מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריטסימה29/08/2007
שלום, יש לך תפריט טוב בשבילי? אני בת 27, גובה 1.55 משקל 55 ק"ג. אני צריכה להוריד איזה 5-6 ק"ג וזאת למרות שמבחינת BMI, אני די בסדר.
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קיצורי דרכים
מיה בן אפרים02/09/2007מתנצלת יקירתי, לרדת במשקל בצורה נכונה ושפויה צריך קצת יותר זמן איתך אצלנו ב-
FOOD COACHING אין תפריט קבוע - הכל צריך להיות בעקבות הכרות איתך ועם סביבתך.
אין תפריטים לכולם- כל אדם ספציפי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לבתשוש27/08/2007
הבת שלי בת 16 וסובלת מאקנה קשה, יש לכם סדנאות לבני נוער שמתאימות תפריט כדי להתגבר על אקנה ולאפשר לגוף שלהם לגדול בלי חסכים תזונתיים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי, הכל מותאם אישית
מיה בן אפרים27/08/2007הכל מותאם אישית , רפואית בהתאם לצרכים
הסדנאות מותאמות לכולם, לירידה במשקל ולשמירה על אורח חים בריא ותפקוד גוף
בפגישות האישיות מתאימים במדויק תפריט ודגשים בריאותיים לצרכיו המיוחדים של המאומן
אלו סדנאות שכל אחד ימצא את תשובותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה הצלהבובה25/08/2007
אהלן מיה
אני בת 34 , סובלת מזה כ14 שנים מבולמיה קשה ולאחרונה אף אוחבחנתי כחולת פיברומיאלגיה. לאחרונה אני עושה מאמצים לצמצם משמעותית את כמויות האוכל ואת תדירות ההקאות וגם מצליחה אך חולשה קשה בליווי של מתח, חרדות ומצבי רוח מקשים עליי מאוד. אני מנסה מאוד להימנע מטיפול פסיכיאטרי תרופתי. האם תוכלי לסייע לי כיצד לאכול תזונה בריאה בליווי פעילות גופנית על מנת להתחזק אך לא להשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפתי
מיה בן אפרים26/08/2007כמטפלת בהפרעות אכילה מזה שנים עם 100% הצלחה, זה הזמן לקבל עזרה.
אני עובדת על הפאן הרגשי, הידידותי, והרפואי, התנהגותי, האישי והחברתי. אשמח אם תרימי טלפון ולו רק לשמוע את קולי שתבחיני בהרגשה הפנימית שלך ואם תרצי, את יכולה לשנות סטטוס. קראי לזה בריאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיה- סדנאותשרלוט25/08/2007
היי מיה,
שמעתי שאת מעבירה סדנאות של פוד קואצ'ינג. רציתי לדעת מה הן כוללות? תכנים?
האם הן מתאימות רק לשמירה על המשקל או גם למנסים לרזות (אני מנסה לרזות בין 8-10 קילו).
כל כמה זמן מתקיימות הפגישות? האם בימי שישי?
אשמח לתשובה.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסום לסדנא ת"א 6/9
מיה בן אפרים26/08/2007את השיטה מתאימים לכל אחד במיוחד, בלי לספור קלוריות, ובלי להכתיב זמני ארוחות ותפריטים קבועים ומשעממים.
זו סדנא למודעות והעשרת הידע האישי והיכולת לירידה, חיטוב ושמירה על משקל תקין .
הסביבה והידע הבסיסי של כל אחד מאיתנו הינם רק חלק מהטריגרים העוצרים מבעדנו להצליח לאכול נכון, לנהל את תזונתנו, למתן את רמות הסוכר, להתמודד עם עייפות ולעכל ביעילות.
הסדנא כוללת מפגשים בנושאים כמו אכילה לאורך היום, סביבת עבודה, סיבות ושיטות ההתמודדות עם לחצים, עייפות ונפילות, אכילה משולבת עם פעילות גופנית, אכילה במסעדות ויציאות, חגים ומועדים, אנרגיה מאיפה ועוד..
בסדנא :
• שקילות אישיות לכולם ולאחר הרצאה פעילה.
• הסדנא כוללת 10 מפגשים חד שבועיים. בנוסף מתקיימים 2 ייעוצים אישיים עם FOOD COACHER במהלכם בונים תפריט אישי הנוגע בכל הטריגרים אנו מתנצחים בסביבתנו וביום יום הרגיל שלנו.
במהלך המפגשים הקבוצתיים אנו רוכשים הבנה, הבחנה בטעויות ולמידה.
גישת הFOOD COACHING הינה קלה ליישום ודורשת רצון ומוטיבציה לעבור שינוי בכל תחומי החיים, במיוחד אלו המשפיעים על אורח חיינו ובעקיפין על תזונתנו.
יום חמישי, 6/9/07 תתקיים סדנא בנושא "תזונה נכונה והשפעותיה על חיינו".
הסדנא תועבר ע"י מיה Be (בעלת תואר- (Bsc) Nutrition and Dietetics, London UNL)
הסדנא תתחיל בשעה 19:30 ברח' קדושי השואה 28 אזורי חן ת"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
שרלוט26/08/2007היי מיה תודה על הפרטים.
ההרצאה שציינת ב6/9 - היא חלק מה10 מפגשים? או שהיא בנפרד?
כמה זמן נמשכת כל פגישה במהלך הסדנא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרלוט
מיה בן אפרים27/08/2007חלק מהעשרה
מקבלים עוד 2 ייעוצים אישיים
הכל כלול, גם הכיבוד!
אפשר להגיע למפגש סדנא לניסיון אם את רוצה, להתרשם מהמערכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
שירלי28/08/2007היי מיה, תודה על הפרטים. אם ניתן להגיע לפגישת נסיון אז אשכול בהחלט בחיוב להגיע ולאחר מכן להירשם לסדנא.
האם ידוע מתי תיפתח סדנא באיזורי חן בסביבות סוף ספטמבר- תחילת אוקטובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף ספטמבר, אחרי החג
מיה בן אפרים04/09/2007לפרטים, צרי קשר עם המשרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להנותיונית22/08/2007
כעת, כשכבר הגעתי למשקל הרצוי, שעליו אני רוצה לשמור, אחרי דיאטה של מעל שנתיים שלא הכילה יותר מדי קלוריות (600-700 ליום) כשמעל לסכום הזה אני עולה במשקל (אני לא עושה התעמלות אבל יחסית פעילה במשך היום).
איך אפשר לחזור לאכול כמו בן אדם ועדיין להנות מהישגיי? איך אפשר לעלות את כמות הקלוריות אפילו במעט (ל-800 ביום נניח) ולא להמשיך לחיות "ברעב יחסית"?
האם גרמתי נזק בלתי הפיך לחילוף החומרים? האם גם הוספה הדרגתית תביא לעלייה במשקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה רצינית תועיל לעצירה בעליה
מיה בן אפרים22/08/2007חילוף החומרים בהחלט נפגע
תתחילי לאכול כמו אדם בריא ותפסיקי עם הקשקוש
חוסר האכילה יביא בדיוק לתוצאה ההפוכה בעוד מעט מאוד זמן
תפסיקי להשתמש ברעב כתירוץ, את מזיקה לנפש הטהורה ולמערכת העצבים
אכילה של לפחות 1400-1300 קלוריות ישמור על המשקל הרצוי
מקווה שתצליחי הפעם לשנות התנהגות, ולו רק למענך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכלת בלילהריקי21/08/2007
היי,
אני פעילה מאוד ביום, עובדת ב-2 עבודות ומתרוצצת ממקום למקום. יוצא שביום אני מספיקה רק לחטוף משהו פה ושם ואז בלילה אני מסתערת...
איך אני יכולה לשנות את אורח החיים שלי שגורם לי להשמין ככה כשמבחינה כלכלית אני חייבת לרוץ ככה ממקום למקום ואין לי זמן או מקום מסודר לאכול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול מסודר
מיה בן אפרים21/08/2007לא כל סדר דורש אכילה על שולחן מסודר
נכון שמומלץ לאכול ארוחה חמה את אך אם אין ברירה פירסי את האכילה לאורך יומך
אינך צריכה להרעיב את הגוף וכיוון שהוא דורש אנרגיה לעשיה הוא מפרק את מאגרי ההתגוננות שלו
אכלי ארוחות מהרגע שאת קמה, כל 3-4 שעות, הכיני סנדביצים, קחי עמך פירות לארוחות הביניים, ושתי המון מים. ההמלצה הינה על קצה המזלג, לצערי איני יכולה לתת המלצה מדויקת. אכלי לא פחות ממה שהגוף קורא לך לאכול ולעולם אל תגיעי למצב סחיטה או רעב שבעקבותיו בא בולמוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיהשרלוט19/08/2007
היי מיה, אני בת 20, 1.62 שוקלת 63. עליתי במהלך הצבא 15 קילו שמסרבים לרדת.. ממשקל נמוך מאוד (מתחת ל50) עליתי במהירות מאוד גדולה ועכשיו אני מתה לרדת את כל זה. אני עושה כ3 פעמים בשבוע ספורט שכולל 40 דקות פעילות מאומצת אירובית (בקי, הליכה מהירה, אופניים)+ עבודה אנאירובית לעיצוב. אני משתדלת לאכול בריא.. לאחל נסיונות כושלים עם דיאטות שונות עכשיו אני מנסה לשמור לבד (אוכלת בבוקר יוגורט 1.5% עם כוס פייבר 1, ביניים:מנת פרי. צהריים: מנה של בשר הודו מבושל+ כוס-כוס וקצת של פחמימה לאחר בישול+ירק, ביניים: חטי, שוקולדי של עלית של 92 קק'ל או שקית של במבה קטנה. ערב: 2 פרוסות לחם קל עם ביצה 3 פעמים בשבוע וגבינה 3% (כחצי גביע) וסלט+ כף שמן זית. ארוחת לילה היא לפעמים יוגורט 0% ולפעמים לא צריכה אותה. מה אני עושה לא בסדר? יש לציין שהרבה פעמים במהלך היום אני רעבה.. אשמח לתגובתך. שבוע מצויין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את מתאמנת. מי מבשל בבית
מיה בן אפרים21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה- בהמשך לשאלתך
שרלוט22/08/2007אני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע (פעילות אירובית כמו מכשיר הסקי, אופניים או הליכון- 40 דק'+ פעילות אנאירובית עוד רבע שעה-20 דק' כל פעם).
אמא שלי מבשלת בבית, היא גם מנסה לשמור על המשקל.
מה אני עושה לא טוב?אני ממש רוצה לרדת במשקל ואני לא מרגישה שאני אוכלת הרבה..אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי רעבה במהלך היום...
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה דלה של שומנים בלתי רווים
מיה בן אפרים22/08/2007קודם כל הפחיתי מכמות הסיבים בבוקר ונסי לאכול כוס בשילוב של פיבר עם בראנפלקס
בנוסף,
את צריכה תגבורת של אנרגיה
הוסיפי שומנים מהצומח שיעזרו לעלות אנרגיה כגון: אבוקדו, עוד כף ש"ז או טחינה
ההוצאה הקלורית שלך בפעילות היא גבוהה ולכן הגוף חייב לקבל אנרגיה מספקת לשריפה
את שורפת הרבה אנרגיה , תני לגוף אנרגיה חזרה
שאלה חשובה היא מתי הפעילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
שרלוט23/08/2007היי מיה, קודם כל תודה על ההתייחסות.
אני מתאמנת בד"כ כשעה לאחר ארוחת הבוקר.
בנוגע לברנפלקס- אני לא כל כך אוהבת את הטעם.. מעדיפה הרבה יותר את הפייבר וואן- מדוע לא טוב לאכול כוס ממנו?
האם לדעתך התפריט שלי (כ1200 קק"ל) מספיק לי או שמא אני צריכה להפחית/להוסיף קלוריות?
יום נפלא!
שרלוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה- בנוסף
שרלוט25/08/2007עוד שאלה- מה אני יכולה לעשות עם מתוקים? במשך היום זה ממש חסר לי.. אני אוכלת חטיף אנרגיה של אנרג'י אחד ביום או לפעמים את החטיף שוקולדי של 92 קק"ל של עלית.. מה דעתך על זה? מה עוד (מתוק) בא בחשבון בתפריט שהוא סה"כ להרזיה עם הכמות ספורט שאני מצליחה לעשות?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי שימי לב לכמות הפחמימות
מיה בן אפרים26/08/2007בצהריים, שימי לב לכמות הפחמימות והירקות שמה יש מצב שאת מעמיסה על הגוף ומה שקורה זה מצב עייפות וצורך למתוק בעקבות הנפילת סוכר. אם וזה קורה (עייפות לאחר הארוחה) כנראה שזו הסיבה ויש לצמצם מעט את הכמות.
קני יוגורטים דיאט אך אל תאכלי יותר מ2 ביום, אכלי משהו מתור שעושה לך טוב, אל תשימי על ספירת הקלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות בצפוןמיכל18/08/2007
אני גרה בעכו, האם יש לך גם קבוצות באזור זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה בצפון
מיה בן אפרים21/08/2007לא, לצערי עדיין לא. אני משוכנעת שתיפתח בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאוצ'רחסוי18/08/2007
שלום
מה זה קוא'צר והאם זה קשור לקואוצ'ינג
ומה זה קאוצ'ינג
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון לתזונה נכונה
מיה בן אפרים21/08/2007אימון הוא קואצינג, וקואצינג זה הבחנה ולמידה עצמית
שילוב של אימון והבנה למה שנכנס לגוף הינו פתרון וזהו פוד קואצינג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משקלי טוב?יובל17/08/2007
שלום אני בת 14 וחצי גובהי 1.60 ומשקלי 49.5 ואני לא מרגישה טוב עם עצמי. כולם אומרים לי שאני נראית ממש טוב אבל אני לא יודעת למה אני לא חושבת כמוהם.
האם אני שוקלת באמת יותר ממה שצריך והמחשבה שלי נכונה או שכולם צודקים ואני שוקלת בסדר גמור והכל רק בראש שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל נפלא, שמרי עליו!
מיה בן אפרים17/08/2007משקל מעולה, כל הכבוד
אין לך מה לעורר את המתים, הכל בראש, תצאי מהסרטים, חבל.
את במשקל תקין ביותר, אני בטוחה שאת נראת נפלא וממליצה לך להרגיש גם ככה!
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!
יובל17/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מיה בן אפרים21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לדעת משהו אחדקווין לטיפה15/08/2007
איך להתגבר על האהבה שלי למתוקים? אני לא יכולה לעבור ליד מתוקים בלי לטעום. אפילו אם אני אהיה באמצע דיאטה טובה (אני כבר 10 שנים מעלה ומורידה ק"ג כל כמה חודשים...), השוקולד, העוגות והחברים האחרים תמיד יחזירו אותי לאחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון רמות סוכר בדם
מיה בן אפרים15/08/2007כשתאכל בלי הפרשים גדולים בין הארוחות וכמות הפחמימות (פסטה, אורז ולחם לדוגמא) לא יעלה על כמות של 40 גרם סוכרים פשוטים ופחמימות.. תתחיל להיות רגוע יותר, שבע יותר וחזק יותר למתוקים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להגיע למיהאסף13/08/2007
היי איך אפשר להגיע למיה אשמח לדרכי התקשרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת קשר עם מיה
רונית13/08/2007היי ,
ניתן ליצור קשר עם מיה בטלפון 037419624 .
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת עם מיה
מיה בן אפרים13/08/2007אשמח אם תיצור קשר במשרד -037419624
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלמאיה11/08/2007
איך מחשבים את המשקל האידאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל אידיאלי
מיה בן אפרים15/08/2007משקל / גובה בריבוע יתן את מצבך היום: באם התוצאה בין 20-25 את במצב טוב
משקל אידיאלי יהיה על ידי הכפלה של 20-25 בגובה בריבוע
חישוב מהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתנעמה09/08/2007
שמי נעמה ואני בת 36. לפני כ 5 שנים לאחר לידת בנותיי ירדתי בקבוצה 21 ואחת קג באמצעות קבוצה בדיאט קלאב. על העקובונת שמרתי בקנאות והצלחתי לשמור במשך שנתיים. לאחר הליד השניה המשכתי לשמור על אותם עקרונות אך שום דבר לא עוזר. אני תקועה 10 קג מעבר למשקלי. ניסתי לפנות לדיאטנים שונים, שינוי גישה וכו שום דבר לא עוזר. אני מאמנת אישית במקצועי ומטפלת קוגנטיבית , עברתי שינויים באורח חיי - אך זה לא משנה כרגע את התקיעות. לא רוצה לוותר. אבל אני די קרובה לשם. בקיצור הצילו.. הםא יש רעיון מהפכני אחר?
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגאזין מעריב 9/8, כתבה על הגישה
מיה בן אפרים10/08/2007יש, את צריכה לראות כדי להאמין
קואצ'ינג עובד איתך ולמענך. כשיש ידע מקצועי והתאמה אישית לטיפול בטריגרים- יש פתרון
מקווה שאוכל לעזור, רק תפנימי שמה שעשית עד כה כנראה לא עבד למענך, את עבדת בשבילו... וקשה מידי, כנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי , אז מה מכאן?
נעמה11/08/2007הפנמתי שמה שעשיתי עד כה לא עובד יותר בשבילי, אני לא יודעת מה כן יכול לעבוד, מה את מציעה?
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוד קואצינג- בלב שלם
מיה בן אפרים12/08/2007לוותר על ניסיונות ולהרים את הראש בגאווה ולצאת לנצח.
אשמח לעזור, הטלפון של הקליניקה רשום בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון מצויין בשבילך
טלי20/08/2007יקירה,
אני עובדת בחברת סטארט אם חדשה המתמחה בתחום ה- WELNESS
כל המוצרים שלה טבעיים ומאושרים ע "י משרד הבריאות, אישורי כשרות ו- FDA
מדובר במוצר טבעי להרזיה שאת צריכה לשתות אותו 1/2 שעה לפי הארוחה
אני אישית לא צרכתי אותו אבל יש לי חברים שצרכו וצורכים אותו וירדו פלאים
מבלי לשנות את אורח חייהם ואת הרגלי האכילה .
אשמח לתת לך מידע נוסף . את מוזמנת לפנות אליי לאמייל המצ"ב
בהצלחה.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לעשות ללא משקאות או כדורים
מיה בן אפרים21/08/2007חבל להתמכר עכשיו
יש לך עוד עשרות שנים ללמוד מה לעשות
כל המוצרים אינם במקום אוכל, אוכל הוא חיינו ולנצח יהיה!
רבים ממטופלי ניסו דיאטות ומוצרים כאלה ואחרים, התיאשו, עלו חזרה במשקל ונוכחו לדעת. מה שעובד זה שינוי אמיתי, הבנה וטעימה חדשה של הנאה מאוכל.
חבל לחשוב שאפשר ברגע ולחשוב על הרגע שנים אח"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות......09/08/2007
היי..
1. בזמן האחרון העיכול שלי לא פועל ממש טוב (יש לי הרבה פחות יציאות) וזה מאוד מעצבן (כמובן) וזה למרות שדווקא הגדלתי את כמות הירקות שאני אוכלת אך עם זאת אני אוכלת פחות פחמימות (אולי זה בגלל זה... תגידי לי את...)
אולי את יכולה להגיד לי למה זה??? למה חילוף החומרים שלי יותר איטי?? וגם... אני מאוד אשמח אם תוכלי להגיד לי מה יוכל לעזור להאצת חילוף החומרים, איזה אוכל לאכול ממה להימנע וכו'....
2. רצית לשאול מה דעתך לגבי נס קפה.... האם יש בזה נזק רב?! כמה רצוי לשתות??
כרגע אני במצב כזה שאני לא מכורה (כמו רבים אחרים שלדוגמה- "לא יכולים לפתוח את היום בלי קפה") ואפילו עד לא מזמן בכלל לא שתיתי קפה\ נס קפה ורק לפני מעט זמן התחלתי לאהוב נס קפה ואני שותה לפעמים... מה שבעצם ניסיתי להגיד זה שאני יכולה בקלות גם לוותר על קפה אבל אם זה לא כל כך נורא אז אני אשתה מקסימום איזה "כפית של קפה ביום... אז אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בעניין... (בגלל שכבר שמעתי כל מיני טענות... ש"קפה זה לא בריא" ו- "חלק מחקרים מראים על זה שכמות מסויימת של קפה ביום מסייעת" וכו')
תודה רבה רבה מראש על העזרה... (מצטערת אם סיבכתי ובילבלתי וחפרתי...חח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק על הכתבה
אבנר09/08/2007אני מקווה שכולם ראו את הכתבה עליך היום במעריב, זה רק מוכיח שאת מדהימה ותותחית
ולכל מי שלא ראה את הכתבה על מיה ועל ה food coaching הפסיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבנר, מקווה שנהנת!
מיה בן אפרים10/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות חשובות
מיה בן אפרים10/08/2007מערכת העיכול פועלת כשיש תזרים של סיבים תזונתיים, שומנים ברמה סבירה ונוזלים.
אין סיבה שחילוף החומרים יהיה איטי אבל את כן גורמת להאטה ותגרמי לעציריות חרונייות וזה חבל ...
בכדי שהיציאות יהיו סדירות עלייך להגדיל את כמות האוכל העשיר בסיבים ( דגנים מחיטה מלאה ), ועדיפות בבוקר. מומלץ לאכול כוס דגנים, 2 פרוסות לחם מלא או שיפון ומנת פחמימות מורכבות (כוס) של אורז לבן או מלא ביום. לא יותר, אחרת תהיה בעיית "פקק" ביציאות..
שתי הרבה מים, אכלי ירקות בלי הגזמה - הכל בכמות ריאלית, הוסיפי שמן זית לסלט ואל תשכחי פרי אחד לפחות ליום..
תרדי מלחצים מיותרים והקפידי על שעות שינה..
מנת קפה או שתיים ליום אינו גורם בעיה, שתי תהני ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)