.
עדיף לילדים 3% שומן.
אני אשמח אם תפרטי לי מה עוד הוא אוהב לאכול חוץ מחלב , כדי לבדוק האם הוא מקבל את כל רכיבי התזונה הרצויים לגילו
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחסוי...11/10/2007
שלום, אני הייתי מעוניית עם הייתן ממליצות לי על תפריט תזונה נכון
ואיך לשלב זאת עם פעילות גופנית וכמה שעות צריך פעילות גופנית וכמה פעמים בשבוע..
אני הרבה פעמים ניסיתי לרדת מעט במשקל אך אני מתייאשת אחרי שבוע
אלו הנתונים שלי:
משקל: 50
גובה:1.56
האם המשקל שלי תקין?
עדיין יש לי קצת בטן שאני מתקשה להוריד וגם קצת שומנים בצדדים של הבטן איך אני נפתרת מזה??
אני ישמח עם תעזרו לי..
תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחסוי
דבר ראשון את לא צריכה לרדת במשקל בכלל!! והמשקל שלך תקין.
פעילות גופנית מתונה רצוי לעשות פעמיים- שלוש בשבוע במסגרת של חוג או הליכה או אופניים.
אשמח אם תרשמי לי דוגמא של 3 ימים מה את אוכלת ואז אני אוכל לתת לך תפריט שיותר מתאיים לך שיעזור לך לשמור על משקלך הנוכחי
פעילות גופנית רצוהי להורדת הבטן יכולה להיות כפיפות בטן.
בהצלחה
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי- תשובה ממני לקבלת תפריט
חסוי...13/10/2007התפריט הימו שלי הוא:
בוקר: מעדן או דגנים עם חלב יש ימים שאני כלל לא אוכלת בבוקר משום שאני ממהרת לביה''ס
אין אצלי דבר כזה ארוחת 10- אני לא לוקחת אוכל לביה''ס
צהוריים: חזה עוף+פתיתים בערך 3 כפות של פתיתים (אני לא אוכלת שום סוג של בשר אחר חוץ מחזה עוף. לא מטוגן.) או ירקות מבושלים כגון: כרובית או קישואים ויש ימים שבצהוריים אני אוכלת רק פתיתים ולפעמים גם אני אוכלת חביתה בצהוריים עם ירקות וגבינה.
לפעמים אם אני רעבה אז ארוחת ביניים שלי זה פרי.
ערב: עם אני לא אוכלת בצהוריים את החביתה אז בערב זה חביתה עם כמה חתיכות של ירקות וגבינה או קוטג' או שבערב אני אוכלת כמו בבוקר מעדן או גדנים ואחרי האחרוחה הזאת אני מתחילה סתם לנשנש כמה עוגיות ובעיקר עם יש שוקולד (אני מכורה לשוקולד!) אני חושבת שיש לי גם יתרון מסויים אני כמעט ולא אוכלת חטיפים או הסוכריות גומי האלה רק מלהסתכל על זה אני מרגישה שאני משמינה אז אני כמעט ולא נוגעת בזה אבל עוגות אני כן אוכלת
אני אוכלת בעיקר בלילה עוגות ומעדנים.
הערות: אני מתחילה דיאטה במשך היום ובלילה אני נשברת
אני לא אוכלת כמעט לחם אלה עם כן הוא שחור
אני אובת לאכול מעדנים יש ימים שאני אוכלת יותר מ-3 מעדנים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך לחסויה
שלי ראכמוט17/10/2007שלום שוב,
כפי שרשמתי - את לא צריכה לרדת במשקל, אבל אם תשני לך מספר דברים באכילה ותתחילי לאכול בצורה שונה ויותר מזינה אולי תוכלי גם להימנע מאכילת העוגיות.
מומלץ לאכול כל 3-4 שעות, כלומר 3 ארוחות עיקריות ובערך 2-3 ארוחות ביניים יותר קטנות, לכן כשאת מוותרת על ארוחת בוקר- את מפסידה רכיבים תזונתיים חשובים.
ארוחת בוקר טובה יכולה להיות כוס קורנפלקס עם חלב או פרוסת לחם + גבינה עד 5% או יוגורט
רצוי לאכול בארוחת עשר בבית ספר- כריך
ואז בארוחת הצהרים בבית- להקפיד על כל יום חזה עוף , ירקות זה מצוין- אבל כדאי אולי לאכול 3 כפות גדושות ולא קטנות של תוספת (כדי שאח"כ לא תנשנשי ) וכדי שתהיי שבעה ושיהיה לך כוח לעשות פעילות גופנית.
ארוחת ביניים היא מאוד חשובה - כדי שתפסיקי לנשנש : זה יכול להיות פרי או 2 פירות + מעדן או שוב כריך
ארוחת ערב שלך - צריכה להיות מורכבת גם מ1-2 פרווסת לחם + ממרח/ביצה/טונה+ ירקות כדי שתשבעי .
אם את מרגישה צורך אח"כ לעוד משהו מתוק- את יכולה לקחת לך עוד פרי או מעדן או חטיף בריאות או 2 עוגיות .
אשמח אם תעדכני אותי בהמשך איך הולך לך
בהצלחה
שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית בטן ומשקלמורן11/10/2007
אני בת 16 עוד מעט שוקלת 63 1.54
אני מאוד נמוכה לגילי אבל זה מפני שאני לא אוכלת נכון אני לא אוהבת גבינות ולא בשר אני לא מסוגלת להכניס לפה יוגורט זה עושה לי כאבי ראש ובטן וזה לא טעים לי בכלל ..כנ"ל לגבי הבשר..
אני אוכלת הרבה ממתקים ושטויות חטיפים עוגיות מיצים מתוקים אני יודעת שכל זה לא בריא אבל אני לא יכולה בלי זהוהבעיה שלי זה גם מלח אני אוהבת הרבה מאוד מלח אני מסוגלת בסלט לשים יותר מ 3 כפיות.
וגם כנ"ל לגבי סוכר וצבעי מאכל.וארטיקים וואי
התפריט שאני אוכלת..בבקשה תתקני אותו ואל תתני תפריט מחדש..זה תפריט בימים של עכשיו שניסיתי להתאים אותו לעצמי.ואני לא יודעת עם התאמתי טוב.ניסיתי לשלב מעדני חלב ועוף ולהפחית חטיפים ומיצים.עבדתי על זה עם אמא.
בבוקר:
בקבוק אקטימל קטן(זה הדבר החלבי הקטן שלי)
בית ספר:
4 פרוסות של לחם קל עם חומוס מלפפון חמוס,וגבינה עם מטבוחה
ו 2 מלפפונים.
ומים
ארוחת צהריים:
אם זה בבית ספר אז מנה חמה
אם בבית אז שניצל טבעול הצמחוני עם תירס ואורז ומקורונים וסלט עם הרבה מלח.
או שניצל עוף אמיתי עם ציפוי עם סלט.
או ביצה עם מקורונים.
ביניים:
2 פירות(אפרקס,תפוח-לדוגמא)
2 פירכיות (כל אחת 40 קלוריות)
ופה הבעיה שלי לנשנש אני כל הזמן רעבה בשעה 4-6
ארוחת ערב:
מעדן גמדים קטן..
(ידוע לך כמה קלוריות יש בו?או האם הוא משמין?)
אחרי ארוחת ערב:
לפעמים עם המשפחה
מרק עדשים עם הרבה חריף +אורז+גרגירי חומוס+חלה
זה משמין ככה?
וספורט אני התחלתי לעשות שעה הליכה 3 פעמים בשבוע..
אני רוצה להוריד את הבטן במיוחד כי היא מאוד מציקה לי כבר יותר מ6 שנים שיש לי בטן גדולה מאוד
ואני לא מצליחה להוריד אותה
אני יודעת שאם היא לא תהיה אני ירגיש יותר טוב עם עצמי ועם המשקל שלי ויהיה לי יותר ביטחון להיפתח
בבקשה תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנסי .
קורל .11/10/2007שלום לך ,
אני אמא ל-3 בנות ..
בתי האחת בת 13 עוד מעט והיא שוקלת 66
את בת-16 ואת שוקלת : 63
אז זה לא כ"כ נורא !
רק רציתי להודיע 1.
הגרר ^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי ראכמוט12/10/2007שלום לך,
לפי הנתונים שרשמת את צריכה מאוד לשמור על משקלך ולא לעלות יותר במשקל.
התפריט שרשמת הוא יפה מאוד .
הנה מספר טיפים:
- בארוחת צהרים ראיתי שרשמת מספר אפשרויות וזה מאוד טוב- קודם , צריך לשים לב לכמות הקלוריות במנה החמה ,ולשים לב לכמות של המקרוני או האורז שאת אוכלת - לנסות להקפיד על כמות של כוס- כוס וחצי חד פעמית לאחר בישול.ולנסות לצרף ירקות לכל ארוחה כי הירקות יכולים לעזור בתחושת השבוע.
בקשר לשעות שאת מרגישה רעבה - מאוד חשוב לאכול בשעות האלו, את יכולה גם מדי פעם לקחת במבה קטנה של 25 גרם או חטיף אנרגיה דל קלוריות.
ארוחת הערב צריכה להיות משביעה ושוב בארוחה עם המשפחה- צריך לשים לב לכמויות.
עדיף אולי מדי פעם להחליף את אחת הארוחות לסלט + 2 פרוסות לחם + ממרח או ביצה , ולא לאכול 2 ארוחות מבושלות ביום.
ירקות חופשי
ולשתות רק מים או דיאט
אשמח אם תעדכני אותי איך הולך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)